Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ιωαννάκι καλημέρα.! όλα καλά!! μπράβο κοριτσάκι!!!!! ανυπομονείς για τις κλωτσίτσες ε???? έλα κοντευεις!!!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Η αλήθεια είναι πως ηρέμησα αρκετά τώρα! Μα καλά μέσα σε 2 εβδομάδες που είχα να το δω πόσο πολύ μεγάλωσε το αγοράκι μου! Είμαστε 140 γρ τώρα, δεν μπορεί να μας μετρήσει ο γιατρός σε εκατοστά! Αχ θα τρελλαθώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!! Μα καλά τι γράψατε σε λίγες ώρες; Αχ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω! Πείτε μου νεάκια! Εμένα ο μπέμπης μου είναι πολύ καλά τελικά, κόλλημα του μυαλού μου ήτανε, είναι 140 γραμμάρια, δεν μετράμε πλέον εκατοστά, μεγάλωσε πολύ το αγοράκι μου! Η καρδούλα του μία χαρά και γενικά ηρέμησα πολύ τώρα! Σε αναμονή να αρχίσει να κλωτσάει ο μπέμπης τώρα! Σε καμιά 15αριά μέρες λέει ο γιατρός θα αρχίσει να δίνει εντατικά το παρόν! :-P:razz::-P:razz:

Αχ Παναγιτσα μου μεγαλωνει ταχεως ο αντρακλας σου!!!!!! Μπραβο Ιωαννακι μου, ειδες οτι ολα πανε καλα? Μην αγχωνεσαι λοιπον για τιποτα!

Παρε κι εσυ μια αγκαλια μεγαλη γιατι οταν αγκαλιαζομασταν ελειπες!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

βρήκες την κατάλλληλη λέξη!! όντως συγκλονιστικό!!!!!!....

χαχαχχαχαχαχ βλήμα πυροβόλου όπλου!!!! και μου το σκέφτηκες!!! χαχαχαχαχα είσαι απίστευτη!!!!:tongue:

αχαχαχαχαχα....καλο ε????? Ε τι να πω αφου ειναι πολυ μυτερη!!!!!

Καλημέρα!!!! Μα καλά τι γράψατε σε λίγες ώρες; Αχ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω! Πείτε μου νεάκια! Εμένα ο μπέμπης μου είναι πολύ καλά τελικά, κόλλημα του μυαλού μου ήτανε, είναι 140 γραμμάρια, δεν μετράμε πλέον εκατοστά, μεγάλωσε πολύ το αγοράκι μου! Η καρδούλα του μία χαρά και γενικά ηρέμησα πολύ τώρα! Σε αναμονή να αρχίσει να κλωτσάει ο μπέμπης τώρα! Σε καμιά 15αριά μέρες λέει ο γιατρός θα αρχίσει να δίνει εντατικά το παρόν! :-P:razz::-P:razz:

αχχχχχχχχχχχχχ....αμα σε πιασωωωωωωωωωωωω....χιχιχιχιιχχι

ειδες που ολα ειναι τελειαααααααα??????

ποποποποπο....ολοκληρος αντρας εγινε.....140 γρ???????????

αντε με το καλο ιωαννακι μου!!!!!τερμα το αγχος τωρα απλα θα περιμενεις λιγακι για να αρχισουν οι κλωτσιες....χιχιχιχιχιχιχιχιιχιχ:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχ.....σας εκτοπισα???????????

Τι να κανω εγω το λεω στον αντρα μου και με μαλωνει...η κοιλια μου ειναι σαν βλημα πυροβολου οπλου...χαχααχαχ!!!!!!

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Η αλήθεια είναι πως ηρέμησα αρκετά τώρα! Μα καλά μέσα σε 2 εβδομάδες που είχα να το δω πόσο πολύ μεγάλωσε το αγοράκι μου! Είμαστε 140 γρ τώρα, δεν μπορεί να μας μετρήσει ο γιατρός σε εκατοστά! Αχ θα τρελλαθώ!

είδες??? πόσο γρήγορα μαγαλώνει ε????? και εγώ όταν είδα μέχρι και τα δαχτυλάκια του στον β'επιπέδου τρελάθηκα!!! ένα θαύμα ζούμε παναγία μου!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα,τι κανετε?ματινα γιατι δε λες του γιατρου να σου κοψει τη τιμη?κ εγω ετσι ημουν κ μου εκοψε τη τιμη συζητησε το με το γιατρο σου

καλημεραααααααααααααααα.....πως σε λενε?δεν εχουμε γνωριστει....

να σου ζησει και το μωρακι σου....αγορακι ή κοριτσακι?

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα,τι κανετε?ματινα γιατι δε λες του γιατρου να σου κοψει τη τιμη?κ εγω ετσι ημουν κ μου εκοψε τη τιμη συζητησε το με το γιατρο σου

Καλημεραααααα!!!!! Μα αρχικα θα τον ρωτησω τι μπορουμε να κανουμε με την τιμη και αν εχει προσβαση σε δημοσιο! Αν μου πει οτι δεν μπορει σε δημοσιο τοτε να δω τι θα μου πει για σκοντο στην τιμη....απο 3500 ποσο μπορει να το κατεβασει ομως? Εδω καιγομαστε....οσο και να την κατεβασει παντως θεωρω οτι και παλι δεν θα μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε! Εκτος κι αν μας πει 1000 ευρω....σιγα μην το πει ομως!!!!!!!!!

καλημεραααααααααααααααα.....πως σε λενε?δεν εχουμε γνωριστει....

να σου ζησει και το μωρακι σου....αγορακι ή κοριτσακι?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Αχ Παναγιτσα μου μεγαλωνει ταχεως ο αντρακλας σου!!!!!! Μπραβο Ιωαννακι μου, ειδες οτι ολα πανε καλα? Μην αγχωνεσαι λοιπον για τιποτα!

Παρε κι εσυ μια αγκαλια μεγαλη γιατι οταν αγκαλιαζομασταν ελειπες!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

Αχ Ματινάκι μου διάβασα και τους δικούς σου τους προβληματισμούς! Δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω πραγματικά! Αυτό που έχω να σου πω πάντως και το έχω πάντα οδηγό στη ζωή μου όταν με προβληματίζει κάτι είναι "κάθε εμπόδιο για καλό"! Να δεις πως όλος αυτός ο προβληματισμός που σας προέκυψε με τον αντρούλη σου θα είναι για καλό! Στο τέλος θα το δεις αγάπη μου! Το παληκάρι μας θα γεννηθεί και θα είναι όοοοοοολα τέλεια!

καλημερα ρανια ειμαι η αννα κ εχω ενα αγορακι που στις 15-6 γινετε 3 μηνων.ματινα εμενα μου εκοψε 2000 ε κ πληρωσα ολα μαζι κ η αμοιβη του γιατρου 3000 κ μου ειπε οτι τα δικα του αμα δε τα εχω εκεινη την ωρα που γεναω να του τα δωσω οποτε εχω.

Αχ Ματινάκι μου διάβασα και τους δικούς σου τους προβληματισμούς! Δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω πραγματικά! Αυτό που έχω να σου πω πάντως και το έχω πάντα οδηγό στη ζωή μου όταν με προβληματίζει κάτι είναι "κάθε εμπόδιο για καλό"! Να δεις πως όλος αυτός ο προβληματισμός που σας προέκυψε με τον αντρούλη σου θα είναι για καλό! Στο τέλος θα το δεις αγάπη μου! Το παληκάρι μας θα γεννηθεί και θα είναι όοοοοοολα τέλεια!

Ιωαννακι μου μονο ο Θεος ξερει αν ειναι για καλο..εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν πραξουμε ετσι δεν θα εχουμε μια στην ακρη και με τον μισθο του αντρα μου μονο δεν βγαινει!

Παντως εχω αρχισει και το βλεπω πολυ διαφορετικα σε σχεση με πριν μια ωρα! μη σας πω οτι πιστευω οτι θα ειναι και καλυτερα ετσι!

Ευχαριστω για την στηριξη ολες σας!!!!!

0002043B.gif

κοριτσακια μου θα μπαινοβγαινω....

παω να φτιαξω το φαγητακι μου.....μοσχαρακι γιουβετσι....μιαμ μιαμ μιαμ....

μακια προς το παρον...

Αμαν τι μου κανεις βρε ατιμο!!!!!!!

Υπεροχο φαγακι φτιαχνεις....μιαμ μιαμ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...