Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

τι είναι το rooming-in???? που έχεις το μωρό συνέχεια μαζί σου????

άσχετο, έβγαλα τις μπάμιες από την κατάψυξη, πως λέτε να τιις κάνω??? Ματίναααααααααααααα????????????????

Το rooming-in ειναι για τα ιδιωτικα μαιευτηρια η διαδικασια που ζητας το μωρο σου να το εχεις στο δωματιο 24ωρες το 24ωρο...να το ταιζεις και γενικα να το φροντιζεις εσυ! Απλα επειδη στα ιδιωτικα δεν εχει γινει σε ολα ακομα αυτο το συστημα, τα δημοσια το εχουν ετσι κι αλλιως! Σιγα μην κατσουν οι νοσοκομες να σου φροντιζουν το μωρο!

Μπαμιες ε? Δεν τις τρωω αναστασακι μου αλλα φανταζομαι οτι σαν λαχανικο θα πηγαινει πολυ κοκκινιστο με κοτοπουλακι στον φουρνο ομως!

Να ψαξω για συνταγη και να σου στειλω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψαράκια ε??? μιαμ μιαμ μιαμ!!! καλή όρεξη κοπέλα μου!!!!! εγώ θέλω να σηκωθώ να μαγειρέψω και βαριέμαι.... καλά κάθομαι!!!

θα σας στειλω φωτο στο φβ με την κοιλίτσα που μεγάλωσε!! χιχιιχιχι

Ναι βαλε να δουμε την κοιλιτσα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω ενω εχω φαει γαλα με δημητριακα κατα τις 9μιση το πρωι και πριν καμια ωρα εφαγα 2 φετες ψωμι με βιταμ, πειναω παρα πολυ ακομα! Τι να πω? Μαλλον λογω του οτι τωρα αρχιζει και παιρνει το μωρο βαρος ταχεως ισως πειναμε και περισσοτερο! Παω να φαω ενα τρουφακι....αν φαω τωρα κατι σε φαγητο δεν θα φαω το μεσημεριανο μου....

και εγώ έχω αρχίσω να πεινάω περισσότερο από ποτέ!!!!!!!!:tongue:

σας εστειλα φωτό. οταν ερθει πειτε μου!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Το rooming-in ειναι για τα ιδιωτικα μαιευτηρια η διαδικασια που ζητας το μωρο σου να το εχεις στο δωματιο 24ωρες το 24ωρο...να το ταιζεις και γενικα να το φροντιζεις εσυ! Απλα επειδη στα ιδιωτικα δεν εχει γινει σε ολα ακομα αυτο το συστημα, τα δημοσια το εχουν ετσι κι αλλιως! Σιγα μην κατσουν οι νοσοκομες να σου φροντιζουν το μωρο!

Μπαμιες ε? Δεν τις τρωω αναστασακι μου αλλα φανταζομαι οτι σαν λαχανικο θα πηγαινει πολυ κοκκινιστο με κοτοπουλακι στον φουρνο ομως!

Να ψαξω για συνταγη και να σου στειλω?

όχι μην ψάξεις ματινάκι μου! θα τις κάνω σκέτες γιατι έτσι της τρώει κιόλας ο άντρας μου! δεν πηράζει!!!:) αχ ναι! είναι τέλεια να το εχεις 24 ώρες! και θα έχεις και συνοδο! γιατι στα ιδιωτικα νομιζω δεν επιτρεπουν...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

όχι μην ψάξεις ματινάκι μου! θα τις κάνω σκέτες γιατι έτσι της τρώει κιόλας ο άντρας μου! δεν πηράζει!!!:) αχ ναι! είναι τέλεια να το εχεις 24 ώρες! και θα έχεις και συνοδο! γιατι στα ιδιωτικα νομιζω δεν επιτρεπουν...

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ θετικο απο την μια μερια αλλα απο την αλλη αν εισαι σε τρικλινο την ωρα του επισκεπτηριου θα γινεται χαμος απο κοσμο και το μωρακι θα ειναι μεσα....μην νομιζεις οτι ειναι ολοι οι ανθρωποι ευσυνειδητοι και ειναι εντελως υγιεις οταν πανε να δουνε μωρα....στο γνωστο ιδωτικο μαιευτηριο να μην πω πιο....οταν γεννησε η συνυφαδα μου ηταν σε εξαρση ο υιος της γριπης των χοιρων και αφηνανε τον κοσμο να μπει επισκεψη....ειχαν πεθανει τοσοι ανθρωποι κι εκει αυτοι να τους αφηνουν να μπαινουν μεσα....τι να πεις??????

Αν γεννουσα στην ιδιωτικη εδω θα πηγαινα εγω στο μωρο να το θηλασω αν ηταν ωρα επισκεπτηριου...τωρα ομως....

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ θετικο απο την μια μερια αλλα απο την αλλη αν εισαι σε τρικλινο την ωρα του επισκεπτηριου θα γινεται χαμος απο κοσμο και το μωρακι θα ειναι μεσα....μην νομιζεις οτι ειναι ολοι οι ανθρωποι ευσυνειδητοι και ειναι εντελως υγιεις οταν πανε να δουνε μωρα....στο γνωστο ιδωτικο μαιευτηριο να μην πω πιο....οταν γεννησε η συνυφαδα μου ηταν σε εξαρση ο υιος της γριπης των χοιρων και αφηνανε τον κοσμο να μπει επισκεψη....ειχαν πεθανει τοσοι ανθρωποι κι εκει αυτοι να τους αφηνουν να μπαινουν μεσα....τι να πεις??????

Αν γεννουσα στην ιδιωτικη εδω θα πηγαινα εγω στο μωρο να το θηλασω αν ηταν ωρα επισκεπτηριου...τωρα ομως....

αν είναι η ωρα να το θηλάσεις και έχει κόσμο, το πολύ πολύ βγαίνουν έξω βρε ματινάκι μου!! τι να κάνουμε??????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

την ξανα εστειλα

Σου εστειλα μηνυμα και στο φεις!!!!!!!

Καλε φτου φτου σκορδα!!!!! Τι κοιλουμπιτσα ειναι αυτη?????

Με το καλο ματακια μου να τον παρεις αγκαλια τον παιδαρο σου!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σου εστειλα μηνυμα και στο φεις!!!!!!!

Καλε φτου φτου σκορδα!!!!! Τι κοιλουμπιτσα ειναι αυτη?????

Με το καλο ματακια μου να τον παρεις αγκαλια τον παιδαρο σου!!!!!!!

ναι το πήρα!!! σε ευχαριστώ πολύ ματινάκι μου!!!!! μεγάλωσαμε ε????????? και εμένα μυτερη την κόβω να γίνεται πάντως....;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι το πήρα!!! σε ευχαριστώ πολύ ματινάκι μου!!!!! μεγάλωσαμε ε????????? και εμένα μυτερη την κόβω να γίνεται πάντως....;);)

Ολοκληρος αντρας εγινε καλε...!!!!!!!!

Ναι μυτερη φαινεται να γινεται!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...