Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα Γιωτάκι!!! Τι κάνεις; Πλησιάζει η ώρα η καλή;;; Με το καλόοοοοο!!!!! Πω πω θα γεμίσουμε μανούλες και ακόμη και το καφέ μας θα μυρίζει μπεμπουδίλα!!!! Χαχααχχαχαχαχ!!!! Πως νιώθεις; Έχεις αγωνία κουκλίτσα μου;

Για πότε υπολογίζεις;

καλα ειμαι! πλησιαζει η ωρα, την κυριακη θα φτιαξω βαλιτσα. αγωνια δεν εχω ακομα, απλα μερικες φορες ανυπομονω! πητ εχω 07/10!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι παρα πολυ συγκινημενη, τι κινηση ειναι αυτη που κανατε?τρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!σας ευχαριστω τοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολις ειδα την καρτα με την ελια δεν το πιστευα με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κοριτσαρες ειστε εσεις??????????????????

η μπεμπουλα μου ειναι μια γλυκα, κοριτσια δεν υπαρχει ωραιοτερη στιγμη στην ζωη μιας γυναικας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως παναγιτσα μου ζητησα αποκλειστικο θυλασμο και αν μου πετσοκοψε τις θυλες πρωτη μερα μετα σιγα σιγα θυλαζουμε με λιγο κοπο αλλα το σημαντικοτερο ειναι πως τρωμε!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιι!!!!!ειναι μια πριγκηπισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!αν και εχω να κοιμηθω τεσσερις μερες και αυτο ειναι μονο η αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ κοριτσια μου με το καλο κι εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!οταν βρω χρονο θα σας γραψω κι αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπακι μου! τι τελεια! σε λιγοτερο απο ενα μηνα θα ειμαι και εγω μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα καλα πηγαν παναγιτσα μου! μπραβο κοριτσακι μου! και εγω αποκλειστικο θηλασμο θα ζητησω! να γραφεις οσο πιο πολυ μπορεις! φιλακια στην πριγκηπισσα!!!!!!!

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι παρα πολυ συγκινημενη, τι κινηση ειναι αυτη που κανατε?τρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!σας ευχαριστω τοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολις ειδα την καρτα με την ελια δεν το πιστευα με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κοριτσαρες ειστε εσεις??????????????????

η μπεμπουλα μου ειναι μια γλυκα, κοριτσια δεν υπαρχει ωραιοτερη στιγμη στην ζωη μιας γυναικας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως παναγιτσα μου ζητησα αποκλειστικο θυλασμο και αν μου πετσοκοψε τις θυλες πρωτη μερα μετα σιγα σιγα θυλαζουμε με λιγο κοπο αλλα το σημαντικοτερο ειναι πως τρωμε!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιι!!!!!ειναι μια πριγκηπισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!αν και εχω να κοιμηθω τεσσερις μερες και αυτο ειναι μονο η αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ κοριτσια μου με το καλο κι εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!οταν βρω χρονο θα σας γραψω κι αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Βρε Ποπάκι! Πήγαν όλα τέλεια! Καλά έκανες και ζήτησες αποκλειστικό θηλασμό! Τρώει η μπουμπού μας έτσι! Λιώνωωωωωωω!!!!! Άσχετο αλλά έκανες επισκληρίδιο; Πως ήταν; Όταν μπορέσεις πες μας την εμπειρία σου! Μυρίζει το σπίτι μπεμπούλα;;;;; Πω πω φαντάζομαι θα έχετε τρελλαθεί όλοι σας!!! Να σας ζήσει, να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε!

ποπακη μουυυυυυυυυυυυ//γλυκεια μανουλιτσαααααα!:P:p

ειναι μια πριγκιπισσα η ζουζουνιτσα σου..πολυ χαιρομαι που μ,ας εγραψες..μωλης μπορεσεις πες μας κι'αλα!η αναρωση σου πως παει?πονας?

η μπεμπα θα ειναι απολαυση φανταζομαι κ τι καλα που ζητησες απκλειστικο θηλασμο..μπραβο σου..κατεβασες γαλα αμεσως?

οσο για την κινηση με τη καρτα κ τα λουλουδια ηταν ιδεα της Ρανιας μας που ειναι ψυχουλα κ μας εβαλε κ μας μεσα ..το θελαμε κ μεις φυσικα παρα πολυ κ χαιρομαστε που σου αρεσε τοσο πολυ..μακρι να ειμασταν πιο κοντα ;)

σαγαπω πολυυυυυ..πολα φιλακια στην πριγκιπισα σου..

(((((((((((((((((((((()_)))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

8.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 02/10/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

9.YOTOU...............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

10.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

11.mp1979womam................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.maril13..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

13.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

14.RANIA80...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

15.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Ιωαννάκι...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.elerinaa.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.matina25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.nena1984....................

20.Petalouda82................

21.sophaki1.....................

22.tatasa.........................

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙΤ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΑς ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ..ΤΙ ΛΕΤΕ?

ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΛΕΡΙΝΑΚΙ Κ ΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑς ΠΟΥΝ ΝΕΑ ΤΟΥς!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπεραααααα!!!!

ποπακι μου τι ωραια ειναι να γινεσαι μανουλα!!!!δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο!!!!

με το καλο να σαραντησετε!!!!

κοριτσια ειμαι να σκασω!!!!εχω απο την τεταρτη το βραδυ για λιγες ωρες την ημερα στο σκουπισμα ροζ καφε βλεννες (σαν χρωματισμενα υγρα ειναι)σορρυ για την περιγραφη!!!

ετσι ειχα παλι οταν επαθα τραχιλιττιδα!! πηρα ομως αντιβιωση και περασε πριν απο 8 μηνες εγινε αυτο..τον δεκεμβριο!ξερει καμμια αν υπαρχει περιπτωση να επαθα παλι τραχιλιττιδα μετα απο τοσο λιγο καιρο και μετα απο θεραπεια κι ολας??!:confused::confused::confused:!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

kalispera tatasa mipos einai egkymosynh de kaneis kalytera ena test?

καλησπερα μποζακο!!!! πολυ θα το ηθελα αλλα δεν ειναι εγκυμοσυνη γιατι εκτος του οτι δεν ειχα επαφες τις κρισιμες μερες εκτος απο αυτο δεν εχω κανενα απολυτως σημαδι εγκυμοσυνης αντιθετως η θερμοκρασια μου ειναι πολυ χαμηλη και το στηθος ουτε σταλα πονο η' πρηξιμο!το αποκλειω εντελως να ειναι κατι τετοιο!;)

κοριτσακια μου καλησπεραααααα!!!!

ποπακι μου τι ωραια ειναι να γινεσαι μανουλα!!!!δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο!!!!

με το καλο να σαραντησετε!!!!

κοριτσια ειμαι να σκασω!!!!εχω απο την τεταρτη το βραδυ για λιγες ωρες την ημερα στο σκουπισμα ροζ καφε βλεννες (σαν χρωματισμενα υγρα ειναι)σορρυ για την περιγραφη!!!

ετσι ειχα παλι οταν επαθα τραχιλιττιδα!! πηρα ομως αντιβιωση και περασε πριν απο 8 μηνες εγινε αυτο..τον δεκεμβριο!ξερει καμμια αν υπαρχει περιπτωση να επαθα παλι τραχιλιττιδα μετα απο τοσο λιγο καιρο και μετα απο θεραπεια κι ολας??!:confused::confused::confused:!!!!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ~ΤΙ ΚΑΝΕΙςςςςς?ΑΧ ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΛΕς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ!Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΕΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕς ΘΑ ΜΑς ΕΛΕΓΕς!

ΑΧ ΛΕς ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΧΙΛΙΤΙΔΑ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗς!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΘΕΙ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΓΕΝΝΗΕΘΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα μποζακο!!!! πολυ θα το ηθελα αλλα δεν ειναι εγκυμοσυνη γιατι εκτος του οτι δεν ειχα επαφες τις κρισιμες μερες εκτος απο αυτο δεν εχω κανενα απολυτως σημαδι εγκυμοσυνης αντιθετως η θερμοκρασια μου ειναι πολυ χαμηλη και το στηθος ουτε σταλα πονο η' πρηξιμο!το αποκλειω εντελως να ειναι κατι τετοιο!;)

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕς ΠΟΤΕ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΕΤΣΙ ΔΝΕ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟς..ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΙς ΓΟΝΙΜΕς Κ ΗΤΑΝ ΟΛΟ Κ ΟΛΟ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!ΑΧ ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙ!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

πριν μαθω οτι ημουν εγγυος ειχα 36,6 θερμοκρασια κ συμπτωματα τπτ το μονο που ειχα ηταν καθυστεριση κ απο πλακα κ κρυφα απο τον αντρα μου εκανα τεστ γιατι δεν ηθελα να τον απογοητευσω κ παλι γιατι προσπαθουσαμε ενα χρονο κ το κανω κ βγηκε θετικο κ ναι τρελαθηκα απο χαρα κ τωρα τον εχω αγγαλια τον μποζακου 15 σεπτεβριου γινεται 3 μηνων

ΣΕ ΕΒΑΛΑ Κ ΣΕΝΑ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΩΛΗς ΣΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΑς ΛΕς ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΕΕ!ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ:tongue::tongue:ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ~ΤΙ ΚΑΝΕΙςςςςς?ΑΧ ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΛΕς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ!Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΕΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕς ΘΑ ΜΑς ΕΛΕΓΕς!

ΑΧ ΛΕς ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΧΙΛΙΤΙΔΑ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗς!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΘΕΙ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΓΕΝΝΗΕΘΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!μαναρακι μου!!!!!!τι κανουνε τα αντρακια σου?????κοντευεισ φιλη μου!!!!!δεν ειναι κατι τετοιο σιγουρα!!!μακαρι δηλαδη να ητανε αλλα δεν ειναι ειμαι 100% σιγουρη!!!απλα αυτο το πραγμα το παθαινα τους μηνες πριν μαθω για τηντραχιλιττιδα και μετα που το εμαθα και εκανα θεραπεια δεν το ξαναεπαθα!και τωρα παλι!!ουφ δεν θελω παλι να μπλεξω με υποθετα και αντιβιωσεις!γι αυτο αγχωνομε!πανω που ειπαμε να ξεκινησουμε προσπαθειες!!!ουφ!!!

πριν μαθω οτι ημουν εγγυος ειχα 36,6 θερμοκρασια κ συμπτωματα τπτ το μονο που ειχα ηταν καθυστεριση κ απο πλακα κ κρυφα απο τον αντρα μου εκανα τεστ γιατι δεν ηθελα να τον απογοητευσω κ παλι γιατι προσπαθουσαμε ενα χρονο κ το κανω κ βγηκε θετικο κ ναι τρελαθηκα απο χαρα κ τωρα τον εχω αγγαλια τον μποζακου 15 σεπτεβριου γινεται 3 μηνων

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ:D:DΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ..:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!μαναρακι μου!!!!!!τι κανουνε τα αντρακια σου?????κοντευεισ φιλη μου!!!!!δεν ειναι κατι τετοιο σιγουρα!!!μακαρι δηλαδη να ητανε αλλα δεν ειναι ειμαι 100% σιγουρη!!!απλα αυτο το πραγμα το παθαινα τους μηνες πριν μαθω για τηντραχιλιττιδα και μετα που το εμαθα και εκανα θεραπεια δεν το ξαναεπαθα!και τωρα παλι!!ουφ δεν θελω παλι να μπλεξω με υποθετα και αντιβιωσεις!γι αυτο αγχωνομε!πανω που ειπαμε να ξεκινησουμε προσπαθειες!!!ουφ!!!

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙς Κ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ..:D

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΧΙΛΙΤΙΔΑ..ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ!;););)

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΟΥ..Ο ΜΕΓΑΛΟς ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΜΕ ΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙς ΚΛΩΤΣΙΕς ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ!;):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...