Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

νομιζω οτι ειχε πει τεταρτη οτι βγαινει.....αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι....τωρα θα ειναι με τη μπουμπουδενια της αγκαλιτσα...χιχιχιχχχι!!!!;)

ιωαννακι μου παω να κανω μπανακι,να φαω κατι και να ξαπλαρω....

ονειρα γλυκα και μακια πολλααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Καληνύχτα Ρανιούκο! Φιλάκιαααα!!!! Σμουάτςςςςςςςςς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε?? πρώτη ανοίγω το καφ'ε σήμερα!!!!!!!!!!

ρανιάκι!! ελπίζω σήμερα να ένοισες την μπιζουδένια σου και να σου έφτγε το άγχος! αλλά και πάλι είναι μικρούλα μωρέ μην ανυσηχείς!!!! μετά την 20η με 21η λένε....;)

σήμερα έχω ραντεβού στο κομμωτήριο στις 11:00... άντε να δω πόση ώρα θα με πάρει!!!

Α δε σας είπα! εχθές μετά τον υπέρηχο πήγαμε στα Λητώ στην καλαμαριά, δεν αινθουσιάστηκα.. πολύ μικρό το μαγαζί και πολύ λίγα σχέδια σε καροτσάκια... και χρώματα! ρίξαμε απλώς μια ματιά και ρώτησα κάποια πράγματα!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιααααααααα!

Αναστασακι μουυυυυυυυυυ ευχαρηστω!;);)

το ειδες το γιαυρακι σουυυυυυ!ολα καλα χαιρομαι πολυ που ηρεμισες τωρα πια..τελειωσε οχι αλα ανχη..;););)430 γρ ε!αχ μωρε το μικρουλη~

Ρανιουκακο μου ευχαρηστω αγαπουλιτσα μου ..εσυ τι κανεις πως εισαι?αντεχεις ακομα στη δουλεια?

Ιωαννακι μου ευχαρηστω κ σενα~;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααααα!

Αναστασακι μουυυυυυυυυυ ευχαρηστω!;);)

το ειδες το γιαυρακι σουυυυυυ!ολα καλα χαιρομαι πολυ που ηρεμισες τωρα πια..τελειωσε οχι αλα ανχη..;););)430 γρ ε!αχ μωρε το μικρουλη~

Ρανιουκακο μου ευχαρηστω αγαπουλιτσα μου ..εσυ τι κανεις πως εισαι?αντεχεις ακομα στη δουλεια?

Ιωαννακι μου ευχαρηστω κ σενα~;);)

Λενάκι μου! καλημέρα!!!:tongue: αχ είμαι πολύ χαρούμενη!! καθοόταν σε πολύ καλή θέση, μέχρι και την μπουνίτσα του άνοιξε και είδαμε τα δαχτυλάκια.!!:tongue:

εσύ πως είσαι σήμερα??? πως κοιμήθηκες??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου! καλημέρα!!!:tongue: αχ είμαι πολύ χαρούμενη!! καθοόταν σε πολύ καλή θέση, μέχρι και την μπουνίτσα του άνοιξε και είδαμε τα δαχτυλάκια.!!:tongue:

εσύ πως είσαι σήμερα??? πως κοιμήθηκες??

πως να μην εισαι χαρουμενη Αναστασακι μου:D:D~το θεααμα ηταν τελειο!:Pτο ειδατε κ ενχρωμο?πως σου φανηκε?σε ποιον εμοιαζε;);):tongue:

εγω καλα ειμαι..καλα κοιμηθηκα αν κ ειχε λιγη ζεστη!εσυ?

αυριο λενε βροχες κ πτωση θερμοκρασιας για να δουμε μακαρι!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

πως να μην εισαι χαρουμενη Αναστασακι μου:D:D~το θεααμα ηταν τελειο!:Pτο ειδατε κ ενχρωμο?πως σου φανηκε?σε ποιον εμοιαζε;);):tongue:

εγω καλα ειμαι..καλα κοιμηθηκα αν κ ειχε λιγη ζεστη!εσυ?

αυριο λενε βροχες κ πτωση θερμοκρασιας για να δουμε μακαρι!:rolleyes:

ο άντρας μου λέει πως μοιάζει σε μοιάζει σε μένα!!! χιχιιχιχι εγώ να σου πω δεν το μπόρεσα να καταλάβω!! ναι! το είδαμε και έγχρωμο!!! δεν χόρταινα να το κοιτάω και γελούσα και σαν χαζή!!!!!:tongue:

εχθές γέννησε και μια θεία μου εδώ στην βιοκλινική και θα πάω το απογευμα να δω την μπέμπα της!!!!:P:p

εμένα στον υπνο πιάνοντε τα πόδια μου... και πονάνε, δεν ξέρω γιατί! την άλλη πέμπτη εχω ραντεβου θα της το πω!

αχχχχχχχχχ μακάρι να πέσει η θερμοκρασία!!!!!! (άσε που δεν με κάνει κανένα μακρυ παντελόνι!!!):mad:

να ρωτήσω, μετά τον β'επιπέδου ποια εξέταση είναι??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ο άντρας μου λέει πως μοιάζει σε μοιάζει σε μένα!!! χιχιιχιχι εγώ να σου πω δεν το μπόρεσα να καταλάβω!! ναι! το είδαμε και έγχρωμο!!! δεν χόρταινα να το κοιτάω και γελούσα και σαν χαζή!!!!!:tongue:

εχθές γέννησε και μια θεία μου εδώ στην βιοκλινική και θα πάω το απογευμα να δω την μπέμπα της!!!!:P:p

εμένα στον υπνο πιάνοντε τα πόδια μου... και πονάνε, δεν ξέρω γιατί! την άλλη πέμπτη εχω ραντεβου θα της το πω!

αχχχχχχχχχ μακάρι να πέσει η θερμοκρασία!!!!!! (άσε που δεν με κάνει κανένα μακρυ παντελόνι!!!):mad:

να ρωτήσω, μετά τον β'επιπέδου ποια εξέταση είναι??

αχ ναι τι ωραια..να σας ζησει η μπεμπα.;);)

παιρνεις ασβεστιο?μηπως δεν σου φτανει..:rolleyes:

κανα δυο 3 να παρεις σου φτανουν..ενα καλο κ κανενα για τι σπιτι γιατι εχεις κ χειμωνα μπροστα σου;);)

μετα τον μεγαλο υπερηχο νομιζω απλα καμια αιματολογικη εξεταση να σου πει να κανεις κ εξεταση πυρων κ μετα την 30 βδομαδα ειναι το νρομπλερ που εκανα αλα στο μικρο δεν εκανα ισως κ να μην τη κανεις..δεν ξερω..εμενα απο το νοσοκομειο μου τη ζητησαν κ την εκανα αυτα!τωρα πια μην σε ανχωνει τιποτα Αναστασακι μου..ολα καλα πανε κ αυτο φαινεται!το ονειρο σε λιγους μην θα γινει πραγματικοτητα κ θα το κρατας αγκαλια

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ναι τι ωραια..να σας ζησει η μπεμπα.;);)

παιρνεις ασβεστιο?μηπως δεν σου φτανει..:rolleyes:

κανα δυο 3 να παρεις σου φτανουν..ενα καλο κ κανενα για τι σπιτι γιατι εχεις κ χειμωνα μπροστα σου;);)

μετα τον μεγαλο υπερηχο νομιζω απλα καμια αιματολογικη εξεταση να σου πει να κανεις κ εξεταση πυρων κ μετα την 30 βδομαδα ειναι το νρομπλερ που εκανα αλα στο μικρο δεν εκανα ισως κ να μην τη κανεις..δεν ξερω..εμενα απο το νοσοκομειο μου τη ζητησαν κ την εκανα αυτα!τωρα πια μην σε ανχωνει τιποτα Αναστασακι μου..ολα καλα πανε κ αυτο φαινεται!το ονειρο σε λιγους μην θα γινει πραγματικοτητα κ θα το κρατας αγκαλια

αχ ναι Λενάκι μου!!! μακάρι!!!!! :tongue::tongue: ασβέστιο δεν μου έδωσε ακόμα!!!! δεν είναι περίεργο??? απλά έκανα αιματολογικές και θα της πάω εκεί στο ραντεβού μας....:( τι να πω! σε ευχαριστούμε πολύ για την μπέμπα!!

και όσο για τα παντελόνια, δεν ξέρω τι να αγοράσω και πότε! μερικά εγκυμοσύνης που βλέπω δεν μου αρέσουν καθόλου!!! τι θα κάνω?? με φόρμες θα τη βγάλω???χιχιχιιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ναι Λενάκι μου!!! μακάρι!!!!! :tongue::tongue: ασβέστιο δεν μου έδωσε ακόμα!!!! δεν είναι περίεργο??? απλά έκανα αιματολογικές και θα της πάω εκεί στο ραντεβού μας....:( τι να πω! σε ευχαριστούμε πολύ για την μπέμπα!!

και όσο για τα παντελόνια, δεν ξέρω τι να αγοράσω και πότε! μερικά εγκυμοσύνης που βλέπω δεν μου αρέσουν καθόλου!!! τι θα κάνω?? με φόρμες θα τη βγάλω???χιχιχιιχιχιχι

ισως γιαυτο να σε πονανε τα ποδια σου..επειδη σου λεειπει ασβεστιο..μπορει τωρα να σου τα ξεκηνησει αν της το πεις!εγω αν ξεχασω να πιω κανα δυο μερες δυστηχως το κανω μερικες φορες κ με πιανει κραμαπ στον υπνο στη γαμπα..ενας πονος ανυποφορος!

ναι γιατι οχι αν εχεις φορμες που σου κανουν ελαστικες αν οχι μπορεις να παρεις οχι απο τα μαγαζια εγκυμοσηνης που ειναι πανακριβα αλα κ απο αλου μπορεις να βρεις κ θα σε βολεψουν μια χαρα..εγω ειχα κανα δυο κ μεχρι να παισουν οι ζεστες εκεινα φορουσα στον μικρο μου!;);)

Αναστασακι μου παω να παρω τη γιατρο απο το παπαγεωργειου τηλ να την ρωτησω για τις εξετασεις που με εβαλε να κανω..θα μπω λιγο αργοτερα ξανα γιατι κ ο μικρος τωρα δνε θα με αφησει!φιλακια πολλααααα!:D;)

((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλεναδιτσες μου τι μου κανετε????

εχω την μικρη μου αρρωστουλα μωλε!!!!μια ιωσουλα που κανει μια μερα πυρετο κυκλοφορει κι εμεις την κολλησαμε ηδη μαλλον λογω παιδικου!!!

αφηστε που με επιασε ανασφαλεια που την ειδα αρρωστη και σκεφτομαι να την σταματησω!!!

εσεις ολα καλα??????????????????????????

η ποπουλα σημερα βγαινει η' αυριο?????

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή; Μεσημέριασε! Ο καιρός είπε βροχούλες από αύριο και ανυπομονώ! Πραγματικά με κουράσανε οι ζέστες περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά! Μάλλον οι ορμόνες! Επίσης δεν βλέπω την ώρα να περάσουν οι μέρες να πάω στο γιατρό να δω το μπεμπούλη μου!!! Πείτε μου πως δεν είμαι παράλογη!:confused::confused:

τι κανετεε?

εγω τελικα εκανα σημερα δουλειτσες δεν αντεξα..εβαλα κ τα πληντυρια μου πριν λιγο κοθμησα τον μικρο μου κ τωρα ηρθε η ωρα για χαλαρωση..η μεση μου με πονεσε απο τις δουλειες αλα το εχω ξαναπαθει ενταξει αν ξεκουραστω λιγακι θα φυγει που θα παει!

Νατασακι μου περαστικα στη μικρουλα σου..λες να την σταματησεις τωρα που θα χειμωνιασει να αποφυγεις τις ιωσεις:confused:παντως αυτο απο τη μια ειναι το κακο οτι εκει κολανε συνεχεια τα καημενουλικα αλα κ τι να κανεις!:rolleyes:

εσυ πως εισαι?ολα καλα?;);)

Ιωαννακι μου δεν μπορεις ναφανταστεις ποσο με εχουν κουρασει κ μενα αυτες οι ζεστες..κ σημερα εχουμε συνεφια εμεις κ φυσαει λιγακι αυριο ειπανε βροχες..μακαρι να δροσισει επιτελους!:rolleyes:

δεν εισαι παραλογη φυσικα κ γω ναυπομονω να το δω αυτη τη φορα απο κοντα τον μπεμπακο μου..αχ το φανατζεστε η επομενη φορα που θα παω να το δω θα ειναι απο κοντα..ολοζωντανο!

..ποτε ξαναπας γιατρο?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κανετεε?

εγω τελικα εκανα σημερα δουλειτσες δεν αντεξα..εβαλα κ τα πληντυρια μου πριν λιγο κοθμησα τον μικρο μου κ τωρα ηρθε η ωρα για χαλαρωση..η μεση μου με πονεσε απο τις δουλειες αλα το εχω ξαναπαθει ενταξει αν ξεκουραστω λιγακι θα φυγει που θα παει!

Νατασακι μου περαστικα στη μικρουλα σου..λες να την σταματησεις τωρα που θα χειμωνιασει να αποφυγεις τις ιωσεις:confused:παντως αυτο απο τη μια ειναι το κακο οτι εκει κολανε συνεχεια τα καημενουλικα αλα κ τι να κανεις!:rolleyes:

εσυ πως εισαι?ολα καλα?;);)

Ιωαννακι μου δεν μπορεις ναφανταστεις ποσο με εχουν κουρασει κ μενα αυτες οι ζεστες..κ σημερα εχουμε συνεφια εμεις κ φυσαει λιγακι αυριο ειπανε βροχες..μακαρι να δροσισει επιτελους!:rolleyes:

δεν εισαι παραλογη φυσικα κ γω ναυπομονω να το δω αυτη τη φορα απο κοντα τον μπεμπακο μου..αχ το φανατζεστε η επομενη φορα που θα παω να το δω θα ειναι απο κοντα..ολοζωντανο!

..ποτε ξαναπας γιατρο?

Στις 16 Σεπτεμβρίου Παρασκευή θα πάω για τον καθιερωμένο υπέρηχο και στις 22 θα ξαναπάω στο εργαστήριο που έκανα την αυχενική για έναν επανέλεγχο τον οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν τον κατάλαβα! Δεν έχω ιδέα τι ακριβώς θέλουν να κοιτάξουν πάλι! Η κοπέλα που με πήρε τηλ να μου πει τα αποτελέσματα της τροφοβλάστησης μου είπε πως θέλουν να δουν αν έχει μειωθεί το υγρό! Τρέμω από φόβο και αγωνία για εκείνη τη μέρα!!!!

Κορίτσια επέστρεψα!!! πολύ ωραίο το μαλλί και με αυτη τη βαφη (ΙΝΟΑ) δεν κατάλαβα τίποτα... ούτε τσούξιμο, ούτε φαγούρα, ούτε μυρωδιά! μια χαρά! η κοπέλα που μου την περνούσε ήταν στον 6ο μήνα!! και είχαμε να λέμε!! μου είπε πως αυτη μαζί με τις καθιερωμένες εξετάσεις της κάνει καλλιεργεια κολπικού υγρού για τυχόν μικρόβια!!!!:rolleyes::rolleyes:

και τελευταια φορά μου ειπε πως βρήκαν ένα (κολοβακτηριδιο νομιζω μου ειπε) και τις εγραψε ενεσεις!!! και δεν είχε συμπτωματα .. ούτε φαγούρα ούτε υγρα!! τίποτα:shock:

εμένα δεν μου έχει κάνει πάντως!!! εσας σας κάνει??????? με εβαλε σε σκέψεις!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...