Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ουφφφφφφφ.....ξερω γω μωρε.....ακουω και ολα αυτα που γινονται με τη κριση, διαβαζω και ενα βιβλιο που εχει να κανει με τη κωλοκριση και εχω παθει τρα λα λα λα λα....τι το ηθελα??????αλλα θελω να το τελειωσω μωρε,μη το αφησω στη μεση!!!!!

παλι καλα που η μπιζουδενια κουνιεται τοσο πολυ που την εχω παρεουλα και μου φτιαχνει την διαθεση!!!!!!!χθες κουνιοταν τοσο πολυ, που φωναξα τον αντρουλη μου να την νιωσει αλλα μολις εβαλε το χερι του σταματησε η σκατουλα....χαχαχαχααχαχχαχααχχα......και μετα ξαναρχισε!!!!!!

κι εγω δε θα ηθελα να μπω νοσοκομειο λενιω μου...σε καταλαβαινω...οπως εισαι στο σπιτι σου δεν εισαι πουθενα!!!!αν βεβαια ειναι αναγκη να μπεις αλλα......ασε που δε θα βλεπεις το μεγαλο το αντρακι σου!!!!!

να προσεχεις παρα πολυ ομως γλυκουλα μου!!!ας μη κανεις δουλειες για καποιες μερες...δε πειραζει!!!!

αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......ψωνιαααααααααααααααααααααα....:P

αχ βρε ραιουκο μου κ μας στην αρχη ετσι εκανε..μωλης εβαζε το χερι του ο αντρας μου τιποτα δεν εκανε..ακινητο!που θα παει ομως θα το νιωσει σε λιγο καιρο!

αχ ετσι ειναι ρανιουκο μου κ γω δνε θελω να μπω κ ειδικα που δεν θα βλεπω κ τον μικρουλη μου~απλα ναι προσεχω οσο μπορω..

οσο για το φυλο κοριτσια εγω επαιρνα φυλο βυρητου κ μου αρσε πολυ αλα τελευταια λογω κρισης δοκιμσα του καρεφουρ τα φυλα κ ειναι πολυ καλα σε σχεση με αλα ..δεν σπανε//ειλικρινα δεν αλαζα με τιποτα αυτο που επαιρνα γιατι ειχα βολευτει κ με τα γλυκακια ααλα δοκιμασα κ αυτα κ ειναι πολυ καλα.δοκιμαστετα κ πολυ φθηνα/..1 ευρω κ κατι εχει το φυλο κρουστας κ αν παρεις επωνυμη μαρκα εχει κοντα στα 3 ευρω αν οχι παραπανω;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα.....πιστευω οτι ακουν τις φωνες μας...τη δικη μας την αναγνωριζουν σιγουρα !!!!του μπαμπα ετσι κι ετσι...οποτε οταν πλησιαζουν τη κοιλια σου λεει ποιος ειναι αυτος τωρα και σταματουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχχαχα....εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοοο!!!!!!!!!
χαχαχαχχαα να σου πω την αληθεια με τις τοσες φορες που παμε τις περισοτερες φορες ειναι λευκα μονο νερακι μα δνε προλαβαινουν να παρουν χρωμα/..χιχιιχιχιχ:tongue::tongue:

αφήστε τα ειμαστε και στον τελευταιο όροφο, και λέω θα μου 'ρθουν καμιά μέρα για παράπονα από τον θόρυβο του καζανακιου στις 12.00, στις 02.00, 04.00, 06.00 ..... χαχαχχαχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ Λενάκι μου έτσςι και η αδερφή μου! Πολύ κλάμα που δεν έβλεπε τον μικρό όταν γεννήθηκε η ανηψιά μου! Βέβαια φροντίζαμε όταν πήγαινε να τη δει να μην είναι η μικρή στο δωμάτιο γιατί την 1η φορά δεν την πλησίασε καθόλου τη μαμά του! Μετά βέβαια που πήγανε στο σπίτιδεν το συζητώ, άλλο πράγμα! Δεν μας άφηνε να την πλησιάσουμε! Μην πειράζετε την μπέμπα μας έλεγε!

αχ ετσι ειναι Ιωαννακι μου..μονο που το σκεφτομαι στεναχωριεμαι..μωλης θα τον βλεπω θα κλαιω το ξερω!αχ να περασουν οι 4 μερουλες γρηγορα ν παμε ολοι μαζι σπιτακια μας!;);)

κ γω πιστευω οτι θα ειναι πολυ τρυφερος με τον αδερφουλη του γιατι ετσι ειναι κ με τα ξαδερδακια του..ολο αγκαλιτσες τους κανει!;);)

κοριτσακια μου παω να τελειωνω με τα πληντυρια κ θελω να μαγειρεψω ρολο κιμα με ρυζι οι πατατουλες δεν ξερω ακομα!

θα μπω μωλης κοιμησω τον μικρο το μεσημερακι..φιλακια πολλαααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αφήστε τα ειμαστε και στον τελευταιο όροφο, και λέω θα μου 'ρθουν καμιά μέρα για παράπονα από τον θόρυβο του καζανακιου στις 12.00, στις 02.00, 04.00, 06.00 ..... χαχαχχαχαχαχα

χαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχα!αχ βρε Αναστασακι φανταζεσαι!κ να ρθουν δεν θα σε βρουν αφου θα εισαι τουαλετα κ παλι..αστους να χτυπανε!

το πολυ πολυ μην κατεβαζεις το καζανακι μια κ καλη το πρωι..χαχαχαχα πλακα κανω!αν κ για τους αντρες μας θα ηταν η ιδανικη λυση!:tongue::tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχ.....

εγω προς το παρον σηκωνομαι 1 ή 2 φορες μονο...παλι καλα!!!!προς το τελος ομως φανταζομαι θα βαλω σωληνα....χιχιχιχιι.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

αχ ετσι ειναι Ιωαννακι μου..μονο που το σκεφτομαι στεναχωριεμαι..μωλης θα τον βλεπω θα κλαιω το ξερω!αχ να περασουν οι 4 μερουλες γρηγορα ν παμε ολοι μαζι σπιτακια μας!;);)

κ γω πιστευω οτι θα ειναι πολυ τρυφερος με τον αδερφουλη του γιατι ετσι ειναι κ με τα ξαδερδακια του..ολο αγκαλιτσες τους κανει!;);)

κοριτσακια μου παω να τελειωνω με τα πληντυρια κ θελω να μαγειρεψω ρολο κιμα με ρυζι οι πατατουλες δεν ξερω ακομα!

θα μπω μωλης κοιμησω τον μικρο το μεσημερακι..φιλακια πολλαααααα!;);)

φιλακια πολλα γλυκουλα μου.....

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

ομορφιες μου παω κι εγω να φτιαξω τα χειμωνιατικα ρουχα μου,να ανεβασω πανω καποια καλοκαιρινα γιατι οταν φουσκωσω κι αλλο δε θα μπορω να κουνηθω...

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα...

θα μπαινοβγαινωωωωωωωωωωωωωω......

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχ.....

εγω προς το παρον σηκωνομαι 1 ή 2 φορες μονο...παλι καλα!!!!προς το τελος ομως φανταζομαι θα βαλω σωληνα....χιχιχιχιι.....

χαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχα!αχ βρε Αναστασακι φανταζεσαι!κ να ρθουν δεν θα σε βρουν αφου θα εισαι τουαλετα κ παλι..αστους να χτυπανε!

το πολυ πολυ μην κατεβαζεις το καζανακι μια κ καλη το πρωι..χαχαχαχα πλακα κανω!αν κ για τους αντρες μας θα ηταν η ιδανικη λυση!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα φανταζεστε??? ειμαι τουαλέτα δεν μπορώ! τι θέλετε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλά πήρα τηλ στο ιατρείο που έκανα την αυχενική και που θέλουν να με ξαναδούν την άλλη βδομάδα να τους ρωτήσω 1ον γιατί θέλουν να με ξαναδούν και 2ον πόσο θα κοστίσει; Ο λόγος που θέλουν να με ξαναδούν εντάξει λογικό το βρήκα! Επειδή έκανα παρακέντιση λένε 1 μήνα μετά θέλουν να δουν την καρδούλα του αν χωρίστηκε σωστά! Είναι ένα μίνι β' επιπέδου! Θα κοστίσει 100 ευρώ! Καλά εννοείται πως θα τα δώσω αλλά για μία αυχενική πήγα και έχω πράσει το άγχος του αιώνα! Να πάνε όλα καλά και χαλάλι για το παιδάκι μου! Επίσης μου ακυρώσανε το ραντεβού στις 22/9 και μου το κάνανε 23! Ας είναι!

Πολύ ωραία η πιτούλα μου κορίτσια!!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Καλά πήρα τηλ στο ιατρείο που έκανα την αυχενική και που θέλουν να με ξαναδούν την άλλη βδομάδα να τους ρωτήσω 1ον γιατί θέλουν να με ξαναδούν και 2ον πόσο θα κοστίσει; Ο λόγος που θέλουν να με ξαναδούν εντάξει λογικό το βρήκα! Επειδή έκανα παρακέντιση λένε 1 μήνα μετά θέλουν να δουν την καρδούλα του αν χωρίστηκε σωστά! Είναι ένα μίνι β' επιπέδου! Θα κοστίσει 100 ευρώ! Καλά εννοείται πως θα τα δώσω αλλά για μία αυχενική πήγα και έχω πράσει το άγχος του αιώνα! Να πάνε όλα καλά και χαλάλι για το παιδάκι μου! Επίσης μου ακυρώσανε το ραντεβού στις 22/9 και μου το κάνανε 23! Ας είναι!

Πολύ ωραία η πιτούλα μου κορίτσια!!!!:P:p:p:p

Τι να κάνουμε βρε Ιωαννάκι μου! και εμείς σ'αυτούς κρεμόμαστε..... ότι μας πουν το κάνουμε.... ας είναι καλά ο μπομπιράκος και όλα τα άλλα άστα και βράστα που λένε...!!:rolleyes: Ωραία η πιτούλα Ε????? μμιαμ μιαμ μιαμμμμμ....!!!!

εμένα ήρθαν τα αδερφια μου για καφεδάκι και φύγαν..:-( είχαν μια δουλειά εδω θεσσαλονίκη και περάσανε να με δουν!! πολύ χάρηκα!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι να κάνουμε βρε Ιωαννάκι μου! και εμείς σ'αυτούς κρεμόμαστε..... ότι μας πουν το κάνουμε.... ας είναι καλά ο μπομπιράκος και όλα τα άλλα άστα και βράστα που λένε...!!:rolleyes: Ωραία η πιτούλα Ε????? μμιαμ μιαμ μιαμμμμμ....!!!!

εμένα ήρθαν τα αδερφια μου για καφεδάκι και φύγαν..:-( είχαν μια δουλειά εδω θεσσαλονίκη και περάσανε να με δουν!! πολύ χάρηκα!!!:P

Αχ ωραία είχες παρεούλα τα αδερφάκια σου! Τι καλά!!!! Να σου πω την αλήθεια τώρα μου εφυγε το άγχος! Έλεγα τι να με θέλουν αφού όλα βγήκαν καλά; Αλλά τελικά όλα έχουν το λόγο τους! Δε βαριέσαι, όπως είπες κι εσύ ας είναι καλά ο μπομπιράκος μου και ολα τα άλλα δεν με νοιάζουν! Αυτη η ζέστη με κάνει και αισθάνομαι χώμα τελείως! Πάω να ξαπλώσω λίγο και μετά να πάω στη μαμά μου να δω και τα ανηψάκια μου λίγο που τα πεθυμησα! Ξεκίνησε ο ανηψιός μου νήπια μεγάλα όπως λέει και θέλει να πάω να μου πει τα νέα του! Καλά έχουν πολύ πλάκα όσο μεγαλώνουν! Φιλακια πολλάααααα!!!!

Αχ ωραία είχες παρεούλα τα αδερφάκια σου! Τι καλά!!!! Να σου πω την αλήθεια τώρα μου εφυγε το άγχος! Έλεγα τι να με θέλουν αφού όλα βγήκαν καλά; Αλλά τελικά όλα έχουν το λόγο τους! Δε βαριέσαι, όπως είπες κι εσύ ας είναι καλά ο μπομπιράκος μου και ολα τα άλλα δεν με νοιάζουν! Αυτη η ζέστη με κάνει και αισθάνομαι χώμα τελείως! Πάω να ξαπλώσω λίγο και μετά να πάω στη μαμά μου να δω και τα ανηψάκια μου λίγο που τα πεθυμησα! Ξεκίνησε ο ανηψιός μου νήπια μεγάλα όπως λέει και θέλει να πάω να μου πει τα νέα του! Καλά έχουν πολύ πλάκα όσο μεγαλώνουν! Φιλακια πολλάααααα!!!!

φιλάκια πολλά!!! και καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ηρθα κ γω..κοιμηθηκε ο μικρουλης μου..αχ κοριτσια μαζεψα κ καπια ρουχαλακια που στεγνωσαν κ μυριζουν τοσο ωραιαααα!

σημερα αν θα βρω το κουραγιο θα τα σιδερωσω κ θα βαλω στη βαλιτσα αυτα που θα χρειαστω!

καποιος φτιαχνει κεικ στη γειτονια κ μου εχει σπασει τη μυτη~αφου σκεφτομαι να φτιαξω αλα κουραστηκα..:rolleyes:

ακομα δεν εφαγα απο το φαγακι μου..ο μικρος παντως το ευχαρηστηθηκε..εφαγε ολη την μεριδα που του εβαλα ο σκατουλης μου!

κ μενα Αναστασακι μου περασε η μανουλιτσα μου με τον αδερφο μου κ τους εδωσα κ αυτους φαγητο για το σπιτι..σημερα δουλευε η μανουλα μου!

Ιωαννακι μου τελεια η πιτουλα ε!αχ θα ετρωγα ενα κοματι σιγουρα!

αλα 100 ευρω ε..τι να κανεις..ετσι ειναι!φυσικα πανω απολα να ειναι καλα το ζουζουνακι κ απο κει κ περα αν κ ζορκα τα πραγματα ολα θα γινουν!

αχ κοριτσια σημερα μηλισα με την φιλη μου που εχει φυγει για εξωτερικο..τους ειχα κανει τραπεζι προσφατα που σας ελεγα,..εχουν μια κορουλα εγινε ενος πριν λιγες μερες κ σημερα μου ειπε οτι εκανε τεστ κ ειναι εγκυος..δεν προσεχαν πολυ το θελανε κ ειχε κ μερικα συμπτωματα κ τελικα ειναι..πολυ χαρηκα..τι ωραια αισθηση να το μαθαινεις!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...