Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑς ΑΦΗΣΩ ΠΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΩΡΑΚΙΣ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΑς..ΧΘΕς ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΑΛ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΗ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗς 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς!:tongue::tongue:

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!;);)

ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΝΩΜΕς!;);):tongue::tongue:

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))0

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνωμη που αργησα να απαντησω....πηγα στο καφε νοεμβριου 2011 να ευχηθω χρονια πολλα για γενεθλια!!!!!

Ρανιακι μου σου στελνω συνταγη για τιραμισου!!!!!!!!!

TIRAMISSOU

Συστατικά

1 κούπα κρέμα γάλακτος

3 κ.σ. ζάχαρη άχνη

1/8 κ.γλ. βανίλια

500 γρ. τυρί μασκαρπόνε

4 αυγά χωρισμένα

1/2 κούπα ζάχαρη

3/4 κούπας καφέ εσπρέσο

1/2 κούπα λικέρ αμαρέτο

1/4 κούπας λικέρ Καλούα

250 γρ. σαβουαγιάρ

κακάο για πασπάλισμα

Οδηγίες

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια σε σαντιγύ.

Χτυπήστε χωριστά το τυρί, ν' αφρατέψει. Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέστε ένα-ένα τα κροκάδια.

Χτυπήστε χωριστά τα ασπράδια ν' αφρατέψουν και συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέστε λίγη-λίγη τη ζάχαρη, να επιτύχετε μαρέγκα σφιχτή, να στέκεται.

Στο χτυπημένο μίγμα του τυριού, ρίξτε κι ανακατέψτε πρώτη τη σαντιγύ και κατόπιν τη μαρέγκα, προσέχοντας να μην ξεφουσκώσει.

Σ' ένα μπολ, ανακατέψτε τον καφέ με το λικέρ και το Καλούα. Βουτήξτε τα μισά σαβουαγιάρ στα γρήγορα ένα-ένα μέσα στο μίγμα του καφέ και στρώστε τα σε ένα πυρέξ. Απλώστε επάνω τη μισή κρέμα. Πασπαλίστε με άφθονο κακάο. Στρώστε τα υπόλοιπα μπισκότα, αφού τα βουτήξετε πάλι στο μίγμα του καφέ κι αδειάστε επάνω σ' αυτά την υπόλοιπη κρέμα.

Βάλτε το γλύκισμα στο ψυγείο, να σφίξει. Κοσκινίστε στην επιφάνεια κακάο και σερβίρετέ το.

Φυλάξτε το γλύκισμα στο ψυγείο, ακάλυπτο.

Ματινακι μου κ αυτη πολυ καλη!θα την αποθηκευσουμε φυσικα γιατι οτι μας δινεςι εσυ ειναι εγκυηση!;););)

παω παω...φιλακια πολλαααααααααααααα!

οχι αλα κλαματα σημερα Ματινακι μου ναι!κριμα δνε μπορω να σου στειλω κ το γλυκακι μου ..μωλης εφαγα το τελευται ποτηρι που ειχε μεινει απο το τυραμισου!:tongue::tongue:

θα σε γλυκανω ομως καπως ετσι!κ φευγωωωω μετα..φιλακιαααααααα!

1280333369_recimage.jpg

ολο δικο σου Ματινακι!:tongue:;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα!!!! Μα καλά τι γράψατε σε λίγες ώρες; Αχ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω! Πείτε μου νεάκια! Εμένα ο μπέμπης μου είναι πολύ καλά τελικά, κόλλημα του μυαλού μου ήτανε, είναι 140 γραμμάρια, δεν μετράμε πλέον εκατοστά, μεγάλωσε πολύ το αγοράκι μου! Η καρδούλα του μία χαρά και γενικά ηρέμησα πολύ τώρα! Σε αναμονή να αρχίσει να κλωτσάει ο μπέμπης τώρα! Σε καμιά 15αριά μέρες λέει ο γιατρός θα αρχίσει να δίνει εντατικά το παρόν! :-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

ναι ειναι μεγαλη αδικια αγαπουλα μου...αλλα ξερεις κατι?

εμεις ξερουμε να ζουμε καλυτερα απο αυτους.....ειμαστε πιο δυνατοι απο αυτους....δεν πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο.....μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε οποιαδηποτε ασχημη κατασταση......εμεις ζουμε τα παιδια μας και τις οικογενειες μας....

αυτοι οχι.....ειναι εγκλωβισμενοι και μας ζηλευουν γι'αυτο!!!!!!!

αστους λοιπον να ζουν στο κοσμο τους.....

εμεις ειμαστε ευτυχισμενοι....!!!!!!!!

πολυ σ'αγαπωωωωω....

Θελω να πιστευω οτι θα ερθουν καλυτερες μερες! Απλα τωρα με την εγκυμοσυνη ειμαι και πιο ευαισθητη και στενοχωριεμαι πολυ πιο ευκολα απο πριν!

Κι εγω σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολες σας δηλαδη!!!!!!!!!!!

βρε ματινάκι!!! η δικιά σου έτσι μυτερή όπως είναι μας έκανε πέρα όλες!!! ευτυχώς είναι και η κοιλούμπα της ελένης και κάτι κάνουμε!!!! χιχιιχιχιχι

αχαχαχαχαχ.....σας εκτοπισα???????????

Τι να κανω εγω το λεω στον αντρα μου και με μαλωνει...η κοιλια μου ειναι σαν βλημα πυροβολου οπλου...χαχααχαχ!!!!!!

αχχαχαχχαχα!παντως ειμαστε πολυ τυχερες που εχουμε γνωριιστει κ σε τετιες δυσκολες στιγμες εχουμε η μια την αλαη εστω κ διαδυκτιακα κ καταλαβαινομαστε αυτο εχει σημασια!πολυ χαιρομαι γιαυτο!

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

κι εγω λενιω μουουουουουοουουουουουυ..........

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))):D

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))) και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω απο τοτε που σας βρηκα νιωθω πολυ τυχερη!!!!!! Καποια στιγμη θα τα πουμε και απο κοντα αλλα παντως και διαδυκτιακα στηριζουμε η μια την αλλη κι αυτο ειναι συγκλονιστικο!!!!!!!!!!!!!

Αγαπες μουυυυυυυυ....................!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑς ΑΦΗΣΩ ΠΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΩΡΑΚΙΣ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΑς..ΧΘΕς ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΑΛ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΗ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗς 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς!:tongue::tongue:

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!;);)

ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΝΩΜΕς!;);):tongue::tongue:

Να τα εκατοστησει το ανηψουδι σας!!!!!

Κι εμεις σημερα θα ξαναπαμε στο χωριο γιατι κανει μαζωξη ενα φιλικο ζευγαρι! Εφτιαξα τρουφακια απο χθες, εχω το μειγμα στο ψυγειο και τωρα θα παω να τα κανω μπαλακια για να ειμαι ετοιμη...οταν θα φαμε για μεσημερι θα φυγουμε!!!!!!!!!!!

Φιλακια λενιω μου καλα ψωνια!!!!!!!

Κι εγω απο τοτε που σας βρηκα νιωθω πολυ τυχερη!!!!!! Καποια στιγμη θα τα πουμε και απο κοντα αλλα παντως και διαδυκτιακα στηριζουμε η μια την αλλη κι αυτο ειναι συγκλονιστικο!!!!!!!!!!!!!

Αγαπες μουυυυυυυυ....................!!!!!!!!!!!!!

βρήκες την κατάλλληλη λέξη!! όντως συγκλονιστικό!!!!!!....

αχαχαχαχαχ.....σας εκτοπισα???????????

Τι να κανω εγω το λεω στον αντρα μου και με μαλωνει...η κοιλια μου ειναι σαν βλημα πυροβολου οπλου...χαχααχαχ!!!!!!

χαχαχχαχαχαχ βλήμα πυροβόλου όπλου!!!! και μου το σκέφτηκες!!! χαχαχαχαχα είσαι απίστευτη!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποποποποποποπο....εχω να παω λαικη και βαριεμαι!!!!

ευτυχως θα ερθει ο αντρουλης μου μαζι γιατι δε μπορω πλεον μονη μου....

θα παμε οικογενειακως λαικηηηηηηηηη....χαχαχχαχαχααχα.....

η μαμα,ο μπαμπας και η μπιζουδενια.....χιχιχιχιχιχιχιιχ

Μα ετσι ειναι 3 εισαστε ασχετα αν η μπεμπα ειναι στην κοιλιτσα ακομη....ζωουλα ειναι και μετριεται! Αμ πως!

Φιλακια ρανιακι μου και καλα ψωνια!!!!!!

Καλημέρα!!!! Μα καλά τι γράψατε σε λίγες ώρες; Αχ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω! Πείτε μου νεάκια! Εμένα ο μπέμπης μου είναι πολύ καλά τελικά, κόλλημα του μυαλού μου ήτανε, είναι 140 γραμμάρια, δεν μετράμε πλέον εκατοστά, μεγάλωσε πολύ το αγοράκι μου! Η καρδούλα του μία χαρά και γενικά ηρέμησα πολύ τώρα! Σε αναμονή να αρχίσει να κλωτσάει ο μπέμπης τώρα! Σε καμιά 15αριά μέρες λέει ο γιατρός θα αρχίσει να δίνει εντατικά το παρόν! :-P:razz::-P:razz:

Ιωαννάκι καλημέρα.! όλα καλά!! μπράβο κοριτσάκι!!!!! ανυπομονείς για τις κλωτσίτσες ε???? έλα κοντευεις!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μα ετσι ειναι 3 εισαστε ασχετα αν η μπεμπα ειναι στην κοιλιτσα ακομη....ζωουλα ειναι και μετριεται! Αμ πως!

Φιλακια ρανιακι μου και καλα ψωνια!!!!!!

συμφωνώ!!! και εγώ όταν μιλάω για τον εαυτό μου στον άντρα μου, μιλάω στον πληθυντικό!!! χαχαχαχα λέω "εμείς"!!!!!:P;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...