Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε, δεν προλαβαινω να διαβαζω νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω καλα ειμαι, σημερα βρηκα μια λυση να κοιμηθω λιγο το βραδυ και ειμαι πιο ξεκουραστη!!!!!!!!!!!!η μπεμπα μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον η εμπειρια μου απο την καισαρικη, αψογη!!!!!!!!!!!!!!!στην επισκληριδιο δεν καταλαβα τιποτα, η αναισθησιολογος ηταν κορυφη και σε λιγοτερο απο 10 λεπτα η μπουμπου μου ηρθε στον κοσμο!!!!!!!!!!!ειχα την μαια μου διπλα μου και μου εξηγουσε τι γινοταν πισω απο το παραβαν......εγω ενοιωθα αμυδρες κινησεις στην κοιλια μου και οταν μου λεει η μαια....τωρα θα νοιωσεις μια πιεση παραπανω γιατι βγαινει το κεφαλακι, εεεε καλα εμπηξα κατι κλαματα και σε λιγοτερο απο ενα λεπτο μου την δειχνει ο γιατρος και αφου την καθαρισαν λιγακι μου την εδωσε η μαια αγκαλια καθως με ραβανε, κοριτσια μου τελειοοοοοοοοοο απιστευτο συναισθημα, εριξε μια στριγλια και λενε οι γιατροι, αχου τσιριδω που ειναι, κατι χειλακια, κατι μαγουλακια, κατι ματακια, γ λ υ κ α, οταν μπορεσω θα βαλω φωτο στο φβ..............δεν ποναω τωρα πολυ, λιγο καψιμο αριστερα!!!!!!!!εχει κανει σαν πλαστικη στην τομη, απιστευτος ο γιατρος!!!!!!!!!!ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!!!!!!!!!!

αχ ξυπνησε η μπεμπα, συγνωμη κοριτσακια θα ξαναμπω μετα αν μπορεσω, σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου γλυκοοοοοοοο!!!!!! Τελεια εμπειρια ε????? Τι καλα που δεν ταλαιπωρηθηκες καθολου!!!!!!!!!! Μπραβο ζουζουνα....καλα η μικρη σας ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη!!!!!!! Τι χειλαρες ειναι αυτες που εχει καλε?????????? Ουρα θα κανουν οι γαμπροι εξω απο το σπιτι.......

Να ειστε παντα καλα ολοι και να σας ζησει και παλι!!!!!!!

Σου ανοιξα στις ευχες λινκ για να ευχηθουν ολοι για την μικρουλα! Πηγαινε στις ευχες να τις δεις!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλααααααα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου και μπεμπακια τι κανετε?????Μονη μου ειμαι παλι ε?????

Τεσπα....μπηκα να σας πω ενα γεια και να ξαπλωσω λιγακι γιατι χθες και σημερα στασιο δεν ειχα!!!!!!

Περασαμε παρα πολυ ωραια το βραδυ....ειχε φτιαξει κατι φαγητα η φιλη μας αλλο πραγμα....σουφλε μελιτζανας εχετε φαει ποτε????Θα της ζητησω την συνταγη και θα σας την δωσω....κοριτσακια μου ομως εφαγα του σκασμου! Αφου ολοι με πειραζαν και μου ελεγαν συνεχεια να σταματησω να τρωω αν βλεπω οτι δεν χορταινω...χαχαχαχαχ!!!! Μετα ειχε και τιραμισου...αλλα δεν ειχε βαλει καφε μονο κακαο....τελειο....κι αυτη την συνταγη θα την παρω!

Βεβαια ειχε και απο σχαρα πολλα,μπριζολες,μπιφτεκια,λουκανικα!!!! Του σκασμου σας λεω....πω πω ειχε και ενα κις λωρεν με τυρια και αλλαντικα κολαση!!!!! Ας μην τα θυμαμαι ομως γιατι μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!!!!!

Σημερα πηγαμε το πρωι στην μανουλα μου...βαφανε το δωματιο που κοιμομουν εγω και ενω τα χρωματα ηταν οικολογικα αρχισε να με ανακατευει το στομαχι οποτε πηγαινα να δω την εξελιξη του βαψιματος! Θελει πολυ προσοχη γιατι ακομα και τα οικολογικα ειναι βλαβερα....

Αυτα κοριτσακια μου! Αν μπορεσω θα μπω αργοτερα!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου και μπεμπακια τι κανετε?????Μονη μου ειμαι παλι ε?????

Τεσπα....μπηκα να σας πω ενα γεια και να ξαπλωσω λιγακι γιατι χθες και σημερα στασιο δεν ειχα!!!!!!

Περασαμε παρα πολυ ωραια το βραδυ....ειχε φτιαξει κατι φαγητα η φιλη μας αλλο πραγμα....σουφλε μελιτζανας εχετε φαει ποτε????Θα της ζητησω την συνταγη και θα σας την δωσω....κοριτσακια μου ομως εφαγα του σκασμου! Αφου ολοι με πειραζαν και μου ελεγαν συνεχεια να σταματησω να τρωω αν βλεπω οτι δεν χορταινω...χαχαχαχαχ!!!! Μετα ειχε και τιραμισου...αλλα δεν ειχε βαλει καφε μονο κακαο....τελειο....κι αυτη την συνταγη θα την παρω!

Βεβαια ειχε και απο σχαρα πολλα,μπριζολες,μπιφτεκια,λουκανικα!!!! Του σκασμου σας λεω....πω πω ειχε και ενα κις λωρεν με τυρια και αλλαντικα κολαση!!!!! Ας μην τα θυμαμαι ομως γιατι μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!!!!!

Σημερα πηγαμε το πρωι στην μανουλα μου...βαφανε το δωματιο που κοιμομουν εγω και ενω τα χρωματα ηταν οικολογικα αρχισε να με ανακατευει το στομαχι οποτε πηγαινα να δω την εξελιξη του βαψιματος! Θελει πολυ προσοχη γιατι ακομα και τα οικολογικα ειναι βλαβερα....

Αυτα κοριτσακια μου! Αν μπορεσω θα μπω αργοτερα!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!

ματινάκι μου τι κάνεις???? χάρηκα που περάσατε όμορφα!!! κ όμορφες λιχουδιές!!!!:P:p:p όσο για τα χρώμματα σίγουρα πειράζει η μυρωδιά!!! κ εγώ όταν θα βάφουν θα λείπω...

πριν λίγο γυρίσαμε κ εμεις φάγαμε έξω ψαράκι!!:P ήταν πολύ ωραία!!! μετα καφεδακι κ μετα σπίτι!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου...να μαι κι εγωωωωω....

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε?

εγω εδω με τη μπιζουδενια μου...μια κοιμαται και μια ξυπναει και μου χωνει μερικες!!!!χιιχιχιιχιχιχι.....ειναι απολαυση!!!!!

ΠΟΠΑΚΙ μου γλυκο ειναι κουκλαρα η κορουλα σας.....σου μοιαζει απιστευτα!!!!!να ειναι γερη και τυχερη παναγιτσα μου!!!!!!

ΛΕΝΙΩ μου να το χαιρεστε...να ειναι πολυχρονο!!!!!δε πειραζει ας εφαγες...το ευχαριστηθηκες!!!!! αλλωστε τωρα οτι πηρες πηρες απο κιλακια!!!!εφτασε ο καιρος να ερθει στο κοσμο ο δευτερος γιοκας σου!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ μου κι εγω εχω παρει 6 κιλα....οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ναιιιιιιιιιιι.....ξεκινησα απο 52,5 και ειμαι 58 κιλα...αστα να πανε!!!!πιστευω οτι τα 14 θα τα φτασω σιγουρα με τοσο φαγητο που κανω!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου τι κανεις?κι εσυ θα πας για ψηταααααααααα?????Αχχχχχ....κι εγω θελω ρε γαμωτοοοοοοο!!!!!να περαστε τελεια γλυκουλα μου!!!!!

ματινακι,γιωτακι,εφακι,τζινακι που εισε?ολα καλα??????

Ρανιάκι μου τι θα κάνουμε μ'αυτά τα κιλά!!!! ????????? τα γλυκά ιδιως με σοκολάτα πολύ με τραβάνε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουφφφ τι ζέστη είναι αυτή????????????:mad: αύριο πρωί δεν θα μπορέσω να μπώ, θα είμαι στης πεθεράς μου και δεν έχει ίντερνετ. θα τα πούμε αύριο το απόγευμα!!:D

Καληνύχτα φιλεναδίτσες μου και καλό ξημέρωμα να έχουμε!!!!!! φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

images?q=tbn:ANd9GcSJPvCk8d4jxxPTYurDadhNfIvCZ4QjRE6i9xd2WWkkS15KhbJLd0sQXJOG

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εγώ ψυχολογικά χάλια!!! Ήρθε εχθές η μαλακισμένη η συνυφάδα μου και με έκανε χάλια! Τρώγαμε δίπλα στην πεθερά μου και η μικρή της που είναι 2,5 χρονών πείραζε με κάτι ξυλομπογιές που τις πείραμε τις πρίζες! Παιδάκι είναι δεν καταλαβαίνει! Νευριάζει αυτή και του δίνει του παιδιού μία ξανάστροφη στο κεφάλι:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:! Το πιστεύετε; Στο κεφάλι! Λες και το παιδί δεν είχε ποδαράκια, δεν είχε χεράκια ή δεν είχε κώλο να του δώσει μία! Όχι στο κεφάλι! Μου ήρθε να την αρπάξω από το λαιμό και να την πνίξω! Έχω στο μυαλό μου από εχθές το μεσημέρι αυτή την εικόνα και η αληθεια είναι πως δεν μπορώ να ηρεμήσω!

καλημερουδια!!!τι μου κανετε??εγω καλα ειμαι πηγα εκδρομη το σαββατοκυριακο και περασαμε τελεια!!πηγα και στο γιατρο την παρασκευη και ειδαμε τον πριγκιπα μας ολα καλα ειναι μεγαλωνουμε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εγώ ψυχολογικά χάλια!!! Ήρθε εχθές η μαλακισμένη η συνυφάδα μου και με έκανε χάλια! Τρώγαμε δίπλα στην πεθερά μου και η μικρή της που είναι 2,5 χρονών πείραζε με κάτι ξυλομπογιές που τις πείραμε τις πρίζες! Παιδάκι είναι δεν καταλαβαίνει! Νευριάζει αυτή και του δίνει του παιδιού μία ξανάστροφη στο κεφάλι:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:! Το πιστεύετε; Στο κεφάλι! Λες και το παιδί δεν είχε ποδαράκια, δεν είχε χεράκια ή δεν είχε κώλο να του δώσει μία! Όχι στο κεφάλι! Μου ήρθε να την αρπάξω από το λαιμό και να την πνίξω! Έχω στο μυαλό μου από εχθές το μεσημέρι αυτή την εικόνα και η αληθεια είναι πως δεν μπορώ να ηρεμήσω!

καλημερα ιωαννα μου!!

αχ τι να πω υπαρχουν ασυνηδητοι γονεις:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ιωαννα μου!!

αχ τι να πω υπαρχουν ασυνηδητοι γονεις:(:(:(

Καλημέρα Εφάκι μου! Τι κάνεις; Είδατε το μπέμπη σας; Μπράβο κουκλίτσα μου! Κι εμείς πήγαμε το Σάββατο το πρωί και τον είδαμε! Είμαστε 140 γρ βρε τώρα! Χιχιχιχιχιχ!!!

Πραγματικά βρε Έφη μου είμαι πολύ στεναχωρημένη έχοντας αυτή την εικόνα στο μυαλό μου! Όποιος έχει παιδί πρέπει να το θεωρεί δώρο από το Θεό και αυτή το χτυπάει λες και είναι ζώο! Που και σκυλί να έχεις με τίποτα δεν του φέρεσαι έτσι!

Διαφημίσεις

καπου εδω ειμαι και εγω!!!

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

ιωαννα μην τρελαινεσαι, εχω δει και εγω πολλα τετοια! τουλαχιστον τα δικα μας παιδια θα ειναι πιο τυχερα! μα στο κεφαλι????:(

εμεις πηγαμε την παρασκευη στον γιατρο, ηταν πολυ ζωηρη, δεν καθοταν να κανουμε καρδιοτοκογραφο! 2800γρ και αργουμε! ολα καλα δηλαδη!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε? δεν πολυ προλαβα να σας διαβασω! το σαββατο πηγαμε για μπανιο και εχτες σε βαπτηση και μετα εφτιαξα την βαλιτσα (οχι ολη, αλλα τα βασικα ειναι μεσα!)

φιλακια!

κοριτσουδια μου τι κανετε?ολες καλα?((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

η μπεμπα ειναι μαμ-κακα και νανι!!!!!!!!!!!εγω ειχα παρει 11 κιλα στην εγκυμοσυνη και τωρα ποσα εχασα??????τα 10!!!!!!!!!απιστευτο?οταν θυλαζεις επανερχεται πιο γρηγορα ο οργανισμος στα φυσιολογικα αλλα οι ορμονες με τρελενουν!!!!!!!παταω κατι κλαμματα χωρις λογο......δεν ειναι επιλοχεια καταθλιψη, απο τον θυλασμο ειναι!!!!!!!!!ουφ........κοριτσακια μου καλα!!!!!!!το ονειρο εγινε πραγματικοτητα, καιρος πια να το συνειδητοποιησω!!!!!!!!!!!!μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλησπερα αγαπουλες μου γλυκειες.......

μολις μπηκα σπιτι και εχω αρχισει μαγειρεμα....σουπιες με σπανακι!!!!!

πηγα στον γιατρο και ειδα τη μπιζουδενια μου....αχ κοριτσια εχει μεγαλωσει τοσο πολυ...κουναγε ποδαρακια και χερακια!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι........ειμαστε 318 γραμμαρια και ειναι 4 μερες μεγαλυτερη!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.......το τι ακουσα απο τον γιατρο για τα κιλα μου δε λεγεται....αφηστε ταααααααααα........6 κιλα.......μου εκοψε τα γλυκα μαχαιρι γιατι λεει υπαρχει κυνδυνος το παιδι να βγει με σακχαρωδη διαβητη αν συνεχισω ετσι!!!!ουφφφφφ....φοβηθηκα λιγο....θα τα κοψω τι να κανω????????

κατα τ'αλλα η ψυχουλα μου ειναι τελειααααααααααα.....τι ευτυχια θεε μου????????

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσουδια μου τι κανετε?ολες καλα?((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

η μπεμπα ειναι μαμ-κακα και νανι!!!!!!!!!!!εγω ειχα παρει 11 κιλα στην εγκυμοσυνη και τωρα ποσα εχασα??????τα 10!!!!!!!!!απιστευτο?οταν θυλαζεις επανερχεται πιο γρηγορα ο οργανισμος στα φυσιολογικα αλλα οι ορμονες με τρελενουν!!!!!!!παταω κατι κλαμματα χωρις λογο......δεν ειναι επιλοχεια καταθλιψη, απο τον θυλασμο ειναι!!!!!!!!!ουφ........κοριτσακια μου καλα!!!!!!!το ονειρο εγινε πραγματικοτητα, καιρος πια να το συνειδητοποιησω!!!!!!!!!!!!μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγαπουλα μου....μπραβο ποπακι μου...τα εχασες ολαααααααααα.....ειδες ο θηλασμος????κι εγω αποκλειστικο θα ζητησω κι οταν γυρισω στη δουλεια βλέπουμε τι θα γινει.....!!!!!

αχ γλυκουλα μου να μου φιλησεις τη μπουμπουδενια σου γλυκα γλυκα στα μπουτακια της.....μακιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...