Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πωπω μακάρι… πήγα με αρκετές προσδοκίες σε αυτό το γιατρό. Ελπίζω να βγουν αληθινές. 🤞🏻

Εγώ δε μπορώ να πάω και στη ψυχολόγο μου πλέον γιατί την πέτυχα μετά από καιρό κ είναι έγκυος😂 το σύμπαν με τρολλαρει. 

Καλά μη φανταστείς ! Pilates και reformer. Δε κάνω βάρη, functional κλπ.

Α οκ ναι κάπως έτσι θέλει ήπια. Κάτι γίνετε με τις ορμόνες όταν κάνεις έντονη άσκηση Κ δεν βοηθάει πολύ σε τέτοια θέματα την γυναίκα 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες μου και μπεμπακια τι κανετε??????

Εμεις σε μιση ωριτσα φευγουμε για το χωριο...!!!!! Δεν προλαβα να μπω πιο νωρις γιατι ειχαμε δουλιτσες απο το πρωι!!!!

Ρανιακι μου τι μου θυμισες τωρα....τι χαρα και σοκ μαζι Θεε μου για το θετικο τεστ....και τι αγωνιες περασαμε ολες μαζι οταν περιμεναμε την ακατανομαστη...τελικα μας αφησε ησυχες και ειμαστε τρισευτυχισμενες!!!!!

Με το καλο τωρα να ερθουν οι γεννες μας και τα μωρακια μας αγκαλιτσα!!!

Σας φιλω ολες πολυ γλυκα θα τα ξαναπουμε απο Παρασκευη τωρα! Να προσεχετε πολυ τα μπεμπακια και να μην κουραζεστε!!!!!!!!!

Σας αγαπω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και χαδακια παρα παρα πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!!!!

0002032B.gif 0002032C.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου και μπεμπακια τι κανετε??????

Εμεις σε μιση ωριτσα φευγουμε για το χωριο...!!!!! Δεν προλαβα να μπω πιο νωρις γιατι ειχαμε δουλιτσες απο το πρωι!!!!

Ρανιακι μου τι μου θυμισες τωρα....τι χαρα και σοκ μαζι Θεε μου για το θετικο τεστ....και τι αγωνιες περασαμε ολες μαζι οταν περιμεναμε την ακατανομαστη...τελικα μας αφησε ησυχες και ειμαστε τρισευτυχισμενες!!!!!

Με το καλο τωρα να ερθουν οι γεννες μας και τα μωρακια μας αγκαλιτσα!!!

Σας φιλω ολες πολυ γλυκα θα τα ξαναπουμε απο Παρασκευη τωρα! Να προσεχετε πολυ τα μπεμπακια και να μην κουραζεστε!!!!!!!!!

Σας αγαπω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και χαδακια παρα παρα πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!!!!

0002032B.gif 0002032C.gif

στο καλο ματινακι μου.....να περασετε ομορφα και να προσεχεις ναι?

μακια πολλααααααααααααααααα....

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλησπέρα φιλλεναδίτσες μου!!! τι κάνετε???? εγώ τώρα κάθησα, μαζεψαμε το κρεβάτι, σκούπισα, καθάρισα και θα μπώ για ενα μπανάκι!!

αχ έχω άγχος κ αγωνία μαζί!!:rolleyes::rolleyes: ωφ ωφ!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου τι κανετεεεε?

πηρα τηλ τη γιατρο απο το νοσοκομειο που σας ελεγα..αυριο εχουμε ραντεβου στης 10 κ μου ειπε απο το τηλ οτι μου εκλεισε ραντεβου στης 2 οκτωμβρη τελικα:rolleyes::rolleyes:αυριο θα τις παω ολες μου τις εξετασεις κ θα της πω οτι εχω δυνατες συσπασεις μπας κ αλλαξει τιποτα αλα χλωμο το κοβω..απο 27 σεπτεμβρη μεχρη της 2 οκτωμβρη ειναι μια βδομαδα φιαφορα δεν ειναι ποιλυ δεν λεω αλα αλιως μου ακουγεται σεπτεμβρης κ αλιως οκτωμβρης παρολο που ειναι πολυ αρχη!:(:(

σημερα το πρωι μαλωσαμε κ με τον αντρα μου κ δεν κοιμηθηκα κ καλα χθες εμαθα κ αυτο κ τωρα εχω μια διαθεση:(:(τελος παντων αυριο ειναι μια αλη μερα..ας ειναι καλα το μωρακι μου κ θα κανω υπομονη μια βδομαδα παραπανω τι να κανουμε..ας δροσισει κ θα ξαναβρω τα κεφια μου αυτη η ζεστη μου χει σπασει τα νευρα~

φιλακια πολλα..θα τα πουμε αυριοοο!

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα φιλλεναδίτσες μου!!! τι κάνετε???? εγώ τώρα κάθησα, μαζεψαμε το κρεβάτι, σκούπισα, καθάρισα και θα μπώ για ενα μπανάκι!!

αχ έχω άγχος κ αγωνία μαζί!!:rolleyes::rolleyes: ωφ ωφ!!

Αναστασακι μου καλο μαζι γραφαμε!πως εισαι?μαζεψατε το κρεβατακ του μωρου ενοεις!κ γω εκανα μπανακι κ ειπα να κοιμηθω λιγακι αλα δεν μπορεσα..εχεις ανχος ε αγαπουλα μου..να δεις που ολα καλ θα ειναι..αχ θα το απολαυσεις το μωρακι σου αυριο~;);)

καλα που πηγαμε κ απο τη μαμα μου σημερα καναμε του αδερφου μου τα γεννεθλια με λιγο κ καλο κοσμο φαγαμε ειπιαμε ωραια ηταν!εκανε κατι νοστιμα σουβλακια ο αδερφουλης μου;);):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου καλο μαζι γραφαμε!πως εισαι?μαζεψατε το κρεβατακ του μωρου ενοεις!κ γω εκανα μπανακι κ ειπα να κοιμηθω λιγακι αλα δεν μπορεσα..εχεις ανχος ε αγαπουλα μου..να δεις που ολα καλ θα ειναι..αχ θα το απολαυσεις το μωρακι σου αυριο~;);)

καλα που πηγαμε κ απο τη μαμα μου σημερα καναμε του αδερφου μου τα γεννεθλια με λιγο κ καλο κοσμο φαγαμε ειπιαμε ωραια ηταν!εκανε κατι νοστιμα σουβλακια ο αδερφουλης μου;);):tongue:

Λενάκι μου τι ΄΄ασε αυτη η ζέστη είναι ανυπόφορη πλέον! κ μενα μου σπάει τα νευρα!!!!!! δεν πειραζει αγαπούλα μου 1 εβδομαδούλα υπομονή ακόμα!!!!!:rolleyes:

εμείς μαζέψαμε ενα κρεβάτι που είχαμε εκεί για παν ενδεχόμενο (κάποιον επισκεπτη) αλλά καινούργιο και με στρώμα και από κάτω! αλλά το πήγαμε στη μαμα μου, για να μεγαλώσει ο χώρος, δεν το ήθελα εκει!

να σας ρωτησω κάτι? έχω διαβασει οτι στον β'επιπέδου βλέπουν και τον τράχηο, αυτό φαίνεται από τον υπέρηχο ή κολπικά?????:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου τι ΄΄ασε αυτη η ζέστη είναι ανυπόφορη πλέον! κ μενα μου σπάει τα νευρα!!!!!! δεν πειραζει αγαπούλα μου 1 εβδομαδούλα υπομονή ακόμα!!!!!:rolleyes:

εμείς μαζέψαμε ενα κρεβάτι που είχαμε εκεί για παν ενδεχόμενο (κάποιον επισκεπτη) αλλά καινούργιο και με στρώμα και από κάτω! αλλά το πήγαμε στη μαμα μου, για να μεγαλώσει ο χώρος, δεν το ήθελα εκει!

να σας ρωτησω κάτι? έχω διαβασει οτι στον β'επιπέδου βλέπουν και τον τράχηο, αυτό φαίνεται από τον υπέρηχο ή κολπικά?????:confused::confused::confused:

καλα εκανες Αναστασακι μου!θα σου χρειαστει μπολικος χωρος για τα πραγματακια του μωρου;);)

ναι τον βλεπει στον υπερηχο..απο κατω δεν θα σε εξετασει καθολου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου παω να δω μπας κ βρω καμαι ταιναι να δω..ο μικρος θα μεινει στη μανουλα μου σημερα για να μπορεσω αυριο με την ησυχια μου το πρωι να ετοιμαστω!θα εβλεπα μια ωραια ταινια τωρα αλα που στη τηλεοραση δεν εχει τιποτα:rolleyes:

καλη σου νυχτα κ ονειρα γλυκα..να μην ανχωνεσαι Αναστασακι μου για αυριο κρατα μονο την ανυπομονησια που θα δεις το μικρουλι σου..ευχομαι κ πιστευω πως ολα θα ειναι τελεια θα φυγεις απο κει με ενα dvd στο χερι κ δεν θα χορταινεις να το βλεπεις!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

ευχομαι σημερα να εχουμε μια ηρεμη βραδυα με εναν ξεκουραστο υπνο~

χαδακια πολα στη κοιλιτσα σου στον μπεμπουλινο σου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααα!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου?\

εγω εκανα ενα μπανακι ετοιμαστηκα κ περημενω τον αδερφο μου να ρθει να παμε στο νοσοκομειο!

θα μπω πιο αργα να σας πω νεα!αν κ το πιο σημαντικο το μαθαμε !!

2 οκτωμβρη!;);)

φιλακια πολλααααααα~

το ποπακη μας λογικα αυριο βγαινει με το καλο!τι ωραιαα~:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααα!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου?\

εγω εκανα ενα μπανακι ετοιμαστηκα κ περημενω τον αδερφο μου να ρθει να παμε στο νοσοκομειο!

θα μπω πιο αργα να σας πω νεα!αν κ το πιο σημαντικο το μαθαμε !!

2 οκτωμβρη!;);)

φιλακια πολλααααααα~

το ποπακη μας λογικα αυριο βγαινει με το καλο!τι ωραιαα~:D

καλημερα ελενακι!!!!θα περιμενουμε τα νεα σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!! τι κάνετε????

Λενάκι με το καλό να έρθεις να μας γράψεις νέα!!

εγώ σε λίγο θα αρχίζω να ετοιμάζομαι για να πάω στο γιατρό!

αχχ έφτασε η μέρα!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μου παω να δω μπας κ βρω καμαι ταιναι να δω..ο μικρος θα μεινει στη μανουλα μου σημερα για να μπορεσω αυριο με την ησυχια μου το πρωι να ετοιμαστω!θα εβλεπα μια ωραια ταινια τωρα αλα που στη τηλεοραση δεν εχει τιποτα:rolleyes:

καλη σου νυχτα κ ονειρα γλυκα..να μην ανχωνεσαι Αναστασακι μου για αυριο κρατα μονο την ανυπομονησια που θα δεις το μικρουλι σου..ευχομαι κ πιστευω πως ολα θα ειναι τελεια θα φυγεις απο κει με ενα dvd στο χερι κ δεν θα χορταινεις να το βλεπεις!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

ευχομαι σημερα να εχουμε μια ηρεμη βραδυα με εναν ξεκουραστο υπνο~

χαδακια πολα στη κοιλιτσα σου στον μπεμπουλινο σου!;);)

Λενάκι μετά είχα βγει, θεώρησα ότι δε θα ξανα μπείς.:-( εγώ είδα εχθές το ΖΟΡΟ:tongue: μ'αρέσει!! το βραδυ πάλι είχε ζέστη κάποια στιγμή άναψα το κλιματιστικό (όχι του δωματίου που κοιμόμαστε) και κοιμήθηκα!!

σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές !!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!! τι κάνετε????

Λενάκι με το καλό να έρθεις να μας γράψεις νέα!!

εγώ σε λίγο θα αρχίζω να ετοιμάζομαι για να πάω στο γιατρό!

αχχ έφτασε η μέρα!:tongue:

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

θα περιμενουμε και απο εσενα νεα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λενάκι μετά είχα βγει, θεώρησα ότι δε θα ξανα μπείς.:-( εγώ είδα εχθές το ΖΟΡΟ:tongue: μ'αρέσει!! το βραδυ πάλι είχε ζέστη κάποια στιγμή άναψα το κλιματιστικό (όχι του δωματίου που κοιμόμαστε) και κοιμήθηκα!!

σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές !!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερα κοριτσακια!

σας εχω χασει τωρα τελευταια! ευχαριστω πολυ για ολα!

το ποπακι γεννησε ειδα ε?

να σου ζησει η πριγκιπεσσα σου ποπακι! να ειναι γερη και τυχερη!!! τελειο συναισθημα ε? αχ ανυπομονω!!! κοντεβουμε και εμεις!

ελενακι 2 οκτωβρη πας?

αναστασακι για β επιπεδου πας? καλα αποτελεσματα να εχεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...