Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια επέστρεψα!!! πολύ ωραίο το μαλλί και με αυτη τη βαφη (ΙΝΟΑ) δεν κατάλαβα τίποτα... ούτε τσούξιμο, ούτε φαγούρα, ούτε μυρωδιά! μια χαρά! η κοπέλα που μου την περνούσε ήταν στον 6ο μήνα!! και είχαμε να λέμε!! μου είπε πως αυτη μαζί με τις καθιερωμένες εξετάσεις της κάνει καλλιεργεια κολπικού υγρού για τυχόν μικρόβια!!!!:rolleyes::rolleyes:

και τελευταια φορά μου ειπε πως βρήκαν ένα (κολοβακτηριδιο νομιζω μου ειπε) και τις εγραψε ενεσεις!!! και δεν είχε συμπτωματα .. ούτε φαγούρα ούτε υγρα!! τίποτα:shock:

εμένα δεν μου έχει κάνει πάντως!!! εσας σας κάνει??????? με εβαλε σε σκέψεις!!

Μπορέ κάτι να της βρήκανε στις πρώτες κολπικές που κάνουμε στον 3ο μήνα και να χρειάζεται να κάνει συνέχεια! Αυτό δε σημαίνει πως όλες πρέπει να κάνουμε τα ίδια! Μην αγχώνεσαι βρε! Ωραίο το μαλλάκι εεε;;; Εμένα ο γιατρός μου έχει απαγορέψει ακόμη και τις φυτικές! Άσε που μία φίλη Κομμώτρια μου είπε πως δεν υπάρχουν ακίνδυνες βαφές! Όλες εχουν αμμωνία μέσα γιατί αλλιώς δεν βάφεται το μαλλί!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορέ κάτι να της βρήκανε στις πρώτες κολπικές που κάνουμε στον 3ο μήνα και να χρειάζεται να κάνει συνέχεια! Αυτό δε σημαίνει πως όλες πρέπει να κάνουμε τα ίδια! Μην αγχώνεσαι βρε! Ωραίο το μαλλάκι εεε;;; Εμένα ο γιατρός μου έχει απαγορέψει ακόμη και τις φυτικές! Άσε που μία φίλη Κομμώτρια μου είπε πως δεν υπάρχουν ακίνδυνες βαφές! Όλες εχουν αμμωνία μέσα γιατί αλλιώς δεν βάφεται το μαλλί!!!!!

οι ΙΝΟΑ δεν έχουν αμμωνία. οι προηγούμενες εξετάσεις της ηταν καθαρές... εμένα δεν μου ζήτησε ποτε να κάνω πάντως!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οι ΙΝΟΑ δεν έχουν αμμωνία. οι προηγούμενες εξετάσεις της ηταν καθαρές... εμένα δεν μου ζήτησε ποτε να κάνω πάντως!

Ούτε εμένα βρε! Μην αγχώνεσαι! Μπορεί η κοπέλα να έχει κάτι και να χρειάζεται να κάνει συχνά! Ίσως να της βρήκανε κάποιο μικρόβιο που να προκαλεί κάποια λοίμωξη στο παιδί! Η συνυφάδα μου πάντως είχε και όταν γέννησε τη μικρή της με φυσιολογικό τοκετό κόλλησε μηνιγγίτιδα! Υπάρχουν πολλά! Αν δεν έδειξαν κάτι οι πρώτες εξετάσεις τότε μην ανησυχείς! Όλα καλά θα είναι! Άλλωστε μπορεί η κοπέλα να έχει βίτσιο και να εξετάζεται συνέχεια! Άσχετο! Τί μαγείρεψες;

κου κου κου...ειναι καμια εδωωωωωωωωωω????

εγω πριν λιγο ηρθα και εβαλα το κοτοπουλακι μου να γινεται με πατατουλες στο φουρνο!!!!!θα φαω λιγο αργα αλλα δε πειραζει!!!!!

σημερα τα ξημερωματα την ενιωσα λιγο τη μικρουλα μου.....χιχιχιχιχιχ....

bg1142822.jpg

princess2.gif

κου κου κου...ειναι καμια εδωωωωωωωωωω????

εγω πριν λιγο ηρθα και εβαλα το κοτοπουλακι μου να γινεται με πατατουλες στο φουρνο!!!!!θα φαω λιγο αργα αλλα δε πειραζει!!!!!

σημερα τα ξημερωματα την ενιωσα λιγο τη μικρουλα μου.....χιχιχιχιχιχ....

ρανιάκι μου τι κάνεις?? και πριν λίγο έφαγα!! το ένιωσες το ζουζούνι σου ε??? όλη μέρα στη δουλειά δεν χαλαρώνεις για να τη νιώσεις... αυτό πιστευω!!:rolleyes:

Ούτε εμένα βρε! Μην αγχώνεσαι! Μπορεί η κοπέλα να έχει κάτι και να χρειάζεται να κάνει συχνά! Ίσως να της βρήκανε κάποιο μικρόβιο που να προκαλεί κάποια λοίμωξη στο παιδί! Η συνυφάδα μου πάντως είχε και όταν γέννησε τη μικρή της με φυσιολογικό τοκετό κόλλησε μηνιγγίτιδα! Υπάρχουν πολλά! Αν δεν έδειξαν κάτι οι πρώτες εξετάσεις τότε μην ανησυχείς! Όλα καλά θα είναι! Άλλωστε μπορεί η κοπέλα να έχει βίτσιο και να εξετάζεται συνέχεια! Άσχετο! Τί μαγείρεψες;

μου είπε πως οο γιατρός της το κάνει σέ όλες τις έγκυες... το έχει μέσα στις εξετάσεις και δεν το κάνουν όλοι οι γιατροί.... βασικά εσείς έχετε καθόλου υγρά?? εγώ έχω!! καμιά φορά άχρωμα σαν νερό και κάποιες φορες πιο ποιχτά και ασπρα και καμια φορά προς το κίτρινο αλλά όχι πολύ κιτρινο..(πολύ περιγραφικη ε?????:cool:)

Ιωαννάκι έκανα πατάτες γιαχνί και έγιναν μούρλια!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλέεεεεεεεεεεεεε ξέχασα να σας πώ!!! έστειλα εχθές μήνυμα στο ματινάκι να της πω για τα νέα μου από τον υπέρηχο και μου είπε να σας δώσω πολλά χαιρετίσματα και φιλάκια!!! περνάει λέει πολύ ωραία με τα ζουζούνια τα ανηψάκια!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια είμαι λίγο χάλια τώρα! Μάλωσα με τον άντρα μου και έχω πλαντάξει στο κλάμα!:(:(:(:( Δεν μπορώ να ελέγξω τα νεύρα μου και αισθάνομαι άσχημα! Νιώθω πως κανένας δεν με καταλαβαίνει!:(:(:(:(:(

καλημεραααααααααααα..τι δροσουλα ειναι αυτη σημερα θεουλη μουυυυυυ!

αχχχ επιτελουςςς!το πρωι σκεπαστηκα κ ηταν τελειααααααααα!

ακομα βρεχει εξω κ πολυ μαρεσειιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Αναστασακι μου μεγια το μαλακι σου!κ γω σκεφτομαι να τα βαψω ακοαμ μαι φορα πριν μπω για να γεννησω..τα εχω βαψει ακομα μια σε αυτη την εγκυμοσηνη..ειχα κανει πολες ξανθες ανταυγειες πανω στην μαυρη ριζα..πρεπει να το ξανακανω γιατι η ριζα μου εχει κατεβει πολυ!

Ρανιουκο μουυυυυυ νοστιμο το φαγακι σου..εγω σημερα αν σταματησει η βροχη πρεπει να κατεβω στο κρεοπωλειο να παρω λεω μπριζολιτσες με πατατουλες στο φουρνο να κανω..

ενιωσες την μικρουλιτσα σου ε!αχ μωρε η ζουζουνα σου!:D:D

Ιωαννακι μου κ μεις μια απο τα ιδια την κυριακη πρωι μαλωσαμε πολυ ασχημα κ εγω κλαμα να δεις ..δυστηχως δνε μπορεις να συγκρατηθεις κ ξεσπας!εμενα μετα ηρθε κ καθησε διπλα μου κ προσπαθουσε να μεκαλοπιασει ααλ εγω τιποτα..ειχα θυμωσει πολυ..κ συνηηθως αυτοι οι καυγαδες ξεκινανε για ασημαντους λογους κ ειδικα τωρα στην εγκυμοσηνη που εχουμε κ νευρα πολες φορες κ ειμαστε πιο ευεξαπτες αυτοι θα επρεπε να κανουν περισοτερο υπομονη κ νακανουν πισω!

εγω να σας πω την αληθεια τωρα που ενω ξερω οτι μου εμεινε λιγο ξεκηνησα κ παλι τη γκρινια..αν ειμαι πολυ ωρα ξαπλα κ μετα σηκωθω νιωθω μια πολυ εντονη πιεση κατω χαμηλα..ξερετ που!με ενοχλει πολυ..αφηστε που εβγαλα κ εκει αυτες τις εντονες φλεβες κ ειναι γενικως πρησμενο:rolleyes:αχχχ χθες σκεφτομουν δεν ξερω αν θα ξααναανετξω τον τελευταιο μηνα σε μια αλη εγκυμοσηνη κ ειδικα αυτες οι συσπασεις αχ κοριτσια ειναι τοσο εντονες που νομιζω πως ξεκιναει τοκετος..εκεινη την ωρα δνε μπορω να κουνηθω ..κ κρατανε πολυ..κ εντονος πονος.ουφφφφφφ!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα! Έχεις δίκιο Λενάκι μου! Είμαι αρκετά ευέξαπτη στην αγκυμοσύνη και νιώθω πως δεν με καταλαβαίνει! Μετά όπως είπες κι εσύ, ήρθε δίπλα μου, με αγκάλιασε και με καλόπιανε! Τι το θες; Με έκανε χάλια; Να σε κάψω Γιάννη να σε αλλείψω λάδι!!! Τέλοσπάντων! Βρέχει ε; Σε εμάς έβρεξε εχθές το βράδυ και σήμερα να ένας ήλιος μου έσπασε τα νεύρα!

Σε αφήνω πάω να πιω καφέ με την κουμπάρα μου θα μπω αργότερα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Έχεις δίκιο Λενάκι μου! Είμαι αρκετά ευέξαπτη στην αγκυμοσύνη και νιώθω πως δεν με καταλαβαίνει! Μετά όπως είπες κι εσύ, ήρθε δίπλα μου, με αγκάλιασε και με καλόπιανε! Τι το θες; Με έκανε χάλια; Να σε κάψω Γιάννη να σε αλλείψω λάδι!!! Τέλοσπάντων! Βρέχει ε; Σε εμάς έβρεξε εχθές το βράδυ και σήμερα να ένας ήλιος μου έσπασε τα νεύρα!

Σε αφήνω πάω να πιω καφέ με την κουμπάρα μου θα μπω αργότερα!

καλημερα Ιωαννακι μου..ετσι ακριβως ειναι..σε κανουν χαλια κ μετα σε καλοπιανουν!πολες φορες δεν μας καταλαβαινουν..κ μενα το κανει αυτο κ ειδικα στην εγκυμοσηνη οτι ειναι απο τις ορμονες κ πρπεει να ειναι πιο υπομονετικοι αλα που:confused::confused:

αχ σοβαρα βγηκε παλι ο ηλιος..ωχχ@κ εδω καπως ετσι λεεν οτι θα γινει θα βρεξει κ μετα παλι θα εχει ζεστη..δεν το θελω καθολου..την βαρεθηκα τη ζεστη..ετσι θελω να ειναι απο δω κ περα..αν κ δεν θα εχω τι να φοραω τωρα που το σκεφτομαι..:rolleyes::rolleyes:

καλο καφεδακο Ιωαννακι μου..τα λεμε αργοτερα...φιλακιααααα;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα!!!!!!!!!!!! βρέχει!! βρέχει!! βρέχει!!!:P:p

Αχ κορίτσια εχθές πήγα και είδα την νεογέννητο μπουμπού!!!! 2.5 κιλά γεννήθηκε!! μια σταλα είναι!!!!:tongue: αχ μόλις την είδα λέω παναγίτσα μου τι μικρούλι που είναι αυτό???? στη βιοκλινικη γέννησε (πρωην γαληνός). και όταν την έφεραν το απογευμα δεν αφηναν μέσα άλλους, μόνο τους γονείς!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου, έφαγες τον γάιδαρο που λένε και έμεινε η ουρά!!! υπομονή κοριτσάκι!!!! κοντευεις!!! αυτη η θεια μου που γέννησε προχθές, είχε πάει το πρωι για καρδιοτοκογράφο και την κρατήσανε!! απλά τώρα εσύ ποιο πολύ ξεκούραση πιστευω θέλεις!!!;)

Ιωαννάκι, αχ αυτές οι ορμόνες μας!!! εγώ πάλι για μηδαμινο λόγο μπορεί να αρχίσω να κλαίω.. να σκευτομαι και να με πιάνει το παράπονο!!! άστα!! αλλά ο δικός μου δεν συνερίζεται καθόλου μαζί μου! πάντα κάνει πίσω!!:rolleyes:

φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!!! σημερα μάλλον βγαίνει και το ποπάκι μας ε????:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντοματαξύ εχθές το βράδυ τα πήρα πολύ άσχημα!!!!!!!!!!!!

ανοίγω το φάκελο να δω τις εξετάσεις από τον β'επιπέδου και κοιτάω τη φωτογραφία του μωρου.. και τι βλέπω??? ένα ποδαράκι!!!! έλεος δηλαδή μου έρχεται να πάω και να την ξεμαλιάσω!!!!!!

επειδή αργούσε ο γιατρός όπως σας είχα πει, ήρθε μια κοπέλα να με ετοιμάσει και μου έβαλε να το δω έγχρωμο, και εβγαλε αυτη τη φωτό!

καλα και ο άλλος δεν μπορούσε να το δει και να βγάλει μια σωστη με το μωράκι μου????:confused:

ΑΔΙΚΟ έχω?????:mad::-x

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...