Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ το γιαβρι μουυυυυυυ!!!!!!!!!!!:P:D:tongue::tongue::tongue:

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

ελενιτσα εισαι καλυτερα απο εχτες?

εγω σημερα ειμαι σπιτακι, εκανα τις δουλιτσες μου και τωρα δουλευω απο το σπιτι, περναω τιμολογια του μαγαζιου, αλλα τουλαχιστον δεν εχω την μετακινηση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

ελενιτσα εισαι καλυτερα απο εχτες?

εγω σημερα ειμαι σπιτακι, εκανα τις δουλιτσες μου και τωρα δουλευω απο το σπιτι, περναω τιμολογια του μαγαζιου, αλλα τουλαχιστον δεν εχω την μετακινηση!

γεια σου γιωτάκι!! μια χαρά εφόσον μπορείς να το κάνεις και από το σπίτι!!!

τι κάνει η μουμπούκα??? κλωτσάει????:tongue: βιαζεται καθόλου να βγεί????

εγώ μόλις έφαγα και περιμένω να χωνεψω λίγο και να μπω για μπανάκι!! μούσκεμα είμαι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου γιωτάκι!! μια χαρά εφόσον μπορείς να το κάνεις και από το σπίτι!!!

τι κάνει η μουμπούκα??? κλωτσάει????:tongue: βιαζεται καθόλου να βγεί????

εγώ μόλις έφαγα και περιμένω να χωνεψω λίγο και να πω για μπανάκι!! μούσκεμα είμαι!!!!

γεια σου αναστασακι! καλα ειναι η μπουμπουκα, κλωτσαει και γυρναει συνεχεια αλλα δεν βιαζεται καθολου να βγει!

το μπεμπε σου?

γεια σου αναστασακι! καλα ειναι η μπουμπουκα, κλωτσαει και γυρναει συνεχεια αλλα δεν βιαζεται καθολου να βγει!

το μπεμπε σου?

το μπεμπέ μου καλά είναι!!! φουσκώνει η κοιλίτσα!!!!:D και αυτό κάνει τις βολτίτσες ακόμα άνετα! έχει χωρο προς το παρόν!!!!!

άργησα να απαντήσω γιατί έφτιαξα κεϊκ!!!!!!!:P:p:p:p τρελένομαι να το τρώω το πρωί με το καφεδάκι μου!!!!!:tongue: συμμάζεψα και την κουζίνα! ουφφ και κουράστηκα λίγο! τώρα παρατηρώ τα πόδια μου κάτω στα πελματα, και μου φαίνοντε πως πρίστηκαν λίγο! μάλλον από την ορθοστασία θα ναι...:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

το μπεμπέ μου καλά είναι!!! φουσκώνει η κοιλίτσα!!!!:D και αυτό κάνει τις βολτίτσες ακόμα άνετα! έχει χωρο προς το παρόν!!!!!

άργησα να απαντήσω γιατί έφτιαξα κεϊκ!!!!!!!:P:p:p:p τρελένομαι να το τρώω το πρωί με το καφεδάκι μου!!!!!:tongue: συμμάζεψα και την κουζίνα! ουφφ και κουράστηκα λίγο! τώρα παρατηρώ τα πόδια μου κάτω στα πελματα, και μου φαίνοντε πως πρίστηκαν λίγο! μάλλον από την ορθοστασία θα ναι...:rolleyes:

και εγω αργω να απαντησω γιατι δουλευω ακομα, μου φαινεται θα φτιαξω και εγω κεικ!

απο την ορθοστασια σιγουρα ειναι. και εμενα τωρα πρηστηκαν ολη μερα στο ποδι ειμαι....

μια χαρα το ζουζουνακι!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια και μπεμπουλινια! Τι κανετε? Το μεσημερι βγηκα αποτομα...δεν καταλαβα για ποτε περασε η ωρα και ηρθε ο αντρουλης μου και ουτε τραπεζι δεν ειχα ετοιμασει!!!!!

Το απογευμα πηγαμε και πηραμε το καροτσι του μπεμπακου μας! Δεν χορταινω να το κοιταζω!!!!!!!!!!! Αντε τωρα θα αρχισουμε να τελειοποιουμε τις αγορες...περναει ο καιρος!!!!!!

Με το καλο οι αγορες σε ολες κοριτσακια μου!!!!!!

Αυτα...παω να φαω το φρουτακι μου και μετα ξαπλα γιατι κουραστηκα λιγακι πηγαμε και για αλλες δουλιτσες!!!!!!

Φιλακια και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!!!!!!

Goodnight-9.gif

κοριτσακια μου τι κανετε..μαλν κοιμαστε εγω ακομα ξυπνια..σημερα πηγαμε καναμε μερικα ψωνια τελικα..πηρα λιγα πραγματακια που ηθελα για το μωρο οπως πιπιλα,πετσετακια που σας ελεγα,μπιμπερο ,σελτεδακια κ πηγα πηρα κ για μενα δυο πυτζαμες κ μερικα εσωρουχα..πρεπει να ετοιμασω την βαλιτσα αρκετα το ταβηξα..μετ αηρθαμε σπιτι κ πιαστηκα με τα πληντυρια κ την ντουλαπα των μικρων μου συμαζευα για ακομα μια φορα τα ρουχαλακια τους κ τα ξανακοιταξα κ μαζεψα κ μερικα για τους γυφτους που παιρνανε διπλα απο τη μαμα μου καθημερινα κ πολες φορες ζητησαν παιδικα ρουχαλακαι τους λυπηθηκα εχουν ενα σωρο μικρα μωρακια μωρε!

φυσικα η μεση μου εφυγε κουραστηκα πολυ..σημερα εχω συσπασεις οπως κ τις αλες μερες απλα αυτες που ειναι με πονο δεν ηταν τοσο συχνες οσο χθες!:καπου καπου ειχα φυσικα πολυ εντονες κ με πονο οπως κ αυτη τη στιγμη που σας μηλαω..ουφφφ..ολα μαζι ειναι κ η ζεστη κ η κατασταση γινεται ανυποφωρη!δεν λεει να φυγει κ αυτη η ζεστη βρε κοριτσια!:rolleyes::rolleyes:

σας καληνυχτηζω..

καλο ξημερωμα να εχουμε..τα λεμε το πρωι;);)

δεν εχω κουραγιο να ανφερθω στην καθεμια σας οπως κανω αλες φορες..συνχωρεστε με:(σας διαβασα ομως;)κ ευχαρηστω για το ενδιαφερον σας!:P

φιλακια σε ολες!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου τωρα ειδα την φωτο σου!εισαι μια κουκλα!;)

τι ομορφη κοιλιτσα ειναι αυτη!φτου φτου εισαι μαι σεξυ εγκυουλα μην παρεξηγηθω κιολας ;):tongue:..αλα σου παει πολυ η κοιλιτσα κ τα κιλακια σου δεν φαινονται καθολου ασε που πηρες κ πολυ λιγα!φτου φτου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα αγαπούλες μου!!!!! πως είμαστε σήμερα??? τα μπεμπάκια?????:D:D

εγώ σήμερα κοιμήθηκα καλύτερα μπορώ να πώ, αλλά η ζέστη ΄ζεστη!! βασικά είχε ΑΠΝΟΙΑ!!!!!:mad:

Λενάκι τέλεια!! ψώνισες πραγματούδια για το νινάκι!!!! και επιτέλους θα κλείσεις και τη βαλίτσα που λέγαμε!!!! σε 2 εβδομάδες σχεδόν γεννάς!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: ΑΑ!! και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια;)

Ματινάκι, πήρατε το καροτσάκι ε??? το είχατε κλείσει από πριν, ή ηταν ετοιμοπαράδοτο??? μπράβο!! αχ πολύ μ'αρέσει που ξεκίνησαν οι αγορές για τα μωράκια μας!!!!!!!!! το κρεβατακι το εχετε παραγγείλει???? δε θυμάμαι:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα αγαπούλες μου!!!!! πως είμαστε σήμερα??? τα μπεμπάκια?????:D:D

εγώ σήμερα κοιμήθηκα καλύτερα μπορώ να πώ, αλλά η ζέστη ΄ζεστη!! βασικά είχε ΑΠΝΟΙΑ!!!!!:mad:

Λενάκι τέλεια!! ψώνισες πραγματούδια για το νινάκι!!!! και επιτέλους θα κλείσεις και τη βαλίτσα που λέγαμε!!!! σε 2 εβδομάδες σχεδόν γεννάς!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: ΑΑ!! και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια;)

Ματινάκι, πήρατε το καροτσάκι ε??? το είχατε κλείσει από πριν, ή ηταν ετοιμοπαράδοτο??? μπράβο!! αχ πολύ μ'αρέσει που ξεκίνησαν οι αγορές για τα μωράκια μας!!!!!!!!! το κρεβατακι το εχετε παραγγείλει???? δε θυμάμαι:rolleyes::rolleyes:

καλημερα Αναστασακι μουυυυυυυυυ!πως εισαιιιιιιι?

εγω χθες κοιμηθηκα ετσι κ ετσι..σηκωθηκα πολες φορες τη νυχτα κ ελεγα ποτε θα ξημερωσει!αυτη η ζεστη αχ αυτη η ζεστη το τι νευρα εχω..χθες ταλαιπωρηθηκα κ με τα ψωνια κ με τις συσπασεις μεσα στο αυτοκινητο..στις λακουβες ηταν ενα μαρτυριο..τελικα αν δεν κανω λαθος το Ματινακι το ειχε πει οσο πιο νωρης τα ψωνια να τελειωνεις γιατι με την κοιλουμπα στο τελος δεν το απολαμβανεις!:rolleyes:αλα επιτελους θα κλεισω τη βαλιτσα..κ σημεα εχω πληντυρια να βαλω..τα μωρουδιακα τα πλενω με ειδικα απορυπαντικα..ανυπομονω να τα σιδεωσω κ να τα εχω ετομα κ θα μυριζουν μωρουδιλα..

αχ σε δυο βδομαδες ναι..πωπωωω..να σας πω την αληθεια σιγα σιγα μου φευεγι ο φοβος που ειχα γιατι βασανιζομαι κ με τις συσπασες κ ανυπομονω να ερθει εκεινη η στιγμη!κ πριν ανυπομονουσα αλα ειχα κ πολυ φοβο!

χθες ειδα στον υπνο μου οτι θηλαζα το μωρακι μου..ηταν τοσο αληθηνο!τι να σημαινει!ηταν πολυ ομορφο ονειρο!;)

Ματινακι ξεχασα να σου πω μεγια το καροτσακι..με το καλο να κανει τις βολτουλες του μεσα ο πριγκιπας σας!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Αναστασακι μουυυυυυυυυ!πως εισαιιιιιιι?

εγω χθες κοιμηθηκα ετσι κ ετσι..σηκωθηκα πολες φορες τη νυχτα κ ελεγα ποτε θα ξημερωσει!αυτη η ζεστη αχ αυτη η ζεστη το τι νευρα εχω..χθες ταλαιπωρηθηκα κ με τα ψωνια κ με τις συσπασεις μεσα στο αυτοκινητο..στις λακουβες ηταν ενα μαρτυριο..τελικα αν δεν κανω λαθος το Ματινακι το ειχε πει οσο πιο νωρης τα ψωνια να τελειωνεις γιατι με την κοιλουμπα στο τελος δεν το απολαμβανεις!:rolleyes:αλα επιτελους θα κλεισω τη βαλιτσα..κ σημεα εχω πληντυρια να βαλω..τα μωρουδιακα τα πλενω με ειδικα απορυπαντικα..ανυπομονω να τα σιδεωσω κ να τα εχω ετομα κ θα μυριζουν μωρουδιλα..

αχ σε δυο βδομαδες ναι..πωπωωω..να σας πω την αληθεια σιγα σιγα μου φευεγι ο φοβος που ειχα γιατι βασανιζομαι κ με τις συσπασες κ ανυπομονω να ερθει εκεινη η στιγμη!κ πριν ανυπομονουσα αλα ειχα κ πολυ φοβο!

χθες ειδα στον υπνο μου οτι θηλαζα το μωρακι μου..ηταν τοσο αληθηνο!τι να σημαινει!ηταν πολυ ομορφο ονειρο!;)

Ματινακι ξεχασα να σου πω μεγια το καροτσακι..με το καλο να κανει τις βολτουλες του μεσα ο πριγκιπας σας!;);)

καλημέρα!!! αχ πολύ μ'αρεσει η λέξη "μωρουδίλα"!!! χαχαχαχχαχα:tongue::tongue:

ναι και εγω συμφωνώ με τη ματινα σχετικά με τις αγορές γιατί μετα δεν το απολεμβανεις όπως λες, αλλά ζορίζεσαι... εδώ τώρα όπου και να πάω θέλω πιπί μου!!:rolleyes: άσε που στις λακούβες στους δρόμους και εγώ αγχώνομαι και πονάω μερικές φορές... που ο άντρας μου προσέχει παρα πολύ!! λέω μετα που βαψουμε το δωμάτιο να ξεκινησω την βόλτα στην αγορά!:P:p:p

ανυπομονώ να πλύνω ρουχαλάκια και να τα τακτοποιώ και να μοιρίζει "ΜΩΡΟΥΔΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑ"!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εψαξα στον ονειροκρητη κ δεν εχει θηλασμος..πως αλιωας να το βρω:confused:

Βρήκα αυτό

Θηλασμός

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει το μωρό της προβλέπεται πρόσληψη σε καλή δουλειά.

Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει ένα μωρό, προβλέπεται πως θα απασχοληθεί σε θέσεις τιμητικές και εμπιστευτικές.

Για τον άντρα που θα δει τη γυναίκα του να θηλάζει το μωρό τους, προβλέπεται αρμονία στις επιδιώξεις τους.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βρήκα αυτό

Θηλασμός

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει το μωρό της προβλέπεται πρόσληψη σε καλή δουλειά.

Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει ένα μωρό, προβλέπεται πως θα απασχοληθεί σε θέσεις τιμητικές και εμπιστευτικές.

Για τον άντρα που θα δει τη γυναίκα του να θηλάζει το μωρό τους, προβλέπεται αρμονία στις επιδιώξεις τους.

καλημέρα!!! αχ πολύ μ'αρεσει η λέξη "μωρουδίλα"!!! χαχαχαχχαχα:tongue::tongue:

ναι και εγω συμφωνώ με τη ματινα σχετικά με τις αγορές γιατί μετα δεν το απολεμβανεις όπως λες, αλλά ζορίζεσαι... εδώ τώρα όπου και να πάω θέλω πιπί μου!!:rolleyes: άσε που στις λακούβες στους δρόμους και εγώ αγχώνομαι και πονάω μερικές φορές... που ο άντρας μου προσέχει παρα πολύ!! λέω μετα που βαψουμε το δωμάτιο να ξεκινησω την βόλτα στην αγορά!:P:p:p

ανυπομονώ να πλύνω ρουχαλάκια και να τα τακτοποιώ και να μοιρίζει "ΜΩΡΟΥΔΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑ"!!!!!!!!!!

αχ βρηκες Αναστασακι μου..ευχαρηστωωωωωω!αν κ περημενα να λεει κατι διαφορετικο..καλο ειναι ομω;);)

ναι κ μενα μαρεσει ηλεξη μωρουδλααααααααα~

αχ αντε με το καλο να βαψετε το δωματιο κ να ξεκηνησεις να ετοιμαζεις τα πραγματακια του!:D:D

κ μενα προσεχει ο αντρας μου αλα εστω κ λιγο να κουνηθω εκεινη την ωρα με την συσπαση αστα να πανε υποφερω..ζεστη ιδρωτας πονος ουφφφφ!:rolleyes::shock:

αυτο με τα τσισα το ειχα στον μικρο μου..δεν προλαβαινα να γω απο το σπιτι κ ηδη ηθελα να ξαναπαω..δεν μπορουσα να κουνηθω απο το σπιτι..σε αυτην ευτυχως δεν το εχω κ χαιρομαι τοοσ πολυ..κ αυτο ειναι πολυ κουραστικο..βασανο να μην μπορεις ν απας για πιπι σου εκεινη την ωρα κ οσο κρατιεσαι φυσικα κ δεν απολαμβανεις τιποτα αν εισαι σε ψωνια!;);):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ βρηκες Αναστασακι μου..ευχαρηστωωωωωω!αν κ περημενα να λεει κατι διαφορετικο..καλο ειναι ομω;);)

ναι κ μενα μαρεσει ηλεξη μωρουδλααααααααα~

αχ αντε με το καλο να βαψετε το δωματιο κ να ξεκηνησεις να ετοιμαζεις τα πραγματακια του!:D:D

κ μενα προσεχει ο αντρας μου αλα εστω κ λιγο να κουνηθω εκεινη την ωρα με την συσπαση αστα να πανε υποφερω..ζεστη ιδρωτας πονος ουφφφφ!:rolleyes::shock:

αυτο με τα τσισα το ειχα στον μικρο μου..δεν προλαβαινα να γω απο το σπιτι κ ηδη ηθελα να ξαναπαω..δεν μπορουσα να κουνηθω απο το σπιτι..σε αυτην ευτυχως δεν το εχω κ χαιρομαι τοοσ πολυ..κ αυτο ειναι πολυ κουραστικο..βασανο να μην μπορεις ν απας για πιπι σου εκεινη την ωρα κ οσο κρατιεσαι φυσικα κ δεν απολαμβανεις τιποτα αν εισαι σε ψωνια!;);):tongue:

ναι άσε!! καλά αν έιμαι στο σπίτι δεν το συζητώ.... δεν μπορώ να μετρησω τις φορές που πάω για να σου πω!!! και αν μου ρθει εστω και λίγο και δεν παω αμέσως, έχω συσπασεις......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...