Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι σιγουρα το σιδερο φταιει..οπως λεει κ το Αναστασακι τα ακτινιδια κ μενα με βοηθησαννε αν κ ειχα πολυ λιγο σε αυτη την εγκυμοσηνη..εμενα το αντιθετο μου εφερε το σιδερο:rolleyes::rolleyes:

ζεστη εε@πωπω σκατε ακομα..αχ δεν παλευεται αλο!:rolleyes:

ακομα που εισαι καλο νοεμβριο να δουμε χειμωνα εδω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικά τα έχω ψάξει από το ιντερνετ!!! ψιλο ξέρω τι θα πάρω.. απλά μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι είναι ακόμη νωρίς για μενα να ξεκινησω τις αγορές....:rolleyes::rolleyes: εντομεταξυ μια κοπέλα που συναντησα στο κομμωτηριο είναι στον 6ο και εχει ετοιμο και το δωματιο , έπιπλα, τα πάντα...
εσύ φαντάζομαι αυτά θα τα έχεις από τον μεγαλο σου ε??

αν ειναι να παμε να τα ψωνίσουμε όλα αυτά μαζί θα μας φανούν πολλα!!! μάλλον πρέπει σιγά σιγά να ξεκινάω τη αγορές....:rolleyes:

ναι Αναστασακι μου εγω τα εχω ηδη αυτα..κ γω πιστευω πως ειναι ωρα ναξεκηνησεις σιγα σιγα να τα παιρνεις μην σου πεσουν πολα μετα..ασε που εγω δεν θελω να ειμαι προληπτικη..αν μπορω κατι να κανω θα το κανω..κ το δωματιο γιατι οχι ναμην ειναι ετοιμο..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν τα μπορω με τιποτα μου φερνουν αναγουλα!!!:(:(

αχ κρίμα!! τότε ξερά σύκα και ξερά σύκα!! (τα σύκα είναι θαυματουργά, αλλά εγώ δεν τα μπορω..) εγώ πήρα και τα all bran δεν μου αρεσαν, πήρα και τα stick Που εχουν τις φυτικες ινες, ούτε αυτά,

δοκίμασα και τους χυμούς ευζειν με συκο και δαμασκηνο.. τα γιαουρτακια activia.. όλα αυτα βοηθανε την κατασταση...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κρίμα!! τότε ξερά σύκα και ξερά σύκα!! (τα σύκα είναι θαυματουργά, αλλά εγώ δεν τα μπορω..) εγώ πήρα και τα all bran δεν μου αρεσαν, πήρα και τα stick Που εχουν τις φυτικες ινες, ούτε αυτά,

δοκίμασα και τους χυμούς ευζειν με συκο και δαμασκηνο.. τα γιαουρτακια activia.. όλα αυτα βοηθανε την κατασταση...

ασε μεγαλο βασανο!!θα το πω και στο γιατρο την παρασκευη μηπως και μου αλλαξει το σιδερο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ναι Αναστασακι μου εγω τα εχω ηδη αυτα..κ γω πιστευω πως ειναι ωρα ναξεκηνησεις σιγα σιγα να τα παιρνεις μην σου πεσουν πολα μετα..ασε που εγω δεν θελω να ειμαι προληπτικη..αν μπορω κατι να κανω θα το κανω..κ το δωματιο γιατι οχι ναμην ειναι ετοιμο..;);)

ναι μωρέ και εγώ θέλω να ενημερωθώ λίγο περισσότερο γι'αυτά και να ξεκινήσω.. γιατί πας σε αυτα τα μαγαζιά και σε πασάρουν ότι θέλουν...

εχθές τελικά πήγα και πήρα μια φόρμα αθλητική από κάτω, (στο νουμερο μου ευτυχως και πολύ άνετη, αλλά κάτω από την κοιλια) και μια ζακετα άπό πάνω (1 νουμερο μεγαλύτερο...):P

σε 11 μέρες κλείνω τον 5ο!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ασε μεγαλο βασανο!!θα το πω και στο γιατρο την παρασκευη μηπως και μου αλλαξει το σιδερο!!!

εμένα μου δωσε και σιροπι duphalac αλλά είναι αηδιαστικότατο!!!!!!!!:mad::-x:-x πες του το. ποιο σιδηρο παίρνεις? εμενα λεγεται ferro sanol

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι και πηγα ιασω να το κανω και πληρωσα και 150!!! βαριοταν ο γιατρος...

το σκ θα φτιαξω βαλιτσα για παν ενδεχομενο!:-P αν και το βλεπω προς το τελος του μηνα!

εγώ πλήρωσα 160! έλεος δηλαδή!!!! με το καλό γιωτακι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εμένα μου δωσε και σιροπι duphalac αλλά είναι αηδιαστικότατο!!!!!!!!:mad::-x:-x πες του το. ποιο σιδηρο παίρνεις? εμενα λεγεται ferro sanol

το δοκιμασα και αυτο και τιποτα δεν γινετε!!! εγω παιρνω το folifer δυο την ημερα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγώ πλήρωσα 160! έλεος δηλαδή!!!! με το καλό γιωτακι!!!

μην λετε για τιμες γιατι εμεις εδω ειμαστε ......

εδωσα 250 για την αυχενικη και θα δωσω 300 για την β επιπεδου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μην λετε για τιμες γιατι εμεις εδω ειμαστε ......

εδωσα 250 για την αυχενικη και θα δωσω 300 για την β επιπεδου!!

τα διπλάσια δηλαδη.....:rolleyes: πάρα πολλά:shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Τι κάνετε; Διαβάζω γράφατε για αποστειρωτές, μωρουδιακά κλπ! Εγώ να σας πω πως έκανα μία έρευνα αγοράς από το ίντερνετ και είδα πως στην Ελλάδα είναι πανάκριβα! Νομίζω πρέπει να το έγραψα στο Αναστασάκι κάποια στιγμή, αν κάνω λάθος ας με συγχωρέσει! Αν μπείτε στο mothercare το αγγλικό θα δείτε αποστειρωτές, θήλαστρα κλπ στο 1/3 της τιμής και πιο κάτω από ότι τα βρίσκουμε εδώ! Για παράδειγμα αποστειρωτής PHILIPS AVENT εδώ έχει 120 - 130 ευρώ και στην Αγγλία μόλις 40 λίρες (45 ευρώ):confused::confused::confused::confused::confused::confused: Παρήγγειλε η συνυφάδα μου από εκεί τα πάντα και οι συσκευές μέσα είχανε και τα μπιμπερό για το μωρό! Τα στέλνουνε Ελλάδα! Εγώ από εκεί θα τα παραγγείλω μόλις μπω στον 7ο με το καλό! Μόνο στα καρότσια έχουνε τις ίδιες τιμές με τις δικές μας! Αυτά!!!!

Το Ποπάκι βγήκε τώρα λογικά και θα έχει τη ζουζούνα της αγκαλίτσα και θα μύρισε το σπίτι μπεμπούλα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...