Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρααα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Είστε όλες καλά; Μακάρι! Εγώ μόλις έφτιαξα την πιτούλα μου και την έβαλα στο φούρνο να ψήνεται!!!! Την είχα στο μυαλό μου πολλές μέρες τώρα και σήμερα κιόλας μου δόθηκε η ευκαιρία να τη φτιάξω! Λενάκι μου έφτιαξες βαλίτσα; Αχ τι καλά πλησιάζουν οι μερούλες και για σένα! Κι άλλο μωράκι έρχεται στο παρεάκι! Αναστασάκι μου εσύ τι κάνεις; Φουσκώνεις; Μπράβο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Είστε όλες καλά; Μακάρι! Εγώ μόλις έφτιαξα την πιτούλα μου και την έβαλα στο φούρνο να ψήνεται!!!! Την είχα στο μυαλό μου πολλές μέρες τώρα και σήμερα κιόλας μου δόθηκε η ευκαιρία να τη φτιάξω! Λενάκι μου έφτιαξες βαλίτσα; Αχ τι καλά πλησιάζουν οι μερούλες και για σένα! Κι άλλο μωράκι έρχεται στο παρεάκι! Αναστασάκι μου εσύ τι κάνεις; Φουσκώνεις; Μπράβο!

καλημέρα Ιωαννάκι!!! καλά είμαστε!!! φουσκώνουμε!! χιχιιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

πιτούλα ε?? άνοιξες και φύλλο???????:shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι άσε!! καλά αν έιμαι στο σπίτι δεν το συζητώ.... δεν μπορώ να μετρησω τις φορές που πάω για να σου πω!!! και αν μου ρθει εστω και λίγο και δεν παω αμέσως, έχω συσπασεις......

σε καταλαβαινω μονο που το θυμαμαι φρικαρω..εμενα τωαρ πιο εντονα ειναι την νυχτα αλα την ημερα ειμαι καλα κ μου φαινεται τοσο περιεργο γιατι ειχα ταλαιπωρηθει στη πρωτη εγκυμοσηνη..αφου ελεγα να μην βγαινω απο την τουαλετα..χααχχαχα η να συνδεθω με την τουαλετα με καπιο σωληνα κατι για να μη τρεχω η εστω ενα καθετηρα ασε:tongue::tongue::tongue:

με τις συσπασεις εστω κ λιγο νακατουριεσαι γινεται πολυ εντονο κ γω το εχω τωρα αυτο..μωλης με πιασει συσπαση ερχεται κ η αισθηση για τσισα κ τρεχω!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ιωαννακι μας..εφτιαξες πιτουλα..μπραβο σου χρυσοχερα!;);)

τι πιτουλα..μαρεσουν πολυ κ ειδικα οι σπιτικες!κ γω κανω που κ που αλα δεν ειμαι ειδικη σε αυτες μια μου πετυχαινουν την αλη παλι οχι!

εγω καλα ειμαι..ναι ετοιμαζω βαλιτσα..τωρα εχω ακοαμ ενα πληντυριο με τα μωρουδιακα κ μετα σιδερωμα..θα μεινει βεβαια ανοιχτη για λιγο ακομα γιατι θελω να συμπληρωωσ κιαλα πραγματα οπως σαμπουαν μωρομαντηλα οδοντοβουρτσα οδοντοκρεμα χτενα κ διαφορα αλα για να περιποιηθω κ τον εαυτο μου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

ομορφιες μου τι κανετε?τα κοιλουμπακια μας?????

εγω δε δουλευω σημερα...ειναι του Σταυρου και για την εταιρεια μου ειναι αργια...μεγαλη γιορτη!!!!!Να μας εχει καλα ο Χριστος κι η Παναγιτσα να γεννησουμε υγιεστατα νινακια!!!!!!

Χθες μπηκα λιγο σας διαβασα αλλα ειχα τα ψυχολογικα μου και δεν ειχα ορεξη να γραψω...ολη τη μερα την εβγαλα με το βιβλιο μου!!!!

Λενιω μου σε ειδα στον υπνο μου αλλα δε θυμαμαι πως...σ'εχω εννοια μαλλον!!!!!πως εισαι γλυκουλα μου με τις συσπασεις?υπομονη λιγο ακομα!!!!!(((((((((((((((()))))))))))))

Αναστασακι μου τι κανει ο μπεμπακος σου?Τι κοιλιτσα ομορφη ειναι αυτηηηηηη????Φτου σου κουκλαρα μου!!!!!Θα βγαλετε εναν μπεμπαρο....ολες σας δηλαδη..δεν θα ξερει η μπιζουδενια μου ποιον να διαλεξει...χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

Ματιναρα μουουουουουουυ....μεγια το καροτσακι σας αγαπουλα μουουουουουουυ.....αχχχχχχχχχχχχ.....κι εγω περιμενω πως και πως να παμε για την β-επιπεδου και μετα να αρχισω να ψωνιζω γιατι μετα σιγουρα δε θα μπορω...θα κουραζομαι και στη δουλεια οποτε καλυτερα απο νωρις να μου μεινουν οι ψιλοδουλειες προς το τελος!!!!!

Ιωαννακι μου....τι κανεις γλυκουλα μου?αντε μπες για καφεδακι.....

ΠΟΠΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μου φιλακια πολλααααααααααααααααα......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

σε καταλαβαινω μονο που το θυμαμαι φρικαρω..εμενα τωαρ πιο εντονα ειναι την νυχτα αλα την ημερα ειμαι καλα κ μου φαινεται τοσο περιεργο γιατι ειχα ταλαιπωρηθει στη πρωτη εγκυμοσηνη..αφου ελεγα να μην βγαινω απο την τουαλετα..χααχχαχα η να συνδεθω με την τουαλετα με καπιο σωληνα κατι για να μη τρεχω η εστω ενα καθετηρα ασε:tongue::tongue::tongue:

με τις συσπασεις εστω κ λιγο νακατουριεσαι γινεται πολυ εντονο κ γω το εχω τωρα αυτο..μωλης με πιασει συσπαση ερχεται κ η αισθηση για τσισα κ τρεχω!:shock:

εγώ πρωτού με πιάσει τρέχω!!! μου λέει ο άντρας μου τις προάλες το βραδυ, δεν εχουμε και κανενα κρεβατι να βαλουμε στην τουαλέτα να μην πηγαινοερχεσαι!!!! χαχχααχ και λέω, ωραίο χιούμορ!! καθετήρα δεν μπορούσες να πεις??? χαχαχαχαχα

άραγε πόσο καιρό κάνουν να σου φέρουν τα επιπλάκια αφού τα παραγγείλεις???:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα Ιωαννάκι!!! καλά είμαστε!!! φουσκώνουμε!! χιχιιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

πιτούλα ε?? άνοιξες και φύλλο???????:shock::shock:

Για να είμαι ειλικρινής πριν μείνω έγκυος άνοιγα φύλλο που μου έμαθε η γιαγιά! Τώρα όμως λίγο που φοβάμαι, λίγο που με πονάει η μέση πήρα έτοιμο από το μάρκετ! Σπιτικό είναι και η αλήθεια δεν καταλαβαίνεις πως είναι έτοιμο! Την είχα πεθυμήσει τόσο πολύ! Η τελευταία φορά που έφτιαξα ήταν την ημέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος! Πριν 3 μήνες!!!!! Μου έρχεται να φάω όλο το ταψί!!!!

εγώ πρωτού με πιάσει τρέχω!!! μου λέει ο άντρας μου τις προάλες το βραδυ, δεν εχουμε και κανενα κρεβατι να βαλουμε στην τουαλέτα να μην πηγαινοερχεσαι!!!! χαχχααχ και λέω, ωραίο χιούμορ!! καθετήρα δεν μπορούσες να πεις??? χαχαχαχαχα

άραγε πόσο καιρό κάνουν να σου φέρουν τα επιπλάκια αφού τα παραγγείλεις???:confused::confused:

χαχαχαχχχαχχαχαχα.......

αναλογα το καταστημα αναστασακι μου...αν ειναι ετοιμοπαραδοτα τα στελνουν κατευθειαν,αν οχι μπορει και 2 εβδομαδες....ξυνουν και λιγο το ''ξυστο''.....χιχιχιχιχιχιιχιχ

bg1142822.jpg

princess2.gif

Για να είμαι ειλικρινής πριν μείνω έγκυος άνοιγα φύλλο που μου έμαθε η γιαγιά! Τώρα όμως λίγο που φοβάμαι, λίγο που με πονάει η μέση πήρα έτοιμο από το μάρκετ! Σπιτικό είναι και η αλήθεια δεν καταλαβαίνεις πως είναι έτοιμο! Την είχα πεθυμήσει τόσο πολύ! Η τελευταία φορά που έφτιαξα ήταν την ημέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος! Πριν 3 μήνες!!!!! Μου έρχεται να φάω όλο το ταψί!!!!

μιαμ μιαμ μιαμ ..........!!!!!!!

ποιο φυλλο παιρνεις ιωαννακι μου?

bg1142822.jpg

princess2.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

ομορφιες μου τι κανετε?τα κοιλουμπακια μας?????

εγω δε δουλευω σημερα...ειναι του Σταυρου και για την εταιρεια μου ειναι αργια...μεγαλη γιορτη!!!!!Να μας εχει καλα ο Χριστος κι η Παναγιτσα να γεννησουμε υγιεστατα νινακια!!!!!!

Χθες μπηκα λιγο σας διαβασα αλλα ειχα τα ψυχολογικα μου και δεν ειχα ορεξη να γραψω...ολη τη μερα την εβγαλα με το βιβλιο μου!!!!

Λενιω μου σε ειδα στον υπνο μου αλλα δε θυμαμαι πως...σ'εχω εννοια μαλλον!!!!!πως εισαι γλυκουλα μου με τις συσπασεις?υπομονη λιγο ακομα!!!!!(((((((((((((((()))))))))))))

Αναστασακι μου τι κανει ο μπεμπακος σου?Τι κοιλιτσα ομορφη ειναι αυτηηηηηη????Φτου σου κουκλαρα μου!!!!!Θα βγαλετε εναν μπεμπαρο....ολες σας δηλαδη..δεν θα ξερει η μπιζουδενια μου ποιον να διαλεξει...χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

Ματιναρα μουουουουουουυ....μεγια το καροτσακι σας αγαπουλα μουουουουουουυ.....αχχχχχχχχχχχχ.....κι εγω περιμενω πως και πως να παμε για την β-επιπεδου και μετα να αρχισω να ψωνιζω γιατι μετα σιγουρα δε θα μπορω...θα κουραζομαι και στη δουλεια οποτε καλυτερα απο νωρις να μου μεινουν οι ψιλοδουλειες προς το τελος!!!!!

Ιωαννακι μου....τι κανεις γλυκουλα μου?αντε μπες για καφεδακι.....

ΠΟΠΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μου φιλακια πολλααααααααααααααααα......

Ρανιάκι μου!! καλημέρα!!!! και είπα να το γράψω ότι δεν μπήκες καθόλου εχθές.. αλλά λέω μάλλον δε θα πρόλαβε..:rolleyes: τι σε έπιασε και είχεα τα ψυχολογικά σου???????????????:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ιωαννακι μας..εφτιαξες πιτουλα..μπραβο σου χρυσοχερα!;);)

τι πιτουλα..μαρεσουν πολυ κ ειδικα οι σπιτικες!κ γω κανω που κ που αλα δεν ειμαι ειδικη σε αυτες μια μου πετυχαινουν την αλη παλι οχι!

εγω καλα ειμαι..ναι ετοιμαζω βαλιτσα..τωρα εχω ακοαμ ενα πληντυριο με τα μωρουδιακα κ μετα σιδερωμα..θα μεινει βεβαια ανοιχτη για λιγο ακομα γιατι θελω να συμπληρωωσ κιαλα πραγματα οπως σαμπουαν μωρομαντηλα οδοντοβουρτσα οδοντοκρεμα χτενα κ διαφορα αλα για να περιποιηθω κ τον εαυτο μου!;);)

Καλημέρα Λενάκι! Χορτόπιτα έφτιαξα και περιμένω πως και πως να τη φάω!

Εννοείται πως θα περιποιηθείς και τον εαυτό σου! Τα τελευταία θα μπουν ...... τελευταία!!!! Έχεις αγωνία; Ο μικρούλης το περιμένει;

δεν έχω επιχειρησει ποτέ, ούτε να ανοιξω φύλλο, ούτε με έτοιμο να φτιάξω πιτα... είναι εύκολο????:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μιαμ μιαμ μιαμ ..........!!!!!!!

ποιο φυλλο παιρνεις ιωαννακι μου?

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Παίρνω το ΖΑΓΟΡΙΣΙΟ, είναι σε πράσινο κουτί και πραγματικά δεν καταλαβαίνεις πως είναι έτοιμο! Για την ακρίβεια γράφει Χαβέλας ΖΑΓΟΡΙΣΙΟ και το βρίσκω μόνο στον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ!!! Πότε πας για β' επιπέδου; Εγώ σε 1 μήνα! Ουφ πως περνάει ο καιρός τώρα;

Ρανιάκι μου!! καλημέρα!!!! και είπα να το γράψω ότι δεν μπήκες καθόλου εχθές.. αλλά λέω μάλλον δε θα πρόλαβε..:rolleyes: τι σε έπιασε και είχεα τα ψυχολογικά σου???????????????:confused:

ουφφφφφφφ.....ξερω γω μωρε.....ακουω και ολα αυτα που γινονται με τη κριση, διαβαζω και ενα βιβλιο που εχει να κανει με τη κωλοκριση και εχω παθει τρα λα λα λα λα....τι το ηθελα??????αλλα θελω να το τελειωσω μωρε,μη το αφησω στη μεση!!!!!

παλι καλα που η μπιζουδενια κουνιεται τοσο πολυ που την εχω παρεουλα και μου φτιαχνει την διαθεση!!!!!!!χθες κουνιοταν τοσο πολυ, που φωναξα τον αντρουλη μου να την νιωσει αλλα μολις εβαλε το χερι του σταματησε η σκατουλα....χαχαχαχααχαχχαχααχχα......και μετα ξαναρχισε!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχαχχχαχχαχαχα.......

αναλογα το καταστημα αναστασακι μου...αν ειναι ετοιμοπαραδοτα τα στελνουν κατευθειαν,αν οχι μπορει και 2 εβδομαδες....ξυνουν και λιγο το ''ξυστο''.....χιχιχιχιχιχιιχιχ

χαχαχχαχαχχα !!!!!! με αυτην την κρίση λες να το ξίνουν ακόμα??? χαχχαχαχχαχα ενταξει πάλι 2 εβδομαδες δεν ειναι πολύ... εγώ πιστευα κανενα μήνα.... ακόμα δεν έχω κοιταξει τιποτα! μόνο από το ιντερνετ και για καροτσακι μάλλον της peg perrego ενα που ειδα..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...