Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!

Τι κάνετε;;;;

Ματινάκι μου συγχαρητήρια!!!!! ήρθε το δωράκι σου όταν δεν το περίμενες!!! τι ωραία έκλπηξη!!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!!!!

Νατασούλα μου τι κάνεις αγάπη;;;; Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!!! Περάσατε πολύ ωραία ε;;; Μπράβο!!!! Και του χρόνου 4!!! τι κάνει η ζουζούνα σου;;;Μ' αρέσει το πείσμα σου;)

Λενιώ μου πρωϊνή;;; σε ξυπνάει ο μικρός ή ο μεγάλος;;; τι κάνεις άλλο;;;;

Ποπάκη μου τι κάνεις;;; τι κάνει η νεραιδούλα μας;;;; καλά κάνεις και βγάζεις χαρτζηλίκι, τα έξοδα είναι πολλά;)

Ρανιούκο μου λίγη υπομονή και μετά το γάμο θα έρθει το πιο όμορφο δωρο του κόσμου!!!!!

Ματινάκι, Νενάκι ((((((((((((((((()))))))))))))))))

Αλήθεια λενιώ μου, το ελερινάκι δε μπήκε καθόλου!!!!! μακάρι να είναι όλα καλά!!!!!

Ωχ!!!! τι νύχτα!!!! Να ξαπλώσεις το μεσημεράκι να ξεκουραστείς!!!!!

χαχαχα έδινε το παρόν το παλικαράκι σου ε;;;; ε τι το παιδί ήσυχο και κοιμισμένο να είναι;;;;:D

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥ ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑ!ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΑΩ ΣΤΗς 7 ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Κ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ ΟΜΙΚΡΟς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΠΟΤΕ 8ΠΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ..ΦΑΓΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Κ ΚΑΘΗΣΑ ΤΩΡΑ Κ Ο ΜΙΚΡΟς ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΤΕΡ ΠΑΙΔΙΚΑ!;)ΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΗΣΥΧΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΘΕς ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ!;);)

ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?Ο ΜΙΚΡΟς ΓΥΡΗΣΕ?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααα

μπραβο ματινακι μου!!συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν???εγω πειζω στην δουλεια:-(:-(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΦΑΚΗ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΙς.;).ΒΑΡΕΤΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ Ε!ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΑς Κ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΙ ΚΑΛΑΑ!!:D:D

ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΧΘΕς ΚΑΤΑ ΤΗς 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΟΔΑ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ..ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ..ΜΑΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΝΩΡΗς ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΑΤ ΤΗς 12ΜΙΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗς 4 ΕΦΑΓΑ ΛΙΓΑ ΠΟΠΚΟΡΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ Κ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΑΛ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΑΑΝΓΟΥΛΑ Κ ΕΙΧΑ ΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΠΚΟΡΝ..ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΠΟΛΑ!ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!

ΕΠΙΣΗς ΞΕΚΗΝΗΣΑ ΑΠΟ ΧΘΕς ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΤΑ ΟΥΤΟΠΑΡ ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΣΠΑΣΕΙς!Κ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑ 6 ΩΡΕς..ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ Ο ΜΙΚΡΟς ΚΑΤΑ ΤΗς 4 Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΙΑ Κ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ..ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗς ΝΥΧΤΑ!:tongue::tongue:ΕΣΥ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ?ΠΩς ΕΙΣΑΙ?ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕς ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑς!;);)

ΑΧ ΧΘΕς ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΣΕΗΜΜΕΡΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΣΥΧΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ !:shock:;)

αμαν λενακι μου ταλαιπωρηθηκες, να κοιμηθεις το μεσημερακι να αναπληρωσεις!!!!!!το μωρακι προχθες κοιμοταν αλλα δεν κοιμαται ολη την ωρα;)αααααμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρα!!!!!

Τι κάνετε;;;;

Ματινάκι μου συγχαρητήρια!!!!! ήρθε το δωράκι σου όταν δεν το περίμενες!!! τι ωραία έκλπηξη!!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!!!!

Νατασούλα μου τι κάνεις αγάπη;;;; Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!!! Περάσατε πολύ ωραία ε;;; Μπράβο!!!! Και του χρόνου 4!!! τι κάνει η ζουζούνα σου;;;Μ' αρέσει το πείσμα σου;)

Λενιώ μου πρωϊνή;;; σε ξυπνάει ο μικρός ή ο μεγάλος;;; τι κάνεις άλλο;;;;

Ποπάκη μου τι κάνεις;;; τι κάνει η νεραιδούλα μας;;;; καλά κάνεις και βγάζεις χαρτζηλίκι, τα έξοδα είναι πολλά;)

Ρανιούκο μου λίγη υπομονή και μετά το γάμο θα έρθει το πιο όμορφο δωρο του κόσμου!!!!!

Ματινάκι, Νενάκι ((((((((((((((((()))))))))))))))))

Αλήθεια λενιώ μου, το ελερινάκι δε μπήκε καθόλου!!!!! μακάρι να είναι όλα καλά!!!!!

καλημερουδια σοφακι μου!!!!!!!!!!!!!!!καλα ειμαστε!!!!!!εσυ?το αγορακι σου γυρισε?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα

καλημερα εφακη!!!!!!!!!!!!!πολυ δουλεια ε?ουφ........υπομονη!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αμαν λενακι μου ταλαιπωρηθηκες, να κοιμηθεις το μεσημερακι να αναπληρωσεις!!!!!!το μωρακι προχθες κοιμοταν αλλα δεν κοιμαται ολη την ωρα;)αααααμε!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΜΩΛΗς ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΜΙΡΚΟ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΓΩ!

ΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΜΑΛΟΝ..ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΣΑς ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΥΣΗΧΟ ΜΩΡΑΚΙ!:tongue::tongue:

ΕΣΕΝΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ ΣΟΥ?ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ..ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΑΜΑΤς ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ?ΑΝ ΝΑΙ ..ΛΙΓΑΚΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙ ΚΑΛΑ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥ ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑ!ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΑΩ ΣΤΗς 7 ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Κ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ ΟΜΙΚΡΟς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΠΟΤΕ 8ΠΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ..ΦΑΓΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Κ ΚΑΘΗΣΑ ΤΩΡΑ Κ Ο ΜΙΚΡΟς ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΤΕΡ ΠΑΙΔΙΚΑ!;)ΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΗΣΥΧΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΘΕς ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ!;);)

ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?Ο ΜΙΚΡΟς ΓΥΡΗΣΕ?

Αχ!!!! τι καλός που είναι ο μεγάλος σου!!!! δε σε κουράζει πολύ!!!! Δώστου ένα γλυκό φιλάκι και χαδάκια στον μικρό σου!!!! μην έχουμε και ζήλειες;)Καλά είμαι, ήθελα να πάω λαϊκή αλλά ο καιρός είναι χάλια και ο άντρας μου πήρε το αυτοκίνηρο, οπότε θα κάτσω μέσα!!!!Όχι, δε γύρισε θα κάτσει τώρα μέχρι πότε;;;; μέχρι να βαρεθεί:rolleyes:Εχθές το απόγευμα δεν έκανα τίποτα "άδειασα" το μυαλό μου, ξαπλωσα και έβλεπα ταινιούλες!!!!! ωραία ήταν είχα πολύυυυυυυ καιρό να το κάνω αυτό!!!! μου λείπει δε πολυμπαίνω στο δωματιάκι του!!!!!

καλημερουδια σοφακι μου!!!!!!!!!!!!!!!καλα ειμαστε!!!!!!εσυ?το αγορακι σου γυρισε?

Μπράβο αγαπούλα μου!!!! ο καιρός εκεί;;;;

Όχι δε γύρισε....θα κάτσει ακόμα πιστεύω....

Εχθές η πρώτη του κουβέντα "Μαμά ψωνίστηκα" ένα κάρο παιχνίδια πάλι!!!!

Μόλις ακούσει τις λέξεις "δώρο" ή "παγωτό" γυαλίζουν τα ματάκια του!!!!!:tongue:

καλημεραααααααααα

Καλημέρα!!!! καλά είμαστε!!!! εσύ πολλή δουλειά σήμερα;;;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αχ!!!! τι καλός που είναι ο μεγάλος σου!!!! δε σε κουράζει πολύ!!!! Δώστου ένα γλυκό φιλάκι και χαδάκια στον μικρό σου!!!! μην έχουμε και ζήλειες;)Καλά είμαι, ήθελα να πάω λαϊκή αλλά ο καιρός είναι χάλια και ο άντρας μου πήρε το αυτοκίνηρο, οπότε θα κάτσω μέσα!!!!Όχι, δε γύρισε θα κάτσει τώρα μέχρι πότε;;;; μέχρι να βαρεθεί:rolleyes:Εχθές το απόγευμα δεν έκανα τίποτα "άδειασα" το μυαλό μου, ξαπλωσα και έβλεπα ταινιούλες!!!!! ωραία ήταν είχα πολύυυυυυυ καιρό να το κάνω αυτό!!!! μου λείπει δε πολυμπαίνω στο δωματιάκι του!!!!!

ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥ Κ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ Κ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΥΖΟΥΝΟ!

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΑΩ ΑΣΠΟΥΜΕ..ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΙς ΓΚΡΙΝΙΕς ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕς!

ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΙΡΟς ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΤΟς Κ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ Κ ΠΑΛΙ!

ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΞΑΝΘΟΥΛΗς ΣΟΥ!ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΛΟΝ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΑΦΙΕΡΩΣΕς ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Κ ΓΩ ΧΘΕς ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΑΙ ΤΑΙΝΑΙ ΑΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ!ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΙΝΕΜΑ!ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕς Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΟΜΟΥ!ΑΛΑ ΟΧΙ ΧΑΖΕς..ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΘΡΙΛΕΡ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥ Κ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ Κ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΥΖΟΥΝΟ!

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΑΩ ΑΣΠΟΥΜΕ..ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΙς ΓΚΡΙΝΙΕς ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕς!

ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΙΡΟς ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΤΟς Κ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ Κ ΠΑΛΙ!

ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΞΑΝΘΟΥΛΗς ΣΟΥ!ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΛΟΝ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΑΦΙΕΡΩΣΕς ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Κ ΓΩ ΧΘΕς ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΑΙ ΤΑΙΝΑΙ ΑΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ!ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΙΝΕΜΑ!ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕς Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΟΜΟΥ!ΑΛΑ ΟΧΙ ΧΑΖΕς..ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΘΡΙΛΕΡ!;)

Αχ!!!! αυτή η γκρίνια είναι το χειρότερο μου!!!!! εμένα ήταν και είναι ζωηρός!!!! είναι και πολύ γκρινιαρούκος αλλά ήμουν και εγω μικρή οπότε τι να πω....

Αχ!!!! αυτή η γκρίνια είναι το χειρότερο μου!!!!! εμένα ήταν και είναι ζωηρός!!!! είναι και πολύ γκρινιαρούκος αλλά ήμουν και εγω μικρή οπότε τι να πω....

ΑΧ Κ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!Κ ΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ!ΤΙ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΥΛΙΚΑ!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΑΧ Κ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!Κ ΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ!ΤΙ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΥΛΙΚΑ!:tongue::tongue:

χαχαχα σωστή Λενιώ μου!!!! τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα;;;;

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΜΩΛΗς ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΜΙΡΚΟ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΓΩ!

ΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΜΑΛΟΝ..ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΣΑς ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΥΣΗΧΟ ΜΩΡΑΚΙ!:tongue::tongue:

ΕΣΕΝΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ ΣΟΥ?ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ..ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΑΜΑΤς ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ?ΑΝ ΝΑΙ ..ΛΙΓΑΚΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙ ΚΑΛΑ!;);)

καλα κανει το αγορακι σου!!!!!!!καλυτερα ζωηρουλι!!!!!!!

η μπεμπουλα καλα ειναι, δινει τις κλωτσιτσες της!!!!!!

αχ μεσα ιουλιου σταματαω την δουλεια, θα εχω γινει ενα μπαλονι.....υπομονη!!!!!!!!

Μπράβο αγαπούλα μου!!!! ο καιρός εκεί;;;;

Όχι δε γύρισε....θα κάτσει ακόμα πιστεύω....

Εχθές η πρώτη του κουβέντα "Μαμά ψωνίστηκα" ένα κάρο παιχνίδια πάλι!!!!

Μόλις ακούσει τις λέξεις "δώρο" ή "παγωτό" γυαλίζουν τα ματάκια του!!!!!:tongue:

σοφακι μου ο καιρος μουντος και εδω!!!!!!!

εεεεε καλα μολις δουν δωρακια και παιχνιδια, το καλυτερο τους!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...