Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ουφφφφφφφφφφφ...ολα ετοιμα κοριτσακια μου.....

ξεπατωθηκαααααααααααααααααα...χιχιχιχιχιχιι!!!!!

αλλα ανοιξα χωρο στις τουλαπες για τη μπιζουδενια μου!!!!!πλεον μονο τα ψωνια μεινανε....κουνια,συρταριερα,καροτσι,ρουχαλακια,κουβερτουλες,σεντονακια,μπιμπερο και ρουχαλακια....και μετα να τα πλυνω να ειναι ετοιμα!!!!!!

αχχχχχχχχχχχ....τι ωραια....οταν το σπιτι ειναι καθαρο!!!!

ματιναρα μουουουουυουου....σχεδον ετοιμα τα εχεις....λιγα εμειναν μονο!!!!αντε με το καλο κοριτσαρα μου!!!!ειδες και με το νονοκομειο που ολα πηγαν τελεια?????σου εφυγε μεγαλο αγχος!!!!!

Ρανιακι μου καλο μου πατριωτακι!!!! Τι κανετε μανουλα και μπεμπουλα????Αχ ματια μου ξεκινησες δουλιτσες???? Εγω ακομα να κανω χωρο στην ντουλαπα του μπεμπη....αλλα και να ηθελα δεν μπορω μονη μου γιατι στο ενα διπλο φυλλο εχει στολες ο αντρας μου και δεν μπορω να τα μεταφερω μονη μου ειναι βαρεια! Μαλλον ομως θα παρουμε και τη συρταριερα που λεγαμε απο το ΙΚΕΑ οποτε θα εχω χωρο κι εκει....Παντως για σεντονια και κουβερτες η ντουλαπα ειναι μια χαρα...νομιζω οτι εχω αργησει λιγο και θα επρεπε να ξεκινησω σιγα σιγα...μεχρι τελος του μηνα να εχω ετοιμα καμποσα πραγματα! Μωρε θελω πρωτα να τελειωσουμε με το βαψιμο να ξεμυρισει το δωματιο και να αρχισω καθαριοτητα μετα!

Αντε καλα ψωνια τωρα Ρανιακι μου, με το καλο τα καλουδια για την μπιζουδενια σου!

Οσον αφορα το νοσοκομειο ναι ειμαι καπως καθησυχασμενη πλεον...μεχρι να μιλησω με τον γιατρο να δουμε τι θα ακουσουμε κι απο κει...αν δεν γινει κατι με τον γιατρο βουρ για αλεξανδρας προφανως!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδή όταν παραγγείλατε το κρεβατάκι ήσουν σχεδόν σαν και εμένα..!!!:D ωραία γιατί σκευτομαι και εγώ από εβδομαδα να ασχοληθώ!! τι ωραίες δουλίτσες!! πλύσιμο των μωρουδιακών και τακτοποίηση στην ντουλαπίτσα!χεχεχεχεχε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ παναγιτσα μου με το καλό όλα!!!!!!!!!!!

Ναι καλε απο νωρις αυτα τα ψωνια γιατι ειδικα για κουνια δεν θα πας μονο σε ενα μαγαζι,οποτε ειναι κουραση αρκετη για να το αφησεις για οταν θα βαρυνεις πιο πολυ και δεν θα εχεις αντοχες για ψαξιμο! Οπως και για το καροτσι εννοειται...αυτα τα δυο ταυτοχρονα θα τα κοιταξετε! Παντως εμεις ψαξαμε απο νωρις και παραγγειλαμε και νωρις και τωρα εχω το κεφαλι μου ησυχο!

Αυτα που μου μενουν τωρα ειναι τα εσωρουχα και τα ρουχαλακια του περισσοτερο! Τα σεντονια απο δευτερα θα ξεκινησει η μαμα μου να τα φτιαχνει και εχω ηδη βρει και φασες με ωραια σχεδιακια να τους βαλουμε για να μην ειναι ολα σκετα μονοχρωμα σιελ!

Το σαββατο πρωτα ο Θεος θα παω μια βολτα στην λαικη να δω και για κουρτινες αν υπαρχει κατι που να μου αρεσει αλλιως θα παω να παρω υφασματακι παιδικο ή ριγε στις αποχρωσεις του δωματιου απο μαγαζι με ρεταλια, θα βαλω και ραφτα σχεδιακια με το θεμα του δωματιου και τελος η ιστορια....σιγα μην παω να τους δωσω 30-40-70 ευρω το μετρο για κουρτινα!

Α! Και οταν ανεβουμε αθηνα για το doppler θα παμε και στο ΙΚΕΑ να παρουμε διαφορα πραγματακια ακομα αλλα και το φωτιστικο για το παιδικο!

Εχω ακομα αρκετες δουλιτσες! Συν οτι πρεπει να αρχισω να φτιαχνω βαλιτσα οταν μαθω τι ακριβως πρεπει να εχω μαζι μου για μενα και το μωρο στο δημοσιο νοσοκομειο μιας και δεν παρεχουν τιποτα εκει...μονο νερο για μπανιο του μωρου και της μαμας....χιχιιχι!!!! Μια χαρα θα ειναι σιγα!

Αντε κι εσεις οι πιο μικρες κοντευεται να φτασετε στο σημειο αυτο....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!

καλημερουδιααααα!

τι ωραια συζητηση πιασατε χθες!

εγω δεν κοιμηθηκα καλα χθες εξαιτιας της ζεστης!εχω αγανακτησει ειελικρινα..χθες σιδερωσα κ ετοιμασα κ ατα ρουχαλακια του μωρου..αχ τα κοιτουσα κ δεν το πισετυα οτι σε λιγο καιρο θα τα φοραει το ζουζουνακι μου!ειχα γινει λουτσα κ γω απο τη ζεστη μεχρι να τελειωσω το σιδερωμα ηταν κ πολα κ μου φυγε η μεση!

συμφωνω απολυτα με το Ματινακι οσο πιο νωρης τα πολα ψωνια γιατι μετα ειναι πολυ δυσκολα!

Ρανιουκο μου με το καλο νε ξεκηνησετε κ σεις τα ψωνια...ολα καλα θα ειναι κ στον β επιπεδου κ μετα βουρρ!;);)

Αναστασακι μου πολυ ζεστη χθες ειλικρινα..δεν θυμαμαι αν κ περσι ηταν ετσι..ποτε θα δροσισει..αφου σκεφτομαι 2 οκτωμβη που θα μπω πως θα ειναι ο καιρος κατι μου λεει οτι ακομα θα εχει ζεστη κ επισης τι ρουχο να βαλαω μεσα στη βαλιτσα για την εξοδο μου:confused::confused::confused:εεε:confused:πιος ξερει με αυτον τον καιρο τι θα γινει:rolleyes::rolleyes:

Ματινακι μου πολυ χαιρομαι που εισαι πιο ηρεμη τωρα με το θεμα του νοσοκομειου..εμας εδω παντως στο ιποκρατειο που γεννησα τον μικρο δεν χρειαζοντουσαν δικα μας φορμακαι ταντυνανε αυτοι..τωρα κ σε αυτο που θα παω η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα αλα νομιζω παντου ειναι ετσι μονο τα ρουχαλακια εξοδου πρεπει να εχεις μαζι σου..πρεπει να το ρωτησω τι γινεται με το παπαγεωργειου:rolleyes:

σημερα για πρωινο ειπια κρυο γαλατακι με κρουασαν με νοστιμη μερεντουλα μεσα που μου εφερε χθες ο αντρας μου απο την μπουγατσα του αδερφου του..μιαμ μιαμ..πως κρατηθηκα χθες κ δεν την εφαγα ηταν κ ζεστο κ μεσα ειχε λιωμενη τη μερεντα..μμμ:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα αγαπούλες!!! πως ξυπνήσατε σήμερις???????????? εγώ αφηστε τα!!! πολύυυυ ζεστηηηηη:mad::-x:-x:-x ξυπνούσα το βραδυ μες στον ιδρωτα και δεν μπορουσα να αναπνευσω απο την απνοια!!!! ιχνος αερα βρε παιδιά!!!!!!!!!! 15 Σεπτεμβρη έχουμεεε!!!!!

εγώ τωρα τρώω το κακάκι μου και πίνω το χυμούλι μου!!!!

Λενάκι μου, να μην τα ξανα πώ για τη ζέστη γιατι τα νευρα μου!!!! τώρα για τη βαλίτσα σου θα δεις, θα εχεις καποιες εναλλακτικες και τελευταια τα βαζεις μεσα στην τσαντα!;) αχχχ κρουασανακι με μερεντα εεεε.....ζεστό κιόλας..... δεν θα το χάριζα!!! σιγα μην το άφηνα!!!:tongue::tongue: έπρεπε εσυ να τα σιδερωσεις εχθες μωρέ?? δεν μπορούσε να σε βοηθήσει κανείς???? πολλά ήταν ε??? το χάρηκες όμως!!:P

Ματινάκι μου, και εσυ ετοιμη εισαι σχεδόν μόνο λίγα ψώνια σου έμειναν, να βάψεις το δωμάτιο, να τα τακτοποιήσεις, και να περινένεις τον πρίγκιπα!!!!!:P

και εγώ θέλω από εβδομάδα να βγω στο σεργιάνι για ψάξιμο....αν πέσει και η θερμοκρασία κουτί θα μου έρθει!!!!;) λέω να τελειώσει μία το δωμάτιο με τα έπιπλα, και μετά σιγά θα το τακτοποιώ...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σήμερα έχω και ραντεβού με τη γιατρό!!! θα δώ το γιαβρί μου!!!!!!!!!!!! λέτε να μεγάλωσε κι άλλο μμεσα σε 10 μέρες???????????????????:P:p:p

εκτός των άλλων θέλω να την ρωτήσω για το που ξεγεννάει , το κόστος και όλο αυτό.... (ακόμα δεν το εχουμε θίξει αυτό το ζήτημα..).

έχω να πάω και τράπεζα σήμερα το άργησα κιόλας, να πληρώσω κάποιες δόσεις....:mad: και να πάω να πάρω λίγο μοσχαράκι να κάνω λέω κοκκινιστό με ρυζάκι.... καμιά συνταγή????????????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και σε ολα τα μπεμπακια!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια? Εγω μολις ξυπνησα...και πειναωωωωωω!!!!! Αλλα δεν μπορω να φαω ακομα λογω των χαπιων!

Λενιω μου τι κανεις????? Δεν μιλησαμε καθολου χθες! Τι κανουν τα μπομπιρακια σου αγορομανουλα?????

Α ναι? Εσας σας τα παρεχουν ολα του μωρου στο νοσοκομειο? Μπορει και στης Αθηνας να τα παρεχουν δεν ξερω, στης Κορινθου νομιζω οχι! Θα ρωτησω γαι καλο και για κακο για να μην κουβαλαω τα καθαρα ρουχαλακια του μωρου αν τα παρεχει το νοσοκομειο!

Κατα τα μεσα οκτωβρη πρωτα ο Θεος θα ξεκινησω να πλενω τα ρουχαλακια και οτι αλλο εχουμε για τον μπεμπη οπως π.χ. τα υφασματα του καροτσιου,παντα,σεντονια,πανες αγκαλιας, κουβερτουλες κτλ! Αλλα αν δω οτι ειναι πολλα γιατι συνεχεια μας ψωνιζουν τα πεθερικα και οι γονεις μου, θα ξεκινησω πιο νωρις να πλενω και μολις θα στεγνωνουν θα τα σιδερωνω και θα τα βαζω σε θηκες ρουχων πλυμμενες για να ειναι ετοιμα και να μην σκονιστουν....αν τα αφησω για ολα μαζι οχι η μεση θα μου φυγει αλλα θα λυποθημισω απο την κουραση!

Αχ ζηλεψα τωρα με το γαλατακι και το κρουασανακι με την μερεντουλα Λενιω μου...αντε να περασει λιγο η ωρα να κατεβω να παρω τιποτα γιατι μου τελειωσαν τα δημητριακα....βεβαια μπορω να φαω ψωμακι με βιταμ αλλα ειμαι λιχουδω!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε καλε? Κοιμαστε ακομα????

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και σε ολα τα μπεμπακια!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια? Εγω μολις ξυπνησα...και πειναωωωωωω!!!!! Αλλα δεν μπορω να φαω ακομα λογω των χαπιων!

Λενιω μου τι κανεις????? Δεν μιλησαμε καθολου χθες! Τι κανουν τα μπομπιρακια σου αγορομανουλα?????

Α ναι? Εσας σας τα παρεχουν ολα του μωρου στο νοσοκομειο? Μπορει και στης Αθηνας να τα παρεχουν δεν ξερω, στης Κορινθου νομιζω οχι! Θα ρωτησω γαι καλο και για κακο για να μην κουβαλαω τα καθαρα ρουχαλακια του μωρου αν τα παρεχει το νοσοκομειο!

Κατα τα μεσα οκτωβρη πρωτα ο Θεος θα ξεκινησω να πλενω τα ρουχαλακια και οτι αλλο εχουμε για τον μπεμπη οπως π.χ. τα υφασματα του καροτσιου,παντα,σεντονια,πανες αγκαλιας, κουβερτουλες κτλ! Αλλα αν δω οτι ειναι πολλα γιατι συνεχεια μας ψωνιζουν τα πεθερικα και οι γονεις μου, θα ξεκινησω πιο νωρις να πλενω και μολις θα στεγνωνουν θα τα σιδερωνω και θα τα βαζω σε θηκες ρουχων πλυμμενες για να ειναι ετοιμα και να μην σκονιστουν....αν τα αφησω για ολα μαζι οχι η μεση θα μου φυγει αλλα θα λυποθημισω απο την κουραση!

Αχ ζηλεψα τωρα με το γαλατακι και το κρουασανακι με την μερεντουλα Λενιω μου...αντε να περασει λιγο η ωρα να κατεβω να παρω τιποτα γιατι μου τελειωσαν τα δημητριακα....βεβαια μπορω να φαω ψωμακι με βιταμ αλλα ειμαι λιχουδω!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε καλε? Κοιμαστε ακομα????

καλημέρα λιχούδωματίναααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:D:D

όχι δεν κοιμόμαστε εσένα περιμένουμε!!!!!!!!!!!! εαν είναι πολλά τα πραγματακια καλύτερα λίγα λίγα να τα ετοιμάζεις... για να το ευχαριστηθεις κιόλας!!!!!! όλα μαζί θα κουραστείς μόνο....

εγώ δηηλαδη που δεν εχω τίποτα πόσα πρεπει να αγορασω για αρχη για να ειμαι λετε τελειως καλημένη.....?????:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα αγαπούλες!!! πως ξυπνήσατε σήμερις???????????? εγώ αφηστε τα!!! πολύυυυ ζεστηηηηη:mad::-x:-x:-x ξυπνούσα το βραδυ μες στον ιδρωτα και δεν μπορουσα να αναπνευσω απο την απνοια!!!! ιχνος αερα βρε παιδιά!!!!!!!!!! 15 Σεπτεμβρη έχουμεεε!!!!!

εγώ τωρα τρώω το κακάκι μου και πίνω το χυμούλι μου!!!!

Λενάκι μου, να μην τα ξανα πώ για τη ζέστη γιατι τα νευρα μου!!!! τώρα για τη βαλίτσα σου θα δεις, θα εχεις καποιες εναλλακτικες και τελευταια τα βαζεις μεσα στην τσαντα!;) αχχχ κρουασανακι με μερεντα εεεε.....ζεστό κιόλας..... δεν θα το χάριζα!!! σιγα μην το άφηνα!!!:tongue::tongue: έπρεπε εσυ να τα σιδερωσεις εχθες μωρέ?? δεν μπορούσε να σε βοηθήσει κανείς???? πολλά ήταν ε??? το χάρηκες όμως!!:P

Ματινάκι μου, και εσυ ετοιμη εισαι σχεδόν μόνο λίγα ψώνια σου έμειναν, να βάψεις το δωμάτιο, να τα τακτοποιήσεις, και να περινένεις τον πρίγκιπα!!!!!:P

και εγώ θέλω από εβδομάδα να βγω στο σεργιάνι για ψάξιμο....αν πέσει και η θερμοκρασία κουτί θα μου έρθει!!!!;) λέω να τελειώσει μία το δωμάτιο με τα έπιπλα, και μετά σιγά θα το τακτοποιώ...

σήμερα έχω και ραντεβού με τη γιατρό!!! θα δώ το γιαβρί μου!!!!!!!!!!!! λέτε να μεγάλωσε κι άλλο μμεσα σε 10 μέρες???????????????????:P:p:p

εκτός των άλλων θέλω να την ρωτήσω για το που ξεγεννάει , το κόστος και όλο αυτό.... (ακόμα δεν το εχουμε θίξει αυτό το ζήτημα..).

έχω να πάω και τράπεζα σήμερα το άργησα κιόλας, να πληρώσω κάποιες δόσεις....:mad: και να πάω να πάρω λίγο μοσχαράκι να κάνω λέω κοκκινιστό με ρυζάκι.... καμιά συνταγή????????????????????

Καλημερα Αναστασακι μου καλο! Τι κανετε μανουλα και αντρακι? Ταλαιπωρεισαι καρδουλα μου με την ζεστη ε? Εγω αναισθητη επεσα και δεν καταλαβα τιποτα εκτος απο τις φορες που ξυπνουσα για τουαλετα...εμας εδω χθες ειχε ενα πολυ ωραιο και δροσερο αερακι και κοιμηθηκα σαν πουλακι....σημερα ομως η ζεστη ξεκινησε απο το πρωι πρωι και θελω να κατεβω και αγορα...θα πεθανω στην ζεστη!

Σημερα θα δεις τον παιδαρο σου?Γιουπι!!!!!!!! Αντε με το καλο! Αν θα εχει μεγαλωσει λεει??? Θα τρελαθεις....ρε συ ειναι ταχεια η αναπτυξη τοσο που δεν το πισετυεις!!!!!! Αχ τι καλα....εγω απο βδομαδα θα το δω!!!!!

Συνταγη δεν εχω να σου στειλω οπως αλλες φορες αλλα ειναι πολυ ευκολο αυτο το φαγακι!

Θα τσιγαρισεις μονο του το μοσχαρακι για 5 λεπτακια απο την καθε πλευρα και μετα θα ριξεις ψιλοκομμενο κρεμυδι και σκορδακι. Εγω το σβηνω και με κρασακι και μετα ριχνω φρεσκια ντματουλα και μια κουταλια της σουπας πελτε αραιωμενη με νερακι! Βαζω αλατοπιπερο,λιγο μοσχοκαρυδο και 3-4 μπαχαρια και ετοιμο το μοσχαρακι!!!!!! Αλλες ριχνουν και κανελλογαρυφαλα...κι εγω ριχνω αλλα μερικες φορες το κανω και σκετο!Ειναι πολυ νοστιμο οπως και να το φτιαξεις!!!!

καλημεραααααα σαςςςςςς!

Αναστασακι μου κ συ ταλαιπωρηθηκες ε..εγω δεν αντεξα κατα της 1 ξυπνησα απο τη ζεστη φυσικα σηκωθηκα κ πηγα στο σαλονι με τον ανεμιστηρα κ αναψα τηλεοραση μεχρι της 3 ..μετα φυσουσε λιγο αλα κ παλι ειχε ζεστη..ουφφφφφφφφ..νευρα πολ απο τη ζεστη!

σημερα θα δεις το αγγελουδακι σου..τι καλα!τι ωραα?σιγουρα θα εχει μεγαλωσει ακοαμ περισοτερο μωρε το ζουζουνακι!

Ματινακι μουυυυυ καλα ειμαστεεεεεε..αν κ νιωθω λιγο κουρασμενη σημερα δεν κοιμηθηκα κ καλα..χθες πιαστηκα κ με το σιδερο..

αχ κοριτσακια μου τελειο ηταν το κρουασανακι..θα ετρωγα ακοαμ ενα σιγουρα..συγνωμη που σας εκανα να ζηλεψετε κ γω θα ζηλευα αν μου το λεγατε;);):tongue:κ γω ειμαι λιχουδωωωωωωω~:tongue::tongue:

οσο πιο νωρης ετοιμαστα Ματινακι μου να τελειωνεις να ειναι ολα ετοιμα κ καθαρα γιατι μετα ειναι πολυ κουραστικο με την κοιλουμπα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα Αναστασακι μου καλο! Τι κανετε μανουλα και αντρακι? Ταλαιπωρεισαι καρδουλα μου με την ζεστη ε? Εγω αναισθητη επεσα και δεν καταλαβα τιποτα εκτος απο τις φορες που ξυπνουσα για τουαλετα...εμας εδω χθες ειχε ενα πολυ ωραιο και δροσερο αερακι και κοιμηθηκα σαν πουλακι....σημερα ομως η ζεστη ξεκινησε απο το πρωι πρωι και θελω να κατεβω και αγορα...θα πεθανω στην ζεστη!

Σημερα θα δεις τον παιδαρο σου?Γιουπι!!!!!!!! Αντε με το καλο! Αν θα εχει μεγαλωσει λεει??? Θα τρελαθεις....ρε συ ειναι ταχεια η αναπτυξη τοσο που δεν το πισετυεις!!!!!! Αχ τι καλα....εγω απο βδομαδα θα το δω!!!!!

Συνταγη δεν εχω να σου στειλω οπως αλλες φορες αλλα ειναι πολυ ευκολο αυτο το φαγακι!

Θα τσιγαρισεις μονο του το μοσχαρακι για 5 λεπτακια απο την καθε πλευρα και μετα θα ριξεις ψιλοκομμενο κρεμυδι και σκορδακι. Εγω το σβηνω και με κρασακι και μετα ριχνω φρεσκια ντματουλα και μια κουταλια της σουπας πελτε αραιωμενη με νερακι! Βαζω αλατοπιπερο,λιγο μοσχοκαρυδο και 3-4 μπαχαρια και ετοιμο το μοσχαρακι!!!!!! Αλλες ριχνουν και κανελλογαρυφαλα...κι εγω ριχνω αλλα μερικες φορες το κανω και σκετο!Ειναι πολυ νοστιμο οπως και να το φτιαξεις!!!!

Ναι 20.00 έχω ραντεβού!!!!!!!!!!!!!! σαν να ειχα διαβασει πως απο δω και περα η αναπτυξη δεν ειναι τοσο ταχεια οσο στην αρχη..(μηπως θυμαμαι και το αντιθετο??) και εγω το κανω περιπου απλα το βραζω και λίγο για να μαλακωσει, αν και θα παρω ποντίκι για να ειναι μαλακο..αλλιώς δεν μπορω να το φάω.. δεν τα παω γενικά καλα με το κρεας, επειδή πρεπει θα το φαω πιο πολύ...!!

άσχετο!!! θα μου κοιτάξει λέτε και τον τράχηλο που έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες???? η να της το πω εγώ???? αυτό φαίνεται μόνο κολπικά????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα σαςςςςςς!

Αναστασακι μου κ συ ταλαιπωρηθηκες ε..εγω δεν αντεξα κατα της 1 ξυπνησα απο τη ζεστη φυσικα σηκωθηκα κ πηγα στο σαλονι με τον ανεμιστηρα κ αναψα τηλεοραση μεχρι της 3 ..μετα φυσουσε λιγο αλα κ παλι ειχε ζεστη..ουφφφφφφφφ..νευρα πολ απο τη ζεστη!

σημερα θα δεις το αγγελουδακι σου..τι καλα!τι ωραα?σιγουρα θα εχει μεγαλωσει ακοαμ περισοτερο μωρε το ζουζουνακι!

Ματινακι μουυυυυ καλα ειμαστεεεεεε..αν κ νιωθω λιγο κουρασμενη σημερα δεν κοιμηθηκα κ καλα..χθες πιαστηκα κ με το σιδερο..

αχ κοριτσακια μου τελειο ηταν το κρουασανακι..θα ετρωγα ακοαμ ενα σιγουρα..συγνωμη που σας εκανα να ζηλεψετε κ γω θα ζηλευα αν μου το λεγατε;);):tongue:κ γω ειμαι λιχουδωωωωωωω~:tongue::tongue:

οσο πιο νωρης ετοιμαστα Ματινακι μου να τελειωνεις να ειναι ολα ετοιμα κ καθαρα γιατι μετα ειναι πολυ κουραστικο με την κοιλουμπα!

χαχαχααχαχα να μας στείλεις γρήγορα ένα ντελίβερι κρουασαν!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

και εγώ όποτε σηκωνόμουν για τουαλέτα ήμουν μούσκεμα, αλλα προσπαθούσα να κοιμηθώ!!!!! γιατι αλλιώς θα αναβα κλιματιστικό και ηθελα να το αποφυγω!!!:mad: υπομονη 3 μέρες ακομη!!! (ετσι οπως τα λένε!)

αχ ναι θα το δω σήμερα το αγγελουδάκι μου, που οσο πάει κλωτσαει πιο συχνα!! και καμια φορα παρατηρω την κοιλιά μου πως κουνιέται και γελάω!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα λιχούδωματίναααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:D:D

όχι δεν κοιμόμαστε εσένα περιμένουμε!!!!!!!!!!!! εαν είναι πολλά τα πραγματακια καλύτερα λίγα λίγα να τα ετοιμάζεις... για να το ευχαριστηθεις κιόλας!!!!!! όλα μαζί θα κουραστείς μόνο....

εγώ δηηλαδη που δεν εχω τίποτα πόσα πρεπει να αγορασω για αρχη για να ειμαι λετε τελειως καλημένη.....?????:rolleyes::rolleyes:

Αναστασακι μου μολις σου εστειλα την καλημερα μου!Μαζι γραφαμε!!!!

Ναι δεν γινεται αλλιως με το πλυσιμο και το σιδερωμα εκτος κι αν εχω βοηθεια...αυτο πρεπει να αρχιζω να το κανονιζω σιγα σιγα για να ξερω πως θα μαζεψω τις δουλειες! Αν εχω βοηθεια μαμα και πεθερα τοτε τα αφηνω για ολα μαζι για να ειναι φρεσκοπλυμμενα και φρεσκοσιδερωμενα! 3 γυναικες θα ειμαστε τι στο καλο??????

Βασικα αναστασακι μου δεν ξερω ουτε κι εγω ποσα ρουχαλακια και τι ρουχαλακια πρεπει να εχουμε για αρχη! Σιγουρα εγω εχω σκεφτει να παρω εσωρουχακια 7 για αρχη γιατι καθε μερα θα θες καινουριο εσωρουχακι να του βαζεις!Οποτε 7 ειναι καλα πιστευω, ενα για καθε μερα για να καληψουμε ολη την εβδομαδα....βεβαια θα μου πεις γιατι αν μην εχουμε κανενα παραπανω μπας και λερωθει πολυ πιο γρηγορα απ'οτι περιμενουμε...ξερεις με κακακια γιατι καμια φορα βγαινουν απέξω λογω του οτι τα μωρακια ειναι μικρουλικα και περισσευει η πανα ετσι ωστε ειναι ευκολο να λερωθει...τι να πω κι εγω? Να παρουμε 10 εσωρουχακια να ειμαστε καλυμμενες? Μαλλον! Κοντομανικα παντα ε? Γιατι ετσι κι αλλιως απο πανω θα τους φοραμε τα μακρυμανικα φορμακια τους! Μην σκασουν τα μωρακια μας...δεν θελουν πολυ ζεστη!

Απο φορμακια εξοδου μην παρεις πολλα για νεογεννητο γιατι ετσι κι αλλιως για 40 μερες δεν θα βγειτε εξω και θα σου φερουν και πολλα! Οποτε παρε 3-4 να εχεις να το αλλαζεις γιατι μεσα στο σπιτι θα εχει τα τυπου πιτζαμακια που θα σε καλυψουν! Ετσι το σκεφτομαι εγω...ας μας συμβουλεψει το Λενιω που ξερει απο το πρωτο!!!

Λενιω βοηθειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα για κουβερτουλες και σεντονακια παλι θα σου φερουν...απλα φροντισε να εχεις 2 κομματια σιγουρα στο καθενα και μετα βλεπεις!

καλημεραααααα σαςςςςςς!

Λενιω μου....σιγουρα οσο μεγαλωνει η κοιλια μεγαλωνει και ο αγωνας που πρεπει να δινεις καθημερινα για να την κουβαλας αλλα μακαρι να εχω βοηθεια για να μην ταλαιπωρηθω...ηδη η μεση με προδιδει καποιες φορες!

Ετσι μου 'ρχεται να κατεβω στον φουρνο και να παρω ολα τα κρουασαν σοκολατα που θα εχει!!!!!

ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχχααχαχαχ.....πλακα κανω ε?

Ναι 20.00 έχω ραντεβού!!!!!!!!!!!!!! σαν να ειχα διαβασει πως απο δω και περα η αναπτυξη δεν ειναι τοσο ταχεια οσο στην αρχη..(μηπως θυμαμαι και το αντιθετο??) και εγω το κανω περιπου απλα το βραζω και λίγο για να μαλακωσει, αν και θα παρω ποντίκι για να ειναι μαλακο..αλλιώς δεν μπορω να το φάω.. δεν τα παω γενικά καλα με το κρεας, επειδή πρεπει θα το φαω πιο πολύ...!!

άσχετο!!! θα μου κοιτάξει λέτε και τον τράχηλο που έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες???? η να της το πω εγώ???? αυτό φαίνεται μόνο κολπικά????

Εγω το βαζω στην χυτρα και λιωνει σε 15 λεπτα!

Εμενα ο γιατρος μου δεν με εχει κοιταξει στον τραχηλο κολπικα καθολου μεχρι τωρα...μπορει να τον βλεπουν απο τον υπερηχο αλλα και παλι δεν μου εχει αναφερει κατι....εγω παντως δεν του ειπα τιποτα...ξερω γω αναστασακι μου αν της εχεις πολυ θαρρος πες της το γιατι μερικες φορες παρεξηγουνται κιολας επειδη νομιζουν οτι τους την λες εν μερη! Τι να πω? Αλλοι το δεχονται...απλα ρωτησε την σαν απορια ρε παιδι μου...πες της οτι ακουω απο φιλες μου για τον τραχηλο...εμενα ο δικος μου ειναι ok?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...