Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασακι μου μολις σου εστειλα την καλημερα μου!Μαζι γραφαμε!!!!

Ναι δεν γινεται αλλιως με το πλυσιμο και το σιδερωμα εκτος κι αν εχω βοηθεια...αυτο πρεπει να αρχιζω να το κανονιζω σιγα σιγα για να ξερω πως θα μαζεψω τις δουλειες! Αν εχω βοηθεια μαμα και πεθερα τοτε τα αφηνω για ολα μαζι για να ειναι φρεσκοπλυμμενα και φρεσκοσιδερωμενα! 3 γυναικες θα ειμαστε τι στο καλο??????

Βασικα αναστασακι μου δεν ξερω ουτε κι εγω ποσα ρουχαλακια και τι ρουχαλακια πρεπει να εχουμε για αρχη! Σιγουρα εγω εχω σκεφτει να παρω εσωρουχακια 7 για αρχη γιατι καθε μερα θα θες καινουριο εσωρουχακι να του βαζεις!Οποτε 7 ειναι καλα πιστευω, ενα για καθε μερα για να καληψουμε ολη την εβδομαδα....βεβαια θα μου πεις γιατι αν μην εχουμε κανενα παραπανω μπας και λερωθει πολυ πιο γρηγορα απ'οτι περιμενουμε...ξερεις με κακακια γιατι καμια φορα βγαινουν απέξω λογω του οτι τα μωρακια ειναι μικρουλικα και περισσευει η πανα ετσι ωστε ειναι ευκολο να λερωθει...τι να πω κι εγω? Να παρουμε 10 εσωρουχακια να ειμαστε καλυμμενες? Μαλλον! Κοντομανικα παντα ε? Γιατι ετσι κι αλλιως απο πανω θα τους φοραμε τα μακρυμανικα φορμακια τους! Μην σκασουν τα μωρακια μας...δεν θελουν πολυ ζεστη!

Απο φορμακια εξοδου μην παρεις πολλα για νεογεννητο γιατι ετσι κι αλλιως για 40 μερες δεν θα βγειτε εξω και θα σου φερουν και πολλα! Οποτε παρε 3-4 να εχεις να το αλλαζεις γιατι μεσα στο σπιτι θα εχει τα τυπου πιτζαμακια που θα σε καλυψουν! Ετσι το σκεφτομαι εγω...ας μας συμβουλεψει το Λενιω που ξερει απο το πρωτο!!!

Λενιω βοηθειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα για κουβερτουλες και σεντονακια παλι θα σου φερουν...απλα φροντισε να εχεις 2 κομματια σιγουρα στο καθενα και μετα βλεπεις!

ναι σίγουρα αν είστε 3 γυναικες μια χαρά!!!!! οσο για τα εσωρουχακια πιστευω εκει πρεπει να επενδυσουμε!!!;);) γιατι οπως είπες λερωνοντε κιόλας!!! για αρχη ας εχουμε 10-12... και βλέπουμε..

και όπως ειπες τις πρωτες 40 μέρες μες στο σπίτι, θα εχουμε εκεινα τα ολοσωμα φορμακια... αχ τρελένομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

θεε μου τα συζηταω και μου φαίνοντε απιστευτα ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ γερά να έιναι παναγια μου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω το βαζω στην χυτρα και λιωνει σε 15 λεπτα!

Εμενα ο γιατρος μου δεν με εχει κοιταξει στον τραχηλο κολπικα καθολου μεχρι τωρα...μπορει να τον βλεπουν απο τον υπερηχο αλλα και παλι δεν μου εχει αναφερει κατι....εγω παντως δεν του ειπα τιποτα...ξερω γω αναστασακι μου αν της εχεις πολυ θαρρος πες της το γιατι μερικες φορες παρεξηγουνται κιολας επειδη νομιζουν οτι τους την λες εν μερη! Τι να πω? Αλλοι το δεχονται...απλα ρωτησε την σαν απορια ρε παιδι μου...πες της οτι ακουω απο φιλες μου για τον τραχηλο...εμενα ο δικος μου ειναι ok?

μάλλον έτσι θα της το πω.... θα δούμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι σίγουρα αν είστε 3 γυναικες μια χαρά!!!!! οσο για τα εσωρουχακια πιστευω εκει πρεπει να επενδυσουμε!!!;);) γιατι οπως είπες λερωνοντε κιόλας!!! για αρχη ας εχουμε 10-12... και βλέπουμε..

και όπως ειπες τις πρωτες 40 μέρες μες στο σπίτι, θα εχουμε εκεινα τα ολοσωμα φορμακια... αχ τρελένομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

θεε μου τα συζηταω και μου φαίνοντε απιστευτα ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ γερά να έιναι παναγια μου!!!!

Γερα να ειναι δεν λες τιποτα...δεν το συζητω! Εγω εχω και απο δικα μου και του αδρφου μου που ειναι αθικτα μιλαμε! Και ωραια ποιοτητα...αλλες εποχες τοτε πιο αγνα τα υλικα! Οχι οπως σημερα που ολα τα ρουχα ειναι τιγκα στα καρκινογονα υλικα....ενταξει οχι ολα αλλα ειδικα τωρα με την κριση σιγα μην βρουμε και τα καλυτερα υλικα!

Απιστευτο μου φαινεται και μενα αναστσακι μου....το συζητουσαμε χθες με τον αντρα μου, οτι ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει οτι σε λιγο καιρο μεσα στο σπιτι μας πρωτα ο Θεος θα εχουμε ενα πλασματακι τοσο δα ολοδικο μας! Θεε μου το μεγαλειο σου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γερα να ειναι δεν λες τιποτα...δεν το συζητω! Εγω εχω και απο δικα μου και του αδρφου μου που ειναι αθικτα μιλαμε! Και ωραια ποιοτητα...αλλες εποχες τοτε πιο αγνα τα υλικα! Οχι οπως σημερα που ολα τα ρουχα ειναι τιγκα στα καρκινογονα υλικα....ενταξει οχι ολα αλλα ειδικα τωρα με την κριση σιγα μην βρουμε και τα καλυτερα υλικα!

Απιστευτο μου φαινεται και μενα αναστσακι μου....το συζητουσαμε χθες με τον αντρα μου, οτι ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει οτι σε λιγο καιρο μεσα στο σπιτι μας πρωτα ο Θεος θα εχουμε ενα πλασματακι τοσο δα ολοδικο μας! Θεε μου το μεγαλειο σου!!!!!!!!!!

και εμείς αυτό συζητούσαμε εχθές!!!! και μου λέει ο άντρας μου, έχω περιέργια να δω τι συναισθήματα θα έχω εκείνη τη στιγμή που θα το πρωτοδω και θα το πάρω στην αγκαλιά μου!!! και βούρκωσε!!! αχ λέω μόνο γερά να είναι!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια πάω να ετοιμαστώ σιγά σιγά να κατέβω ναι??? μετά όσο θα ετοιμάζω το φαγητό θα είμαι μέσα!!!! θα τα πούμε!!! φιλάκια!!!!!!!

Κι εγω το ιδιο...παω να ετοιμαστω για να κατεβω αγορα να παρω τιποτις για φαι!!!! Εχω λυσαξει της πεινας!!!!!! Και η Λενιω πρωι πρωι κρουασαν με σοκολατα καταλαβες?????

χαχααχαχαχαχαχαχ...............

Φιλακια κοριτσακια μου θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!

Αναστασακι σιγα σιγα ε? Με το μαλακο και μην αργησεις να επιστρεψεις....

Κι εγω το ιδιο...παω να ετοιμαστω για να κατεβω αγορα να παρω τιποτις για φαι!!!! Εχω λυσαξει της πεινας!!!!!! Και η Λενιω πρωι πρωι κρουασαν με σοκολατα καταλαβες?????

χαχααχαχαχαχαχαχ...............

Φιλακια κοριτσακια μου θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!

Αναστασακι σιγα σιγα ε? Με το μαλακο και μην αργησεις να επιστρεψεις....

ναι ναι! το έχω υπόψην! ευτυχως και η τραπεζα και το κρεοπωλείο είναι εδώ κοντά!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενιω που εισαι????? Φευγουμε εμεις ενταξει???? Θα τα πουμε μετα!

Καλη χωνεψη το κρουασαν....!!!!!!!

κοριτσακια μου συγνωμη αλα πιαστηκα στο τηλεφωνο με τη συνηφαδα μου..τωρα κλεισαμε..

αχ τελικα θα πας για κρουασανακι Ματινακι μου..καλα θα κανεις...σου λεω κ γω θθα ετρωγα ακομα ενα ηταν τελειο!

κοριτσια απο ρουχαλακια του μωρου αυτα που θα σας βολεψουν πολυ ειναι τα ολοσωμα φορμακια για το σπιτι ειδικα ειναι τελεια..τα εξοδου εκτος του οτι θα σας φερουν οι συγγενειες κ φιλοι στην αρχη που ειναι μικρουλικο δεν θα σας βολευεουν πολυ γιατι ειναι ταλαιπωρεια κ για κεινα αλα κ δεν βγαινουμε κ πολυ συχνα εξω ειδικα τον χειμωνα!τα βαμβακερα ολοσομα φορμακια ειναι οτι πρεπει για μεσα κ εχει κ αλα ζεστα φορμακια που μπορεις να τ βγαλεις κ εξω με αυτα κ με μια κουβερτουλα τυλιγμενα ειναι οτι πρεπει..αχ ανυπομονωωωωω!πως μαρεσουν με τα ολοσωμα φορμακια!

τα μωρακια δεν πρεπει να τα ντυνουμε πολυ ζεστα..οπως ειμαστε εμεις ντυμενοι ετσι κ αυτα αν νιωθεις οτι ζεστενεσαι ζεστενεται καυτο δνε πρεπει να υπερβαλουμε..ο γιατρος ειχε πει να τα φορατε παντα ενα ρουχο λιγοτερο απο σας..

για εσωτερικα κοντομανικα φορμακια που το χειμωνα σιγουρα χρειαζονται κατω απο τα ολοσωμα φορμακια για αρχη 10 ειναι καλα κ μετα βλεπεις!θα σου φτασουν..εγω δεν θυμαμαι ποσα ειχα παρει..μου τα ειχε κανει δωρο θυμαμαι η θεια μου..αλα καλο ειναι απο λιγα να παιρνουμε γιατι στην αρχη μεγαλωνουν γρηγορα κ βαζουν κιλακια κ πολυ συχνα θα αλαζουμε νουμερα στα φρομακια τους;)

κουβερτουλα χρειαζομαστε σιγουρα 2 ζεστες κ σεντονακια κανα 2 κ ειστε μαι χαρα!επισης χρειαζονται κ τυπου σεντονακια κανα δυο να εχεις οταν πας καπου να μην το ξαπλωνεις κατω αλα πανω σε αυτα κ μεσα στο σπιτι στους καναπεδες ..βασικα στ τζαμπο εχει τοση ποικιλια απο αυτα που αν πατε θα βρειετ τι χρειαζεστε!κ καλστουλες θελει μεσα απο τα φορμακαι τον χειμωνα..;);)

κοριτσακια μου παω στη μαμ μου..ερχεται να με παρει ο αδεφφος μου ..θα τα πουμε αργοτερα..φιλακιαααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου συγνωμη αλα πιαστηκα στο τηλεφωνο με τη συνηφαδα μου..τωρα κλεισαμε..

αχ τελικα θα πας για κρουασανακι Ματινακι μου..καλα θα κανεις...σου λεω κ γω θθα ετρωγα ακομα ενα ηταν τελειο!

κοριτσια απο ρουχαλακια του μωρου αυτα που θα σας βολεψουν πολυ ειναι τα ολοσωμα φορμακια για το σπιτι ειδικα ειναι τελεια..τα εξοδου εκτος του οτι θα σας φερουν οι συγγενειες κ φιλοι στην αρχη που ειναι μικρουλικο δεν θα σας βολευεουν πολυ γιατι ειναι ταλαιπωρεια κ για κεινα αλα κ δεν βγαινουμε κ πολυ συχνα εξω ειδικα τον χειμωνα!τα βαμβακερα ολοσομα φορμακια ειναι οτι πρεπει για μεσα κ εχει κ αλα ζεστα φορμακια που μπορεις να τ βγαλεις κ εξω με αυτα κ με μια κουβερτουλα τυλιγμενα ειναι οτι πρεπει..αχ ανυπομονωωωωω!πως μαρεσουν με τα ολοσωμα φορμακια!

τα μωρακια δεν πρεπει να τα ντυνουμε πολυ ζεστα..οπως ειμαστε εμεις ντυμενοι ετσι κ αυτα αν νιωθεις οτι ζεστενεσαι ζεστενεται καυτο δνε πρεπει να υπερβαλουμε..ο γιατρος ειχε πει να τα φορατε παντα ενα ρουχο λιγοτερο απο σας..

για εσωτερικα κοντομανικα φορμακια που το χειμωνα σιγουρα χρειαζονται κατω απο τα ολοσωμα φορμακια για αρχη 10 ειναι καλα κ μετα βλεπεις!θα σου φτασουν..εγω δεν θυμαμαι ποσα ειχα παρει..μου τα ειχε κανει δωρο θυμαμαι η θεια μου..αλα καλο ειναι απο λιγα να παιρνουμε γιατι στην αρχη μεγαλωνουν γρηγορα κ βαζουν κιλακια κ πολυ συχνα θα αλαζουμε νουμερα στα φρομακια τους;)

κουβερτουλα χρειαζομαστε σιγουρα 2 ζεστες κ σεντονακια κανα 2 κ ειστε μαι χαρα!επισης χρειαζονται κ τυπου σεντονακια κανα δυο να εχεις οταν πας καπου να μην το ξαπλωνεις κατω αλα πανω σε αυτα κ μεσα στο σπιτι στους καναπεδες ..βασικα στ τζαμπο εχει τοση ποικιλια απο αυτα που αν πατε θα βρειετ τι χρειαζεστε!κ καλστουλες θελει μεσα απο τα φορμακαι τον χειμωνα..;);)

κοριτσακια μου παω στη μαμ μου..ερχεται να με παρει ο αδεφφος μου ..θα τα πουμε αργοτερα..φιλακιαααααααα!

μπουμπούκες γύρισα!!!! ματινάκι δεν βόλταρα!!! χαλαρά!!! αλλά εκεί που περπατούσα κατουρηθηκα κιόλας και είχα συσπάσεις... μάλλον θα παίζει κάποιο ρόλο και η κύστη.. δεν μπορεί... θα το ρωτησω και αυτό σήμερα που θα πάω...(να δω τι θα πρωτορωτησω, με βλέπω να φευγω πάλι με απορίες..:rolleyes:) Εβαλα και το κρεατάκι να βράσει για να μαλακώσει. (δεν εχω χυτρα εγω ματινάκι μου!!!!)

θα κάνω και ρυζάκι και λίγο πουρέ που μ'αρέσει!!!:P

Λενάκι μας κατατόπισες πλήρως!!! thanks!!! και εγώ δεν πιστευω να εχουμε πρόβλημα βρε κορίτσια! όλα θα γίνουν!! χιχιχιιχιιχι ολόσωμα φορμάκια!!! μουρλιααααααα!!!!!!!!!!!! που σαι ρανιάκι να ξετρελαθείιιιιςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Είστε καλά; Εγώ τώρα έσβησα το φαγάκι μου! Χοιρινό μπουκίτσες στο πήλινο με καρότα, πατατούλες και λίγο πριν έριξα και λίγη φέτα! Περιμένω να κρυώσει να φάωωωωωωω!!!!! Κορίτσια από τον καιρό που παρακολουθώ σας έχω ευχάριστα! Από Τρίτη βροχές σε όοοοοοοοοοοολη την Ελλάδα και πτώση της θερμοκρασίας!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! Λενάκι μου, Αναστασάκι, Ματινάκι τι κάνετε;

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Είστε καλά; Εγώ τώρα έσβησα το φαγάκι μου! Χοιρινό μπουκίτσες στο πήλινο με καρότα, πατατούλες και λίγο πριν έριξα και λίγη φέτα! Περιμένω να κρυώσει να φάωωωωωωω!!!!! Κορίτσια από τον καιρό που παρακολουθώ σας έχω ευχάριστα! Από Τρίτη βροχές σε όοοοοοοοοοοολη την Ελλάδα και πτώση της θερμοκρασίας!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! Λενάκι μου, Αναστασάκι, Ματινάκι τι κάνετε;

γεια σου Ιωαννάκι!!

ωραιο φαγάκι κάνεις!!!! εγώ ακόμα δεν τελείωσα..:-( ενταξει θέλουμε να πέσει η θερμοκρασία, αλλά και οι βροχές δεν είναι ότι καλύτερο για αυτούς που έχουν παραγωγές...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εσύ καλά είσαι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου Ιωαννάκι!!

ωραιο φαγάκι κάνεις!!!! εγώ ακόμα δεν τελείωσα..:-( ενταξει θέλουμε να πέσει η θερμοκρασία, αλλά και οι βροχές δεν είναι ότι καλύτερο για αυτούς που έχουν παραγωγές...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εσύ καλά είσαι???

Καλά είμαι! Εσύ; Είχες συσπάσεις; Είναι φυσιολογικές πάντως να ξέρεις! Το Σάββατο που πήγα στο γιατρό μου είπε πως ίσως σε λίγο καιρό να έχω συσπάσεις! Μου είπε απλά να μην αγχωθώ, είναι οι λεγόμενες συσπάσεις braxton και είναι φυσιολογικότατες σε αυτούς τους μήνες που δυανύουμε! Απλά φαντάζομαι θα σου το είπε και η γιατρός σου να μην κουράζεσαι! Βέβαια είναι το αυτονόητο αλλά κι εμείς καμιά φορά νομίζουμε πως είμαστε παληκάρια! Ο μπέμπαρος καλά;

Καλά είμαι! Εσύ; Είχες συσπάσεις; Είναι φυσιολογικές πάντως να ξέρεις! Το Σάββατο που πήγα στο γιατρό μου είπε πως ίσως σε λίγο καιρό να έχω συσπάσεις! Μου είπε απλά να μην αγχωθώ, είναι οι λεγόμενες συσπάσεις braxton και είναι φυσιολογικότατες σε αυτούς τους μήνες που δυανύουμε! Απλά φαντάζομαι θα σου το είπε και η γιατρός σου να μην κουράζεσαι! Βέβαια είναι το αυτονόητο αλλά κι εμείς καμιά φορά νομίζουμε πως είμαστε παληκάρια! Ο μπέμπαρος καλά;

καλά είμαι Ιωαννάκι μου! δόξα το θεό! και ο μπεμπης μου καλά είναι! όσο πάει με κλωτσάει όλο και πιο συχνά!!!:tongue::tongue: ναι ειχα.. βασικά κάθε μέρα έχω, και εγώ σήμερα που θα πάω στη γιατρό θα της το αναφέρω γιατι παιρνω και χάπια για τις συσπάσεις...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...