Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα!!!

τι κανετε φιλεναδακια μου?

ελενακι μου μην αγχωνεσαι καρδουλα για τα κιλα :D:D

εγω σημερα θα κανω πουρε με σνιτσελ κοτας

Καλημερααααα....ειμαι και γω εδωωωω!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ματινακι μου τι κανεις?το σπορακι σου καλα?((((((()))))))))))

ελενακι ειδες που υπαρχουν και εναλακτικες προτασεις, αντι για παγωτακι, μπανανα!!;);)

ματινακι25 με το καλο αγαπη μου να εχεις μια τελεια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!συγχαρητηριααα!!!!!!!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα λενιω μου!!!! Καλα ειμαι και γω και το μωρακι μας πιστευω....την αλλη τεταρτη θα το δουμε στην αυχενικη! Ανυπομονουμε παρα πολυ αλλα εχω και ενα αγχος για να πω την αληθεια αλλα οχι περισσοτερο απο χαρα εννοειται!!!!

Η ρενα λενιω μου δεν μπορει να μεινει εγκυος η ιδια και οχι γιατι εχει γυναικολογικο προβλημα αλλα αλλο προβλημα υγειας που δεν της επιτρεπει να μεινει εγκυος και γι αυτο παει με αυτον τον τροπο να αποκτησει παιδι.....καταλαβαινεις ποσο ψυχοφθορο ειναι να φτανεις στην πηγη και να μην πινεις ουτε γουλια...κριμα πολυ κριμα!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑς ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΚΟΑΜ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕς ΝΑ ΣΑς ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΕς ΤΟΥ ΤΙς ΚΙΝΗΣΕΙς!;);)

ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΩΦΘΩΡΟ..Ο ΘΕΟς ΝΑ ΤΗς ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενακι ειδες που υπαρχουν και εναλακτικες προτασεις, αντι για παγωτακι, μπανανα!!;);)

ματινακι25 με το καλο αγαπη μου να εχεις μια τελεια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!συγχαρητηριααα!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΧΑΧΑ ΝΑΙ ΝΑΙ!ΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩς ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΝΕ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ!ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ Κ ΠΟΛΑ!

ΠΑΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΜΙΡΚΟ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΗς ΣΗΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΩ Κ ΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΝΕ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΑΦΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΚΙΟΛΑς!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλα ειμαι νενακι μου και το σπορακι εχει γινει σχηματισμενο ανθρωπακι πια....περναει πολυ γρηγορα ο καιρος!!!!!!!!!!

Εσυ γλυκουλα μου καλα εισαι??????????

Διαφημίσεις

να πας με τον μικρουλη σου ελενακι μου και να ξεκουραστεις και εσυ καρδουλα μου μιας και δεν κοιμηθηκες και καλα!!φιλακια πολλα και ((((((((())))))))))))

ματινακι μου με το καλο την τεταρτη να ξαναδειτε το μωρακι σας αγαπη μου!!και η αυχενικη θα ειναι σουπερ!!! ;););):D:D:D((((((())))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλα ειμαι νενακι μου και το σπορακι εχει γινει σχηματισμενο ανθρωπακι πια....περναει πολυ γρηγορα ο καιρος!!!!!!!!!!

Εσυ γλυκουλα μου καλα εισαι??????????

περναει πολυ γρηγορα ματινακι μου, αχ μωρε το γλυκουλι μου, σχηματισμενο ανθρωπακι!!!τελεια με το καλο ματινακι μου:D:D:D

εγω καλα ειχω να μαγειρεψω και το σκεφτομαι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εχω βεβαια απο χτες κατι καφεροζ :confused::confused: ελαχιστα μονο στο σκουπισμα κ σημερα παλι ελαχιστα, τωρα η θα ερθει νωριτερα, η ειναι ωορρηξια!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑς ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΚΟΑΜ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕς ΝΑ ΣΑς ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΕς ΤΟΥ ΤΙς ΚΙΝΗΣΕΙς!;);)

ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΩΦΘΩΡΟ..Ο ΘΕΟς ΝΑ ΤΗς ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!

Αχ πως περιμενω να το δω αυτο να 'ξερες! Δεν το εχω πιστεψει ακομα ξερεις οτι μεσα στην κοιλιτσα μου εχω ενα τοσο δα πλασματακι!!!! Θα τρελαθω τελειως μολις το δω και εντελως σχηματισμενο να κανει κωλοτουμπιτσες....αχ Παναγια μου δεν περνανε οι μερες....ουφ!

Και εγω αυτο ευχομαι να της δωσει δυναμη ο Θεος και μετα μια μεγαλη χαρα!!!Της αξιζει!!!!!

ΧΑΧΧΑΧΑ ΝΑΙ ΝΑΙ!ΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩς ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΝΕ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ!ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ Κ ΠΟΛΑ!

ΠΑΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΜΙΡΚΟ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΗς ΣΗΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΩ Κ ΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΝΕ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΑΦΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΚΙΟΛΑς!;)

Αντε λενιω μου να ξεκουραστεις θα τα πουμε πιο μετα....

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!

περναει πολυ γρηγορα ματινακι μου, αχ μωρε το γλυκουλι μου, σχηματισμενο ανθρωπακι!!!τελεια με το καλο ματινακι μου:D:D:D

εγω καλα ειχω να μαγειρεψω και το σκεφτομαι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εχω βεβαια απο χτες κατι καφεροζ :confused::confused: ελαχιστα μονο στο σκουπισμα κ σημερα παλι ελαχιστα, τωρα η θα ερθει νωριτερα, η ειναι ωορρηξια!!

Ναι καλε πολυ γρηγορα...ποτε εκανα το τεστ και ποτε παμε για την αυχενικη ουτε που το καταλαβαμε!!!! Ασε που οταν πηγαμε την τελευταια φορα μειναμε με ανοιχτο το στομα γιατι δεν ξεραμε τι θα αντικρυσουμε....εμας μας εκαιγε το θεμα της καρδιας που δεν την ειχαμε ακουσει στις 7 εβδομαδες και ειχαμε το αγχος να την ακουσουμε...μολις ειδαμε τον σπορο ολοκληρο ανθρωπακι τρελαθηκαμε....δεν το περιμεναμε να ειχε μεγαλωσει τοσο...

Ποτε δεν την περιμενεις την παλιοκοκκινη????

Διαφημίσεις

Ναι καλε πολυ γρηγορα...ποτε εκανα το τεστ και ποτε παμε για την αυχενικη ουτε που το καταλαβαμε!!!! Ασε που οταν πηγαμε την τελευταια φορα μειναμε με ανοιχτο το στομα γιατι δεν ξεραμε τι θα αντικρυσουμε....εμας μας εκαιγε το θεμα της καρδιας που δεν την ειχαμε ακουσει στις 7 εβδομαδες και ειχαμε το αγχος να την ακουσουμε...μολις ειδαμε τον σπορο ολοκληρο ανθρωπακι τρελαθηκαμε....δεν το περιμεναμε να ειχε μεγαλωσει τοσο...

Ποτε δεν την περιμενεις την παλιοκοκκινη????

ε βεβαια και τρελλαθηκατε !! και ολοκληρο ανθρωπακι εγινε, και κλωτσιες θα σου ριχνει με το καλο και αγκαλιτσα θ ατο παρετε!!!και να δεις που ολα θα ειναι σουπερ μεχρι το τελος;););)

εγω 7-9/05 κανονικα.......

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ματινακι μου γλυκο παω να αρχισω το μαγειρεμα γιατι μας βλεπω νυστικους :D:D:D

θα ξαναμπω αργοτερα ελπιζω να σε πετυχω!!

φιλακια πολλα και πολλες ((((((())))))))) σε σενα και στο ανθρωπακι σου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ε βεβαια και τρελλαθηκατε !! και ολοκληρο ανθρωπακι εγινε, και κλωτσιες θα σου ριχνει με το καλο και αγκαλιτσα θ ατο παρετε!!!και να δεις που ολα θα ειναι σουπερ μεχρι το τελος;););)

εγω 7-9/05 κανονικα.......

ματινακι μου γλυκο παω να αρχισω το μαγειρεμα γιατι μας βλεπω νυστικους :D:D:D

θα ξαναμπω αργοτερα ελπιζω να σε πετυχω!!

φιλακια πολλα και πολλες ((((((())))))))) σε σενα και στο ανθρωπακι σου

7-9/5??????? Και εχεις ροζουλια???? Αργα δεν ειναι για ωορηξια? Μηπως εχουμε τιποτε αλλο?????

Αντε κοριτσακι μου να μαγειρεψεις!!!!! Καλο μαγειρεμα και θα τα ξαναπουμε!

Φιλακια πολλα και καλο μεσημερακι!!!!!

Παω και γω κοριτσακια μου να κανω την προετοιμασια για το κινεζικο φαγητακι μου...θα τα πουμε συντομα πιστευω!!!!!!

Φιλακια πολλα και πολλες αγκαλιες σε ολες σας!!!!!!!!

Καλο μεσημερι!!!!!!!!!

62530.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...