Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου γυρησα~!

κλεισαμε επισημα πια για 2 οκτωμβρη στης 8 το πρωι..μου ειπαν να παω νηστικη κ αν δεν εχει πολυ κοσμο θα με βαλουν οσο πιο συντομα γινεται αν εχει θα αργησω να μπω:rolleyes::(

Ευακι μου γλυκο ποσο μεγαλωσε η μπουμπουκα σου!να την απολαυσεις κ να την χορτασεις οσο μπορεις μεχρι να ξαναβγεις στη δουλεια~

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

Γιωτακι μου καλο τι κανεις?κ συ κοντευεις..εγω πιστευα 27 σεπτεμβρη θα με βαζανε αλα τελικα 2 οκτωμβρη ενταξει λιγες μερουλες διαφορα ειναι..τριτη πεφτει..μμετα εισαι εσυ η μπορει κ να συμπεσουμε ποιος ξερεις;);)

Αναστασακι μου περημενω τα νεα σου με ανυπομονησια..θα ξετρελαθεις σημερα..φιλακια πολλα!

Εφακη μου τι κανεις?στη δουλεια ε?εγω στη δευτερη αν δεν κανω λαθος μετα τη 16 ξεκηνησα να το καταλαβαινω κλωτσισα καπως εντονη κοντα στη 18;);)ηταν απιστευτο παρολο που το ειχα ξαναζησει ηταν λες κ το ενιωσα για πρωτη φορα αυτο το συναισθημα!;);)

Ιωαννακι μου ισως κ να ηταν το ζουζουνακι σου..ειναι κ αναλογα πως ειναι μεσα στη κοιλιτσα ισως ετυχε εκεινη την ωρα να ηταν απο κει που το ενιωσες..οπου να ναι θα ξεκηνησουν τα φτερουγισματα;);)

μου εγραψαν κ μερικες εξετασεις αιματολογικες κ επειδη στο ενα ποδι εχω βγαλει κατι σαν κυρσους εχει φουσκωσει λιγο μια φλεβα το εδειξα κ μου δωσαν κατι ενεσεις για να αποφυγουμε την θρομβωση!αυτααα!

τωρα περημενω την 2 οκτωμβρη..η γιατρος μου μου ειπε οτι κοντα στη 36 βδομαδα καλο θα ηταν να παω να με ξαναδει κ απο κατω ειπε τωρα δνε ξερω λογικα πρεπει να παω ακομα μαι φορα!αυταααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου γυρησα~!

κλεισαμε επισημα πια για 2 οκτωμβρη στης 8 το πρωι..μου ειπαν να παω νηστικη κ αν δεν εχει πολυ κοσμο θα με βαλουν οσο πιο συντομα γινεται αν εχει θα αργησω να μπω:rolleyes::(

Ευακι μου γλυκο ποσο μεγαλωσε η μπουμπουκα σου!να την απολαυσεις κ να την χορτασεις οσο μπορεις μεχρι να ξαναβγεις στη δουλεια~

Γιωτακι μου καλο τι κανεις?κ συ κοντευεις..εγω πιστευα 27 σεπτεμβρη θα με βαζανε αλα τελικα 2 οκτωμβρη ενταξει λιγες μερουλες διαφορα ειναι..τριτη πεφτει..μμετα εισαι εσυ η μπορει κ να συμπεσουμε ποιος ξερεις;);)

Αναστασακι μου περημενω τα νεα σου με ανυπομονησια..θα ξετρελαθεις σημερα..φιλακια πολλα!

Εφακη μου τι κανεις?στη δουλεια ε?εγω στη δευτερη αν δεν κανω λαθος μετα τη 16 ξεκηνησα να το καταλαβαινω κλωτσισα καπως εντονη κοντα στη 18;);)ηταν απιστευτο παρολο που το ειχα ξαναζησει ηταν λες κ το ενιωσα για πρωτη φορα αυτο το συναισθημα!;);)

Ιωαννακι μου ισως κ να ηταν το ζουζουνακι σου..ειναι κ αναλογα πως ειναι μεσα στη κοιλιτσα ισως ετυχε εκεινη την ωρα να ηταν απο κει που το ενιωσες..οπου να ναι θα ξεκηνησουν τα φτερουγισματα;);)

μου εγραψαν κ μερικες εξετασεις αιματολογικες κ επειδη στο ενα ποδι εχω βγαλει κατι σαν κυρσους εχει φουσκωσει λιγο μια φλεβα το εδειξα κ μου δωσαν κατι ενεσεις για να αποφυγουμε την θρομβωση!αυτααα!

τωρα περημενω την 2 οκτωμβρη..η γιατρος μου μου ειπε οτι κοντα στη 36 βδομαδα καλο θα ηταν να παω να με ξαναδει κ απο κατω ειπε τωρα δνε ξερω λογικα πρεπει να παω ακομα μαι φορα!αυταααα!;)

Αχ Λενάκι μου στις 2 Οκτώβρη έχω τα γενέθλειά μου!!! Άντε με το καλό να έρθει και σε σένα η ώρα σου! Όσο είναι δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία εύχομαι! Ο μπέμπης μας είναι καλά; Αυτό έχει σημασία!

Τώρα για αυτό που ένιωσα ίσως να ήταν ίσως και όχι! Δεν ενθουσιάζομαι ακόμη! Θα δούμε! Άλλωστε τώρα πια προς τα εκεί πάμε! Σιγά σιγά θα αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του!!!!

Αχ Λενάκι μου στις 2 Οκτώβρη έχω τα γενέθλειά μου!!! Άντε με το καλό να έρθει και σε σένα η ώρα σου! Όσο είναι δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία εύχομαι! Ο μπέμπης μας είναι καλά; Αυτό έχει σημασία!

Τώρα για αυτό που ένιωσα ίσως να ήταν ίσως και όχι! Δεν ενθουσιάζομαι ακόμη! Θα δούμε! Άλλωστε τώρα πια προς τα εκεί πάμε! Σιγά σιγά θα αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του!!!!

αληθεια Ιωαννακι μου!θα εχετε μαζι με τον γιοκα μου γεννεθλια:D:D

τελικα 2 οκτωμβρη πεφτει κυριακη τωρα το ειδα!

ευχαρηστω Ιωαννακι μου κ γω ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας!

αχ τελος τωρα πια το εχω συνηδητοποιησει οτι πλησιαζουν οι μερες!χωρης αυτη τη βδομαδαμα που ξεκηνησε εχω ακομα 3...σε 3 κυριακες χωρης αυτη που μας ερχεται θα αντικρυσω το αγγελουδακι μου!:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αληθεια Ιωαννακι μου!θα εχετε μαζι με τον γιοκα μου γεννεθλια:D:D

τελικα 2 οκτωμβρη πεφτει κυριακη τωρα το ειδα!

ευχαρηστω Ιωαννακι μου κ γω ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας!

αχ τελος τωρα πια το εχω συνηδητοποιησει οτι πλησιαζουν οι μερες!χωρης αυτη τη βδομαδαμα που ξεκηνησε εχω ακομα 3...σε 3 κυριακες χωρης αυτη που μας ερχεται θα αντικρυσω το αγγελουδακι μου!:D:D:D

Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό! Αφού εγώ που αργώ ακόμη όταν σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή που θα δω το γιόκα μου για πρώτη φορά με πιάνουν τα κλάμματα! Με το καλό Λενάκι μου!

κοριτσάκια μου γύρισα!!!!!!!!!!!!! Όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Αργήσαμε γιατί είχε τύχει κάτι εκεί με μία κοπέλα, αλλά δεν πειράζει αφού είναι καλά το γιαβρί μου!!!

Αχχχχχχχχχχ είδα τα δαχτυλάκια του , τα πατουσακια του, τη μυτούλα του, τα χεράκια, ποδαράκια,.... όλα!!!!!!!!!! Δοξα το θεό όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!:P

αλλά ήταν σε πάρα πολύ καλη θέση και δεν ζόρισε καθόλου το γιατρό!!!:D

Α και το βάρος του είναι περίπου 430 γρ.!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λενάκι τελικά ορίστηκε η ημ/νια ε?? με το καλό αγαπούλα μου!!!!!!!:tongue::tongue: Υπομονή!!! κοντεύεις!!!!!!!!!!!!! απολαυσε το!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααα!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου?\

εγω εκανα ενα μπανακι ετοιμαστηκα κ περημενω τον αδερφο μου να ρθει να παμε στο νοσοκομειο!

θα μπω πιο αργα να σας πω νεα!αν κ το πιο σημαντικο το μαθαμε !!

2 οκτωμβρη!;);)

φιλακια πολλααααααα~

το ποπακη μας λογικα αυριο βγαινει με το καλο!τι ωραιαα~:D

λενιω μου αν θυμαμαι καλα βγαινει τη τεταρτη λογω καισαρικης.....

αχ ποσο ανυπομονω να μας πει συναισθηματα και αν ποναει απο τη καισαρικη.......:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Εχω τοσο πολυ καιρο να μπω κ βλεπω πως ολες περιμενετε νινακια!!!Ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενη!!!!! Μπραβο φιλεναδιτσες μου!!! Με το καλο να τα παρετε στις αγκαλιτσες σας!!! Εμεις κλεινουμε τον 3ο μηνα μας στης 10/09 κ μεερα με την μερα μεγαλωνουμε!!!! Εχω χασει το μυαλο μου!!! Ειναι μια γλυκα κ συνεχως μιλαμε κ θελει να της δινουμε σημασια, για αυτο κ δεν εχω πια χρονο (τουλαχιστον μεχρι τωρα) να μπαινω στο υπεροχο καφε μας!!!Να ξερετε ομως πως δεν σας ξεχναω!!!! Σας στελνω την αγαπη μου κ ολες τις ευχες μου!!!

ευακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοο.....πως εισαι καρδουλα μου??????

δε πειραζει ας μη μπαινεις συχνα γιατι η κορουλα σου σε χρειαζεται μωλεεεεεε.....χιχιχιχιχιχχιιχ....σιγουρα θα ειναι μια γλυκα!!!!!!

στειλαμε το σαββατο μια ομορφη ελια στο ποαπκι μας που γεννησε και εβαλα και σενα στη καρτουλα.....

μακια πολλααααααααααααααααααααα...και οποτε προλαβαινεις να μπαινεις!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσάκια μου γύρισα!!!!!!!!!!!!! Όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Αργήσαμε γιατί είχε τύχει κάτι εκεί με μία κοπέλα, αλλά δεν πειράζει αφού είναι καλά το γιαβρί μου!!!

Αχχχχχχχχχχ είδα τα δαχτυλάκια του , τα πατουσακια του, τη μυτούλα του, τα χεράκια, ποδαράκια,.... όλα!!!!!!!!!! Δοξα το θεό όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!:P

αλλά ήταν σε πάρα πολύ καλη θέση και δεν ζόρισε καθόλου το γιατρό!!!:D

Α και το βάρος του είναι περίπου 430 γρ.!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λενάκι τελικά ορίστηκε η ημ/νια ε?? με το καλό αγαπούλα μου!!!!!!!:tongue::tongue: Υπομονή!!! κοντεύεις!!!!!!!!!!!!! απολαυσε το!!!!

αχ αναστασακι μου...μπραβοοοοοοοοο....δοξα το θεο κουκλιτσα μου ολα καλα ειναι!!!!!!

430 γρ?????ουαουουουουουουουου.....ξερεις ε?????θα τα εχει βαρια τα αρ.....κια του........χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!

ποση ωρα διηρκησε?ειναι εγχρωμο?σου εδωσαν dvd?

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσακια μου γυρησα~!

με το καλο κουκλαρα μουουουουυουουοουουουυ.........

ουφφφφφφφφφφ....αλλη αγωνια με σενα θα εχουμε!!!!!

ποποποπο....μια μια γενναει το αγγελουδι της!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλα ειμαστε κι εμεις....πριν λιγο ηρθα απο δουλεια!!!!!

μια βαρεμαρα σημερα ρε κοριτσια αλλα ευτυχως περασε γρηγορα η μερα!!!!!

τη μπιζουδενια μου δεν την ενιωσα σημερα!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

αχ αναστασακι μου...μπραβοοοοοοοοο....δοξα το θεο κουκλιτσα μου ολα καλα ειναι!!!!!!

430 γρ?????ουαουουουουουουουου.....ξερεις ε?????θα τα εχει βαρια τα αρ.....κια του........χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!

ποση ωρα διηρκησε?ειναι εγχρωμο?σου εδωσαν dvd?

τώρα που το ξανα σκέυτομαι, δεν διήρκησε και πολύ!..:rolleyes::rolleyes:

γύρω στο 20λεπτο.. ευτυχως όλα καλά! ναι είναι και εγχρωμο αλλά όχι όλο ένα κομματι...μου εδωσαν και dvd!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Πότε θα περάσουν οι μερούλες να πάω να δω το παιδάκι μου;:confused::confused::confused::confused:

Το παθαίνετε κι εσείς αυτό ή εγώ είμαι τόσο υπερβολική;

σκεφτομουν το ιδιο ακριβως πραγμα....ειδικα σημερα που δεν την ενιωσα....ουφφφφφφφφφφφφφφφφ.......:shock:

τι κανεις ιωαννακι μου?

bg1142822.jpg

princess2.gif

σκεφτομουν το ιδιο ακριβως πραγμα....ειδικα σημερα που δεν την ενιωσα....ουφφφφφφφφφφφφφφφφ.......:shock:

τι κανεις ιωαννακι μου?

Καλά είμαι κουκλίτσα μου! Μην αγχώνεσαι βρε! Λογικό είναι! Μπορεί να μην έχει διάθεση σήμερα! Είμαι σίγουρη πως θα σε αποζημιώσει αύριο ή το βράδυ που θα ξαπλώσεις να κοιμηθείς!!!! Ίσως κι εσύ να είχες μία περίεργη μέρα και να μην την κατάλαβες! Η ψυχολογία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο άλλωστε!

Το ποπάκι μας πότε βγαίνει; Αχ ανυπομονώ να μπεί να μας πει για την εμπειρία της!!!!

Καλά είμαι κουκλίτσα μου! Μην αγχώνεσαι βρε! Λογικό είναι! Μπορεί να μην έχει διάθεση σήμερα! Είμαι σίγουρη πως θα σε αποζημιώσει αύριο ή το βράδυ που θα ξαπλώσεις να κοιμηθείς!!!! Ίσως κι εσύ να είχες μία περίεργη μέρα και να μην την κατάλαβες! Η ψυχολογία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο άλλωστε!

Το ποπάκι μας πότε βγαίνει; Αχ ανυπομονώ να μπεί να μας πει για την εμπειρία της!!!!

νομιζω οτι ειχε πει τεταρτη οτι βγαινει.....αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι....τωρα θα ειναι με τη μπουμπουδενια της αγκαλιτσα...χιχιχιχχχι!!!!;)

ιωαννακι μου παω να κανω μπανακι,να φαω κατι και να ξαπλαρω....

ονειρα γλυκα και μακια πολλααααααααααααααααααααα!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...