Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

που είστε βρε κορίτσια σήμερα??????????

γεια σου αναστασακι!!! δεν πολυμπαινω ρε γμτ! δεν προλαβαινω!!!

να δεις εμεις νευρα στο β επιπεδου που δεν μας εβγαλε το προσωπο του παιδιου γιατι ηταν γυρισμενο λεει!!! εκανα τα παραπονα στον γιατρο μου αλλα τι να το κανω? μου εβγαλε αυτος μετα μια!

σημερα μπαινω στον μηνα μου!!! αντε να δουμε!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου αναστασακι!!! δεν πολυμπαινω ρε γμτ! δεν προλαβαινω!!!

να δεις εμεις νευρα στο β επιπεδου που δεν μας εβγαλε το προσωπο του παιδιου γιατι ηταν γυρισμενο λεει!!! εκανα τα παραπονα στον γιατρο μου αλλα τι να το κανω? μου εβγαλε αυτος μετα μια!

σημερα μπαινω στον μηνα μου!!! αντε να δουμε!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

αχ Γιωτάκι μου κοντευεις και εσύ κοριτσάκι μου!!!!!!:P τι καλά!!!!

άσε στον β'επιπέδου εντάξει έχουμε το άγχος μας να είναι όλα καλά, αλλά γιατί μας ξεπετάς κιόλας????

τι να πώ!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ Γιωτάκι μου κοντευεις και εσύ κοριτσάκι μου!!!!!!:P τι καλά!!!!

άσε στον β'επιπέδου εντάξει έχουμε το άγχος μας να είναι όλα καλά, αλλά γιατί μας ξεπετάς κιόλας????

τι να πώ!!!!

ναι και πηγα ιασω να το κανω και πληρωσα και 150!!! βαριοταν ο γιατρος...

το σκ θα φτιαξω βαλιτσα για παν ενδεχομενο!:-P αν και το βλεπω προς το τελος του μηνα!

Λενάκι μου, έφαγες τον γάιδαρο που λένε και έμεινε η ουρά!!! υπομονή κοριτσάκι!!!! κοντευεις!!! αυτη η θεια μου που γέννησε προχθές, είχε πάει το πρωι για καρδιοτοκογράφο και την κρατήσανε!! απλά τώρα εσύ ποιο πολύ ξεκούραση πιστευω θέλεις!!!;)

Ιωαννάκι, αχ αυτές οι ορμόνες μας!!! εγώ πάλι για μηδαμινο λόγο μπορεί να αρχίσω να κλαίω.. να σκευτομαι και να με πιάνει το παράπονο!!! άστα!! αλλά ο δικός μου δεν συνερίζεται καθόλου μαζί μου! πάντα κάνει πίσω!!:rolleyes:

φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!!! σημερα μάλλον βγαίνει και το ποπάκι μας ε????:tongue::tongue:

Αναστασάκι μου τι κάνεις; Δεν μπορώ να πω κι εμένα κάνει πίσω σχεδόν πάντα αλλά εχθές ήταν άλλο πράγμα! Πάει πέρασε τώρα! Άσε που μπορεί να κατάλαβα και το μωράκι μου! Δεν είμαι σίγουρη αλλά ένιωσα σαν να έχω φρουσκαλίτσες στο κέντρο της κοιλιάς μου! Ουφ πότε θα σιγουρευτώ;;;;;

Πω πωωωω 2.5 κιλά η μπέμπα; Πράγματι πολύ μικρούλα γεννήθηκε! Γερό να είναι όπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου!

Αναστασάκι μου τι κάνεις; Δεν μπορώ να πω κι εμένα κάνει πίσω σχεδόν πάντα αλλά εχθές ήταν άλλο πράγμα! Πάει πέρασε τώρα! Άσε που μπορεί να κατάλαβα και το μωράκι μου! Δεν είμαι σίγουρη αλλά ένιωσα σαν να έχω φρουσκαλίτσες στο κέντρο της κοιλιάς μου! Ουφ πότε θα σιγουρευτώ;;;;;

Πω πωωωω 2.5 κιλά η μπέμπα; Πράγματι πολύ μικρούλα γεννήθηκε! Γερό να είναι όπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου!

ναι! 2.500 και γεννήθηκε κανονικά! όχι πρόωρα!!! βρε Ιωαννάκι μου είναι νωρίς ακόμα! μην αγχώνεσαι θα το νιώσεις!!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τελικά έκανα λάθος ! το βάρος του μπέμπη μου δεν είναι 430 αλλά το χαρτί γράφει 488γρ!!! (ο άντρας μου με μπερδεψε!:rolleyes:) ενταξει στο περίπου τα βγάζουνε θα μπου πεις....:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τελικά έκανα λάθος ! το βάρος του μπέμπη μου δεν είναι 430 αλλά το χαρτί γράφει 488γρ!!! (ο άντρας μου με μπερδεψε!:rolleyes:) ενταξει στο περίπου τα βγάζουνε θα μπου πεις....:P:p

μια χαρα βαρος εχει, εμενα ηταν 450! μεγαλος θα βγει και εσενα!:rolleyes:

Διαφημίσεις

ηρθα κγω.,..πηραμε την ομπρελιτσα μα ςκ πηγαμε με τον μικρο κρεοπωλειο μετα μαγειρεψα..φαγαμε κ πριν λιγο κοιμηθηκε το γιαυρι μου!

Αναστασακι μου τελεια η μπεμπα ε!τωρα που το λετε βρε κοριτσια αυτο με την φωτο απο το μεγαλο υπερηχο εμενα ουτε καν μου βγαλανε..κ δεν το σκεφτηκα καθολου..στον μικρο μου ειχαν βγαλει δυο πολυ καλες με το πρωσοπακι του σε αυτην οχι!κριμαicon_sad.gifεμενα αν δεν κανω λαθος ηταν 440 γρ..δεν θυμαμαι καλαrolleyes.gif

Γιωτακι μου ετοιμαζεις βαλιτσουλα..αχ κ γω σιγα σογα ξεκηναω..σημερα που με ειδε η μαμα μου λεει σαν να κατεβηκε η κοιλια σου..περασε λιγο απο μενα μετα την δουλεια της κ να σας πω την αληθεια εδω κ μερες το εχω προσεξει//λετε να με πιασει τιποτα νωρητερα ..με τετιες συσπασεις που εχω ε ιλικρινα ωρες ωρες νομιζω οτι ξεκιναει ο τοκετος γιατι ειναι κ με πονο μαζι κ μεχρι να περασει φυσαω κ ξεφυσαω ..πηρα κ την γιατρο μου σημερα να την ρωτησω αν μπορει να μου γραψει τις ενεσεις που μου ειπανε να κανω κ τελικα σε κανα μιαμιση βδομαδα θα ξαναπαω να με δει μου ειπε να δει κ την τομη μου πρεπειε κ να δει κ με τις συσπασεις μου τι γινεται!

Ιωαννακι μου αυτο θα ηταν μωρε..οπου να ναι η παρουσια του θα γινεται ολο κ πιο αισθητη οσο ναναι μεγαλωνει το ζουζουνι icon_wink.gificon_wink.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

και εγώ τόσο! εμένα μου βγάζει και 3 μέρες παραπάνω ότι είμαι.

έτοιμο το δωμάτιο της μικρής????:tongue:

ναι ναι ετοιμο και τα ρουχα της πλυμενα σιδερωμενα και μεσα στην συρταριερα. βεβαια εχουμε να κανουμε μερικα ψωνια ακομα, αλλα εχουν μεινει λιγα! ειναι το πιο ωραιο δωματιο του σπιτιου και περιμενει την πριγκιπεσσα!:-P

ναι ναι ετοιμο και τα ρουχα της πλυμενα σιδερωμενα και μεσα στην συρταριερα. βεβαια εχουμε να κανουμε μερικα ψωνια ακομα, αλλα εχουν μεινει λιγα! ειναι το πιο ωραιο δωματιο του σπιτιου και περιμενει την πριγκιπεσσα!:-P

αχ τέλεια!!! τελικά τι θέμα έβαλες???:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ηρθα κγω.,..πηραμε την ομπρελιτσα μα ςκ πηγαμε με τον μικρο κρεοπωλειο μετα μαγειρεψα..φαγαμε κ πριν λιγο κοιμηθηκε το γιαυρι μου!

Αναστασακι μου τελεια η μπεμπα ε!τωρα που το λετε βρε κοριτσια αυτο με την φωτο απο το μεγαλο υπερηχο εμενα ουτε καν μου βγαλανε..κ δεν το σκεφτηκα καθολου..στον μικρο μου ειχαν βγαλει δυο πολυ καλες με το πρωσοπακι του σε αυτην οχι!κριμα:-(εμενα αν δεν κανω λαθος ηταν 440 γρ..δεν θυμαμαι καλα:rolleyes:

Γιωτακι μου ετοιμαζεις βαλιτσουλα..αχ κ γω σιγα σογα ξεκηναω..σημερα που με ειδε η μαμα μου λεει σαν να κατεβηκε η κοιλια σου..περασε λιγο απο μενα μετα την δουλεια της κ να σας πω την αληθεια εδω κ μερες το εχω προσεξει//λετε να με πιασει τιποτα νωρητερα ..με τετιες συσπασεις που εχω ε ιλικρινα ωρες ωρες νομιζω οτι ξεκιναει ο τοκετος γιατι ειναι κ με πονο μαζι κ μεχρι να περασει φυσαω κ ξεφυσαω ..πηρα κ την γιατρο μου σημερα να την ρωτησω αν μπορει να μου γραψει τις ενεσεις που μου ειπανε να κανω κ τελικα σε κανα μιαμιση βδομαδα θα ξαναπαω να με δει μου ειπε να δει κ την τομη μου πρεπειε κ να δει κ με τις συσπασεις μου τι γινεται!

Ιωαννακι μου αυτο θα ηταν μωρε..οπου να ναι η παρουσια του θα γινεται ολο κ πιο αισθητη οσο ναναι μεγαλωνει το ζουζουνι :wink::wink:

Λενάκι μου δεν πηγαίνεις για καρδιοτοκογράφο???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μου τελεια η μπεμπα ε!τωρα που το λετε βρε κοριτσια αυτο με την φωτο απο το μεγαλο υπερηχο εμενα ουτε καν μου βγαλανε..κ δεν το σκεφτηκα καθολου..στον μικρο μου ειχαν βγαλει δυο πολυ καλες με το πρωσοπακι του σε αυτην οχι!κριμαicon_sad.gifεμενα αν δεν κανω λαθος ηταν 440 γρ..δεν θυμαμαι καλαrolleyes.gif

Ιωαννακι μου αυτο θα ηταν μωρε..οπου να ναι η παρουσια του θα γινεται ολο κ πιο αισθητη οσο ναναι μεγαλωνει το ζουζουνι icon_wink.gificon_wink.gif

ελενακι μου τι κανεις? πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε! κοιτα συμπτωση και εμενα μου ειπε η μαμα μου σημερα οτι εχει κατεβει η κοιλια! εγω θα παω την παρασκευη, θα με βλεπει καθε 10 μερες λεει. ελπιζω ολα καλα, λιγο υπομονη θελει με τα πονακια, και εγω ποναγα σημερα λιγο.

λιγο μας εμεινε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...