Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

kαλημερα Ιωαννακι μου..ευχαρηστω για τις ιδεες κ γω κατι τετιο ειχα στο μυαλο μου!

καλα ειμαστε...;);)το ζουζουνακι μου μεσα στη κοιλιτσα σημερα πολυ ζωηρο..

εχω κ το ττραπεζι που σας ελεγα σημερα στης 7..οποτε θα εχω ετοιμασιες..θελω να κανω κ γλυκακι αλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω..τυραμισου σε ποτηρι θελω να κανω..

φιλακια πολλααααααααααα;);)

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε? εγω ειμαι σπιτακι σημερα, δεν πηγα μαγαζι σημερα, ειναι μερα ξεκουρασης! που λεει ο λογος δλδ! σιδερωσα και μαγειρεψα γεμιστα, ειμαι μια χαρωπη νοικοκυρα! χαχαχαχα!

ελενιτσα μπορεις να του παρεις και μια εικονα με παναγια η καποιον αλλο αγιο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε? εγω ειμαι σπιτακι σημερα, δεν πηγα μαγαζι σημερα, ειναι μερα ξεκουρασης! που λεει ο λογος δλδ! σιδερωσα και μαγειρεψα γεμιστα, ειμαι μια χαρωπη νοικοκυρα! χαχαχαχα!

ελενιτσα μπορεις να του παρεις και μια εικονα με παναγια η καποιον αλλο αγιο

γεια σου Γιωτακι μου..σπιτακι σημερα..τι κα΄λα!ασε σπιτι οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!;);)

πολυ καλη η ιδεα σου!ευχαρηστω..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγώ σήμερα μετά από πολύ καιρό ήρθα στη μαμά μου!!!! το πρωι πήγα από τη δουλειά του αντρα μου, εκει που δουλευα κ εγω δηλαδή, κ το μεσσημερι ηρθα στο χωριό....:P:p

τελικά η ζωνη για τ αυτοκίνητο κορίτσια αξιζε τα λεφτά της.. πολύ καλή κ άνετη!!!!!;)

λενακι μου κ εγω κατι σαν γουρι θα επερνα...

πως είστε??? εγώ σήμερα εκει που ημουν ειχε λίγο κρυο κ ειχα συσπασεις,... αραγε παίζει ρόλο????:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

tweetymorn.gif

Καλημερα κοριτσαρες μου και μωρουλινια!!!!!!! Επιστρεψαμε στο σπιτακι μας!!!!

Μου λειψατε παααααρα πολυ εσεις και τα μωρακια σας! Σας διαβασα στα πεταχτα γιατι 5 μερες γραψατε παπαδες....!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου δεν ηθελα να φυγω απο το χωριο...μια η δροσια μια τα ανηψια που λιωνω για παρτη τους...ε οπως καταλαβαινετε μονο τα κλαματα που δεν εβαλα!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι ο μεγαλος ειχε τρεξιμο αλλα 2 μερες ηταν και η μαμα της συνυφαδας μου εκει και χαλαρωσα αρκετα!!!! Μετα επειδη εχουμε και αδυναμια στην θεια, δεν ξεκολλαγε απο πανω μου! Παλι καλα που ειναι παναλαφρος και δεν με πιεζε καθολου! Ο μπεμπακος μου εχει μεγαλωσει αρκετα το νιωθω πολυ εντονα και ειδικα μαλλον τα ποδαρακια του στα πλαινα και ψιλα προς το στομαχι! Κοντευουμε να παμε στον γιατρο να τον δουμε...την εβδομαδα που ερχεται θα παρω τηλ.να κλεισω ραντεβου!!!!!Αχ ανυπομονωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Το ποπακι δεν μπηκε ακομα ε???? Δεν πειραζει εννοειται οτι εχει εναν θησαυρο στο σπιτι της....οποτε μπορεσει να μπει...προτεραιοτητα εχει η μπουμπου της!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου εμεις τα ειπαμε μεσω μηνυματων...εξαισια με τον μπεμπακο σας! Τσουπωτουλης θα βγει....εμας στην β'επιπεδου ηταν 442 γραμμαρια!Γερα να ειναι βεβαια!!!!!!

Λενιω μου με το καλοοοοοοοο!!!!!!!!! Κλεισατε ημερομηνια για καισαρικη τι καλα!!!!!!!!!!Ξερω οτι σου ειναι δυσκολο γιατι εχεις και αλλο παιδακι, αλλα θα πρεπει να προσεχεις και να μην κουραζεσαι καθολου!!!! Η συνυφαδα μου πηγε για καισαρικη στο 2ο με διαστολη 3 χωρις να το νιωθει!

Γιωτουλα μου μπηκες στον μηνα σου ε? Αντε με το καλο κι εσυ να παρεις αγκαλια την μπουμπουδενια σου!!!!!!! Ετοιμα ολα ε???? Εκτος απ'την βαλιτσα? Εγω λεω αρχες Οκτωβρη να την τελειωνω γιατι στις 12 μπαινω στον μηνα μου και δεν ξερω απο κει και υστερα ποτε θα γεννησω....ας ειμαι εγω ετοιμη για να μην τρεχω τελευταια στιγμη!

Ιωαννακι μου μην αγχωνεσαι θα το νιωσεις το μωρακι σου...ειναι ακομα νωρις! Οσο για τα νευρα και τα κλαματα ειναι λογικο να τα εχεις αφου οι ορμονες στην εγκυμοσυνη χτυπανε κοκκινο!!!!!! Εγω δεν εχω κλαψει καθολου σε ολη την εγκυμοσυνη ουτε εχω τσακωθει με τον aντρα μου αλλα χθες στο χωριο κατι συζητουσαμε με την συνυφαδα μου και εβαλα τα κλαματα στο πι και φι! Ασε που επαιζα με τον ανηψιο και επεσε απο το κρεβατι...δεν χτυπησε απλα φοβηθηκε και εκλαιγε αλλα εγω δεν μπορουσα να ηρεμισω απο τα κλαματα! Υπο αλλες συνθηκες θα φαινομουν πιο δυνατη για να αντιμετωπισω την κατασταση ειτε ειχε χτυπησει ειτε οχι!

Ρανιακι μουυυυυυυ????? Τι κανετε μανουλα και κορουλα???? Μεγεια τα πραγματακια της μπιζουδενιας σου και να ειναι καλοφορετα! Αχ κι εμεις αυτη την εβδομαδα θα παμε τζαμπο για να παρουμε κι αλλα πραγματακια....βεβαια θα ξεκινησουμε να βαφουμε και το δωματιο....γιουπι!!!

Εφακη μου τι κανεις? Τα αντρακια σου καλα? Καλε τοσο ακριβα πληρωνεται τους υπερηχους???Απα πα Παναγια μου!!!!!!!!

Εγραψα ολοκληρη εκθεση.....παω να βαλω τα δημητριακα μου και θα τα πουμε παλι σε λιγο!!!!!!

Χιλια συγνωμη αν ξεχασα καμια....εχω μνημη χρυσοψαρου τωρα τελευταια!!!!!!

Διαφημίσεις

Τατασαρα μου τι κανεις??????? Η μικρουλα σου ειναι καλυτερα απο την ιωσουλα? Μακαρι να ειναι αλλα αν οχι περαστικουλια της!!!!!!!!

Εγω θα σου ελεγα να μην της κοψεις τον παιδικο γιατι ετσι κι αλλιως θα τα περασεις αργοτερα αυτα οποτε παει κανονικα σχολειο....τουλαχιστον τωρα δεν εχεις αλλο μωρο στο σπιτι, γιατι εκει ειναι το επιφοβο...! Παιδακια ειναι θα αρρωστησουν...απλα μεχρι να αναρρωσει κρατα την στο σπιτι.

Φιλια πολλα πολλα!!!!!!

Ματινακι μου καλως ηρθες..καλημερουδιαααααα!τι κανειςςςςςς?μας ελειψες!;);)

περασες ομορφα με τα ανηψακια σου ε!τι καλα!αφηστε το κλαμα κ μενα τελευταια μου βγαινει απο τις αρχε ςκαλα η μουν..εμεις χθες ειχαμε ττο τραπεζι που σας ελεγα..μεσα σε μια ωρα εκανα κ φαγητο κ γλυκο το πιστευετε~!αργησε να ερθει ο αντρας μου κ τον περημενα για να πμε σουπερ να ψωνησω διαφορα υλικα κ που λεετ κατα της 7 τους περημενα κ ημουν σπιτι 6 παρα..σαν τον βεγκο με βοηθησε κ ο αντρας μου λιγο εκανα κοτοπουλο βρασμενο κ ξεψαχνισμενο στον φουρνο με μανηταρια κρεμα γαλακτος κ κασερι απο πανω τριμενο..ολα αυτα με στρωσεις..κ στο ζωμο του κοτοπουλου εκανα πουρε κ βγηκε πολυ νοστιμος..δυο σαλατες κ ενδιαμεσα το γλυκακι μου τυραμισου που βγηκ επολυ νοστιμο το εκανα μεσα σε ποτηρι πρωτη φορα κ μου αρεσε πιο πολυ!εστρωσα το τραπεζι στα γρηγορα κ ισα ισα προλαβα λιγο να φτιαξω τα μαλια μου κ να βαλω κανα μολυβι στα ματια..αυτα περασαμε ομορφα δεν κατσανε πολυ γιατι ειχαν κ αυτη ενα ζουζουνακι στο σπιτι κ γκρινιαζε κφυγανε,..μετα μεχρι να τα μαζεψω κ να τα πλενω μονη μου γιατι ο αντρας μου τους πηγε σπιτι κ μετα εφυγε πιαστηκε η μεση μου αφηστετα..λες Ματινακι μου κ γω να παω με διαστολη για χειρουργειο ετσι με κοβω..χθες ειδα στον υπνο μου ο τι γεννησα κ δεν ενιωθα καθολου πονο ..κ ηταν ενα αγορακι με πορτοκαλι μαλακια κ μεσα σε ροζ κουβετουλα:rolleyes:οτι να ναι!:tongue:αυτα κ γω εκεθση εγραψα πρωι πρωι!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

tweetymorn.gif

Καλημερα κοριτσαρες μου και μωρουλινια!!!!!!! Επιστρεψαμε στο σπιτακι μας!!!!

Μου λειψατε παααααρα πολυ εσεις και τα μωρακια σας! Σας διαβασα στα πεταχτα γιατι 5 μερες γραψατε παπαδες....!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου δεν ηθελα να φυγω απο το χωριο...μια η δροσια μια τα ανηψια που λιωνω για παρτη τους...ε οπως καταλαβαινετε μονο τα κλαματα που δεν εβαλα!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι ο μεγαλος ειχε τρεξιμο αλλα 2 μερες ηταν και η μαμα της συνυφαδας μου εκει και χαλαρωσα αρκετα!!!! Μετα επειδη εχουμε και αδυναμια στην θεια, δεν ξεκολλαγε απο πανω μου! Παλι καλα που ειναι παναλαφρος και δεν με πιεζε καθολου! Ο μπεμπακος μου εχει μεγαλωσει αρκετα το νιωθω πολυ εντονα και ειδικα μαλλον τα ποδαρακια του στα πλαινα και ψιλα προς το στομαχι! Κοντευουμε να παμε στον γιατρο να τον δουμε...την εβδομαδα που ερχεται θα παρω τηλ.να κλεισω ραντεβου!!!!!Αχ ανυπομονωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Το ποπακι δεν μπηκε ακομα ε???? Δεν πειραζει εννοειται οτι εχει εναν θησαυρο στο σπιτι της....οποτε μπορεσει να μπει...προτεραιοτητα εχει η μπουμπου της!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου εμεις τα ειπαμε μεσω μηνυματων...εξαισια με τον μπεμπακο σας! Τσουπωτουλης θα βγει....εμας στην β'επιπεδου ηταν 442 γραμμαρια!Γερα να ειναι βεβαια!!!!!!

Λενιω μου με το καλοοοοοοοο!!!!!!!!! Κλεισατε ημερομηνια για καισαρικη τι καλα!!!!!!!!!!Ξερω οτι σου ειναι δυσκολο γιατι εχεις και αλλο παιδακι, αλλα θα πρεπει να προσεχεις και να μην κουραζεσαι καθολου!!!! Η συνυφαδα μου πηγε για καισαρικη στο 2ο με διαστολη 3 χωρις να το νιωθει!

Γιωτουλα μου μπηκες στον μηνα σου ε? Αντε με το καλο κι εσυ να παρεις αγκαλια την μπουμπουδενια σου!!!!!!! Ετοιμα ολα ε???? Εκτος απ'την βαλιτσα? Εγω λεω αρχες Οκτωβρη να την τελειωνω γιατι στις 12 μπαινω στον μηνα μου και δεν ξερω απο κει και υστερα ποτε θα γεννησω....ας ειμαι εγω ετοιμη για να μην τρεχω τελευταια στιγμη!

Ιωαννακι μου μην αγχωνεσαι θα το νιωσεις το μωρακι σου...ειναι ακομα νωρις! Οσο για τα νευρα και τα κλαματα ειναι λογικο να τα εχεις αφου οι ορμονες στην εγκυμοσυνη χτυπανε κοκκινο!!!!!! Εγω δεν εχω κλαψει καθολου σε ολη την εγκυμοσυνη ουτε εχω τσακωθει με τον aντρα μου αλλα χθες στο χωριο κατι συζητουσαμε με την συνυφαδα μου και εβαλα τα κλαματα στο πι και φι! Ασε που επαιζα με τον ανηψιο και επεσε απο το κρεβατι...δεν χτυπησε απλα φοβηθηκε και εκλαιγε αλλα εγω δεν μπορουσα να ηρεμισω απο τα κλαματα! Υπο αλλες συνθηκες θα φαινομουν πιο δυνατη για να αντιμετωπισω την κατασταση ειτε ειχε χτυπησει ειτε οχι!

Ρανιακι μουυυυυυυ????? Τι κανετε μανουλα και κορουλα???? Μεγεια τα πραγματακια της μπιζουδενιας σου και να ειναι καλοφορετα! Αχ κι εμεις αυτη την εβδομαδα θα παμε τζαμπο για να παρουμε κι αλλα πραγματακια....βεβαια θα ξεκινησουμε να βαφουμε και το δωματιο....γιουπι!!!

Εφακη μου τι κανεις? Τα αντρακια σου καλα? Καλε τοσο ακριβα πληρωνεται τους υπερηχους???Απα πα Παναγια μου!!!!!!!!

Εγραψα ολοκληρη εκθεση.....παω να βαλω τα δημητριακα μου και θα τα πουμε παλι σε λιγο!!!!!!

Χιλια συγνωμη αν ξεχασα καμια....εχω μνημη χρυσοψαρου τωρα τελευταια!!!!!!

Κακημέρα Ματινάκι! Πως να μην περάσεις τέλεια με τα ανηψάκια;

Ίσως να έχεις δίκιο να είναι νωρίς να νιώσω το μωράκι μου! Απλά που και που αισθάνομαι σαν να έχω πεταλουδίτσες στην κοιλιά μου κάτι που δεν το ένιωθα άλλες φορές! Άλλωστε και αυτό να μην είναι από εδώ και πέρα σιγά σιγά θα κάνει αισθητή την παρουσία του! Μία εβδομάδα έμεινε για να πάω στο γιατρό! Ανυπομονώ να πάω να το δώ το παιδάκι μου!!!!

εγώ σήμερα μετά από πολύ καιρό ήρθα στη μαμά μου!!!! το πρωι πήγα από τη δουλειά του αντρα μου, εκει που δουλευα κ εγω δηλαδή, κ το μεσσημερι ηρθα στο χωριό....:P:p

τελικά η ζωνη για τ αυτοκίνητο κορίτσια αξιζε τα λεφτά της.. πολύ καλή κ άνετη!!!!!;)

λενακι μου κ εγω κατι σαν γουρι θα επερνα...

πως είστε??? εγώ σήμερα εκει που ημουν ειχε λίγο κρυο κ ειχα συσπασεις,... αραγε παίζει ρόλο????:confused:

Αναστασακι μου τι κανεις?κ συ στην μανουλα ε!τελεια!οι συσπασεις δεν ξερω αν με το κρυο γινονται πιο εντονες δεν το προσεξαα..νομιζω ομως οτι δεν εχει σχεση.

κατι σε γουρι λες ε!θα παω απο βδομαδα να ψαξω!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ίσως να έχεις δίκιο να είναι νωρίς να νιώσω το μωράκι μου! Απλά που και που αισθάνομαι σαν να έχω πεταλουδίτσες στην κοιλιά μου κάτι που δεν το ένιωθα άλλες φορές! Άλλωστε και αυτό να μην είναι από εδώ και πέρα σιγά σιγά θα κάνει αισθητή την παρουσία του! Μία εβδομάδα έμεινε για να πάω στο γιατρό! Ανυπομονώ να πάω να το δώ το παιδάκι μου!!!!

καλημερα Ιωαννακι!τι κανεις?πως εισαι?

εγω ειπια τα χαπακια μου κ περημενω να περασει λιγη ωριτσα να δω τι θα φαω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ματινακι μου καλως ηρθες..καλημερουδιαααααα!τι κανειςςςςςς?μας ελειψες!;);)

περασες ομορφα με τα ανηψακια σου ε!τι καλα!αφηστε το κλαμα κ μενα τελευταια μου βγαινει απο τις αρχε ςκαλα η μουν..εμεις χθες ειχαμε ττο τραπεζι που σας ελεγα..μεσα σε μια ωρα εκανα κ φαγητο κ γλυκο το πιστευετε~!αργησε να ερθει ο αντρας μου κ τον περημενα για να πμε σουπερ να ψωνησω διαφορα υλικα κ που λεετ κατα της 7 τους περημενα κ ημουν σπιτι 6 παρα..σαν τον βεγκο με βοηθησε κ ο αντρας μου λιγο εκανα κοτοπουλο βρασμενο κ ξεψαχνισμενο στον φουρνο με μανηταρια κρεμα γαλακτος κ κασερι απο πανω τριμενο..ολα αυτα με στρωσεις..κ στο ζωμο του κοτοπουλου εκανα πουρε κ βγηκε πολυ νοστιμος..δυο σαλατες κ ενδιαμεσα το γλυκακι μου τυραμισου που βγηκ επολυ νοστιμο το εκανα μεσα σε ποτηρι πρωτη φορα κ μου αρεσε πιο πολυ!εστρωσα το τραπεζι στα γρηγορα κ ισα ισα προλαβα λιγο να φτιαξω τα μαλια μου κ να βαλω κανα μολυβι στα ματια..αυτα περασαμε ομορφα δεν κατσανε πολυ γιατι ειχαν κ αυτη ενα ζουζουνακι στο σπιτι κ γκρινιαζε κφυγανε,..μετα μεχρι να τα μαζεψω κ να τα πλενω μονη μου γιατι ο αντρας μου τους πηγε σπιτι κ μετα εφυγε πιαστηκε η μεση μου αφηστετα..λες Ματινακι μου κ γω να παω με διαστολη για χειρουργειο ετσι με κοβω..χθες ειδα στον υπνο μου ο τι γεννησα κ δεν ενιωθα καθολου πονο ..κ ηταν ενα αγορακι με πορτοκαλι μαλακια κ μεσα σε ροζ κουβετουλα:rolleyes:οτι να ναι!:tongue:αυτα κ γω εκεθση εγραψα πρωι πρωι!:tongue::tongue:

Λενιω μου καλημερααααααααα!!!!!!!!!

Και μενα μου λειψατε παρα πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κουραστηκες παλι χθες....φιρι φιρι το πας να γεννησεις με διαστολη....κατσε να ξεκουραστεις αγαπακι μου!!!!

Ωραιο φαγακι και γλυκακι εκανες...μπραβο!!!! Να μου στειλεις την συνταγη για το φαγητο γιατι για το γλυκο εχω....

καλημερα Ιωαννακι!τι κανεις?πως εισαι?

εγω ειπια τα χαπακια μου κ περημενω να περασει λιγη ωριτσα να δω τι θα φαω!;)

καλημερα κοριτσακια!

ματινακι χρονια και ζαμανια!!! ολα καλα?

ελενιτσα χαρα στο κουραγιο σου με το τραπεζι!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε? εγω ειμαι μαγαζι και τρεχω να κλεισω εκκρεμμοτητες! σημερα παμε να δουμε το κοριτσουλι μας!

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερααααααααααααα!!!!!!! Απο κεκτημενη ταχυτητα εγραψες κακημερα Ιωαννακι μου....δεν πειραζει καταλαβα οτι εκανες λαθος!!!!!!!

Κι εγω οταν ειχα στο μυαλο μου οτι οπου να 'ναι θα νιωσω το μωρακι μου συνεχεια νομιζα οτι κουνιοταν! Εγω το ενιωσα στις 16 εβδομαδες αμυδρα και στις 17 κανονικοτατα! Απο τις 18 και μετα δεν το συζητω ηταν ζωηρος!!!!!!!!!! Αντε κι εσυ κοντευεις να το δεις το μωρακι σου οπως κι εγω.....με το καλοοοοοοο!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!

ματινακι χρονια και ζαμανια!!! ολα καλα?

ελενιτσα χαρα στο κουραγιο σου με το τραπεζι!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε? εγω ειμαι μαγαζι και τρεχω να κλεισω εκκρεμμοτητες! σημερα παμε να δουμε το κοριτσουλι μας!

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια και ζαμανια δε λες τιποτα γιωτουλα μου!!!!!

Με το καλο να δειτε σημερα την μπουμπουκα σας!!!!!!!!! Περιμενουμε νεακια οποτε μπορεσεις ναι??????

Χαδακια πολλα της στελνω!!!!!

Λενιω μου καλημερααααααααα!!!!!!!!!

Και μενα μου λειψατε παρα πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κουραστηκες παλι χθες....φιρι φιρι το πας να γεννησεις με διαστολη....κατσε να ξεκουραστεις αγαπακι μου!!!!

Ωραιο φαγακι και γλυκακι εκανες...μπραβο!!!! Να μου στειλεις την συνταγη για το φαγητο γιατι για το γλυκο εχω....

ασε Ματινακι μου το ξερω αλα ποοσ πολυ βαριεμαι να ξαπλωνω δεν μπορεις να φανταστεις!αλα πρεπει το ξερω κ οταν φτανω στα ορια μου το κανω!

το φαγητακι ειναι πολυ απλο..

εγω πηρα 6 μπουτια κοτοπουλου τα βαζεις σε μαι κατσαρολα με νερο να βρασουν καλα..μετα τα ξεψαχνιζεις..σε ενα τηγανι βαζεις λιγο λαδακι κ τσιγαριζεις μανηταρια..η φρεσκα ψιλοκομενα η κονσερβας εγω αυτα πηρα χθες!αλατοπιπερωνεις τα αφηνεις λιγο να γινουν..μετα σε ενα ταψι βαζεις ολα τα μανηταριασαν πρωτη στρωση μετα το κοτοπουλο το οπιο το εχεις ξεψαχνισει σε κοματακια το αλατιζεις κ απο πανω δυο μικρα πακετα κρεμα γαλακτος (αναλογα την ποσοτητα θελει κ παραπανω)κ μετα το κασερι τριμενο απο πανω να καλυψει το κοτοπουλο..αυτα!το βαζεις στον φουρνο κ μωλης λιωσει το τυρι κ παρει χρωμα ειναι ετοιμο@συνοδευεται με πουρε που εγω τον εκανα μεσα στο ζωμο που εβρασε το κοτοπουλο κ ειχε τελεια γευση κ επισης το εχω δοκιμασει κ με τραχανα ολικης αλεσεως κ ωγηκε πεντανοστιμο παλι μεσα σε στο ζουμι της κοτας το εβρασα..σαλατουλα κ εχεις ενα πληρες νοστιμο γευμα..παχυντικο δεν λεω αλα μια στις τοσες δεν πειραζει!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...