Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλά είμαι Ιωαννάκι μου! δόξα το θεό! και ο μπεμπης μου καλά είναι! όσο πάει με κλωτσάει όλο και πιο συχνά!!!:tongue::tongue: ναι ειχα.. βασικά κάθε μέρα έχω, και εγώ σήμερα που θα πάω στη γιατρό θα της το αναφέρω γιατι παιρνω και χάπια για τις συσπάσεις...

Αχ τι καλά! Κι εγώ περιμένω πως και πως να τη φάω γερά από το αγοράκι μου! Σήμερα πας ε; Τι καλά! Κι εγώ περιμένω την άλλη Παρασκευή να πάω να το δω το μωράκι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γυρισα κι εγω πριν λιγη ωρα....τελικα πηγα σουπερ μαρκετ και πηρα τοστ και γαλατακι και πορτοκαλακια για να φτιαξω κι εγω κεκακι! Το ληγουρευτηκα απο το αναστασακι μας!

Λενιω δεν βρηκα κρουασαν στον φουρνο και ειπα να μην παρω του εμποριου! Εφτιαξα 2 τοστ και την εκανα ταρατσα!

Εγω σημερα για μεσημερι θα φτιαξω πατατουλες με ομελετα ανακατεμενες και φετουλα ψητη...το βραδακι θα βαλει καρβουνο ο αντρουλης να ψησει μια τσιπουραρα που επιασε ο πατερουλης μου φρεσκοτατη! Μιλαμε ειναι απο τα δαχτυλα του χεριου μεχρι τον αγκωνα το μηκος της....τεραστια! Θα τηγανισω και κανενα κολοκυθακι που μου αρεσουν με τα θαλασσινα και μια χαρα θα ειναι! Πανω απ'ολα ομως υγιεινα!!!!!!!

Ελεγα να φτιαξω για μεσημερι και ενα τυροπιταρι αλλα βαριεμαι να φτιαξω τωρα την ζυμη....αλλο πραγμα! Ζαλιστηκα και απο τον ηλιο και το κεικ πολυ μου ειναι που θα φτιαξω!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Είστε καλά; Εγώ τώρα έσβησα το φαγάκι μου! Χοιρινό μπουκίτσες στο πήλινο με καρότα, πατατούλες και λίγο πριν έριξα και λίγη φέτα! Περιμένω να κρυώσει να φάωωωωωωω!!!!! Κορίτσια από τον καιρό που παρακολουθώ σας έχω ευχάριστα! Από Τρίτη βροχές σε όοοοοοοοοοοολη την Ελλάδα και πτώση της θερμοκρασίας!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! Λενάκι μου, Αναστασάκι, Ματινάκι τι κάνετε;

Καλως το Ιωαννακι μας! Καλα ειμαστε εμεις εσεις τι κανετε?????

Αχ ναι Ιωαννακι μου να δροσισει αλλα οπως λεει και το αναστασακι μας οι βροχες δεν κανουν καλο στις σοδειες!Ας κανει κανα 10ημερο ακομα καλο καιρο χωρις βροχες,μονο η θερμοκρασια να πεσει ρε παιδι μου καλο θα ηταν!

Η βροχη μου την σπαει πολυ δεν την θελω καθολου! Ασε που αν ξεκινησει τετοιος καιρος πως θα στεγνωσουν τα ρουχαλακια και ολα τα πραγματακια των μωρων μας καλε???Απα πα η βροχη μακρυα!!!!!!

μπουμπούκες γύρισα!!!! ματινάκι δεν βόλταρα!!! χαλαρά!!! αλλά εκεί που περπατούσα κατουρηθηκα κιόλας και είχα συσπάσεις... μάλλον θα παίζει κάποιο ρόλο και η κύστη.. δεν μπορεί... θα το ρωτησω και αυτό σήμερα που θα πάω...(να δω τι θα πρωτορωτησω, με βλέπω να φευγω πάλι με απορίες..:rolleyes:) Εβαλα και το κρεατάκι να βράσει για να μαλακώσει. (δεν εχω χυτρα εγω ματινάκι μου!!!!)

θα κάνω και ρυζάκι και λίγο πουρέ που μ'αρέσει!!!:P

Λενάκι μας κατατόπισες πλήρως!!! thanks!!! και εγώ δεν πιστευω να εχουμε πρόβλημα βρε κορίτσια! όλα θα γίνουν!! χιχιχιιχιιχι ολόσωμα φορμάκια!!! μουρλιααααααα!!!!!!!!!!!! που σαι ρανιάκι να ξετρελαθείιιιιςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!;);)

Μπραβο αναστασακι μου που το πηρες χαλαρα...μην ζοριζεσαι δεν κανει!

Παρε μολυβι και χαρτι και γραψε τι θες να ρωτησεις την γιατρο! Εγω οτι θυμαμαι το σημειωνω σε ενα χαρτι και με το που παω τον ρωταω ενα κατεβατο!

Οταν λες κατουρηθηκες τι εννοεις?Σου εφυγαν ουρα?

Διαφημίσεις

Μπραβο αναστασακι μου που το πηρες χαλαρα...μην ζοριζεσαι δεν κανει!

Παρε μολυβι και χαρτι και γραψε τι θες να ρωτησεις την γιατρο! Εγω οτι θυμαμαι το σημειωνω σε ενα χαρτι και με το που παω τον ρωταω ενα κατεβατο!

Οταν λες κατουρηθηκες τι εννοεις?Σου εφυγαν ουρα?

όχι ακόμα δεν μου έχουν φύγει!!! ήθελα τουαλέτα!!!!!! άσε ματινάκι αν είναι να τα γράψω είναι πολλά!!! ολοκληρη λίστα θα κάνω!! και τι θα της πω, περίμενε να διαβάσω?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Θα πηγαινοερχομαι για να φτιαχνω και το κεικ ταυτοχρονα ναι?

και εγώ τρελένομαι για το κεϊκ μου!!!!!!!! και οταν ψήνεται ιδιως εκεινη η μυρωδια με τρελένει!!!!! και εγω θα πηγαινοερχομαι στο φαγητό μου!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

όχι ακόμα δεν μου έχουν φύγει!!! ήθελα τουαλέτα!!!!!! άσε ματινάκι αν είναι να τα γράψω είναι πολλά!!! ολοκληρη λίστα θα κάνω!! και τι θα της πω, περίμενε να διαβάσω?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ααααα.....νομιζα οτι σου εφυγαν ετσι οπως το εγραψες!

Εμενα απο μονος του μου ειπε να τα γραφω...οταν ειδε οτι εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω τι θελω να τον ρωτησω! Δεν ειναι κακο...να ξερεις οτι τωρα με την εγκυμοσυνη ξεχνας πολυ πιο ευκολα απο πριν! Λογω ορμονων κι αυτο!

Εγω παντως σου το προτεινω ανεπιφυλακτα!Γραψε για να θυμασαι!

Παω επιτελους να ετοιμασω το κεικ και μολις το βαλω στον φουρνο επανερχομαι!

Καλο μαγειρεμα αναστασακι μου! Εγω θα μαγειρεψω λιγο πριν ερθει ο αντρας μου για να ειναι ζεστο το φαγητο!Το συγκεκριμενο δεν τρωγετι αλλιως!

Παω επιτελους να ετοιμασω το κεικ και μολις το βαλω στον φουρνο επανερχομαι!

Καλο μαγειρεμα αναστασακι μου! Εγω θα μαγειρεψω λιγο πριν ερθει ο αντρας μου για να ειναι ζεστο το φαγητο!Το συγκεκριμενο δεν τρωγετι αλλιως!

εντάξει ματινάκι μου! εγώ εδω θα είμαι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ααααα.....νομιζα οτι σου εφυγαν ετσι οπως το εγραψες!

Εμενα απο μονος του μου ειπε να τα γραφω...οταν ειδε οτι εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω τι θελω να τον ρωτησω! Δεν ειναι κακο...να ξερεις οτι τωρα με την εγκυμοσυνη ξεχνας πολυ πιο ευκολα απο πριν! Λογω ορμονων κι αυτο!

Εγω παντως σου το προτεινω ανεπιφυλακτα!Γραψε για να θυμασαι!

έτσι θα κάνω θα κάτσω να τα γράψω!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γειαααααααααααααα

τι μου κανετε??

καλε γεννησε η γιωτα?? κατι επιασε το ματι μου!!!

γεια σου εφακη, καλα ειμαστε εσυ? που το διαβασες? δεν ξερουμε κατι τετοιο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου εφακη, καλα ειμαστε εσυ? που το διαβασες? δεν ξερουμε κατι τετοιο!

καλα ειμαι αναστασια μου!!το ειδα στο καφε ανα ηλικια παιδιου καφε οκτωβρης 2011 δεν ειμαι ομως σηγουρη αν ειναι η δικια μας γιωτα για κοιταξε το και εσυ και να μου πεις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα ειμαι αναστασια μου!!το ειδα στο καφε ανα ηλικια παιδιου καφε οκτομβρης 2011 δεν ειμαι ομως σηγουρη αν ειναι η δικια μας γιωτα για κοιταξε το και εσυ και να μου πεις!!

ναι αυτη είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια γέννησε το γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2750 φυσιολογικα και χωρις επισκληρίδιο!!!!!!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2385

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...