Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

ιωαννα μην τρελαινεσαι, εχω δει και εγω πολλα τετοια! τουλαχιστον τα δικα μας παιδια θα ειναι πιο τυχερα! μα στο κεφαλι????:(

εμεις πηγαμε την παρασκευη στον γιατρο, ηταν πολυ ζωηρη, δεν καθοταν να κανουμε καρδιοτοκογραφο! 2800γρ και αργουμε! ολα καλα δηλαδη!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε? δεν πολυ προλαβα να σας διαβασω! το σαββατο πηγαμε για μπανιο και εχτες σε βαπτηση και μετα εφτιαξα την βαλιτσα (οχι ολη, αλλα τα βασικα ειναι μεσα!)

φιλακια!

γιωτακι μουουουουοουυ....τι κανεις????πως εισαι?φοσκωνεις ε?????υπομονη και σε λιγο καιρο θα την αντικρισεις!!!!!

να προσεχεις και οποτε μπορεις να μπαινεις...μακια πολλααααααααα!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!!τι μου κανετε??εγω καλα ειμαι πηγα εκδρομη το σαββατοκυριακο και περασαμε τελεια!!πηγα και στο γιατρο την παρασκευη και ειδαμε τον πριγκιπα μας ολα καλα ειναι μεγαλωνουμε!!!

γεια σου εφακι μου...ειδατε κι εσεις τον μπεμπουλινο σας εεεε?????μεγαλωσε πολυ????μπραβο το παληκαρακι μας!!!!!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερουδια!!!τι μου κανετε??εγω καλα ειμαι πηγα εκδρομη το σαββατοκυριακο και περασαμε τελεια!!πηγα και στο γιατρο την παρασκευη και ειδαμε τον πριγκιπα μας ολα καλα ειναι μεγαλωνουμε!!!
Καλημέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εγώ ψυχολογικά χάλια!!! Ήρθε εχθές η μαλακισμένη η συνυφάδα μου και με έκανε χάλια! Τρώγαμε δίπλα στην πεθερά μου και η μικρή της που είναι 2,5 χρονών πείραζε με κάτι ξυλομπογιές που τις πείραμε τις πρίζες! Παιδάκι είναι δεν καταλαβαίνει! Νευριάζει αυτή και του δίνει του παιδιού μία ξανάστροφη στο κεφάλι:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:! Το πιστεύετε; Στο κεφάλι! Λες και το παιδί δεν είχε ποδαράκια, δεν είχε χεράκια ή δεν είχε κώλο να του δώσει μία! Όχι στο κεφάλι! Μου ήρθε να την αρπάξω από το λαιμό και να την πνίξω! Έχω στο μυαλό μου από εχθές το μεσημέρι αυτή την εικόνα και η αληθεια είναι πως δεν μπορώ να ηρεμήσω!

ιωαννακι μουουουουουουυ.....τι να πεις??????

απορω γιατι φερνουν παιδια στο κοσμο.....:-(:mad::-x

αν της εκανες το ιδιο πως θα ενιωθε αυτη?????αντε τωρα....ξεσπανε την αγα....α τους στα παιδια τους...τραβα κυρα μου να ξεθυμανεις!!!!!

εεεε μαααααααα....αι στο καλο.....:mad:

κατα τάλλα καλα εισαι γλυκουλα μου....ενιωσες κανενα φτερουγισμα?:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

ιωαννακι μουουουουουουυ.....τι να πεις??????

απορω γιατι φερνουν παιδια στο κοσμο.....:-(:mad::-x

αν της εκανες το ιδιο πως θα ενιωθε αυτη?????αντε τωρα....ξεσπανε την αγα....α τους στα παιδια τους...τραβα κυρα μου να ξεθυμανεις!!!!!

εεεε μαααααααα....αι στο καλο.....:mad:

κατα τάλλα καλα εισαι γλυκουλα μου....ενιωσες κανενα φτερουγισμα?:P

Ρανιούκοοοοο τι κάνεις; Μεγάλωσε η μπιζουδένια έτσι; Κι εγώ από το Σάββατο μέσα στον ενθουσιασμό είμαι με το αγοράκι μου! Μεγαλώσαμε βρε και μας μετράει σε γραμμάρια τώρα ο γιατρός! Όσο για φτερουγισματάκια μμμμμμμμμμ σαν κάτι να ένιωσα εχθές το βράδυ αλλά είπαμε, μέχρι να γίνει λίγο δυνατή δεν είμαι σίγουρη για τίποτα!

κοριτσουδια μου τι κανετε?ολες καλα?((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

η μπεμπα ειναι μαμ-κακα και νανι!!!!!!!!!!!εγω ειχα παρει 11 κιλα στην εγκυμοσυνη και τωρα ποσα εχασα??????τα 10!!!!!!!!!απιστευτο?οταν θυλαζεις επανερχεται πιο γρηγορα ο οργανισμος στα φυσιολογικα αλλα οι ορμονες με τρελενουν!!!!!!!παταω κατι κλαμματα χωρις λογο......δεν ειναι επιλοχεια καταθλιψη, απο τον θυλασμο ειναι!!!!!!!!!ουφ........κοριτσακια μου καλα!!!!!!!το ονειρο εγινε πραγματικοτητα, καιρος πια να το συνειδητοποιησω!!!!!!!!!!!!μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο βρε Ποπάκι! Έτσι μου είπανε κι εμένα πως αν θηλάσω τα κιλά θα φύγουνε σα νεράκι! Μπράβο κουκλίτσα μου! Φαντάζομαι δεν μπορείς να το συνηδητοποιήσεις ακόμη έτσι; Μύρισε το σπίτι μπέμπα;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια!!!Τι κανετε??????

Το πρωι δεν μπορεσα να μπω γιατι πηγα για πληρωμες στην πολη!

Ποπακι μου,αγαπουλα μου.... τι κανετε μανουλα και νεογεννητη μπεμπουλα??? Τι καλα που την εχεις αγκαλιτσα και την θηλαζεις...!!! Καλε μονο ενα κιλο σου εμεινε για να χασεις????Τιποτα δηλαδη....μια χαρα!!!!!!!!!!Να της δωσεις πολλα ρουφηχτα φιλια της πριγκιπεσας!!!!!!!!!!

Ρανιακι μου μεγαλωσε η μπιζουδενια σου!!!! Αχ μωλε μου μια κοπελαρα που θα γινει αυτη!!!!!! Ειναι τρελα πως να το κανουμε....?

Γιωτουλα μου και η δικη σου η μπουμπου μια χαρουλα ε? Τετοια παντα να ακουω....αντε λιγο εμεινε!!!!! Οποτε μπορεις να μπαινεις να τα λεμε!!!!

Ιωαννακι μου τι κανετε μανουλα και μπεμπαρος??? Κατι αρχισες να νιωθεις ε???? Αντε πλησιαζεις στη στιγμη που θα καταλαβεις για τα καλα τις κλωτσιτσες του! Οσο για το σκηνικο με την συνυφαδα σου ασχολιαστο...δεν θελω να βριζω αλλα ειναι πολυ ηλιθια η γυναικα....!!!!!!!!!

Αναστασακι μου τι κανεις???Πεθερουλα σημερα ε????Κι εγω αναστασακι μου θα δωσω οδηγιες στον αντρα μου πως θελω να βαψει το δωματιο και δεν θα ειμαι μεσα...οταν θα τελειωσει θα το δω!!!!! Αυριο παμε να παρουμε τα χρωματα πρωτα ο Θεος!!!!!!!

Λενιω μου τι κανουν τα αντρακια σου? βαραινεις ολο και πιο πολυ χαρα μου ε???Τι να κανεις υπομονη φτανει ο καιρος!!!!!!

Εφακη μου και ο δικος σου ο παιδαρος καλα! Μπραβο στο παιδι....!!!!!!!

Εγω κοριτσια πηρα τηλ.τον γιατρο σημερα για να κλεισω ραντεβου για αυριο το απογευμα και δεν μπορει να με δει γιατι δεν θα κανει ιατρειο λογω του οτι εχει γεννες αυτη την εδβομαδα...αν θα μπορεσει μου ειπε την πεμπτη αλλιως απο δευτερα παλι τωρα! Στενοχωρηθηκα γιατι ηθελα να δω το αντρακι μου πολυ! Μου εχει λειψει το ζουζουνακι μου!!!!! Τι να κανω ομως...υπομονη!!!!!!!

Για πειτε κανενα νεο....

Καλε ξεχασα να σας πω...σημερα μπηκαμε στον 8ο....απιστευτο?????

Αχ ψυχή μου με το καλό και στον 9ο! Λίγο έμεινε και για σένα! Όσο για τη συνυφάδα μου η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν θέλω να βρίσω αλλά της έχω κάτι νεύρα, άλλο πράγμα!!!! Τι άλλο κουκλίτσα μου; Πολλή ερημιά στο καφέ μας σήμερα! Ούτε το Λενάκι μπήκε, ούτε το Αναστασάκι! Μπααααααα!!!!

Καλε ξεχασα να σας πω...σημερα μπηκαμε στον 8ο....απιστευτο?????

ματινάκι!!!! κοντευεις και εσύ αγαπούλα!!!!:P με το καλό!!! πω πω!! στον 8ο ε??????????? εγώ τη δευτερα μπάινω στον 6ο!!!! περνάει ο καιρός κορίτσια!! αλλά μεταξύ μας με πολύ άγχος τουλάχιστον για μένα!!!!:tongue:

κοριτσουδια μου τι κανετε?ολες καλα?((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

η μπεμπα ειναι μαμ-κακα και νανι!!!!!!!!!!!εγω ειχα παρει 11 κιλα στην εγκυμοσυνη και τωρα ποσα εχασα??????τα 10!!!!!!!!!απιστευτο?οταν θυλαζεις επανερχεται πιο γρηγορα ο οργανισμος στα φυσιολογικα αλλα οι ορμονες με τρελενουν!!!!!!!παταω κατι κλαμματα χωρις λογο......δεν ειναι επιλοχεια καταθλιψη, απο τον θυλασμο ειναι!!!!!!!!!ουφ........κοριτσακια μου καλα!!!!!!!το ονειρο εγινε πραγματικοτητα, καιρος πια να το συνειδητοποιησω!!!!!!!!!!!!μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπάκι!!! πολλά φιλάκια στον ποπάκο της να της δώσεις!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

μόνο 11 είχες πάρει ε??? και τα έχεσες τόσο γρήγορα??? μπράβο κοριτσάκι??? κατά τα άλλα με τον θηλασμό δυσκολευτηκες καθόλου????

και άλλοι λένε πως οταν θηλάζεις παίρνεις κιλά, γιατί πρέπει να τρως καλα για να έχεις γάλα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!τι κανετε..σημερα ημουν στην μανουλα μου κ το πρωι δνε ειχα καλη διαθεση κ δνε μπηκα να μηλισουμε..το απογευμα ειχα πολυ εντονες κ συχνες συσπασεις με πονο αλα κοριτσια δεν πηγα στο νοσοκομειο τωρα ειμαι καλυτερα δεν ποναω αλα εχω κουραστει πια με αυτες τις συσπασεις!ξ

Ποπακη μου τα χασες ολα τα κιλακια σου..τι ωραιααααα!κανει τετια δουλεια ο θηλασμος εκτος απο το καλο που κανει στα μωρακια μας κανει καλο κ σε μας!

Ρανιουκο μου ειδατε την ζουζουνα σας ..μεγαλωνει το αγγελουδακι σας!

Ιωαννακι μου η συνηφαδα σου τι να πω..πολυ ασχημο αυτο που εκανε κ φαντασου αν το κανει μπροστα σας τι κανει σπιτι!

Αναστασακι μου καλο πως εισαι?

Ματινακι μου με το καλο οπου να ναι θα μεπςι κ στον 9..

αν βαρυνα λεει..ειδικα σημερα νιωθω πολυ βαρια κ ατονη!

ΕΦακη μου κ σεις ειδατε τον πριγκιπα σας..τι ωραια!εγω η ααυτη τη βδομαδα η την αλη θα παω\!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα αγαπουλες μου γλυκειες.......

μολις μπηκα σπιτι και εχω αρχισει μαγειρεμα....σουπιες με σπανακι!!!!!

πηγα στον γιατρο και ειδα τη μπιζουδενια μου....αχ κοριτσια εχει μεγαλωσει τοσο πολυ...κουναγε ποδαρακια και χερακια!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι........ειμαστε 318 γραμμαρια και ειναι 4 μερες μεγαλυτερη!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.......το τι ακουσα απο τον γιατρο για τα κιλα μου δε λεγεται....αφηστε ταααααααααα........6 κιλα.......μου εκοψε τα γλυκα μαχαιρι γιατι λεει υπαρχει κυνδυνος το παιδι να βγει με σακχαρωδη διαβητη αν συνεχισω ετσι!!!!ουφφφφφ....φοβηθηκα λιγο....θα τα κοψω τι να κανω????????

κατα τ'αλλα η ψυχουλα μου ειναι τελειααααααααααα.....τι ευτυχια θεε μου????????

ρανιούκο!!!!!!!!!!! μεγάλωσε η μικρούλα μας!!!!!!!!!!!!:D:D ξετρελάθηκε η μανούλα ε????:P μπράβο το κοριτσάκι μας!! μεγαλώνει το νινί μας καλεεεεεέ! αχχχ τα άτιμα τα γλυκά!! μη μου τα θυμίζεις!!! και εγώ πρέπει να τα ελλατώσω.....!!!!:oops::oops::oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!τι κανετε..σημερα ημουν στην μανουλα μου κ το πρωι δνε ειχα καλη διαθεση κ δνε μπηκα να μηλισουμε..το απογευμα ειχα πολυ εντονες κ συχνες συσπασεις με πονο αλα κοριτσια δεν πηγα στο νοσοκομειο τωρα ειμαι καλυτερα δεν ποναω αλα εχω κουραστει πια με αυτες τις συσπασεις!ξ

Ποπακη μου τα χασες ολα τα κιλακια σου..τι ωραιααααα!κανει τετια δουλεια ο θηλασμος εκτος απο το καλο που κανει στα μωρακια μας κανει καλο κ σε μας!

Ρανιουκο μου ειδατε την ζουζουνα σας ..μεγαλωνει το αγγελουδακι σας!

Ιωαννακι μου η συνηφαδα σου τι να πω..πολυ ασχημο αυτο που εκανε κ φαντασου αν το κανει μπροστα σας τι κανει σπιτι!

Αναστασακι μου καλο πως εισαι?

Ματινακι μου με το καλο οπου να ναι θα μεπςι κ στον 9..

αν βαρυνα λεει..ειδικα σημερα νιωθω πολυ βαρια κ ατονη!

ΕΦακη μου κ σεις ειδατε τον πριγκιπα σας..τι ωραια!εγω η ααυτη τη βδομαδα η την αλη θα παω\!

λενάκι μου!!!! δεν πιστευω να κουράστηκες ε???? της χρονομετρούσες που σου είπε η γιατρός???? άσε και εγώέχω πολλές συσπάσεις γενικά!! καμια 10 την ημέρα σίγουρα!! και φοβάμαι πολύ....:-(:sad: την πέμπτη έχω ραντεβού και θα της το πω... και καμια φορα η κοιλιά πετρωνει μόνο από τη μία μεριά/..... τι είναι αυτό πάλι.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενάκι μου!!!! δεν πιστευω να κουράστηκες ε???? της χρονομετρούσες που σου είπε η γιατρός???? άσε και εγώέχω πολλές συσπάσεις γενικά!! καμια 10 την ημέρα σίγουρα!! και φοβάμαι πολύ....:-(:sad: την πέμπτη έχω ραντεβού και θα της το πω... και καμια φορα η κοιλιά πετρωνει μόνο από τη μία μεριά/..... τι είναι αυτό πάλι.....

δεν κρατησα ακιρβη χρονο αλα ειχα μεσα σε μιση ωρα ανα 5 λεπτα δεν μπορουσα να κουνηθω σιγουρα πανω στην ωρα θα ειχα κανα 7-8 αλα σημερα μπορω να πω οτι ηταν οι πιο εντονες που ειχα ποτε ..ο πονος ηταν πολυ δυνατος κσ ε καπια φαση δεν εφευγε λες κ περημενα περιοδο...το ξερω οτι θα ηταν καλο να πω να με δουνε αλα δισταζω φοβαμαι μην με κρατησουν για κανα δυο μερες με ορο οπως ειπε η γιατρος μου ..βλακεια μου το ξερω δεν το συζητω δεν κανω σωστα αλα δεν το παιρνω αποφαση να παω!:rolleyes::rolleyes:

κ συ Αναστασακι μου εχεις πολες ε!αυτο που οετρωανει μονο απο την μια αν δεν εχεις τα συμπτωματα της συπασης ισως να ειναι το μωρακι σου απλα..αλα αν εχεις κ ταχυκαρδια κ γενικως νιωθεις μια δυσφορια τοτε ειναι συσπαση!τωρα που θα πας στη γιατρο σου να την ρωτησεις καλυτερα!ασε που θα δει κ αυτη οταν θα σε εξεταζει τις συσπασεις που εχεις !

εγω σημερα δεν κουραστηκα απαλ χθες δεν κοιμηθηκκα πολυ καλα αλα σημερα ημουν χαλαρ στη μαμα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν κρατησα ακιρβη χρονο αλα ειχα μεσα σε μιση ωρα ανα 5 λεπτα δεν μπορουσα να κουνηθω σιγουρα πανω στην ωρα θα ειχα κανα 7-8 αλα σημερα μπορω να πω οτι ηταν οι πιο εντονες που ειχα ποτε ..ο πονος ηταν πολυ δυνατος κσ ε καπια φαση δεν εφευγε λες κ περημενα περιοδο...το ξερω οτι θα ηταν καλο να πω να με δουνε αλα δισταζω φοβαμαι μην με κρατησουν για κανα δυο μερες με ορο οπως ειπε η γιατρος μου ..βλακεια μου το ξερω δεν το συζητω δεν κανω σωστα αλα δεν το παιρνω αποφαση να παω!:rolleyes::rolleyes:

κ συ Αναστασακι μου εχεις πολες ε!αυτο που οετρωανει μονο απο την μια αν δεν εχεις τα συμπτωματα της συπασης ισως να ειναι το μωρακι σου απλα..αλα αν εχεις κ ταχυκαρδια κ γενικως νιωθεις μια δυσφορια τοτε ειναι συσπαση!τωρα που θα πας στη γιατρο σου να την ρωτησεις καλυτερα!ασε που θα δει κ αυτη οταν θα σε εξεταζει τις συσπασεις που εχεις !

εγω σημερα δεν κουραστηκα απαλ χθες δεν κοιμηθηκκα πολυ καλα αλα σημερα ημουν χαλαρ στη μαμα!:rolleyes:

τώρα τουλάχιστον είσαι καλύτερα?????:confused::confused:

εκείνη την ώρα που θα μου κένει υπέρηχο αν δεν ε΄χω σύσπαση πως θα το καταλάβει αυτη?????:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...