Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

ομορφιες μου τι κανετε?τα κοιλουμπακια μας?????

εγω δε δουλευω σημερα...ειναι του Σταυρου και για την εταιρεια μου ειναι αργια...μεγαλη γιορτη!!!!!Να μας εχει καλα ο Χριστος κι η Παναγιτσα να γεννησουμε υγιεστατα νινακια!!!!!!

Χθες μπηκα λιγο σας διαβασα αλλα ειχα τα ψυχολογικα μου και δεν ειχα ορεξη να γραψω...ολη τη μερα την εβγαλα με το βιβλιο μου!!!!

Λενιω μου σε ειδα στον υπνο μου αλλα δε θυμαμαι πως...σ'εχω εννοια μαλλον!!!!!πως εισαι γλυκουλα μου με τις συσπασεις?υπομονη λιγο ακομα!!!!!(((((((((((((((()))))))))))))

Αναστασακι μου τι κανει ο μπεμπακος σου?Τι κοιλιτσα ομορφη ειναι αυτηηηηηη????Φτου σου κουκλαρα μου!!!!!Θα βγαλετε εναν μπεμπαρο....ολες σας δηλαδη..δεν θα ξερει η μπιζουδενια μου ποιον να διαλεξει...χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

Ματιναρα μουουουουουουυ....μεγια το καροτσακι σας αγαπουλα μουουουουουουυ.....αχχχχχχχχχχχχ.....κι εγω περιμενω πως και πως να παμε για την β-επιπεδου και μετα να αρχισω να ψωνιζω γιατι μετα σιγουρα δε θα μπορω...θα κουραζομαι και στη δουλεια οποτε καλυτερα απο νωρις να μου μεινουν οι ψιλοδουλειες προς το τελος!!!!!

Ιωαννακι μου....τι κανεις γλυκουλα μου?αντε μπες για καφεδακι.....

ΠΟΠΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μου φιλακια πολλααααααααααααααααα......

ρανιουκο μουυυυυυυυυυ καλημερουδια..δεν ησουν καλα ψυχολογικα αγαπουλα μου..αχ αυτες οι ορομονες!σημερα πως εισαι?

με ειδες στονυ πνο σου!αχ βρε κοριτσια για αν δουμε..κ η μαμαμ μου πολυ ανχωνεται μου λεει αχ για να δουμε θα φτασουεμ ως της 2 οκτωμβρη η θα μας πιασει κατι νωρητερα..ο αντρας απο την αλη καθε μερα μου λεει παμε στο νοσοκομειο να σε δουνε κ να σε βαλουνε μεσα να ξεκουραστεις κιολας..εγω εκει πεισμα οχι λεω δεν θελω να μπω μεσα!υπομονη κανω κ ευχομαι να πανε ολα καλα!

με το καλο κ σεις ρανιουκο μου να καντε τον μεγαλο υπερηχο κ να ξεκηνησετε τα ψωνια της μπιζουδενιας σας!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Παίρνω το ΖΑΓΟΡΙΣΙΟ, είναι σε πράσινο κουτί και πραγματικά δεν καταλαβαίνεις πως είναι έτοιμο! Για την ακρίβεια γράφει Χαβέλας ΖΑΓΟΡΙΣΙΟ και το βρίσκω μόνο στον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ!!! Πότε πας για β' επιπέδου; Εγώ σε 1 μήνα! Ουφ πως περνάει ο καιρός τώρα;

αχ ναι?ανοιγω φυλλο αλλα τωρα κι εγω κουραζομαι και εψαχνα ενα καλο απο το μαρκετ αλλα ολα οσα επαιρνα ηταν μαπα!!!!

θα παω μαρινοπουλο.....χιιχιχχιχιχιχι.....

στις 27 του μηνα παω για β-επιπεδου ιωαννακι μου!!!!!!και μετα ψωνια...πρωτα ο θεος παναγια μου!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουφφφφφφφ.....ξερω γω μωρε.....ακουω και ολα αυτα που γινονται με τη κριση, διαβαζω και ενα βιβλιο που εχει να κανει με τη κωλοκριση και εχω παθει τρα λα λα λα λα....τι το ηθελα??????αλλα θελω να το τελειωσω μωρε,μη το αφησω στη μεση!!!!!

παλι καλα που η μπιζουδενια κουνιεται τοσο πολυ που την εχω παρεουλα και μου φτιαχνει την διαθεση!!!!!!!χθες κουνιοταν τοσο πολυ, που φωναξα τον αντρουλη μου να την νιωσει αλλα μολις εβαλε το χερι του σταματησε η σκατουλα....χαχαχαχααχαχχαχααχχα......και μετα ξαναρχισε!!!!!!

χαχαχαχαχα!!! λες να είναι τυχαιο αυτο σε όλες μας??? και το ματινακι το ειχε πει και το λενακι και σε εμενα το ίδιο!! λες να αναγνωρίζουν ακόμα και την αίσθηση???? χαχααχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν έχω επιχειρησει ποτέ, ούτε να ανοιξω φύλλο, ούτε με έτοιμο να φτιάξω πιτα... είναι εύκολο????:confused::confused:

Καλά με έτοιμο δεν το συζητώ πανεύκολο! Τώρα να ανοίξεις δεν στο συνηστώ γιατί θα κουραστείς! Εγώ έφτιαχνα και το ζυμάρι και μετά αφού ξεκουραζότανε καμιά ώρα άνοιγα το φύλλο! Έτσι όπως είμαστε Αναστασάκι μου άστο καλύτερα! Αυτό το φύλλο που σας έγραψα είναι το μόνο που δοκίμασα και είναι πραγματικά σαν σπιτικό! Πάντως αν θες να το επιχειρήσεις είναι πανεύκολο!

εγώ πρωτού με πιάσει τρέχω!!! μου λέει ο άντρας μου τις προάλες το βραδυ, δεν εχουμε και κανενα κρεβατι να βαλουμε στην τουαλέτα να μην πηγαινοερχεσαι!!!! χαχχααχ και λέω, ωραίο χιούμορ!! καθετήρα δεν μπορούσες να πεις??? χαχαχαχαχα

άραγε πόσο καιρό κάνουν να σου φέρουν τα επιπλάκια αφού τα παραγγείλεις???:confused::confused:

χαχαχαχχα κ μενα ολο τετια σχολια μου εκανε..

αχ δεν ξερω Αναστασακι μου!μερικες φορες αργουν παντως!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ρανιουκο μουυυυυυυυυυ καλημερουδια..δεν ησουν καλα ψυχολογικα αγαπουλα μου..αχ αυτες οι ορομονες!σημερα πως εισαι?

με ειδες στονυ πνο σου!αχ βρε κοριτσια για αν δουμε..κ η μαμαμ μου πολυ ανχωνεται μου λεει αχ για να δουμε θα φτασουεμ ως της 2 οκτωμβρη η θα μας πιασει κατι νωρητερα..ο αντρας απο την αλη καθε μερα μου λεει παμε στο νοσοκομειο να σε δουνε κ να σε βαλουνε μεσα να ξεκουραστεις κιολας..εγω εκει πεισμα οχι λεω δεν θελω να μπω μεσα!υπομονη κανω κ ευχομαι να πανε ολα καλα!

με το καλο κ σεις ρανιουκο μου να καντε τον μεγαλο υπερηχο κ να ξεκηνησετε τα ψωνια της μπιζουδενιας σας!;);)

κι εγω δε θα ηθελα να μπω νοσοκομειο λενιω μου...σε καταλαβαινω...οπως εισαι στο σπιτι σου δεν εισαι πουθενα!!!!αν βεβαια ειναι αναγκη να μπεις αλλα......ασε που δε θα βλεπεις το μεγαλο το αντρακι σου!!!!!

να προσεχεις παρα πολυ ομως γλυκουλα μου!!!ας μη κανεις δουλειες για καποιες μερες...δε πειραζει!!!!

αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......ψωνιαααααααααααααααααααααα....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχαχχα κ μενα ολο τετια σχολια μου εκανε..

αχ δεν ξερω Αναστασακι μου!μερικες φορες αργουν παντως!:rolleyes:

μμμ θα το διαπιστωσω σε λίγο καιρό!:rolleyes: :rolleyes:

και άλλο ένα σχόλιο όταν παω πολλές φορες wc και ειναι και αυτος σπίτι.:

"μωρό μου να σου κάνω μια ερώτηση?" λεω ναι, "κάθε φορά που πας τουαλέτα πατάς και καζανάκι???/" χαχχαχαχχα ελεος!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Λενάκι! Χορτόπιτα έφτιαξα και περιμένω πως και πως να τη φάω!

Εννοείται πως θα περιποιηθείς και τον εαυτό σου! Τα τελευταία θα μπουν ...... τελευταία!!!! Έχεις αγωνία; Ο μικρούλης το περιμένει;

χορτοπιταα εε μμμμμ τελειαααα!;);)

ο μικρουλης ειναι πολυ τρυφερος με την κοιλια κ με το νινακι μας οπως το λεει..μαμα μου λεει τι εχεις εδω μεσα τον αδεφουλη μου..λεω ναι..τον αγαπαω κ δινει φιλακαι στην κοιλιτσα..σε ολη την εγκυμοσηνη ειναι πολυ τρυφερος αφου οταν παμε στη γιατρο τελευται τον παιρναμε μαζι μας κ μωλης το βλεπει αυτο τρελενεται μου λεει αχ ετσι κανει κ σπιτι λεω ναι!με προσεχει πολυ το γιαυρι μου..το περημενει..αλα εγωτ ι θα κανω οταν θα μπω στο νοσκομειο κ δεν θα τον βλεπω 4 μερες μονοσ το επισκεπτηριο..εχει να πεσει κλαμα...ηδη μου τρεχουν τα δακρυα οταν το σκεφτομαι!

τωρα πια εχω αγωνια κ ανυπομονησια πολυ!περημενω πως κ πως να ερθει εκεινη η μερα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ναι?ανοιγω φυλλο αλλα τωρα κι εγω κουραζομαι και εψαχνα ενα καλο απο το μαρκετ αλλα ολα οσα επαιρνα ηταν μαπα!!!!

θα παω μαρινοπουλο.....χιιχιχχιχιχιχι.....

στις 27 του μηνα παω για β-επιπεδου ιωαννακι μου!!!!!!και μετα ψωνια...πρωτα ο θεος παναγια μου!!!!!!

Αχ κι εγώ 27 Οκτωβρίου θα πάω! Βέβαια τώρα έχω την αγωνία για τις 22 του μήνα που θα πάμε με τον αντρούλη μου να δούμε αν έχει μειωθεί το υγρό στον αυχένα! Να σου πω την αλήθεια για λεφτά το κάνουνε είμαι σίγουρη! Αφού η τροφοβλάστηση βγήκε καλή και γράφει πως το μωράκι μου είναι εντελώς καλά αυτοί γιατί πάλι να με δούνε; Θα τους πάρω τηλ τάχα πως ξέχασα τι ώρα έχω ραντεβού και θα τους ρωτήσω τι θα κοστίσει η επίσκεψη αυτή! Να δούμε τι θα μου πούνε!

χαχαχαχαχα!!! λες να είναι τυχαιο αυτο σε όλες μας??? και το ματινακι το ειχε πει και το λενακι και σε εμενα το ίδιο!! λες να αναγνωρίζουν ακόμα και την αίσθηση???? χαχααχα

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα.....πιστευω οτι ακουν τις φωνες μας...τη δικη μας την αναγνωριζουν σιγουρα !!!!του μπαμπα ετσι κι ετσι...οποτε οταν πλησιαζουν τη κοιλια σου λεει ποιος ειναι αυτος τωρα και σταματουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

"μωρό μου να σου κάνω μια ερώτηση?" λεω ναι, "κάθε φορά που πας τουαλέτα πατάς και καζανάκι???/" χαχχαχαχχα ελεος!!!!!

χαχαχαχχαα να σου πω την αληθεια με τις τοσες φορες που παμε τις περισοτερες φορες ειναι λευκα μονο νερακι μα δνε προλαβαινουν να παρουν χρωμα/..χιχιιχιχιχ:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχαχαχαχαχχαχα....εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοοο!!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

ο μικρουλης ειναι πολυ τρυφερος με την κοιλια κ με το νινακι μας οπως το λεει..μαμα μου λεει τι εχεις εδω μεσα τον αδεφουλη μου..λεω ναι..τον αγαπαω κ δινει φιλακαι στην κοιλιτσα..σε ολη την εγκυμοσηνη ειναι πολυ τρυφερος αφου οταν παμε στη γιατρο τελευται τον παιρναμε μαζι μας κ μωλης το βλεπει αυτο τρελενεται μου λεει αχ ετσι κανει κ σπιτι λεω ναι!με προσεχει πολυ το γιαυρι μου..το περημενει..αλα εγωτ ι θα κανω οταν θα μπω στο νοσκομειο κ δεν θα τον βλεπω 4 μερες μονοσ το επισκεπτηριο..εχει να πεσει κλαμα...ηδη μου τρεχουν τα δακρυα οταν το σκεφτομαι!

τωρα πια εχω αγωνια κ ανυπομονησια πολυ!περημενω πως κ πως να ερθει εκεινη η μερα!:D:D

Αχ Λενάκι μου έτσςι και η αδερφή μου! Πολύ κλάμα που δεν έβλεπε τον μικρό όταν γεννήθηκε η ανηψιά μου! Βέβαια φροντίζαμε όταν πήγαινε να τη δει να μην είναι η μικρή στο δωμάτιο γιατί την 1η φορά δεν την πλησίασε καθόλου τη μαμά του! Μετά βέβαια που πήγανε στο σπίτιδεν το συζητώ, άλλο πράγμα! Δεν μας άφηνε να την πλησιάσουμε! Μην πειράζετε την μπέμπα μας έλεγε!

αχου μωρέ το τρυφερούδι!!!!!!:P πω πω τέλεια αίσθηση!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα.....πιστευω οτι ακουν τις φωνες μας...τη δικη μας την αναγνωριζουν σιγουρα !!!!του μπαμπα ετσι κι ετσι...οποτε οταν πλησιαζουν τη κοιλια σου λεει ποιος ειναι αυτος τωρα και σταματουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχχα ποιος είσαι εσύ ρε????? άσε μας ήσυχους τώρα!!!!! χαχαχχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...