Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

η μπιζουδενια μου εχει αρχισει τις κλωτσιες....τερμα τα χαιδεματα!!!!!

σαν να εχω ενα φιδακι κατω χαμηλα στη κοιλια και που και που ανεβαινει μεχρι τον αφαλο!!!!!χαχαχααχχααχαχαχαχχα......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναστασακι μου σε καληνυχτιζω!!!!

παω για μπανακι και να ετοιμαστω για βολτουλα.....

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημέρααααα! Πωπωπωπω πολύς ύπνος σήμερα στο καφέ! Εγώ σηκώθηκα νωρίς να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί μετά έχω μία βάφτιση και το καλύτερο;;;; Περιμένω τη συνυφάδα μου κορίτσια!:mad::mad::mad::mad: Υπομονή όμως μέρα είναι και θα περάσει! Το καλό είναι πως δεν την έχω κοντά μου και οι σχέσεις μας είναι τυπικές! Ευτυχώς όμως ο αντρούλης μου με τον αδερφό του έχουν πολύ καλή σχέση κάτι που με χαροποιεί! Εσείς τι κάνετε;;; Μπείτε καλέ να πούμε καμιά κουβέντα πριν φύγω!

Εν τω μεταξύ από εχθές έχω έννοια το Λενάκι μας!

καλημεραααααααααα!

Ιωαννακι μου καλημερουδια τι κανεις?

πως εισαι σημερα..εχετε βαφτισια ε..ωραιαααα!:

εμεις χθες πηγαμε στα γεννεθλια του ανηψιου μου κ περασαμε ομορφα αν κ ηρθα μ ε εναν πονο στη μεση..κουραστηκα πολυ!σημερα θα ειμαι χαλαρη ομως γιατι σε λιγο θα παμε στην μανουλιτσα μου κ οταν ειμαι εκει δεν κανω κ πολα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Να τα εκατοστησει το ανηψουδι σας!!!!!

Κι εμεις σημερα θα ξαναπαμε στο χωριο γιατι κανει μαζωξη ενα φιλικο ζευγαρι! Εφτιαξα τρουφακια απο χθες, εχω το μειγμα στο ψυγειο και τωρα θα παω να τα κανω μπαλακια για να ειμαι ετοιμη...οταν θα φαμε για μεσημερι θα φυγουμε!!!!!!!!!!!

Φιλακια λενιω μου καλα ψωνια!!!!!!!

ευχαρηστω Ματινακι μου!περασαμε πολυ ομορφα..κ σεις θα περασατε ομορφα χθες κ σημερα στην μανουλα σου!

φιλακια πολλαααααα!

κ γω αποθηκευσα τη συνταγη για τα τρουφακια αλα ξεχασα χθες να παρω τα υλικα κ τωρα που την ειδα μου ηρθε η ορεξη να την φτιαξω:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα! Πωπωπωπω πολύς ύπνος σήμερα στο καφέ! Εγώ σηκώθηκα νωρίς να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί μετά έχω μία βάφτιση και το καλύτερο;;;; Περιμένω τη συνυφάδα μου κορίτσια!:mad::mad::mad::mad: Υπομονή όμως μέρα είναι και θα περάσει! Το καλό είναι πως δεν την έχω κοντά μου και οι σχέσεις μας είναι τυπικές! Ευτυχώς όμως ο αντρούλης μου με τον αδερφό του έχουν πολύ καλή σχέση κάτι που με χαροποιεί! Εσείς τι κάνετε;;; Μπείτε καλέ να πούμε καμιά κουβέντα πριν φύγω!

Εν τω μεταξύ από εχθές έχω έννοια το Λενάκι μας!

Ιωαννακι μου τωρα το ειδα..με ειχες εννοια..λες μην γεννησω νωρητερα ε:tongue:

χθες παντως ευχαρηστηθηκα φαγητο Ιωαννακι μου..ειχα σουβλακια κ παντσετες στη σχαρα πεντανοστιμα κ μετα εφαγ κ ενα σιροπιαστο κ ηρθε κ εδεσε..:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααα!

Ιωαννακι μου καλημερουδια τι κανεις?

πως εισαι σημερα..εχετε βαφτισια ε..ωραιαααα!:

εμεις χθες πηγαμε στα γεννεθλια του ανηψιου μου κ περασαμε ομορφα αν κ ηρθα μ ε εναν πονο στη μεση..κουραστηκα πολυ!σημερα θα ειμαι χαλαρη ομως γιατι σε λιγο θα παμε στην μανουλιτσα μου κ οταν ειμαι εκει δεν κανω κ πολα!;);)

Καλημέρα! Να το χαίρεστε το ανηψάκι σας! Περάσατε ωραία; Μπράβο βρε Λενάκι μου! Κι εγώ έβαλα ηλεκτρική τώρα, ένα σφουγγαρισματάκι θα ρίξω και πάω για μπανάκι και να ετοιμαστώ! Τα αγοράκια σου τι κάνουν;

καλημέρα κορίτσια!! τι κανετε?? εγώ τώρα τρώω και σε λίγο θα πάμε για καφεδάκι έξω!!!! είμαι κάπως καλύτερα.... μπορεί να με πονούσε επειδή έφαγα πολλα αχλάδια... (5) μαζί....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:από την λεμαργία μου!!!!

Λενάκι μου ξεκούραση σήμερα! μπράβο!;)

Ιωαννάκι καταλαβαίνω... αν δεν εχεις και καλές σχέσεις και είναι μόνο τυπικές δεν ξέρεις πως θα περάσει και η ώρα.... υπομονή....:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι μου τωρα το ειδα..με ειχες εννοια..λες μην γεννησω νωρητερα ε:tongue:

χθες παντως ευχαρηστηθηκα φαγητο Ιωαννακι μου..ειχα σουβλακια κ παντσετες στη σχαρα πεντανοστιμα κ μετα εφαγ κ ενα σιροπιαστο κ ηρθε κ εδεσε..:tongue::tongue:

λενιώωωωωωωωωωω με το μαλακό τα σουβλάκια!!!!!!!!!!! χιχιιχιχιιχιχιχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα! Να το χαίρεστε το ανηψάκι σας! Περάσατε ωραία; Μπράβο βρε Λενάκι μου! Κι εγώ έβαλα ηλεκτρική τώρα, ένα σφουγγαρισματάκι θα ρίξω και πάω για μπανάκι και να ετοιμαστώ! Τα αγοράκια σου τι κάνουν;

ευχαρρηστουμε Ιωαννακι μου!:D

εκανες κ δουλειτσες μπρανο σου!εγω αυριο θα κανω..;)

τα γαορακια μου καλα..ο μικρος εχει ξετρελαθει με ενα αρμονιο απο τα τζαμπο που του πηρε χθες ο αδερφος μου κ εχει τρελα με την μουσικη κ εχει κ μικροφωνο κ τωρα πρωι πρωι ξεκηνησε τα τραγουδια:tongue::tongue:

ο αλος ο ζουζουνος κανει βολτες στην κοιλιτσα αν κ δεν του εχει μεινει πολυς χωρος πιστευω!αχ χθες με βλεπανε κ μου λεγανε κοντευεις ε?κ λεω ναι λιγο μου εμεινει..βλεπαν κ την τεραστια κοιλουμπα κ λενε δνε μπορει αυτη σε καμαι βδομαδα θα γενναει..ελα ομως που ειναι σε 3 κυριακες απο τωρα!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!! τι κανετε?? εγώ τώρα τρώω και σε λίγο θα πάμε για καφεδάκι έξω!!!! είμαι κάπως καλύτερα.... μπορεί να με πονούσε επειδή έφαγα πολλα αχλάδια... (5) μαζί....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:από την λεμαργία μου!!!!

Λενάκι μου ξεκούραση σήμερα! μπράβο!;)

Ιωαννάκι καταλαβαίνω... αν δεν εχεις και καλές σχέσεις και είναι μόνο τυπικές δεν ξέρεις πως θα περάσει και η ώρα.... υπομονή....:D

λενιώωωωωωωωωωω με το μαλακό τα σουβλάκια!!!!!!!!!!! χιχιιχιχιιχιχιχ

καλημερααααααααααα Αναστασακι μουυυυυυ!χαχαχχχαχαχχα ενα σουβλακι κ μια παντσετα μυρασμενη με τον γιο μου εφαγα κ μπολικη σαλατα ηρθε κ το σιροπιαστο μετα κ εδεσε το γλυκο:tongue::tongue::tongue:αχ ωραια ηταν!:tongue:;););)

σημερα ξεκουραση ναι!

εσυ πως εισαι αγαππουλα μου καλυτερα ακουω κ χαιρομαι..παντως αυτα τα τραβηγματα ειναι απο κουραση το παθαινα κγω ..αν κουραστεις παραπανω σε ποναει αλα αν ξαπλωσεις κ ξεκουραστεις φευγει..εγω τωρα αν κουραστω εχω θεμα με τις συσπασεις:rolleyes:

αχ κοριτσια απο βδομαδα λεω επιτελους να ετοιμασω την βαλιτσα μου..ηρθε ο καιρος πια!:shock::shock:

αχ σκεφτομαι οτι την κυριακη που θα μπω θα πρεπει να ειμαι νηστικη κ ποιος ξερει τι ωρα θα με βαλουν στο χειρουργειο..εχει να πεσει πολυ πεινα..:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααααα Αναστασακι μουυυυυυ!χαχαχχχαχαχχα ενα σουβλακι κ μια παντσετα μυρασμενη με τον γιο μου εφαγα κ μπολικη σαλατα ηρθε κ το σιροπιαστο μετα κ εδεσε το γλυκο:tongue::tongue::tongue:αχ ωραια ηταν!:tongue:;););)

σημερα ξεκουραση ναι!

εσυ πως εισαι αγαππουλα μου καλυτερα ακουω κ χαιρομαι..παντως αυτα τα τραβηγματα ειναι απο κουραση το παθαινα κγω ..αν κουραστεις παραπανω σε ποναει αλα αν ξαπλωσεις κ ξεκουραστεις φευγει..εγω τωρα αν κουραστω εχω θεμα με τις συσπασεις:rolleyes:

αχ κοριτσια απο βδομαδα λεω επιτελους να ετοιμασω την βαλιτσα μου..ηρθε ο καιρος πια!:shock::shock:

αχ σκεφτομαι οτι την κυριακη που θα μπω θα πρεπει να ειμαι νηστικη κ ποιος ξερει τι ωρα θα με βαλουν στο χειρουργειο..εχει να πεσει πολυ πεινα..:shock::shock:

Αχ κι εμείς σήμερα θα ξηγηθούμε κάρβουνο (για την ακρίβεια ξύλο) και θα φάμε ψητά! Πωπωπω λες κι έχω να φάω μήνες νιώθω! Να περάσει λίγο η ώρα να πάρω το σίδηρο και μετά να φάω! ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

σημερα ξεκουραση ναι!

τι να πω βρε λενάκι, μετά που εφαγα τα αχλάδια το ένιωσα αυτό....:confused: μόλις πήγαινα να σηκωθώ ή εσκυβα π.χ. για να κάτσω στην τουαλέτα πονούσα, με τραβούσε... και όι συσπάσεις δεν με αφήσανε καθόλου, και όταν με πιάνουν έχω και πόνο....

αχ λενάκι μου δεν έμεινε πολύ χώρος στον μικρούλη μας εκεί μέσα.. σε λίγο θα βγεί έξω και θα είναι άνετος στην αγκαλίτσα της μανούλας!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ κι εμείς σήμερα θα ξηγηθούμε κάρβουνο (για την ακρίβεια ξύλο) και θα φάμε ψητά! Πωπωπω λες κι έχω να φάω μήνες νιώθω! Να περάσει λίγο η ώρα να πάρω το σίδηρο και μετά να φάω! ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

και εγώ αν φάω κρέας προτιμώ το σπιτικό και ψητό στα κάρβουνα.... έξω δεν το πολυ προτιμώ.... σ'ημερα θα παμε για ψαράκι!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααα τελειαααα!κ γω ακομα δεν εφαγΑ Ιωαννακι μου..ειπια το σιδηρο κ περημενω ναπαω στη μαμα μου να πιουμε καφεδακι εκει με κατιτις/βαρεθηκα τα δημητριακα το πρωι:rolleyes:

κγω ακομα ψιλοπειναωωωωωωω@:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...