Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ηρθα κ γω..κοιμηθηκε ο μικρουλης μου..αχ κοριτσια μαζεψα κ καπια ρουχαλακια που στεγνωσαν κ μυριζουν τοσο ωραιαααα!

σημερα αν θα βρω το κουραγιο θα τα σιδερωσω κ θα βαλω στη βαλιτσα αυτα που θα χρειαστω!

καποιος φτιαχνει κεικ στη γειτονια κ μου εχει σπασει τη μυτη~αφου σκεφτομαι να φτιαξω αλα κουραστηκα..:rolleyes:

ακομα δεν εφαγα απο το φαγακι μου..ο μικρος παντως το ευχαρηστηθηκε..εφαγε ολη την μεριδα που του εβαλα ο σκατουλης μου!

κ μενα Αναστασακι μου περασε η μανουλιτσα μου με τον αδερφο μου κ τους εδωσα κ αυτους φαγητο για το σπιτι..σημερα δουλευε η μανουλα μου!

Ιωαννακι μου τελεια η πιτουλα ε!αχ θα ετρωγα ενα κοματι σιγουρα!

αλα 100 ευρω ε..τι να κανεις..ετσι ειναι!φυσικα πανω απολα να ειναι καλα το ζουζουνακι κ απο κει κ περα αν κ ζορκα τα πραγματα ολα θα γινουν!

αχ κοριτσια σημερα μηλισα με την φιλη μου που εχει φυγει για εξωτερικο..τους ειχα κανει τραπεζι προσφατα που σας ελεγα,..εχουν μια κορουλα εγινε ενος πριν λιγες μερες κ σημερα μου ειπε οτι εκανε τεστ κ ειναι εγκυος..δεν προσεχαν πολυ το θελανε κ ειχα κ μερικα συμπτωματα κ τελικα ειναι..πολυ χαρηκα..τι ωραια αισθηση να το μαθαινεις!:D:D

αχ φανταζομαι χαρα με τα ρουχαλάκια που ετοιμάζεις ε???? κεικ εκανα εχθες και σχεδόν τελειωσε!!!!!!!!!!! εγω δεν μαγειρεψα ειχα απο χθες!;)΄με το καλό για τη φίλη σου λενάκι μου!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφφφφφφφφφφφ.....αυτες οι δουλειες δεν εχουν τελειωμοοοοοοοοο

ααααααααααα....τα νευρα μουουουυουουουου!!!!

εχω βαλει μεχρι στιγμης 3 πλυντηρια κοριτσια και τωρα θα βαλω τεταρτο....παπουτσια,κουβέρτες κατι χαλακια του μπανιου....υμαρτονννννννν!!!!!αλλα καλυτερα τωρα που δεν εχω βαρυνει!!!!!!

τωρα φτιαχνω φαγακι!!!!θα κανω κεφτεδακια γαλοπουλας με σαλτσα και ρυζακι!!!!

λενιω μου συγχαρητηρια για τη φιλη σου!!!!

ιωαννακι μου τι να κανεις?αν και νευριαζω με κατι τετοια πολυ....δε θελω να τους τα χαριζω...ο γιατρος σου που ειναι και φιλος σας συμφωνει?

αναστασακι μου μπραβο που ηρθαν τα αδερφακια σου να σε δουν...και μενα μου λειπουν πολυ..αν και μενουμε 30 ωρα μακρυα, με τη καθημερινοτητα του καθενος δε βλεπομαστε πολυ!!!!

παω να βαλω πλυντηριο και ερχομαι παλι......

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουφφφφφφφφφφφ.....αυτες οι δουλειες δεν εχουν τελειωμοοοοοοοοο

ααααααααααα....τα νευρα μουουουυουουουου!!!!

εχω βαλει μεχρι στιγμης 3 πλυντηρια κοριτσια και τωρα θα βαλω τεταρτο....παπουτσια,κουβέρτες κατι χαλακια του μπανιου....υμαρτονννννννν!!!!!αλλα καλυτερα τωρα που δεν εχω βαρυνει!!!!!!

τωρα φτιαχνω φαγακι!!!!θα κανω κεφτεδακια γαλοπουλας με σαλτσα και ρυζακι!!!!

λενιω μου συγχαρητηρια για τη φιλη σου!!!!

ιωαννακι μου τι να κανεις?αν και νευριαζω με κατι τετοια πολυ....δε θελω να τους τα χαριζω...ο γιατρος σου που ειναι και φιλος σας συμφωνει?

αναστασακι μου μπραβο που ηρθαν τα αδερφακια σου να σε δουν...και μενα μου λειπουν πολυ..αν και μενουμε 30 ωρα μακρυα, με τη καθημερινοτητα του καθενος δε βλεπομαστε πολυ!!!!

παω να βαλω πλυντηριο και ερχομαι παλι......

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

μμμ και εσύ ωραίο φαγάκι έχεις!!!!!!!:tongue: εμένα ειναι 1 ώρα δρόμο οι δικοί μου:-( αλλά όπως είπες με την καθημερινότητα κ με όλα αυτά τι να κάνουμε..... :rolleyes::rolleyes: πολλά πλυντηρια ε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Kοριτσακια μου και μπεμπουλινια τι κανετε????? Μολις μπορεσα να μπω....ουφ ζεστη παλι σημερα!!!!!!

Το πρωι ηρθε ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα μου και τον μικρο και πηγαμε τζαμπο!!!!!!!! Πηρα ενα πιτζαμακι του μπεμπη με ποδαρακι αλλο πραγμα....μουρλια να το φας ειναι!!!! Πηραμε και καλτσακια 3 ζευγαρια ακομα να εχουμε...!Μας πηρε και ο θειος με την θεια ενα σετ για νεογεννητο που ειχε σκουφακι πασουμακια μπλουζακι και σορτσακι σε κιτρινοπρασινο αλλο πραγμα...Μετα πηγαμε κεντρο να παρουν του μικρου παπουτσια...! Πολυ ωραια περασαμε...ειχαμε πολυ γελιο με τον μικρο..πηρε παπουτσακια αθλητικα που οταν περπαταει αναβουν φωτακια! Χαχαχαχ....υπαρχουν και κατι αλλα που μολις περπατας παταει κορνα..χιχιχι!!!

Εχω καλα νεα οσον αφορα τον γιατρο στο δημοσιο!Μπηκα στο φεις στις ελληνιδες μαμαδες και εγραψα στον τοιχο να με βοηθησει καποια αν εχει εμπειρια απο γιατρο σε δημοσιο! Ανταποκριθηκαν 3 κοπελες...οι 2 για το αλεξανδρας και η μια για το ελενας! Η μια που μου ειπε για το αλεξανδρας μενουμε και κοντα...αυτη μενει Νεμεα βεβαια αλλα 45 λεπτα ειναι απο δω!Ειχαμε γινει και φιλες απο τις μανουλες κορινθου εδω στο παρεντς!Λοιπον την δευτερα που θα παμε πρωτα ο Θεος στον γατρο και μου απαντησει αρνητικα για δημοσιο νοσοκομειο εφυγα σφαιρα για το αλεξανδρας! Βεβαια σημερα το βραδυ θα παρει και ο αντρας μου την ξαδερφη του,αλλα απ'οτι εμαθα ο δικος της γιατρος πεθανε μια μερα μετα την γεννα της! Θα δουμε τι θα μας πει κι αυτη και βλεπουμε! Αυτο που με καθησυχασε για τον γιατρο της κοπελας στο αλεξανδρας ειναι οτι η ιδια κοπελα του ειχε στειλει μια φιλη της παλι τελευταια στιγμη πριν γεννησει και την δεχτηκε!

Εν τω μεταξυ σημερα που το συζητησα και με την συνυφαδα μου, μου ειπε οτι η παιδιατρος της οταν ειχανε παει την μικρη για εμβολιο τους ειπε οτι εχει ενα αλβανακι νεογεννητο που γεννηθηκε στο αλεξανδρας και της εκανε τρομερη εντυπωση ο φακελος του απο το νοσοκομειο...ηταν με τοσο καλη σειρα και με την παραμικρη λεπτομερεια που δεν ειχε ξαναδει παλι! Φανταστειτε που θεωρουμε οτι τα νοσοκομεια δεν δινουν σημασια....πολυ μου αρεσε οταν το ακουσα αυτο!Μπραβο τους!

Κοριτσια παω να σας διαβασω γιατι δεν προλαβα...ηθελα πρωτα να σας πω ενα γεια....παω και επανερχομαι!!!!

Kοριτσακια μου και μπεμπουλινια τι κανετε????? Μολις μπορεσα να μπω....ουφ ζεστη παλι σημερα!!!!!!

Το πρωι ηρθε ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα μου και τον μικρο και πηγαμε τζαμπο!!!!!!!! Πηρα ενα πιτζαμακι του μπεμπη με ποδαρακι αλλο πραγμα....μουρλια να το φας ειναι!!!! Πηραμε και καλτσακια 3 ζευγαρια ακομα να εχουμε...!Μας πηρε και ο θειος με την θεια ενα σετ για νεογεννητο που ειχε σκουφακι πασουμακια μπλουζακι και σορτσακι σε κιτρινοπρασινο αλλο πραγμα...Μετα πηγαμε κεντρο να παρουν του μικρου παπουτσια...! Πολυ ωραια περασαμε...ειχαμε πολυ γελιο με τον μικρο..πηρε παπουτσακια αθλητικα που οταν περπαταει αναβουν φωτακια! Χαχαχαχ....υπαρχουν και κατι αλλα που μολις περπατας παταει κορνα..χιχιχι!!!

Εχω καλα νεα οσον αφορα τον γιατρο στο δημοσιο!Μπηκα στο φεις στις ελληνιδες μαμαδες και εγραψα στον τοιχο να με βοηθησει καποια αν εχει εμπειρια απο γιατρο σε δημοσιο! Ανταποκριθηκαν 3 κοπελες...οι 2 για το αλεξανδρας και η μια για το ελενας! Η μια που μου ειπε για το αλεξανδρας μενουμε και κοντα...αυτη μενει Νεμεα βεβαια αλλα 45 λεπτα ειναι απο δω!Ειχαμε γινει και φιλες απο τις μανουλες κορινθου εδω στο παρεντς!Λοιπον την δευτερα που θα παμε πρωτα ο Θεος στον γατρο και μου απαντησει αρνητικα για δημοσιο νοσοκομειο εφυγα σφαιρα για το αλεξανδρας! Βεβαια σημερα το βραδυ θα παρει και ο αντρας μου την ξαδερφη του,αλλα απ'οτι εμαθα ο δικος της γιατρος πεθανε μια μερα μετα την γεννα της! Θα δουμε τι θα μας πει κι αυτη και βλεπουμε! Αυτο που με καθησυχασε για τον γιατρο της κοπελας στο αλεξανδρας ειναι οτι η ιδια κοπελα του ειχε στειλει μια φιλη της παλι τελευταια στιγμη πριν γεννησει και την δεχτηκε!

Εν τω μεταξυ σημερα που το συζητησα και με την συνυφαδα μου, μου ειπε οτι η παιδιατρος της οταν ειχανε παει την μικρη για εμβολιο τους ειπε οτι εχει ενα αλβανακι νεογεννητο που γεννηθηκε στο αλεξανδρας και της εκανε τρομερη εντυπωση ο φακελος του απο το νοσοκομειο...ηταν με τοσο καλη σειρα και με την παραμικρη λεπτομερεια που δεν ειχε ξαναδει παλι! Φανταστειτε που θεωρουμε οτι τα νοσοκομεια δεν δινουν σημασια....πολυ μου αρεσε οταν το ακουσα αυτο!Μπραβο τους!

Κοριτσια παω να σας διαβασω γιατι δεν προλαβα...ηθελα πρωτα να σας πω ενα γεια....παω και επανερχομαι!!!!

Αγάπη μου δεν έχει σημασία αν είναι δημόσιο η ιδιωτικό μαιευτήριο! Αν ο γιατρός είναι άνθρωπος σωστός τότε όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία! Πάντως μην ανησυχείς Ματινάκι μου, θα δεις πως όλα καλά θα πάνε! Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχα τόσο καλή σχέση με το γιατρό μου που είναι και κουμπάρος και έχει δική του κλινική στη Λάρισα, στο Πανεπιστημιακό θα πήγαινα να γεννήσω που έχει πάρα πολύ καλους γιατρούς! Η αλήθεια είναι πως θα μου κάνει και πολύ καλή τιμή όπως μου είπε! Μην το σκέφτεσαι, άλλωστε ήδη το βλέπεις πολύ θετικά!

Διαφημίσεις

καλημέρα αγαπούλες μου!!!!! πως είμαστε σήμερα??? τα μπεμπάκια?????:D:D

εγώ σήμερα κοιμήθηκα καλύτερα μπορώ να πώ, αλλά η ζέστη ΄ζεστη!! βασικά είχε ΑΠΝΟΙΑ!!!!!:mad:

Λενάκι τέλεια!! ψώνισες πραγματούδια για το νινάκι!!!! και επιτέλους θα κλείσεις και τη βαλίτσα που λέγαμε!!!! σε 2 εβδομάδες σχεδόν γεννάς!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: ΑΑ!! και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια;)

Ματινάκι, πήρατε το καροτσάκι ε??? το είχατε κλείσει από πριν, ή ηταν ετοιμοπαράδοτο??? μπράβο!! αχ πολύ μ'αρέσει που ξεκίνησαν οι αγορές για τα μωράκια μας!!!!!!!!! το κρεβατακι το εχετε παραγγείλει???? δε θυμάμαι:rolleyes::rolleyes:

Αναστασακι μου γλυκο τι κανεις???? Δεν προλαβαμε να τα πολυπουμε στο φεις! Τωρα που μπηκα δεν εισαι:-(

Το καροτσακι το ειχαμε κλεισει με προκαταβολη απλα. Μπορουσαμε να το παρουμε τοτε αλλα επειδη δεν ειχαμε αδειασει το δωματιο που θα γινει παιδικο δεν ειχαμε χωρο να το βαλουμε! Δεν θελαμε να το κατεβασουμε στο υπογειο! Το κρεβατακι το παραγγειλαμε τελος Ιουλιου και θα παρουμε τηλ.να μας το φερουν μεχρι το πολυ 5 Οκτωβρη! Πλεον αναστασακι μου πρεπει να τελειωνουμε με τις αγορες του μωρου γιατι αρχιζει η διαδικασια του πλυσιματος ολων των πραγματων για να ειναι ετοιμα! Εγω δεν θα πλυνω απο τωρα αλλα αρχες οκτωβρη πρεπει να εχω ξεκινησει...για να μην σου πω τελη σεπτεμβρη....εχουμε καθαρισμα ντουλαπας για να μπουν τα πλυμμενα....αρκετες δουλιτσες...ευχαριστες ομως!!! Τωρα που κατα πασα πιθανοτητα θα γεννησω σε δημοσιο πρεπει να φτιαξω μεγαλυτερη βαλιτσα γιατι ρουχα,πετσετακια,πετσετες μπανιου και οτιδηποτε αλλο χρειαζεται για το μωρο πρεπει να τα παρουμε εμεις...στα ιδιωτικα στα παρεχουν αυτοι! Δεν πειραζει καλυτερα να ειναι δικα του τα ρουχα που θα φοραει...ακομα και μπιμπερο πρεπει να εχουμε σε περιπτωση που κατι παει στραβα με τον θηλασμο!!!!

Αγάπη μου δεν έχει σημασία αν είναι δημόσιο η ιδιωτικό μαιευτήριο! Αν ο γιατρός είναι άνθρωπος σωστός τότε όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία! Πάντως μην ανησυχείς Ματινάκι μου, θα δεις πως όλα καλά θα πάνε! Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχα τόσο καλή σχέση με το γιατρό μου που είναι και κουμπάρος και έχει δική του κλινική στη Λάρισα, στο Πανεπιστημιακό θα πήγαινα να γεννήσω που έχει πάρα πολύ καλους γιατρούς! Η αλήθεια είναι πως θα μου κάνει και πολύ καλή τιμή όπως μου είπε! Μην το σκέφτεσαι, άλλωστε ήδη το βλέπεις πολύ θετικά!

Ιωαννακι μου τι κανεις κοριτσαρα μου???Ο αντρακλας καλα????

Δεν ανησυχω πλεον...το εχω παρει πολυ θερμα το θεμα και για να μην πω οτι θεωρω καλυτερη λυση το δημοσιο για πολλα θεματα!Οχι μονο το οικονομικο! Πλεον μονο θετικα το βλεπω!

Ιωαννακι μου θα βγω για λιγο γιατι θελει να κατσει ο αντρας μου στο pc.

Θα μπω παλι ομως....φιλακια προς το παρον!

ματινάκι μου! μπράβο πολύ ευχάριστα!!!!!!!!! αντε μακάρι να έχουμε καλά νέα από τον γιατρό!!!!!!!!!!!!! πολύ χαίρομαι που πήγατε για ψώνια!!!!!!!!!!! αχ τι ωραία πραγματακια είναι αυτά!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι μου τι κανεις κοριτσαρα μου???Ο αντρακλας καλα????

Δεν ανησυχω πλεον...το εχω παρει πολυ θερμα το θεμα και για να μην πω οτι θεωρω καλυτερη λυση το δημοσιο για πολλα θεματα!Οχι μονο το οικονομικο! Πλεον μονο θετικα το βλεπω!

Ιωαννακι μου θα βγω για λιγο γιατι θελει να κατσει ο αντρας μου στο pc.

Θα μπω παλι ομως....φιλακια προς το παρον!

Εννοείται βρε πως είναι καλύτερα στο δημόσιο! Τι το συζητάς; Άντε θα τα πούμε μετά Ματινάκι μου! Φιλάκια!

Αναστασακι μου γλυκο τι κανεις???? Δεν προλαβαμε να τα πολυπουμε στο φεις! Τωρα που μπηκα δεν εισαι:-(

Το καροτσακι το ειχαμε κλεισει με προκαταβολη απλα. Μπορουσαμε να το παρουμε τοτε αλλα επειδη δεν ειχαμε αδειασει το δωματιο που θα γινει παιδικο δεν ειχαμε χωρο να το βαλουμε! Δεν θελαμε να το κατεβασουμε στο υπογειο! Το κρεβατακι το παραγγειλαμε τελος Ιουλιου και θα παρουμε τηλ.να μας το φερουν μεχρι το πολυ 5 Οκτωβρη! Πλεον αναστασακι μου πρεπει να τελειωνουμε με τις αγορες του μωρου γιατι αρχιζει η διαδικασια του πλυσιματος ολων των πραγματων για να ειναι ετοιμα! Εγω δεν θα πλυνω απο τωρα αλλα αρχες οκτωβρη πρεπει να εχω ξεκινησει...για να μην σου πω τελη σεπτεμβρη....εχουμε καθαρισμα ντουλαπας για να μπουν τα πλυμμενα....αρκετες δουλιτσες...ευχαριστες ομως!!! Τωρα που κατα πασα πιθανοτητα θα γεννησω σε δημοσιο πρεπει να φτιαξω μεγαλυτερη βαλιτσα γιατι ρουχα,πετσετακια,πετσετες μπανιου και οτιδηποτε αλλο χρειαζεται για το μωρο πρεπει να τα παρουμε εμεις...στα ιδιωτικα στα παρεχουν αυτοι! Δεν πειραζει καλυτερα να ειναι δικα του τα ρουχα που θα φοραει...ακομα και μπιμπερο πρεπει να εχουμε σε περιπτωση που κατι παει στραβα με τον θηλασμο!!!!

δηλαδή όταν παραγγείλατε το κρεβατάκι ήσουν σχεδόν σαν και εμένα..!!!:D ωραία γιατί σκευτομαι και εγώ από εβδομαδα να ασχοληθώ!! τι ωραίες δουλίτσες!! πλύσιμο των μωρουδιακών και τακτοποίηση στην ντουλαπίτσα!χεχεχεχεχε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ παναγιτσα μου με το καλό όλα!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ουφφφφφφφφφφφ...ολα ετοιμα κοριτσακια μου.....

ξεπατωθηκαααααααααααααααααα...χιχιχιχιχιχιι!!!!!

αλλα ανοιξα χωρο στις τουλαπες για τη μπιζουδενια μου!!!!!πλεον μονο τα ψωνια μεινανε....κουνια,συρταριερα,καροτσι,ρουχαλακια,κουβερτουλες,σεντονακια,μπιμπερο και ρουχαλακια....και μετα να τα πλυνω να ειναι ετοιμα!!!!!!

αχχχχχχχχχχχ....τι ωραια....οταν το σπιτι ειναι καθαρο!!!!

ματιναρα μουουουουυουου....σχεδον ετοιμα τα εχεις....λιγα εμειναν μονο!!!!αντε με το καλο κοριτσαρα μου!!!!ειδες και με το νονοκομειο που ολα πηγαν τελεια?????σου εφυγε μεγαλο αγχος!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουφφφφφφφφφφφ...ολα ετοιμα κοριτσακια μου.....

ξεπατωθηκαααααααααααααααααα...χιχιχιχιχιχιι!!!!!

αλλα ανοιξα χωρο στις τουλαπες για τη μπιζουδενια μου!!!!!πλεον μονο τα ψωνια μεινανε....κουνια,συρταριερα,καροτσι,ρουχαλακια,κουβερτουλες,σεντονακια,μπιμπερο και ρουχαλακια....και μετα να τα πλυνω να ειναι ετοιμα!!!!!!

αχχχχχχχχχχχ....τι ωραια....οταν το σπιτι ειναι καθαρο!!!!

ματιναρα μουουουουυουου....σχεδον ετοιμα τα εχεις....λιγα εμειναν μονο!!!!αντε με το καλο κοριτσαρα μου!!!!ειδες και με το νονοκομειο που ολα πηγαν τελεια?????σου εφυγε μεγαλο αγχος!!!!!

ρανιάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μη μιλάς για μωρουδιακά ψώνια!!!! με τρελαίνεις!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue: αχ πότε θα ξεκινήσω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μη μιλάς για μωρουδιακά ψώνια!!!! με τρελαίνεις!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue: αχ πότε θα ξεκινήσω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχααχαχχααχχαχααχχααχ........

εγω θα ξεκινησω τελος του μηνα.....μετα την β-επιπεδου....μη σου πω και την ιδια μερα!!!!!αχαχαχαχαχχα.......

να μαστε καλα παναγια μου!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχααχαχχααχχαχααχχααχ........

εγω θα ξεκινησω τελος του μηνα.....μετα την β-επιπεδου....μη σου πω και την ιδια μερα!!!!!αχαχαχαχαχχα.......

να μαστε καλα παναγια μου!!!!!:P

πρώτα ο θεός!!! ναι!! με το καλό!!!! και εγώ ανυπομονώ να τελειώσουμε με το βάψιμο του σπιτιου και να ξεκινησω!!!! χαχαχαχαχαχαχα:P

κορίτσια θα σκάσω από τη ζέστη!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ηρθα κι εγω παλι.....!!!!! Εχασα τιποτα?????

Τελικα οσο περιμενα να τελειωσει ο αντρουλης μου με το pc για να ξαναμπω, με πηρε ο υπνος! Ξυπνησα λουτσα στον ιδρωτα...καλε τι ζεστη ειναι αυτη για "φθινοπωρο" ????????? Αλλα καλυτερα απο το να αρχιζε κανενα αποτομο κρυο! Απλα να πεσει λιγο η θερμοκρασια δεν γινεται??? Ή του υψους ή του βαθους? Τεσπα....

Τι αλλα νεα εσεις?????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...