Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

και εγώ αν φάω κρέας προτιμώ το σπιτικό και ψητό στα κάρβουνα.... έξω δεν το πολυ προτιμώ.... σ'ημερα θα παμε για ψαράκι!!!:tongue::tongue:
τι να πω βρε λενάκι, μετά που εφαγα τα αχλάδια το ένιωσα αυτό....:confused: μόλις πήγαινα να σηκωθώ ή εσκυβα π.χ. για να κάτσω στην τουαλέτα πονούσα, με τραβούσε... και όι συσπάσεις δεν με αφήσανε καθόλου, και όταν με πιάνουν έχω και πόνο....

αχ λενάκι μου δεν έμεινε πολύ χώρος στον μικρούλη μας εκεί μέσα.. σε λίγο θα βγεί έξω και θα είναι άνετος στην αγκαλίτσα της μανούλας!!!!!!!!!!!:P:p

τα αχλαδια να σε πειραξαν με αυτο τον τροπο δε νομιζω Αναστασακι μου..ποτε δεν ξερεις αλα αυτα τα τραβηγματα δεν πιστευω να ηταν απο τα φρουτα;);)σημασια εχει οτι παει περασε!εχεις κ συ πονο με τις συσπασεις ε!ουφφφ τι σπαστικες που ειναι..σε προχωρημενη εγκυμοσηνη οπως εμενα ειναι ανυποφορες..με εχουν κουρασει!

ο γλυκουλακος μου δνε εχει χωρο πια εκει μεσα πιστευω ηγαιτρος μου ειπε μεχρι την 36 βδομαδα εχουν απο κει κ πεα ομως δεν εχουν τα καημενουλικα!;)ανυπομονω να κοιμαται στην αγκαλιτσα μου@!

κ γω το φοβαμαι το κρεας απο καπου που δεν ξερω τι γινεται!τα ψαρακαι σε ταβερνουλα ειναι τελεια..πολυ μαρεσουν τα θαλασσινα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα αχλαδια να σε πειραξαν με αυτο τον τροπο δε νομιζω Αναστασακι μου..ποτε δεν ξερεις αλα αυτα τα τραβηγματα δεν πιστευω να ηταν απο τα φρουτα;);)σημασια εχει οτι παει περασε!εχεις κ συ πονο με τις συσπασεις ε!ουφφφ τι σπαστικες που ειναι..σε προχωρημενη εγκυμοσηνη οπως εμενα ειναι ανυποφορες..με εχουν κουρασει!

ο γλυκουλακος μου δνε εχει χωρο πια εκει μεσα πιστευω ηγαιτρος μου ειπε μεχρι την 36 βδομαδα εχουν απο κει κ πεα ομως δεν εχουν τα καημενουλικα!;)ανυπομονω να κοιμαται στην αγκαλιτσα μου@!

κ γω το φοβαμαι το κρεας απο καπου που δεν ξερω τι γινεται!τα ψαρακαι σε ταβερνουλα ειναι τελεια..πολυ μαρεσουν τα θαλασσινα!

εγώ όταν με πιάνουν οι συσπάσεις φοβάμαι πάρα πολύυυυ!!!! όλοι μιλάνε για πρόωρο τοκετό... και τρέμω..... :-(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγώ όταν με πιάνουν οι συσπάσεις φοβάμαι πάρα πολύυυυ!!!! όλοι μιλάνε για πρόωρο τοκετό... και τρέμω..... :-(

δεν ξερω Αναστασακι μου αλα εγω επειδη ειχα κ στον μικρο μου απο 5 μηνων μεχρι τελος κ τελικα γενησα με 11 μερες καθυστερησης κ παλι δεν κατεβαινε δεν πολυφοβαμαι σιγουρα ανχωνεσαι αλα πιστευω πως με τα χαπια κ λιγη προσοχη παμε καλα!για μενα ειναι τωρα πιο επικυνδυνα μου ειπε η γιατρος γιατι οσο μεγαλωνει το μωρο πιεζει πιο πολυ κ ειναι πιο ευκολο να ξεκηνησει προωρος τοκετος..ολα καλ θα μας πανε Αναστασακι μου~;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν ξερω Αναστασακι μου αλα εγω επειδη ειχα κ στον μικρο μου απο 5 μηνων μεχρι τελος κ τελικα γενησα με 11 μερες καθυστερησης κ παλι δεν κατεβαινε δεν πολυφοβαμαι σιγουρα ανχωνεσαι αλα πιστευω πως με τα χαπια κ λιγη προσοχη παμε καλα!για μενα ειναι τωρα πιο επικυνδυνα μου ειπε η γιατρος γιατι οσο μεγαλωνει το μωρο πιεζει πιο πολυ κ ειναι πιο ευκολο να ξεκηνησει προωρος τοκετος..ολα καλ θα μας πανε Αναστασακι μου~;);)

Μακάρι Λενάκι μου!!! :P:p:p εσύ ειδικά πρέπει να ξεκουράζεσαι πολύ!!! κράτα δυνάμεις για μετά!! χιχιιχιχιχι

(εσύ που επερνες χαπια από τον 5ο, είχες μες στην μέρα κάποιες συσπάσεις?? 6-7-8???:confused::confused:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε, δεν προλαβαινω να διαβαζω νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω καλα ειμαι, σημερα βρηκα μια λυση να κοιμηθω λιγο το βραδυ και ειμαι πιο ξεκουραστη!!!!!!!!!!!!η μπεμπα μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον η εμπειρια μου απο την καισαρικη, αψογη!!!!!!!!!!!!!!!στην επισκληριδιο δεν καταλαβα τιποτα, η αναισθησιολογος ηταν κορυφη και σε λιγοτερο απο 10 λεπτα η μπουμπου μου ηρθε στον κοσμο!!!!!!!!!!!ειχα την μαια μου διπλα μου και μου εξηγουσε τι γινοταν πισω απο το παραβαν......εγω ενοιωθα αμυδρες κινησεις στην κοιλια μου και οταν μου λεει η μαια....τωρα θα νοιωσεις μια πιεση παραπανω γιατι βγαινει το κεφαλακι, εεεε καλα εμπηξα κατι κλαματα και σε λιγοτερο απο ενα λεπτο μου την δειχνει ο γιατρος και αφου την καθαρισαν λιγακι μου την εδωσε η μαια αγκαλια καθως με ραβανε, κοριτσια μου τελειοοοοοοοοοο απιστευτο συναισθημα, εριξε μια στριγλια και λενε οι γιατροι, αχου τσιριδω που ειναι, κατι χειλακια, κατι μαγουλακια, κατι ματακια, γ λ υ κ α, οταν μπορεσω θα βαλω φωτο στο φβ..............δεν ποναω τωρα πολυ, λιγο καψιμο αριστερα!!!!!!!!εχει κανει σαν πλαστικη στην τομη, απιστευτος ο γιατρος!!!!!!!!!!ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!!!!!!!!!!

αχ ξυπνησε η μπεμπα, συγνωμη κοριτσακια θα ξαναμπω μετα αν μπορεσω, σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι Λενάκι μου!!! :P:p:p εσύ ειδικά πρέπει να ξεκουράζεσαι πολύ!!! κράτα δυνάμεις για μετά!! χιχιιχιχιχι

(εσύ που επερνες χαπια από τον 5ο, είχες μες στην μέρα κάποιες συσπάσεις?? 6-7-8???:confused::confused:)

στη πρωτη μου εγκυμοσηνη δεν θυμαμαι αν στην αρχη ειχα πολες συσπασεις την ημερα..αλα σιγουρα δεν ηταν τοσο ανυποφωρα οσο στο τελος..σε αυτην εχωω πιο εντονες συσπασεις κ με αρκετο πονο!:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε, δεν προλαβαινω να διαβαζω νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω καλα ειμαι, σημερα βρηκα μια λυση να κοιμηθω λιγο το βραδυ και ειμαι πιο ξεκουραστη!!!!!!!!!!!!η μπεμπα μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον η εμπειρια μου απο την καισαρικη, αψογη!!!!!!!!!!!!!!!στην επισκληριδιο δεν καταλαβα τιποτα, η αναισθησιολογος ηταν κορυφη και σε λιγοτερο απο 10 λεπτα η μπουμπου μου ηρθε στον κοσμο!!!!!!!!!!!ειχα την μαια μου διπλα μου και μου εξηγουσε τι γινοταν πισω απο το παραβαν......εγω ενοιωθα αμυδρες κινησεις στην κοιλια μου και οταν μου λεει η μαια....τωρα θα νοιωσεις μια πιεση παραπανω γιατι βγαινει το κεφαλακι, εεεε καλα εμπηξα κατι κλαματα και σε λιγοτερο απο ενα λεπτο μου την δειχνει ο γιατρος και αφου την καθαρισαν λιγακι μου την εδωσε η μαια αγκαλια καθως με ραβανε, κοριτσια μου τελειοοοοοοοοοο απιστευτο συναισθημα, εριξε μια στριγλια και λενε οι γιατροι, αχου τσιριδω που ειναι, κατι χειλακια, κατι μαγουλακια, κατι ματακια, γ λ υ κ α, οταν μπορεσω θα βαλω φωτο στο φβ..............δεν ποναω τωρα πολυ, λιγο καψιμο αριστερα!!!!!!!!εχει κανει σαν πλαστικη στην τομη, απιστευτος ο γιατρος!!!!!!!!!!ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!!!!!!!!!!

αχ ξυπνησε η μπεμπα, συγνωμη κοριτσακια θα ξαναμπω μετα αν μπορεσω, σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπακη μου εχω συγκηνηθει τωρα τοσ πολυυυυυ~

αγαπουλα μουυυυυυυυυυυυυ ποσο χαιρομαι που ολα πηγαν καλα..μπραβο στον γιατρο σου..δεν ταλαιπωρηθηκες κ η αναρωση παει καλα..πολυ χαιρομαι!αχ απιστευτη εμπειρεια ετσι δνε ειναι..αχ πρεπει να ειναι μια γλυκα..ανυπομονω να δω φωτο..

να πας γλυκεια μανουλιτσα στην μικρουλα σου..να της δωσεις πολα φιλακαι στα πατουσακια..σαγαπω πολυυυυυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα ποπάκιιιιιιιιι!!!!!! πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!! μπράβοοοοοοοοο!!!!!!!! φαντάζομαι συγκίνηση!!!!!!!!!!! αχ η μπουμπούκα τώρα είναι στην αγκαλιά σου!!!! πω πω!!!!!!!!!και εμείς σ'αγαπάμε πολύ πόπάκι!!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στη πρωτη μου εγκυμοσηνη δεν θυμαμαι αν στην αρχη ειχα πολες συσπασεις την ημερα..αλα σιγουρα δεν ηταν τοσο ανυποφωρα οσο στο τελος..σε αυτην εχωω πιο εντονες συσπασεις κ με αρκετο πονο!:rolleyes::rolleyes:

αχ λενάκι μου μακάρι και εσένα να είναι τόσο εύκολη η καισαρική χωρίς να ταλαιπωρηθείς!!!!! το εύχομαι από την καρδιά μου!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μου παω αγαπουλα μου να ξυπνησω τον αντρα μου να παμε στη μαμα..πειναω..φιλακια πολλααααα!

να περασετε ομορφα τη μερα σας!

(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αχ λενάκι μου μακάρι και εσένα να είναι τόσο εύκολη η καισαρική χωρίς να ταλαιπωρηθείς!!!!! το εύχομαι από την καρδιά μου!!!!!!!:P

χιλια ευχαρηστω Αναστασακι μου..κ γω αυτο ευχομαι~το ξερω οτι το λες μεσα απο τη καρδια σου!;);)

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου παω αγαπουλα μου να ξυπνησω τον αντρα μου να παμε στη μαμα..πειναω..φιλακια πολλααααα!

να περασετε ομορφα τη μερα σας!

(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))););)

και εσείς να περάσετε καλά λενάκι μου!!! φιλάκια πολλά!!!! το ποπάκι έβαλε φωτο από τη μπουμπού της!!! είναι μία κούκλα!!!!!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εσείς να περάσετε καλά λενάκι μου!!! φιλάκια πολλά!!!! το ποπάκι έβαλε φωτο από τη μπουμπού της!!! είναι μία κούκλα!!!!!!!:P:p:p:p

ευχαρηστουμε Αναστασακι μου..;););)

μωλης την ειδα..αχ χωρης υπερβολες ειναι μια κουκλα..μια γλυκα!

ποπακη μου να χαιρεσαι την ομορφη πριγκιπισσα σου!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κορίτσια ανέβηκα στη ζυγαριά και με έδειξε 58,5!!! (54 ξεκίνησα με τη δικιά μου και με της γιατρού μου 55!!) λέτε να παίζουν ρόλο και τα πολλά υγρά που πίνω????? πω πω!!! αγχώθηκα τώρα!!!!! τι θα κάνω πιο μετά??? και να πω ότι τρώω αμάν και τι!!...... αλλά πίνω πολύ νερό, 2 μπουκάλια σχεδόν την ημέρα...:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου...να μαι κι εγωωωωω....

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε?

εγω εδω με τη μπιζουδενια μου...μια κοιμαται και μια ξυπναει και μου χωνει μερικες!!!!χιιχιχιιχιχιχι.....ειναι απολαυση!!!!!

ΠΟΠΑΚΙ μου γλυκο ειναι κουκλαρα η κορουλα σας.....σου μοιαζει απιστευτα!!!!!να ειναι γερη και τυχερη παναγιτσα μου!!!!!!

ΛΕΝΙΩ μου να το χαιρεστε...να ειναι πολυχρονο!!!!!δε πειραζει ας εφαγες...το ευχαριστηθηκες!!!!! αλλωστε τωρα οτι πηρες πηρες απο κιλακια!!!!εφτασε ο καιρος να ερθει στο κοσμο ο δευτερος γιοκας σου!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ μου κι εγω εχω παρει 6 κιλα....οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ναιιιιιιιιιιι.....ξεκινησα απο 52,5 και ειμαι 58 κιλα...αστα να πανε!!!!πιστευω οτι τα 14 θα τα φτασω σιγουρα με τοσο φαγητο που κανω!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου τι κανεις?κι εσυ θα πας για ψηταααααααααα?????Αχχχχχ....κι εγω θελω ρε γαμωτοοοοοοο!!!!!να περαστε τελεια γλυκουλα μου!!!!!

ματινακι,γιωτακι,εφακι,τζινακι που εισε?ολα καλα??????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...