Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Την τελευταία φορά δεν μου έβρισκαν φλέβα από τις πολλές αιμοληψίες  και μου το έβαλαν στο χέρι από την πάνω μεριά της παλάμης που είναι πιο σκληρό το δέρμα. Πόνεσα πολύ και επίσης φοβήθηκαν μην σπάσει η φλέβα και δεν μου το έβαλαν όλο το φάρμακο της αναισθησίας και τους ψιλό άκουγα. 
      οπότε αυτό που περιγράφεις τώρα μου ακούγεται αρκετά λαιτ. Παίζει να ξαφνιαστώ και να κουνηθώ; 

Καλή επιτυχία!!!!  Την αξίζεις με το παραπάνω! Αχ πονάει εκεί πολύ όντως, μου έχουν βάλει κι εμένα φλέβα😔

Εγώ λέω πάντα ΝΑΙ στη μέθη😀

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα αγαπουλα μου......

σε καταλαβαινουμε ολες απιστευτα!!!!!!

κι εγω στο αττικο ηθελα να παω να γεννησω (να εβρισκα δηλ αλλο γιατρο), λογω των οικονομικων...οχι οτι δεν εχουμε να φαμε αλλα πιστευα και πιστευω ακομα οτι τα δημοσια μπορουν να ανταπεξελθουν καλυτερα σε εκτακτες αναγκες και δεν τα χρυσοπληρωνεις...ασε που ειδικα το αττικο εχει τελεια μαιευτικη!!!!!το ειχα πει στον γιατρο μου οτι τα λεφτα ειναι πολλα και δε ξερω τι θα κανω και μετα απο καποιες μερες μου ειπε οτι οι τιμες στο μητερα επεσαν πολυ...τεσπα......επειδη ειχα ιστορικο με μια εγχειρηση στον τραχηλο με τον γιατρο μου,ξαφνικα με επιασε ανασφαλεια και τον ηθελα στη γεννα μου....ετσι λοιπον θα γεννησω στο μητερα!!!!!

εγω παντως ειμαι μαζι σου...να του το πεις!!!!ειναι δικαιωμα σου!!!!

και απο τη στιγμη που εχεις και τη γνωστη σου δεν θα εχεις κανενα προβλημα να σε αναλαβει αλλος γιατρος!!!!!

Γλυκο μου πατριωτακι καλημερα!!!!!!! Χαδακια στην μπουμπουδενια σου που προς το χορευτριουλα οδευει!!!!!!!

Ναι καμαρι μου το ξερω, ειναι καλο νοσοκομειο απλα στενοχωριεμαι που θα αφησω να με ξεγεννησει καποιος αλλος ενω εχω τον γιατρουλη μου που πολυ εμπιστευομαι! Οσον αφορα τα οικονομικα κι εμεις δεν πειναμε αλλα εχουμε μονο εναν μισθο...οποτε ειναι πολυ πιο δυσκολα απο οσους δουλευουν και οι δυο! Αυτα τα 3500 χιλιαρικα της γεννας εδω, αν τα εχουμε καβατζα σιγουρα θα ειμαστε πιο ησυχοι...οχι οτι δεν θα τελειωσουν ποτε αλλα θα ξερω οτι το παιδακι μου θα εχει αυτα που χρειαζεται οχι υπερβολες,απλα τα απαραιτητα! Το απογευμα θα πω στον αντρα μου να παρει τηλ.την ξαδερφη του για να συνεννοηθει με τον γιατρο της αν μπορει να με αναλαβει! Να δουμε πρωτα απο κει τι γινεται για να δω κι εγω τι θα κανω μετα!

Παντως αν γνωριζετε καποιον καλο γιατρο και σε αλλο δημοσιο νοσοκομειο πειτε τον μου να ψαχτω!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα λενιω μου και αντρακια!!!!!!!!

Πολυ ωραια ιδεα για το πινακακι...μου αρεσε πολυ κι εμενα!!!!!!!!!!!

Ναι λενιω μου εχεις δικιο...εξαλλου ασχετα αν θα τον αλλαξω τον γιατρο θα πηγαινω και σ'αυτον μεχρι να γεννησω...δεν μπορω να πηγαινοερχομαι αθηνα καθε 2 εβδομαδες που πηγαινουμε προς το τελος της εγκυμοσυνης! Θα κανονισω με τον καινουριο γιατρο οτι θα με βλεπει μια φορα και τις υπολοιπες που χρειαζονται θα πηγαινω τον δικο μου! Δεν εχω σκοπο να τον αλλαξω για παντα....αλλωστε και μετα την γεννα θα πρεπει να εχω γυναικολογο....

Μια φιλη μου πριν 2 χρονια που εμεινε εγκυος, εμενε στην Ροδο λογο του οτι ο αντρας της ειναι απο κει.Οταν ομως χρειαστηκε να γυρισουν στην Κορινθο επρεπε να την αναλαβει καποιος γιατρος...ετσι πηγε στον δικο μου και την ανελαβε ασχετα που ηξερε οτι δεν θα την ξεγεννησει αυτος,λογω του οτι την περιοδο που θα γεννουσε θα επρεπε να ειναι στην Ροδο επειδη ανοιγε η σεζον και ο αντρας της εχει μαγαζι εκει! Οποτε εχω και την εντυπωση οτι δεν θα μου κανει μουτρα ή να το παρεξηγησει!Απλα η φιλη μου του το ειπε απο την αρχη ενω εγω του το λεω στο τελος....μηπως ηξερα κι εγω οτι θα εχουμε τοσο μεγαλο προβλημα πια????

πολυ χαιρομαι που σου αρεσε Ματινακι..ετσ ειναι καλυτερο!

καλα ειναι τα αντρακια μου..εδω μαζι μου κυριολεκτικα κ ατα δυο κολιμενα πανω μου ο ενας απο μεσα κ αλος απο εξω!:tongue::tongue:

κ γω δεν πιστευω να σου κανει μουτρα κ ας του το λες τωρα..κ γω προς το τελος της το ειπα..που να ξερες κ συ..αφου ετσι ετυχε..δεν πειραζει Ματινακι μου να του το πεις..καθε εμποδιο για καλο!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρε κορίτσια να σας ρωτησω κάτι?? έτσι όπως κάθομαι και πιάνω την κοιλιά μου, στο κάτω μέρος μερικές φορές είναι πολύ σκληρή χωρίς να πονάω.. δηλαδή μάλλον δεν είναι σύσπαση... το έχετε νιώσει???:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κορίτσια να σας ρωτησω κάτι?? έτσι όπως κάθομαι και πιάνω την κοιλιά μου, στο κάτω μέρος μερικές φορές είναι πολύ σκληρή χωρίς να πονάω.. δηλαδή μάλλον δεν είναι σύσπαση... το έχετε νιώσει???:confused:

Οσο μεγαλωνει το μωρο κανει πιο εντονες κινησεις και μπορει να ειναι και το μωρο...ετσι ενιωθα κι εγω στον μηνα που εισαι!

ναι ναι ναι...κι εγω το νιωθω......μαλλον το μωρο ειναι!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση??????

μπορειτε να ξυριστειτε????βλεπετε το σημειο?????χιχιχιιχιχιχχι.....εγω πλεον δεν το βλεπω.....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.......τι θα κανουμε?θα βαζουμε καθρεπτακι?????

η αποτριχωση επιτρεπεται??????

καλημερα κοριτσαρες μουουουυουουουουοουυυ....

τι κανετε?????ολες πρωινες πρωινες εεεεε?????αχ ωραια....θα απολαυσουμε καφε!!!!!

αναστασακι μου τι κανει ο μπεμπαρος?κλωτσαει?εμενα χθες με χαιδευε συνεχεια.....

χιχιχιιχιιχιιχχ.....

λενιω μουουουουουουου.......λες να γεννησεις πιο γρηγορα?να σου σπασουν τα νερα?τι γινεται σ'αυτη τη περιπτωση?κανεις κανονικα καισαρικη?ουφφφφφ....αγχωθηκα τωρα......να προσεχεις καμαρακι μου...να ξεκουραζεσαι!!!!!

καλημερα Ρανιουκο μουυυ ..τι κανεις?σημερα ολες μαζι πρωινες ναι!;);)

αν με πιασουν οι πονοι απλα παω σε οποιοο νοσκομειο εφημερευει κ μου κανουν καισαρικη κ παλι..απαλ η γαιτρος μου ειπε τουλαχιστον να φτασουμε 36-37 βδομαδων να ειναι πιο σιγουρα τ α πραγματα!36 γινομαι την τριτη αν κ με τη γιατρο του νοσοκομειου που παω εχουμε 2 μερες διαφορα!:rolleyes:

οσο για το ξυρισμα εγω αυτο που κανω ειναι να μην τα αφηνω πολυ αλωστε δεν μαρεσει κιολας!μαρεσει τελειως ξυρι..νο:tongue::tongue:τι λεμε πρωι πρωι κ ετσι με το ματι (πιο ματι αφου δεν μπορω να δω τιποτα εκι)καπως τα καταφερνω..σιγουρα δεν ειναι κ τελεια αλα τουλαχιστον κατι γινεται:tongue::tongue::tongue:αλα κ με καθρευτακι ειναι καλη λυση..εγω πριν μπω να γεννησω θα το κανω για να ειμαι σιγουρη οτι ολη η δασικη εκταση καθαριστηκε καλα χαχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:οτι να ναι!αυτο μας μαρανε θα μου πειτε..στο τελος ετσι οπως εισαι με την κοιλουμπα αυτο θα κοιτανε!:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ναι ναι...κι εγω το νιωθω......μαλλον το μωρο ειναι!!!!
Οσο μεγαλωνει το μωρο κανει πιο εντονες κινησεις και μπορει να ειναι και το μωρο...ετσι ενιωθα κι εγω στον μηνα που εισαι!

πριν λίγο μου εδωσε μια δυνατή και τρόμαξα κορίτσια! αλήθεια!! εκεί που δεν κουνιόταν καθόλου να μια δυνατή!!!!! :tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενάκι μου λογικό είναι απ'οτι διαβάζω να βλέπουμε περίεργα όνειρο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.... πόσο μάλλον εσύ που κοντευεις να γεννήσεις κιόλας!!!:D μην ανησυχείς καθόλου! και να μην σκευτεσαι μεσα στη μέρα τα όνειρα που είδες!!! (εγώ τον τελευταιο καιρό βλέπω συνεχεια τον συγχωρεμένο τον παππού μου!!!!!!)

οχι μωρε δνε θα το σκευτομαι απλα θα ελπιζω να προμηνυει κατι καλο!τελος!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Με εχει πιασει ενα παραπονο τωρα που ουτε βλεπω τι γραφω....:-(

Θα μπω σε λιγακι παλι...παω να ηρεμισω!

Ματινάκι μου πήγαινε, αλλά ένα πράγμα θα πώ από τα λίγα που ξέρω.... το παιδάκι σου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν έχουν και τόση σημασία.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Με εχει πιασει ενα παραπονο τωρα που ουτε βλεπω τι γραφω....:-(

Θα μπω σε λιγακι παλι...παω να ηρεμισω!

Ματινουλι μου γιατιιιιιιι!οχι μην σε πιανει το παραπονο!ολα καλα θα πανε..θα το δεις!δεν πειραζει καθε εμποδιο για καλο!ειναι δυσκολα τα πραγματα αλα εχεις τον αντρουλη σου διπλα σου κ δεν θα αφησει να παθετε κανενα κακο ουτε εσυ ουτε το μωρακι σας!;);)

ελα αγκαλιτσα(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πριν λίγο μου εδωσε μια δυνατή και τρόμαξα κορίτσια! αλήθεια!! εκεί που δεν κουνιόταν καθόλου να μια δυνατή!!!!! :tongue::tongue:

αχ την ξερω αυτη τη κλωτσια..τρομαζεις στην κυριολεξια!ποδοσφαιριστες θα βγαλουμε:tongue::tongue:αχ τελεια δνε ειναι ομως!τα γιαυρακια μας ειναι στο δικο τους κοσμο τωρα..δεν ξερουν ουτε απο κριση ουτε απο τιποτα..απλα εξαρτωνται απο την μανουλιτσα του που αν εκεινη ειναι καλα ειναι κ αυτα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

οχι μωρε δνε θα το σκευτομαι απλα θα ελπιζω να προμηνυει κατι καλο!τελος!;);)

ούτε είναι ανάγκη να προμηνύει κάτι!!!

άσχετο, η μαμά μου, μου έδωσε μπάμπιες έτοιμες είναι στην κατάψυξη, αλλά δεν έχω ξανα μαγειρέψει?? έχετε καμιά συνταγή???? τις βγάζω πρώτα να ξεπαγώσουν???:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ματινάκι μου πήγαινε, αλλά ένα πράγμα θα πώ από τα λίγα που ξέρω.... το παιδάκι σου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν έχουν και τόση σημασία.....
Ματινουλι μου γιατιιιιιιι!οχι μην σε πιανει το παραπονο!ολα καλα θα πανε..θα το δεις!δεν πειραζει καθε εμποδιο για καλο!ειναι δυσκολα τα πραγματα αλα εχεις τον αντρουλη σου διπλα σου κ δεν θα αφησει να παθετε κανενα κακο ουτε εσυ ουτε το μωρακι σας!;);)

ελα αγκαλιτσα(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

Εριξα λιγο νερο στο προσωπο μου αλλα το κλαμα δεν λεει να σταματησει!

Στενοχωριεμαι πολυ κοριτσια αληθεια σας λεω...ειμαι χαλια τωρα!

Το ξερω οτι ο αντρουλης μου θα ειναι διπλα μου....ελπιζω ολα να πανε καλα!!!!!!

αχ την ξερω αυτη τη κλωτσια..τρομαζεις στην κυριολεξια!ποδοσφαιριστες θα βγαλουμε:tongue::tongue:αχ τελεια δνε ειναι ομως!τα γιαυρακια μας ειναι στο δικο τους κοσμο τωρα..δεν ξερουν ουτε απο κριση ουτε απο τιποτα..απλα εξαρτωνται απο την μανουλιτσα του που αν εκεινη ειναι καλα ειναι κ αυτα!;);)

αχ ναι!!! μακάρι ολα τα παιδάκια του κόσμου να είναι καλά!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...