Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα ρανια ειμαι η αννα κ εχω ενα αγορακι που στις 15-6 γινετε 3 μηνων.ματινα εμενα μου εκοψε 2000 ε κ πληρωσα ολα μαζι κ η αμοιβη του γιατρου 3000 κ μου ειπε οτι τα δικα του αμα δε τα εχω εκεινη την ωρα που γεναω να του τα δωσω οποτε εχω.

Αννουλα μου γλυκεια γι αυτο το ποσο που λες μας ειπε κι εμας....μαζι με τα δικα του 3100 στον φυσιολογικο και 3500 με καισαρικη! Αλλα και 2000 να μας πει παλι δεν βγαινουμε με τα νεα μετρα που ηρθαν...πριν θεωρουσαμε οτι τα βγαζαμε περα....τωρα με τιποτα!!!!!!!

Τωρα ομως τι να λεω...πρεπει να συζητησω μαζι του πρωτα αν και πιστευω οτι μεγαλο σκοντο δεν θα γινει...χανουν αυτοι ρε συ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου θα μπαινοβγαινω....

παω να φτιαξω το φαγητακι μου.....μοσχαρακι γιουβετσι....μιαμ μιαμ μιαμ....

μακια προς το παρον...

αχχχχ τέλειο φαγάκιιιιιιι!!!! μιαμ μιαμ..:tongue::tongue:.......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οχι δεν χανουν κ εγω δε μπορω να ξαναπαω για δουλεια γιατι το μωρο πρεπει να το παω σε παιδικο κ θελει 500 κ 200 οι βενζιες δε μου μενει τιποτα ειμαι κ πτυχιουχος τρομαρα μου,αλλα μου ειπε το αφεντικο μου να παω μετα απο ενα χρονο θα δω.κ του αντρα μου του κοψαν 120 ε το μηνα.

οχι δεν χανουν κ εγω δε μπορω να ξαναπαω για δουλεια γιατι το μωρο πρεπει να το παω σε παιδικο κ θελει 500 κ 200 οι βενζιες δε μου μενει τιποτα ειμαι κ πτυχιουχος τρομαρα μου,αλλα μου ειπε το αφεντικο μου να παω μετα απο ενα χρονο θα δω.κ του αντρα μου του κοψαν 120 ε το μηνα.

όλος ο κόσμος έχει προβλήματα πάντως!!!!.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Παω λοιπον κι εγω να πλασω τα τρουφακια μου για να ειναι ετοιμα και μολις τελειωσω ελπιζω να εισαστε παλι μεσα να τα πουμε!!!!!

Ποσο με βοηθησατε σημερα να ξερατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ πολυ και να ξερετε οτι σας αγαπω παρα πολυ!!!!!!!

Φιλακια!!!!!!!!!!!!!0116.gif

0092.gif

Διαφημίσεις

Παω λοιπον κι εγω να πλασω τα τρουφακια μου για να ειναι ετοιμα και μολις τελειωσω ελπιζω να εισαστε παλι μεσα να τα πουμε!!!!!

0092.gif

άντε μάστερ σεφ πήγαινε!!!! η κουζίνα σου σε περιμένει!!!! χιχιχιιχιχιχι φιλάκιααααααααααααα πάω και εγώ να ψωνίσω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

0092.gif

Άσχετο βρε αλλά συνταγή για τα τρουφάκια έχουμε;;;;

Άσχετο βρε αλλά συνταγή για τα τρουφάκια έχουμε;;;;

Πανευκολα ειναι και πεντανοστιμα....

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

1 βιταμ ψιλολιωμενο

2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ

2 κουπες αχνη ζαχαρη

1 σφηνακι λικερ οτι θελετε εγω βαζω κονιακ!

κακαο οσο προτιματε εγω βαζω 3 κουταλιες της σουπας!!!!!

εγω βαζω και 2 κουταλιες της σουπας μερεντα εννοειται!!!!!!!

χτυπαω ολα μαζι τα υλικα και βαζω το μειγμα στην καταψυξη για μιση ωρα....οταν το μειγμα ειναι αρκετα σταθερο πλαθω μικρα μπαλακια και τα ρολαρω σε σκονη κακαο και τρουφα!

Πολυ ωραια ειναι η σκονη απο ροφημα σοκολατας την οποια μπορειτε να βαλετε και μεσα στο μειγμα αν δεν θελετε κακαο!

Επισης μπορειτε αντι για πτι μπερ να βαλετε μπισκοτα μιραντα!

συνταγη ματινας......καντα και θα με θυμηθεις....χιχιχιχι

bg1142822.jpg

princess2.gif

Πανευκολα ειναι και πεντανοστιμα....

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

1 βιταμ ψιλολιωμενο

2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ

2 κουπες αχνη ζαχαρη

1 σφηνακι λικερ οτι θελετε εγω βαζω κονιακ!

κακαο οσο προτιματε εγω βαζω 3 κουταλιες της σουπας!!!!!

εγω βαζω και 2 κουταλιες της σουπας μερεντα εννοειται!!!!!!!

χτυπαω ολα μαζι τα υλικα και βαζω το μειγμα στην καταψυξη για μιση ωρα....οταν το μειγμα ειναι αρκετα σταθερο πλαθω μικρα μπαλακια και τα ρολαρω σε σκονη κακαο και τρουφα!

Πολυ ωραια ειναι η σκονη απο ροφημα σοκολατας την οποια μπορειτε να βαλετε και μεσα στο μειγμα αν δεν θελετε κακαο!

Επισης μπορειτε αντι για πτι μπερ να βαλετε μπισκοτα μιραντα!

συνταγη ματινας......καντα και θα με θυμηθεις....χιχιχιχι

Aύριο φτιάχνονται! Το απόγευμα στο σούπερ για τα υλικά και αύριοη εκτέλεση! Τέλεια πρέπει να είναι!

τελικά έκανα αρακά μόλις τέλειωσα και κάθησα!!!! η αλήθεια κουράστηκα!!!! πήγα σουπερ μαρκετ περπάτησα κιόλας..... και μετα μαγείρεμα.. δεν ξέρω αν είστε όλες έτσι, αλλά εμένα με πονάει η μέση και η κοιλιά μετά....:-(:?:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα για λιγο!!Δεν πρεπει να εχω παρεα αλλα ηθελα να σας γραψω κατι για τα τρουφακια...μπορειτε να κανετε στην συγκεκριμενη συνταγη οτι παραλλαγη θελετε....βαλτε και 2 βανιλιες ξεχασα να το γραψω! Οπως επισης μπορειτε να αλλαξετε τα μπισκοτα και να βαλετε οτι θελετε ακομα και γεμιστα με σοκολατα θριματισμενα! Μουρλια θα ειναι....ακομα μπορειτε να βαλετε και ξηρους καρπους....εγω σ'αυτα που εφτιαξε χθες εβαλα και καρυδια τριμμενα! Πολυ νοστιμα εγιναν επισης!!!!!!!

Αυτα....παω να σιδερωσω τα ρουχα μου για το βραδακι γιατι θα παμε πιο νωρις στο χωριο!!!!!

Φιλια πολλα και σας ευχομαι να περασετε ενα πολυ ομορφο σαββατοβραδο!

Οπως επισης να εχετε και ομορφη κυριακη γιατι θα παμε στην μανουλα μου αυριο και δεν ξερω αν προλαβω να μπω......

Φιλιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

weekend6xx.gif

ματινάκι μοου σε ευχαριστούμε πολύ!! κ εσυ να περάσεις όμορφα!!! κ είπαμε εεεεε???? χαμόγελα θέλουμε!!!!:P

εγώ κορίτσια εχω εναν μόνιμο πόνο κάτω χαμηλά σαν τραβηγμα.... κ νιώθω το μωρό πολύ χαμηλά......:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ιδίως όταν πάω να σηκωθώ με τραβάει ένας πόνος χαμηλά στην κοιλιά!!! ενώ όταν κάθομαι και στηρίζω την πλάτη προς τα πίσω δεν νιώθω τίποτα....:-(:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ιδίως όταν πάω να σηκωθώ με τραβάει ένας πόνος χαμηλά στην κοιλιά!!! ενώ όταν κάθομαι και στηρίζω την πλάτη προς τα πίσω δεν νιώθω τίποτα....:-(:confused::confused:

μηπως επειδη κουραστηκες σημερα αναστασακι μου...κι εγω οταν κουραζομαι το ιδιο νιωθω!!!!

αλλα μεγαλωνει και ο μπεμπουλινος τωρα οποτε θα βαραινεις σιγα σιγα!!!!

μην ανυσυχεις ναι????????????????????????????????????

bg1142822.jpg

princess2.gif

αααααααααααα....μπορει να ειναι και το εντερο....αν εχεις μερες να ενεργηθεις παιζει να ειναι κι αυτο!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...