Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!

σας εχω χασει τωρα τελευταια! ευχαριστω πολυ για ολα!

το ποπακι γεννησε ειδα ε?

να σου ζησει η πριγκιπεσσα σου ποπακι! να ειναι γερη και τυχερη!!! τελειο συναισθημα ε? αχ ανυπομονω!!! κοντεβουμε και εμεις!

ελενακι 2 οκτωβρη πας?

αναστασακι για β επιπεδου πας? καλα αποτελεσματα να εχεις!!!

καλημέρα γιωτάκι!!!!! ναι για β'επιπέδου πάω!!! σε ευχριστώ πολύ!!! κοντευεις και εσύ Γιωτάκι!!!!! πως νιώθεις?? το έχεις συνειδητοποιήσει????:P

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

θα περιμενουμε και απο εσενα νεα!!

καλημέρα εφάκη!!!!! θα μπώ να σας γράψω μόλις γυρίσω!!! εσύ πως είσαι σήμερα??? το μπεμπάκι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα γιωτάκι!!!!! ναι για β'επιπέδου πάω!!! σε ευχριστώ πολύ!!! κοντευεις και εσύ Γιωτάκι!!!!! πως νιώθεις?? το έχεις συνειδητοποιήσει????:P

καλημέρα εφάκη!!!!! θα μπώ να σας γράψω μόλις γυρίσω!!! εσύ πως είσαι σήμερα??? το μπεμπάκι???

καλα ειμαι εδω στην δουλεια!!καλα ειναι και το νινι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Εχω τοσο πολυ καιρο να μπω κ βλεπω πως ολες περιμενετε νινακια!!!Ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενη!!!!! Μπραβο φιλεναδιτσες μου!!! Με το καλο να τα παρετε στις αγκαλιτσες σας!!! Εμεις κλεινουμε τον 3ο μηνα μας στης 10/09 κ μεερα με την μερα μεγαλωνουμε!!!! Εχω χασει το μυαλο μου!!! Ειναι μια γλυκα κ συνεχως μιλαμε κ θελει να της δινουμε σημασια, για αυτο κ δεν εχω πια χρονο (τουλαχιστον μεχρι τωρα) να μπαινω στο υπεροχο καφε μας!!!Να ξερετε ομως πως δεν σας ξεχναω!!!! Σας στελνω την αγαπη μου κ ολες τις ευχες μου!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Εχω τοσο πολυ καιρο να μπω κ βλεπω πως ολες περιμενετε νινακια!!!Ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενη!!!!! Μπραβο φιλεναδιτσες μου!!! Με το καλο να τα παρετε στις αγκαλιτσες σας!!! Εμεις κλεινουμε τον 3ο μηνα μας στης 10/09 κ μεερα με την μερα μεγαλωνουμε!!!! Εχω χασει το μυαλο μου!!! Ειναι μια γλυκα κ συνεχως μιλαμε κ θελει να της δινουμε σημασια, για αυτο κ δεν εχω πια χρονο (τουλαχιστον μεχρι τωρα) να μπαινω στο υπεροχο καφε μας!!!Να ξερετε ομως πως δεν σας ξεχναω!!!! Σας στελνω την αγαπη μου κ ολες τις ευχες μου!!!

καλημέρα ευακι!!! να την χαίρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!! σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου!!!

απ'οτι κατάλαβα δεν δουλευεις ε??? να την ευχαριστηθείς όσο περισότερο μπορείς!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!! τι κάνετε????

Λενάκι με το καλό να έρθεις να μας γράψεις νέα!!

εγώ σε λίγο θα αρχίζω να ετοιμάζομαι για να πάω στο γιατρό!

αχχ έφτασε η μέρα!:tongue:

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Με το καλό κουκλίτσα μου να έρθεις να μας πεις ευχάριστα νεάκια! Που θα είναι δεν το συζητάω αλλά άλλο είναι να το βλέπεις κι εσύ και να το ακούς από το στόμα του ειδικού! Πω πω θα βλέπεις και συνέχεια το dvd που θα σου δώσουν! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Φιλάκια Αναστασάκι μου!!!!

κοντευω δεν λες τιποτα, οχι δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα! εχτες πηγαμε στην κουμπαρα μου που γενναει μεχρι 15 σεπτεμβρη και εκει μου ηρθε καπως, εχει μια κοιλουμπα να! το πιτσιρικι σου το ενοιωσες? σε ποια εβδομαδα εισαι?

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Με το καλό κουκλίτσα μου να έρθεις να μας πεις ευχάριστα νεάκια! Που θα είναι δεν το συζητάω αλλά άλλο είναι να το βλέπεις κι εσύ και να το ακούς από το στόμα του ειδικού! Πω πω θα βλέπεις και συνέχεια το dvd που θα σου δώσουν! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Φιλάκια Αναστασάκι μου!!!!

καλημέρα Ιωαννάκι μου!!! σε ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου!!! ένα άγχος το έχω ...... φιλάκια πολλά!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοντευω δεν λες τιποτα, οχι δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα! εχτες πηγαμε στην κουμπαρα μου που γενναει μεχρι 15 σεπτεμβρη και εκει μου ηρθε καπως, εχει μια κοιλουμπα να! το πιτσιρικι σου το ενοιωσες? σε ποια εβδομαδα εισαι?

ακόμα ε?? σαν ψέματα φαίνεται όντως.....!!! ναι το ένιωσα το γιαβρί μου!!! τώρα είμαι στην 21η!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια εγώ που είμαι στην 15η πότε περίπου θα το νιώσω;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused:

εγώ το ένιωσα γύρω στην 18η αλλά πολύ αχνά! σαν μπουρμπουλίθρες.. ή φτερούγισμα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βρε κορίτσια εγώ που είμαι στην 15η πότε περίπου θα το νιώσω;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused:

απο την 16 μεχρι την 20 λενε!!!ποιος ξερει εγω στο γιο μου εγινα 22 για να το νιωσω ελπιζω αυτο να το νιωσω πιο νωρις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εγω 18η το ενιωσα ελαφρυ χτυπηματακι, μεχρι την 20η maximum θα κανει την εμφανιση του!

εγώ το ένιωσα γύρω στην 18η αλλά πολύ αχνά! σαν μπουρμπουλίθρες.. ή φτερούγισμα....

Εγώ προχθές σαν κάτι να ένιωσα αλλά...... δεν είμαι και σίγουρη!!!! Την ώρα που ήμουν ξαπλωμένη κατάλαβα ένα τακ-τακ στην άκρη της κοιλιάς μου!!! Τώρα τι να πω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...