Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχαχα σωστή Λενιώ μου!!!! τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα;;;;

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ!ΛΑΔΕΡΑ!;);)ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΛΥ ΜΕ ΦΕΤΟΥΛΑ!Κ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕς ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΩΜΑΚΙ!ΑΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ:tongue: ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!:tongue:

ΕΣΥ?ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΕΙΓΕΡΕΨΕΙς!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα κανει το αγορακι σου!!!!!!!καλυτερα ζωηρουλι!!!!!!!

η μπεμπουλα καλα ειναι, δινει τις κλωτσιτσες της!!!!!!

αχ μεσα ιουλιου σταματαω την δουλεια, θα εχω γινει ενα μπαλονι.....υπομονη!!!!!!!!

σοφακι μου ο καιρος μουντος και εδω!!!!!!!

εεεεε καλα μολις δουν δωρακια και παιχνιδια, το καλυτερο τους!!!!!!!:tongue:

ΑΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥΥ!ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ!;)ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΧΕΙς!ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ;);)...ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Κ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ!(ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΠΡΙΝ):tongue:ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ!ΛΑΔΕΡΑ!;);)ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΛΥ ΜΕ ΦΕΤΟΥΛΑ!Κ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕς ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΩΜΑΚΙ!ΑΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ:tongue: ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!:tongue:

ΕΣΥ?ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΕΙΓΕΡΕΨΕΙς!

Αρακά μάλλον!!!! ακόμα υπο σκέψη είμαι:rolleyes:

Ωραία είναι τα φασολάκια και μεφέτα μιαμ, μιαμ

αχ!!!! αγχώθηκες με τα κιλάκια ε;;;;

Λενιώ μου τι καιρό έχετε;;;;

καλα κανει το αγορακι σου!!!!!!!καλυτερα ζωηρουλι!!!!!!!

η μπεμπουλα καλα ειναι, δινει τις κλωτσιτσες της!!!!!!

αχ μεσα ιουλιου σταματαω την δουλεια, θα εχω γινει ενα μπαλονι.....υπομονη!!!!!!!!

σοφακι μου ο καιρος μουντος και εδω!!!!!!!

εεεεε καλα μολις δουν δωρακια και παιχνιδια, το καλυτερο τους!!!!!!!:tongue:

Μέσα Ιουλίου ποπάκη μου ε;;;; θα έχεις γίνει μια πολύ όμορφη φουσκίτσα!!!!

Αχ!!!! και εκεί μουντός!!!!!

χο,χο τη σκούφια τους πετάνε:tongue:

Αρακά μάλλον!!!! ακόμα υπο σκέψη είμαι:rolleyes:

Ωραία είναι τα φασολάκια και μεφέτα μιαμ, μιαμ

αχ!!!! αγχώθηκες με τα κιλάκια ε;;;;

Λενιώ μου τι καιρό έχετε;;;;

Κ ΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΡΑΚΑ Κ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Κ ΤΕΛΙΑΚ ΠΗΡΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ;) ..Κ Ο ΑΡΑΚΑς ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!

ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΝΑΙ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΠΟΛΥ (ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΙΕς ΦΟΡΕς ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ)ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟς ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΠΩς ΜΟΥ ΗΡΘΕ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 20 Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ..5 ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΜΙ ΚΑΤΩ!

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΦΙΑ..ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟς!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Κ ΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΡΑΚΑ Κ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Κ ΤΕΛΙΑΚ ΠΗΡΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ;) ..Κ Ο ΑΡΑΚΑς ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!

ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΝΑΙ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΠΟΛΥ (ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΙΕς ΦΟΡΕς ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ)ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟς ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΠΩς ΜΟΥ ΗΡΘΕ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 20 Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ..5 ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΜΙ ΚΑΤΩ!

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΦΙΑ..ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟς!:rolleyes:

Εντάξει αγαπούλα μου αλλά μη σου γίνει και μόνιμο άγχος!!!!! 20 κιλάκια ε;;; βρε θηρίο!!!!!

Εγώ είχα πάρει 11 και μου μειναν 5-6 μετά τη γέννα, μετά 4 και στο χρόνο πάνω τα 'χασα όλα!!!!

Είναι για βόλτα στην παραλία σήμερα;;; γιατί έτσι ήθελαν να πάνε το μικρό και τους απέτρεψα εδώ έχει πολλή ψύχρα!!!!

Καλημερα στις ομορφες και καλες φιλεναδιτσες μου!!!!!!! Καλε τι ομορφο εχει γινει το πινακακι μας?????

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ματινακι25 να εχεις μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

Λενιω μου αγορακι ε????? Γερος και δυνατος να ειναι ο μπουμπουκος σας!!

Ξερεις τελικα τι καταλαβα μετα απο σκεψη και συζητηση με αλλες εγκυους του περιβαλλοντος μου??? Οτι μπορει για εμας τους γονεις να ειναι το ιδανικο να εχουμε και αγορι και κοριτσι αλλα το ιδανικο πρεπει να το σκεφτομαστε για τα παιδια μας πρωτα...παιδια του ιδιου φυλου παιζουν και ταιριαζουν καλυτερα και εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα απο τα παιδια αντιθετου φυλου. Βεβαια δεν μπορεις να το διαλεξεις αυτο γιατι ο Θεος στο στελνει απλα επειδη τελικα καταλαβα οτι το μονο ιδανικο ειναι να εχουν τα παιδια μας υγεια σε ολη τους την ζωη θεωρω οτι ειναι πολυ εγωιστικο να θεωρουμε ιδανικα αλλα πραγματα!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν???Προλαβα καμια????

Οπως ειδατε μπηκε η ρενουλα και σας ειπε τι συνεβη....εχουμε αρρωστησει απο τοτε που εγινε κατανοητο οτι δεν θα συνεχιστει η διαδικασια εξωσωματικης....ειναι πολυ αδικο γι'αυτα τα παιδια που εναποθεσαν τα ονειρα τους σε αυτους τους ανθρωπους και τελικα πηραν το μηδενικο! Δεν ηθελα να σας πω τιποτα γιατι επρεπε οταν ηταν ετοιμη η ρενα να σας το πει! Εγω θα της ευχηθω και απο δω να συνεχισουν τον αγωνα τους και να ειναι σιγουροι οτι θα φτασουν στον στοχο τους γιατι ο Θεος ειναι μεγαλος και θα τους βοηθησει...δεν εχω να πω τιποτε αλλο ειλικρινα ειναι κατι το οποιο δεν μπορεις να εκφρασεις με λογια το ποση στενοχωρια νιωθεις!

Διαφημίσεις

Να πας λενιώ μου και

γω θα μπω πιο μετά

Μάκιαααααααααααααααααααααααα

Εντάξει αγαπούλα μου αλλά μη σου γίνει και μόνιμο άγχος!!!!! 20 κιλάκια ε;;; βρε θηρίο!!!!!

Εγώ είχα πάρει 11 και μου μειναν 5-6 μετά τη γέννα, μετά 4 και στο χρόνο πάνω τα 'χασα όλα!!!!

Είναι για βόλτα στην παραλία σήμερα;;; γιατί έτσι ήθελαν να πάνε το μικρό και τους απέτρεψα εδώ έχει πολλή ψύχρα!!!!

ΝΑΙ ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥ 20 ΚΙΛΑ:shock::shock::tongue:ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ 11 ΜΕΡΕς ΤΗΝ ΠΗΤ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΗΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ 4.180 ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 17-18 ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΓΩ!:rolleyes::rolleyes:ΜΟΝΟ 11 ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΗ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!ΕΓΩ ΜΠΑΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ 13 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΩ ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΟΧΙ!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ!:D:DΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥ!ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ Τ Ο ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!;)

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥ ΕΞΩ Κ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ Κ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝ Κ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑ!ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΦΙΑ..ΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΥΣΑΕΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙς ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΚΡΥΟ!ΚΑΤΩ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΣΨς ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΥΧΡΑ ΞΕΡΩ ΓΩ!:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα στις ομορφες και καλες φιλεναδιτσες μου!!!!!!! Καλε τι ομορφο εχει γινει το πινακακι μας?????

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ματινακι25 να εχεις μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

Λενιω μου αγορακι ε????? Γερος και δυνατος να ειναι ο μπουμπουκος σας!!

Ξερεις τελικα τι καταλαβα μετα απο σκεψη και συζητηση με αλλες εγκυους του περιβαλλοντος μου??? Οτι μπορει για εμας τους γονεις να ειναι το ιδανικο να εχουμε και αγορι και κοριτσι αλλα το ιδανικο πρεπει να το σκεφτομαστε για τα παιδια μας πρωτα...παιδια του ιδιου φυλου παιζουν και ταιριαζουν καλυτερα και εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα απο τα παιδια αντιθετου φυλου. Βεβαια δεν μπορεις να το διαλεξεις αυτο γιατι ο Θεος στο στελνει απλα επειδη τελικα καταλαβα οτι το μονο ιδανικο ειναι να εχουν τα παιδια μας υγεια σε ολη τους την ζωη θεωρω οτι ειναι πολυ εγωιστικο να θεωρουμε ιδανικα αλλα πραγματα!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν???Προλαβα καμια????

Οπως ειδατε μπηκε η ρενουλα και σας ειπε τι συνεβη....εχουμε αρρωστησει απο τοτε που εγινε κατανοητο οτι δεν θα συνεχιστει η διαδικασια εξωσωματικης....ειναι πολυ αδικο γι'αυτα τα παιδια που εναποθεσαν τα ονειρα τους σε αυτους τους ανθρωπους και τελικα πηραν το μηδενικο! Δεν ηθελα να σας πω τιποτα γιατι επρεπε οταν ηταν ετοιμη η ρενα να σας το πει! Εγω θα της ευχηθω και απο δω να συνεχισουν τον αγωνα τους και να ειναι σιγουροι οτι θα φτασουν στον στοχο τους γιατι ο Θεος ειναι μεγαλος και θα τους βοηθησει...δεν εχω να πω τιποτε αλλο ειλικρινα ειναι κατι το οποιο δεν μπορεις να εκφρασεις με λογια το ποση στενοχωρια νιωθεις!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩΩΩΩΩ!ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ!ΟΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΦΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΚΛΑΤΑ ΚΙΝΤΕΡ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Κ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΑΚΙ Κ ΓΥΡΗΣΑΜΕ!:tongue:

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς!ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΟ ΑΛΑ ΜΩΛΗς ΓΕΝΝΗΣΕΙς ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΣΠΛΑΧΝΟ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΧ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝ ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑς ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟς ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ..ΕΧΩ ΣΥΓΚΗΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑς!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΝΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ Ο ΘΕΟς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!

ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ?ΠΩς ΝΙΩΘΕΙς?ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑς!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα!!!

τι κανετε φιλεναδακια μου?

ελενακι μου μην αγχωνεσαι καρδουλα για τα κιλα :D:D

εγω σημερα θα κανω πουρε με σνιτσελ κοτας

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ?

ΕΜΕΙς ΚΑΛΑ!ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ Κ ΑΠΑΛ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΛΑ ΨΙΛΟΑΝΧΩΘΗΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!ΠΕΙΣΜΩΣΑ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΠΟΛΑ ΚΙΛΑ..ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΓΩΤΟ Κ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ..ΟΥΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΙΠΑ ΟΧΙΙΙ ΕΛΕΝΗ!ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΩΡΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!:tongue:

ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΣΟΥ!ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟς ΣΥΝΔΙΑΣΜΟς!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩΩΩΩΩ!ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ!ΟΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΦΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΚΛΑΤΑ ΚΙΝΤΕΡ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Κ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΑΚΙ Κ ΓΥΡΗΣΑΜΕ!:tongue:

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς!ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΟ ΑΛΑ ΜΩΛΗς ΓΕΝΝΗΣΕΙς ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΣΠΛΑΧΝΟ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΧ ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝ ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑς ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟς ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ..ΕΧΩ ΣΥΓΚΗΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑς!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΝΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ Ο ΘΕΟς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!

ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ?ΠΩς ΝΙΩΘΕΙς?ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑς!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ!;)

Καλημερα λενιω μου!!!! Καλα ειμαι και γω και το μωρακι μας πιστευω....την αλλη τεταρτη θα το δουμε στην αυχενικη! Ανυπομονουμε παρα πολυ αλλα εχω και ενα αγχος για να πω την αληθεια αλλα οχι περισσοτερο απο χαρα εννοειται!!!!

Η ρενα λενιω μου δεν μπορει να μεινει εγκυος η ιδια και οχι γιατι εχει γυναικολογικο προβλημα αλλα αλλο προβλημα υγειας που δεν της επιτρεπει να μεινει εγκυος και γι αυτο παει με αυτον τον τροπο να αποκτησει παιδι.....καταλαβαινεις ποσο ψυχοφθορο ειναι να φτανεις στην πηγη και να μην πινεις ουτε γουλια...κριμα πολυ κριμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...