Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

τώρα τουλάχιστον είσαι καλύτερα?????:confused::confused:

εκείνη την ώρα που θα μου κένει υπέρηχο αν δεν ε΄χω σύσπαση πως θα το καταλάβει αυτη?????:confused::confused::confused:

μου ερχονται παλι συσπασεις αλα οχι τοσο συχνες κ με πονο!

αν εχεις εκεινη την ωρα θα το καταλαβει..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου ερχονται παλι συσπασεις αλα οχι τοσο συχνες κ με πονο!

αν εχεις εκεινη την ωρα θα το καταλαβει..;)

δεν ξέρω θα σου έλεγα να ξαπλώσεις, αλλά εγώ όταν ξαπλώνω γιατί τότε είναι που έχω περισσότερες?????? και ιδιως μετα από λίγο που παίρνω τα γιουτοπάρ...... με 10 συσπάσεις λέτε να μου ανεασει τη δόση???:confused::confused: τι θα κάνω??? θα τρεμω ολη μερα από την ταχυπαλμία???:-(:sad:

την πέμπτη έχω ραντεβού....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν ξέρω θα σου έλεγα να ξαπλώσεις, αλλά εγώ όταν ξαπλώνω γιατί τότε είναι που έχω περισσότερες?????? και ιδιως μετα από λίγο που παίρνω τα γιουτοπάρ...... με 10 συσπάσεις λέτε να μου ανεασει τη δόση???:confused::confused: τι θα κάνω??? θα τρεμω ολη μερα από την ταχυπαλμία???:-(:sad:

την πέμπτη έχω ραντεβού....

εγω οταν ξαπλωνω κ εχω συσπαση πνιγομαι..δεν μου φτανει το οξυγονο κ αισθανομαι πολυ ασχημα μεχρι να περασει..

εγω παιρνω ανα 6 ωρες μισο χαπι..ακομα δεν σου περασαν οι ταχυπαλμιες ε!εμενα δεν μου φερνει!:rolleyes:ουφφ υπομονη Αναστασακι μου;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!τι κανετε..σημερα ημουν στην μανουλα μου κ το πρωι δνε ειχα καλη διαθεση κ δνε μπηκα να μηλισουμε..το απογευμα ειχα πολυ εντονες κ συχνες συσπασεις με πονο αλα κοριτσια δεν πηγα στο νοσοκομειο τωρα ειμαι καλυτερα δεν ποναω αλα εχω κουραστει πια με αυτες τις συσπασεις!ξ

Ποπακη μου τα χασες ολα τα κιλακια σου..τι ωραιααααα!κανει τετια δουλεια ο θηλασμος εκτος απο το καλο που κανει στα μωρακια μας κανει καλο κ σε μας!

Ρανιουκο μου ειδατε την ζουζουνα σας ..μεγαλωνει το αγγελουδακι σας!

Ιωαννακι μου η συνηφαδα σου τι να πω..πολυ ασχημο αυτο που εκανε κ φαντασου αν το κανει μπροστα σας τι κανει σπιτι!

Αναστασακι μου καλο πως εισαι?

Ματινακι μου με το καλο οπου να ναι θα μεπςι κ στον 9..

αν βαρυνα λεει..ειδικα σημερα νιωθω πολυ βαρια κ ατονη!

ΕΦακη μου κ σεις ειδατε τον πριγκιπα σας..τι ωραια!εγω η ααυτη τη βδομαδα η την αλη θα παω\!

Βρε Λενάκι μου μήπως όμως πρέπει να πας στο νοσοκομείο να σε δούνε; Πολλές συσπάσεις και πολύ συχνά! Τι να πω τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα! Πάντως ξεκουράσου, ξάπλωσε και χαλάρωσε όσο μπορείς! Η αντίστροφη μέτρηση άλλωστε ξεκίνησε! Η καισαρική μπορεί να είναι προγραμματισμένη αλλά τα μωράκια μας δεν το καταλαβαίνουν αυτό και έρχονται όποτε θέλουν αυτά! Η αλήθεια πάντως είναι πως αυτές τις μέρες σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου!

εγω οταν ξαπλωνω κ εχω συσπαση πνιγομαι..δεν μου φτανει το οξυγονο κ αισθανομαι πολυ ασχημα μεχρι να περασει..

εγω παιρνω ανα 6 ωρες μισο χαπι..ακομα δεν σου περασαν οι ταχυπαλμιες ε!εμενα δεν μου φερνει!:rolleyes:ουφφ υπομονη Αναστασακι μου;)

εγώ όταν είμαι ξάπλα αρχίζω να έχω κρύο ιδρώτα και να ζεσταίνομαι!!!

και εγώ μισο ανα 6ωρο παίρνω και πάλι έχω αρκετες... γι'αυτό λέω μήπως μου μεγαλώσει τη δόση.... εχω ακόμα ταχυπαλμίες όταν τα παίρνω... αλλά δεν εχω πρόβλημα σ'αυτό θα τα αντεξω ότι έιναι.! απλά φοβάμαι μην γίνει τίποτα πρόωρα....:-(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!

ελενιτσα ελπιζω να εισαι καλυτερα!

αναστασακι υπομονη και εσυ!

ρανακι κατι χρονια εχουμε !

ματινακι καλως πατησες τον 8ο!

ποπακι τελεια με τα κιλα! μακαρι να τα χασουμε ολες ετσι! το κοριτσακι σου τελεια ε?

εγω αργησα να γυρισω σπιτι γιατι πηγα για αποτριχωση μετα την δουλεια και μεχρι να φαμε πηγε 6, μετα την πεσαμε για υπνο και ξυπνησα πριν απο λιγο, αλλα το ευχαριστηθηκα!!! αυριο σπιτι θα κατσω δεν εχει δουλεια!!!

γεια σας κοριτσακια!

ποπακι τελεια με τα κιλα! μακαρι να τα χασουμε ολες ετσι! το κοριτσακι σου τελεια ε?

εγω αργησα να γυρισω σπιτι γιατι πηγα για αποτριχωση μετα την δουλεια και μεχρι να φαμε πηγε 6, μετα την πεσαμε για υπνο και ξυπνησα πριν απο λιγο, αλλα το ευχαριστηθηκα!!! αυριο σπιτι θα κατσω δεν εχει δουλεια!!!

γιωτακι καλα έκανες!!!! δεν ηξερα ότι επιτρέπεται η αποτρίχωση,,,:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βρε Λενάκι μου μήπως όμως πρέπει να πας στο νοσοκομείο να σε δούνε; Πολλές συσπάσεις και πολύ συχνά! Τι να πω τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα! Πάντως ξεκουράσου, ξάπλωσε και χαλάρωσε όσο μπορείς! Η αντίστροφη μέτρηση άλλωστε ξεκίνησε! Η καισαρική μπορεί να είναι προγραμματισμένη αλλά τα μωράκια μας δεν το καταλαβαίνουν αυτό και έρχονται όποτε θέλουν αυτά! Η αλήθεια πάντως είναι πως αυτές τις μέρες σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου!
εγώ όταν είμαι ξάπλα αρχίζω να έχω κρύο ιδρώτα και να ζεσταίνομαι!!!

και εγώ μισο ανα 6ωρο παίρνω και πάλι έχω αρκετες... γι'αυτό λέω μήπως μου μεγαλώσει τη δόση.... εχω ακόμα ταχυπαλμίες όταν τα παίρνω... αλλά δεν εχω πρόβλημα σ'αυτό θα τα αντεξω ότι έιναι.! απλά φοβάμαι μην γίνει τίποτα πρόωρα....:-(

καλησπερα Ιωαννακι μου!εχεις δικιο καλο θα ηταν να παω αλα ειμαι σιγουρη οτι θα με κρατησουν καλου κακου κ δεν το θελω..βλακεια μου το ξερω..ξεκουραζομαι παντως σημερα δνε εκανα τιποτα!αν θα με ξαναπιασει νομιζω πως δεν θα το αποφυγω το νοσοκομειο!

αχ βρε Ιωαννακι μου με εχεις στο μυαλο σου!αχ αγαπουλα μου λες να γινει τιποτα νωρητερα!:rolleyes:

Αναστασακι μου κ μενα με πιανει ιδρωτας κ ζεσταινομαι!εσυ πεστης το να δουμε τι θα σου πει κ αν θα σου μεγαλωσει την δοση ποιος ξερει!

κοριτσακια μου θα σας καληνυχτησω παω να ξαπλωσω!

καλο ξημερωμα να εχουμε..φιλακια πολααααααααααα!;);)

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σας κοριτσακια!

καλησπερα Γιωτακι μου!καλυτερα ειμαι εφυγε ο πονος περιοδου που ειχα απλα με πιανουν που κ που συσπασεις ..πριν λιγες ωρες ημουν πολυ χαλια αλα τωρα ηρεμισα ευτυχως!

εκανες αποτιρχωση εγω ακομα μονη μου με το ξυραφακι κατι κανω..:tongue:

παω αγαπουλα μου ναξαπλωσω..καληνυχτα κ φιλακια πολλααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα Ιωαννακι μου!εχεις δικιο καλο θα ηταν να παω αλα ειμαι σιγουρη οτι θα με κρατησουν καλου κακου κ δεν το θελω..βλακεια μου το ξερω..ξεκουραζομαι παντως σημερα δνε εκανα τιποτα!αν θα με ξαναπιασει νομιζω πως δεν θα το αποφυγω το νοσοκομειο!

αχ βρε Ιωαννακι μου με εχεις στο μυαλο σου!αχ αγαπουλα μου λες να γινει τιποτα νωρητερα!:rolleyes:

Αναστασακι μου κ μενα με πιανει ιδρωτας κ ζεσταινομαι!εσυ πεστης το να δουμε τι θα σου πει κ αν θα σου μεγαλωσει την δοση ποιος ξερει!

περαστηκα κοριτσακι μου και καλη ξεκουραση! ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα!

laiser κανω, επιτρεπεται απο τον 3ο και μετα! ευτυχως γιατι δεν αντεχω το ξυραφι!:tongue:

α δεν το ήξερα!!! ;)

καλή ξεκούραση λενάκι και εύχομαι αύριο να είσαι καλύτερα!!!!! φιλάκια πολλά!!!!!! (((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

Καληνύχτα κορίτσια φευγω και εγώ ο άντρας μου παραπονιέται!!! τα λέμε αύριο πρωί!!!!! φιλάκιαααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

α δεν το ήξερα!!! ;)

καλή ξεκούραση λενάκι και εύχομαι αύριο να είσαι καλύτερα!!!!! φιλάκια πολλά!!!!!! (((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

Καληνύχτα κορίτσια φευγω και εγώ ο άντρας μου παραπονιέται!!! τα λέμε αύριο πρωί!!!!! φιλάκιαααααααα

φιλακια!

ξαλημέρα κορίτσια!! πως είστε σήμερα?? εγώ δεν κοιμήθηκα καλά χθες βράδυ!!!:-( με είχε πιάσει δύσπνοια, ένιωθα ότι θέλω περισσότερο αέρα, και ένιωθα το στομάχι μου ότι είναι μια φούσκά που θα σκάσει.... χωρίς υπερβολές.....:-(:-( μετά βγήκα στο μπαλκόνι και περπάτησα για να νιώσω καλύτερα... και να πω οτι εφαγα βραδυάτικα??? δεν έφαγα....:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα στις καλες μου φιλεναδιτσες και στα μπεμπακια σας!!!!!

Τι κανετε κοριτσια??? Παλι μονη μου ειμαι????????

Ιωαννακι μου χθες πηγα να σου απαντησω και μολις πατησα καταχωρηση απαντησης με ειχε πεταξει....μετα ηθελε ο αντρας μου να κατσει στο pc οποτε δεν προλαβα να ξαναμπω...

Λενιω μου πολλες συσπασεις με πονο ειχες ε? Αχ κοριτσακι μου υπομονη....εχω ερωτηση ομως! Εσυ ηθελες να γεννησεις με καισαρικη παλι? Ειναι μυθος το οτι επειδη εχεις κανει το πρωτο παιδι με καισαρικη θα πρεπει να συνεχιζεις με καισαρικη! Μονο στην περιπτωση που δεν εχει περασει ενας χρονος τουλαχιστον απο την πρωτη! Εσυ νομιζω πριν 2 χρονια την εκανες ετσι δεν ειναι???? Βεβαια αν ειναι δικη σου επιλογη οk αλλα αν ειναι θεμα γιατρου δεν ειναι ok!!!!!Εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια,εγω απλα εθεσα ενα ερωτημα!!!!

Αναστασακι μου βολταρατε ε? Καλα κανετε ετσι να ξεσκατε και λιγο!!!!

Ρανιακι μου που εισαι καλο μου???????????????

Γιωτουλα μου εκανες αποτριχωσουλα?Μπραβο κοριτσακι μου!!!! Εγω να δω πως θα ξυριστω...οχι στα ποδια, εκει τα καταφερνω ακομα....στο επιμαχο σημειο εννοω....δεν μπορω με τιποτα να αφησω αλλον να με ξυρισει εκει....θελω να παω στο μαιευτηριο ετοιμη...πως θα το καταφερω αυτο μου λετε? Και πως θα ξερω ποτε θα ερθει του μπεμπη να γεννηθει ετσι ωστε να ειμαι ετοιμη????Πω πω...αγχωθηκα τωρα!!!!!!!!!

Ολα τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?????

Τατασαρα μου εχω ξεχασει να σου μιλησω....τις προαλλες εγραψες κατι για τραχιλιτιδα αν δεν κανω λαθος????? Τι εγινε τελικα καλε? Μπες να μας πεις!!!!!!!

Εγω σε λιγο θα κατεβω αγορα...μπιφτεκακια με πατατουλες στον φουρνο εχει το μενου σημερα οποτε θα παω να ψωνισω γιατι κιμα δεν εχω!

Θα τα πουμε μολις γυρισω και εχω ετοιμασει τον κιμα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...