Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις μανουλιτσες και τα μωρακια!!!!!!!!!Τελικα χθες δεν προλαβα να ξαναμπω μετα την αγορα γιατι καθυστερησα πολυ...πηγα και σε ενα κινεζικο που εχουμε εδω το οποιο ειναι τεραστιο και μεχρι να το δω ολο περασε πολυ η ωρα....

Εσεις τι κανετε?Δεν προλαβα να σας διαβασω αλλα δεν νομιζω να εχουμε τιποτις καινουριο ε?????

Εχω ενα θεμα σοβαροτατο να μοιραστω μαζι σας και αν μπορειτε να με βοηθησετε με τις συμβουλες σας!!!!

Χθες που ηταν η πρωτη μερα στην δουλεια του αντρα μου μετα την αδεια του, εμαθε και τα μαντατα για τις κρατησεις που τους κανουν και εκτος αυτου για το μπουγιουρντι που θα ερθει και στο σπιτι! Εκτος αυτων ολων λογω οτι καθε 2 χρονια ανεβαινει και ο βαθμος του, οφειλει να τον πληρωσει...ακουσον ακουσον! Δηλαδη αλλα 600-700 ευρω εκει για κατι που ουτε καν το ζηταει....τεσπα! Τα βαλαμε κατω και ειδαμε οτι ολα αυτα θα συμβουν την περιοδο που ηδη θα εχουμε τον μπεμπη και θα τρεχουν τα εξοδα και ειμαι σε ενα μεγαλο διλλημα....σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ρωτησω τον γιατρο μου αν υπαρχει δυνατοτητα να με ξεγεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο και αν οχι να του ζητησω συγνωμη και να του πω οτι επειδη δεν τα βγαζουμε περα με αυτα και μ'αυτα, θα παω να γεννησω σε δημοσιο! Βεβαια αλλη εμπιστοσυνη εχω στον γιατρο μου και αλλη σε καποιον αλλο γιατρο που θα γνωρισω τωρα στο 3ο τριμηνο της εγκυμοσυνης....τι να κανω ομως αν δεν γινεται αλλιως? Σκεφτομαστε οτι αυτα τα λεφτα της γεννας θα τα εχουμε καβατζα γιατι με ενα μισθο και τοσα που θα μας παρουν πως θα αγοραζουμε εστω τις πανες του παιδιου????Γιατι για γαλα ευελπιστω να θηλασει...οχι για οικονομικους λογους αλλα για το καλο του πρωτα και εννοειται μετα για το οικονομικο!

Προχθες ειχαμε παει σε κατι θειους του αντρα μου γυρνωντας απο το χωριο οι οποιοι εχουν μια κορη που δουλευει σε εταιρεια ιατρικων μηχανηματων και γεννησε στο Αττικο! Λογω της δουλειας της γνωριζει πολλους γιατρους και βασικα εχει γυναικολογο στο Αττικο οποτε μεσω της ξαδερφης του αντρα μου μπορει να ειναι πιο ευκολο να με δεχτει καποιος γιατρος τωρα! Αν και πιστευω οτι στο νοσοκομειο δεν εχει και το δικαιωμα ο γιατρος να μην σε αναλαβει. Δεν ξερω τι να κανω....ντρεπομαι κιολας πολυ να ξεστομισω κατι τετοιο στον γιατρο μου! Και ο αντρας μου ενω εχει αφησει την αποφαση σε μενα μου ειπε οταν το πω στον γιατρο να μην ειναι μπροστα γιατι ντρεπεται...γιατι εγω δεν ντρεπομαι? Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...ειλικρινα δεν ξερω!

ματινάκι μου γλυκό καλημέρα!!! και εγώ θα ερχόμουν πρώτον σε΄δύσκολη θέση να το πω στη γιατρό μου και κατά δευτερον θα μου ηταν δύσκολο λόγω της εμπιστοσύνης που εχω σ'αυτην, αλλά μερικά πράγματα πιστευω πως δεν τα σχεδιάζομαι και έρχοντε από μόνα τους.....το θέμα έιναι ότι υπάρχει λύση και ότι με αυτην θα διευκολινθύτε για μεγάλο διάστημα μετά τη γέννα... δεν θέλω να σε επηρεάσω... εσύ τι σκέφτεσαι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααααααααααααααα~τι κανετεεεεε?

Ρανιουκακο μουυυυυυυυ η μπιζουδενια ξεκηνησε τους χορους ε:tongue::tongue:αχ μωρε θα ειναι μια γλυκα κ μια τσαχπινα σαν την μανουλα της!

πολυ λιγες νυφες εχουμε στο καφε μας γεμισαμε γαμπρους οπως το πες:tongue::tongue:

Ιωαννακι μου στην αρχη κ γω πολες φορες εκανα αρνητικες σκεψεις λογικο ειναι..αλα αφου θα πας να το δεις σημερα θα ηρεμισεις κ θα τον απολαυσεις τον μπεμπακο σου που οπου να ναι θα σου δινει κλωτσιτσες κ δεν θα αμφιβαλεις πια;);)

Αναστασακι μουυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μου?δροσια εεεεεεε!αχ κ γω θελω επιτελους δροσια αν κ τα βραδυα ειναι καλα μετα της 1 φυσαει κρυο αερα κ ειναι καλα αλα απο το μεσημερι κ μετα τι ζεστη ειναι αυτη βρε κοριτσια ..χθες αγανακτησα παλι ..λεω αντι να χειμωνιαζουμε καλοκαιριαζουμε παλι!ουφφ!

χαιρομαι που σας αρεσε το πινακακι..κ μενα μου αρεσε πολυ ετσι ..ειμαστε σε μαι σειρα κ ξερουμε τι να περημενουμε;);)

εγω χθες ακουσετ τι ονειρο ειδα..αιμααααααα...οτι κ καλα ειχα περιοδο κ φορουσα σε..τα(σορυ για την αναλυτικη περιγραφη)κ που λετε πολυ αιμα κ λενε το αιμα ειναι κατι που θα γινει γρηγορα:shock:για να δουμε..παω να δω κ στον ονειροκρητη τι λεει!:rolleyes:

καλημέρα λενάκι μου!!!! αίμα ε?? λένε ότι το αίμα είναι κάτι γρήγορο.... εγώ έβλεπα αίμα λίγες μέρες πριν μάθω γα την εγκυμοσυνη!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα λενάκι μου!!!! αίμα ε?? λένε ότι το αίμα είναι κάτι γρήγορο.... εγώ έβλεπα αίμα λίγες μέρες πριν μάθω γα την εγκυμοσυνη!!!

καλημερα Αναστασακι μου!ναι αιμα λες κ ειχα περιοδο:rolleyes::rolleyes:

ετσι λενε κατι θα γινεει γρηγορα..ουφ ψιλοανχωθηκα τωρα..τουλαχιστον αν ειναι να γινει να γινει στην σωστη βδομαδα κ ανα γεννηθει γερο το μωρακι μου:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα σε ολες τις μανουλιτσες και τα μωρακια!!!!!!!!!Τελικα χθες δεν προλαβα να ξαναμπω μετα την αγορα γιατι καθυστερησα πολυ...πηγα και σε ενα κινεζικο που εχουμε εδω το οποιο ειναι τεραστιο και μεχρι να το δω ολο περασε πολυ η ωρα....

Εσεις τι κανετε?Δεν προλαβα να σας διαβασω αλλα δεν νομιζω να εχουμε τιποτις καινουριο ε?????

Εχω ενα θεμα σοβαροτατο να μοιραστω μαζι σας και αν μπορειτε να με βοηθησετε με τις συμβουλες σας!!!!

Χθες που ηταν η πρωτη μερα στην δουλεια του αντρα μου μετα την αδεια του, εμαθε και τα μαντατα για τις κρατησεις που τους κανουν και εκτος αυτου για το μπουγιουρντι που θα ερθει και στο σπιτι! Εκτος αυτων ολων λογω οτι καθε 2 χρονια ανεβαινει και ο βαθμος του, οφειλει να τον πληρωσει...ακουσον ακουσον! Δηλαδη αλλα 600-700 ευρω εκει για κατι που ουτε καν το ζηταει....τεσπα! Τα βαλαμε κατω και ειδαμε οτι ολα αυτα θα συμβουν την περιοδο που ηδη θα εχουμε τον μπεμπη και θα τρεχουν τα εξοδα και ειμαι σε ενα μεγαλο διλλημα....σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ρωτησω τον γιατρο μου αν υπαρχει δυνατοτητα να με ξεγεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο και αν οχι να του ζητησω συγνωμη και να του πω οτι επειδη δεν τα βγαζουμε περα με αυτα και μ'αυτα, θα παω να γεννησω σε δημοσιο! Βεβαια αλλη εμπιστοσυνη εχω στον γιατρο μου και αλλη σε καποιον αλλο γιατρο που θα γνωρισω τωρα στο 3ο τριμηνο της εγκυμοσυνης....τι να κανω ομως αν δεν γινεται αλλιως? Σκεφτομαστε οτι αυτα τα λεφτα της γεννας θα τα εχουμε καβατζα γιατι με ενα μισθο και τοσα που θα μας παρουν πως θα αγοραζουμε εστω τις πανες του παιδιου????Γιατι για γαλα ευελπιστω να θηλασει...οχι για οικονομικους λογους αλλα για το καλο του πρωτα και εννοειται μετα για το οικονομικο!

Προχθες ειχαμε παει σε κατι θειους του αντρα μου γυρνωντας απο το χωριο οι οποιοι εχουν μια κορη που δουλευει σε εταιρεια ιατρικων μηχανηματων και γεννησε στο Αττικο! Λογω της δουλειας της γνωριζει πολλους γιατρους και βασικα εχει γυναικολογο στο Αττικο οποτε μεσω της ξαδερφης του αντρα μου μπορει να ειναι πιο ευκολο να με δεχτει καποιος γιατρος τωρα! Αν και πιστευω οτι στο νοσοκομειο δεν εχει και το δικαιωμα ο γιατρος να μην σε αναλαβει. Δεν ξερω τι να κανω....ντρεπομαι κιολας πολυ να ξεστομισω κατι τετοιο στον γιατρο μου! Και ο αντρας μου ενω εχει αφησει την αποφαση σε μενα μου ειπε οταν το πω στον γιατρο να μην ειναι μπροστα γιατι ντρεπεται...γιατι εγω δεν ντρεπομαι? Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...ειλικρινα δεν ξερω!

καλημερα αγαπουλα μου......

σε καταλαβαινουμε ολες απιστευτα!!!!!!

κι εγω στο αττικο ηθελα να παω να γεννησω (να εβρισκα δηλ αλλο γιατρο), λογω των οικονομικων...οχι οτι δεν εχουμε να φαμε αλλα πιστευα και πιστευω ακομα οτι τα δημοσια μπορουν να ανταπεξελθουν καλυτερα σε εκτακτες αναγκες και δεν τα χρυσοπληρωνεις...ασε που ειδικα το αττικο εχει τελεια μαιευτικη!!!!!το ειχα πει στον γιατρο μου οτι τα λεφτα ειναι πολλα και δε ξερω τι θα κανω και μετα απο καποιες μερες μου ειπε οτι οι τιμες στο μητερα επεσαν πολυ...τεσπα......επειδη ειχα ιστορικο με μια εγχειρηση στον τραχηλο με τον γιατρο μου,ξαφνικα με επιασε ανασφαλεια και τον ηθελα στη γεννα μου....ετσι λοιπον θα γεννησω στο μητερα!!!!!

εγω παντως ειμαι μαζι σου...να του το πεις!!!!ειναι δικαιωμα σου!!!!

και απο τη στιγμη που εχεις και τη γνωστη σου δεν θα εχεις κανενα προβλημα να σε αναλαβει αλλος γιατρος!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μουουουυουουουουοουυυ....

τι κανετε?????ολες πρωινες πρωινες εεεεε?????αχ ωραια....θα απολαυσουμε καφε!!!!!

αναστασακι μου τι κανει ο μπεμπαρος?κλωτσαει?εμενα χθες με χαιδευε συνεχεια.....

χιχιχιιχιιχιιχχ.....

λενιω μουουουουουουου.......λες να γεννησεις πιο γρηγορα?να σου σπασουν τα νερα?τι γινεται σ'αυτη τη περιπτωση?κανεις κανονικα καισαρικη?ουφφφφφ....αγχωθηκα τωρα......να προσεχεις καμαρακι μου...να ξεκουραζεσαι!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση??????

μπορειτε να ξυριστειτε????βλεπετε το σημειο?????χιχιχιιχιχιχχι.....εγω πλεον δεν το βλεπω.....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.......τι θα κανουμε?θα βαζουμε καθρεπτακι?????

η αποτριχωση επιτρεπεται??????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Ματινακι μου καλημερουδια..τι κανεις?εμεις καλα..;)

σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κ μεις γιαυτο τον λογο παμε σε δημοσιο κ εγω βρηκα μια γιατρο μεσω γνωστων κ απλα θα της δωσω κατι αλα οχι ενα τεραστιο ποσο οπως αυτο που μου ζητουσε η γιατρος μου..κ γως της το ειπα Ματινακι μου ομορφα κ ωραια..ξερει αλωστε οτι δεν δουλευω κ ζοριζομαστε κ την ρωτησα ποσα θ αμου παρει για να ξερω αν μπορω να ανταπεξελθω κ οταν μου ειεπ το ποσο της ειπα οτι δεν θα μπορεσουμε να τα καταφερουμε κ ποσο πολυ θα θελα να ειναι αυτη μαζι μου στη γεννα αλα δυστυχως δεν γινεται κ αυτη ουτε μουτρα μου κρατησε ουτε τιποα ειναι πολυ καλη κ να φανταστεις μετα απο αυτο μου εκανε κ την εξεταση ντομπλερ δωρεαν...κ οταν την παιρνω τηλ καμια διαφορα..δενε χω λογια ειναι πολυ καλη!εγω λεω Ματινακι μου να κανεςι αυτη την κινηση αφου βλεπετε οτι θα ζοριστειετε πολυ κ σιγουρα τωρα ανχωνεσαι για το ποιος θα σε αναλαβει οσο να ναι εχεις αποκτησει αλη εμπιστοσυνη στον γιατρο σου αλα αν σε βοηθησει κ η ξαδερφη του αντρα σου με κανεναν γνωστο θα εισαι πιο ηρεμη κ ολα θα πανε καλα!μην ντρεπεσαι παντως γιατι τωρα που ειναι τοοσ δυσκολα με τα οικονομικα ολοι δειχνουν κατανοηση κ το να πεις δεν τα βγαζω περα δεν ειναι ντροπη στις μερες μας ο περιοσοτερος κοσμος σε αυτη τη κατασταση βρισκεται..!

Καλημερα λενιω μου και αντρακια!!!!!!!!

Πολυ ωραια ιδεα για το πινακακι...μου αρεσε πολυ κι εμενα!!!!!!!!!!!

Ναι λενιω μου εχεις δικιο...εξαλλου ασχετα αν θα τον αλλαξω τον γιατρο θα πηγαινω και σ'αυτον μεχρι να γεννησω...δεν μπορω να πηγαινοερχομαι αθηνα καθε 2 εβδομαδες που πηγαινουμε προς το τελος της εγκυμοσυνης! Θα κανονισω με τον καινουριο γιατρο οτι θα με βλεπει μια φορα και τις υπολοιπες που χρειαζονται θα πηγαινω τον δικο μου! Δεν εχω σκοπο να τον αλλαξω για παντα....αλλωστε και μετα την γεννα θα πρεπει να εχω γυναικολογο....

Μια φιλη μου πριν 2 χρονια που εμεινε εγκυος, εμενε στην Ροδο λογο του οτι ο αντρας της ειναι απο κει.Οταν ομως χρειαστηκε να γυρισουν στην Κορινθο επρεπε να την αναλαβει καποιος γιατρος...ετσι πηγε στον δικο μου και την ανελαβε ασχετα που ηξερε οτι δεν θα την ξεγεννησει αυτος,λογω του οτι την περιοδο που θα γεννουσε θα επρεπε να ειναι στην Ροδο επειδη ανοιγε η σεζον και ο αντρας της εχει μαγαζι εκει! Οποτε εχω και την εντυπωση οτι δεν θα μου κανει μουτρα ή να το παρεξηγησει!Απλα η φιλη μου του το ειπε απο την αρχη ενω εγω του το λεω στο τελος....μηπως ηξερα κι εγω οτι θα εχουμε τοσο μεγαλο προβλημα πια????

http://www.oneirokriths-oneira.gr/gramma/%CE%B1-%CE%B1/

σχετικα καλο ειναι..αυτα που λεει στο τελος ειναι καλα!ας ελπισουμε να πανε ολα καλα!:rolleyes:

λενάκι μου λογικό είναι απ'οτι διαβάζω να βλέπουμε περίεργα όνειρο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.... πόσο μάλλον εσύ που κοντευεις να γεννήσεις κιόλας!!!:D μην ανησυχείς καθόλου! και να μην σκευτεσαι μεσα στη μέρα τα όνειρα που είδες!!! (εγώ τον τελευταιο καιρό βλέπω συνεχεια τον συγχωρεμένο τον παππού μου!!!!!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινάκι μου γλυκό καλημέρα!!! και εγώ θα ερχόμουν πρώτον σε΄δύσκολη θέση να το πω στη γιατρό μου και κατά δευτερον θα μου ηταν δύσκολο λόγω της εμπιστοσύνης που εχω σ'αυτην, αλλά μερικά πράγματα πιστευω πως δεν τα σχεδιάζομαι και έρχοντε από μόνα τους.....το θέμα έιναι ότι υπάρχει λύση και ότι με αυτην θα διευκολινθύτε για μεγάλο διάστημα μετά τη γέννα... δεν θέλω να σε επηρεάσω... εσύ τι σκέφτεσαι???

Καλημερα αναστασακι μου καλο με το αντρακι το γλυκο!!!!!

Σκεφτομαι να γεννησω σε δημοσιο....αφου δεν προκειται να τα βγαλουμε περα τι αλλο να κανω?????

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μουουουυουουουουοουυυ....

τι κανετε?????ολες πρωινες πρωινες εεεεε?????αχ ωραια....θα απολαυσουμε καφε!!!!!

αναστασακι μου τι κανει ο μπεμπαρος?κλωτσαει?εμενα χθες με χαιδευε συνεχεια.....

χιχιχιιχιιχιιχχ.....

λενιω μουουουουουουου.......λες να γεννησεις πιο γρηγορα?να σου σπασουν τα νερα?τι γινεται σ'αυτη τη περιπτωση?κανεις κανονικα καισαρικη?ουφφφφφ....αγχωθηκα τωρα......να προσεχεις καμαρακι μου...να ξεκουραζεσαι!!!!!

καλημέρα ρανιάκι!!!! ο μπέμπης μου είναι με τις μέρες του μάλλον!!! άλλες φορές με κλωτσάει όλη μέρα σχεδόν και άλλες μια στο τόσο!!!!:rolleyes::rolleyes:

και εσένα θα αρχίσει τις κλωτσίτσες σιγά σιγά.... και όσο για το ξύρισμα ούτε και εγώ βλέπω και φοβάμει μην κοπώ κιόλας..... μάλλον κεθρεφτάκι..!! ακρωβατικά θα κάνουμε χχαχαχχαχχαχα!!! η αποτρίχωση έχω ακούσει πως απαγορευεται γενικά.. πόσο μάλλον εκεί... εγ΄βω πάντως δεν θα έκανα...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενάκι μου λογικό είναι απ'οτι διαβάζω να βλέπουμε περίεργα όνειρο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.... πόσο μάλλον εσύ που κοντευεις να γεννήσεις κιόλας!!!:D μην ανησυχείς καθόλου! και να μην σκευτεσαι μεσα στη μέρα τα όνειρα που είδες!!! (εγώ τον τελευταιο καιρό βλέπω συνεχεια τον συγχωρεμένο τον παππού μου!!!!!!)

συμφωνω με το αναστασακι......

κι εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης εβλεπα τον μπαμπα του αντρουλη μου....τον αγαπουσα πολυ!!!!ηταν και ομορφοαντρας και εβλεπα συνεχεια οτι κανω αγορι και οτι ειναι ολοιδιος με εκεινον.....εγω πιστευω οτι ειναι προστασια....

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημέρα ρανιάκι!!!! ο μπέμπης μου είναι με τις μέρες του μάλλον!!! άλλες φορές με κλωτσάει όλη μέρα σχεδόν και άλλες μια στο τόσο!!!!:rolleyes::rolleyes:

και εσένα θα αρχίσει τις κλωτσίτσες σιγά σιγά.... και όσο για το ξύρισμα ούτε και εγώ βλέπω και φοβάμει μην κοπώ κιόλας..... μάλλον κεθρεφτάκι..!! ακρωβατικά θα κάνουμε χχαχαχχαχχαχα!!! η αποτρίχωση έχω ακούσει πως απαγορευεται γενικά.. πόσο μάλλον εκεί... εγ΄βω πάντως δεν θα έκανα...

κι εγω δε θα κανω.....

χαχχαχαχαχαχαχαχα....θα πεθανω στο γελιο οταν το κανω πρωτη φορα με το καθρεφτακι......:D:p:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημερα αναστασακι μου καλο με το αντρακι το γλυκο!!!!!

Σκεφτομαι να γεννησω σε δημοσιο....αφου δεν προκειται να τα βγαλουμε περα τι αλλο να κανω?????

και εγώ πάνως στη θέση σου αυτό θα έκανα χωρίς συζήτηση.... και δεν νομίζω να υπα΄ρχει γιατρος που να θυμώσει γι'αυτο το λόγο!! έλεος!! γιατι δεν είναι μόνο τα λεφτα που θα πάρει αυτός είναι και τα λεφτα που θα πάρει και η κλινική!!!.......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

συμφωνω με το αναστασακι......

κι εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης εβλεπα τον μπαμπα του αντρουλη μου....τον αγαπουσα πολυ!!!!ηταν και ομορφοαντρας και εβλεπα συνεχεια οτι κανω αγορι και οτι ειναι ολοιδιος με εκεινον.....εγω πιστευω οτι ειναι προστασια....

και εγώ πιστευω ότι είναι κάτι καλό! τον αγαπούσα πολύ!!! και κάθε μέρα περνάει έστω και για λίγο από το μυαλό μου!!!:-)

κι εγω δε θα κανω.....

χαχχαχαχαχαχαχαχα....θα πεθανω στο γελιο οταν το κανω πρωτη φορα με το καθρεφτακι......:D:p:shock:

άσε μέχρι να βρούμε βολική στάση να δούμε τι θα κάνουμε....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...