Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ποπακη μου να σου ζησει η κοριτσαρα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρελαθηκα τωρααααααα....χαρηκα παρα πολυ!!!!παντα με υγεια σε σενα και την οικογενεια σου...καλο σαραντισμο κουκλα μου...!!!θα περιμενουμε νεα σου.

Ριακι μου τι κανεις?πως ειναι η μπουμπου σου?με την καθυστερηση τι εγινε?;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααααα!

τι κανετεεε?

εγω χθες κοριτσια αγανακτησα απο την ζεστη ειχα κατι νευρα κ πολυ γκρινια..τελικα κατα της 2 τα μεσανυχτα αναψα το κλιματιστικο πιστευα πως θα δροσισει δεν μπορει αλα τιποτα δεν κουνιοταν φυλο..δεν κοιμηθηκα καλα αναψα κ τηλεοραση κ πηγα για υπνο κατα της 5 που τα ανοιξα ολα κ φυσουσε ωραια παλι καλα!βαρεθηκα την ζεστη μην σα πω την σιχαθηκα πια:mad::x..δεν αντεχεται αλο..σεπτεμβρη μπηκαμε κ υποτιθεται θα δροσιζε..σκ..α!θελω κρυοοοοοοοο!ουφφφφφφφ!αυταααααα!σημερα ο αδερφουλης μου εχει γεννεθλια..γινεται 24 κ θα παμε απο τη μαμα μου θα ψησουμε θα κοψουμε κ παλι τουρτιτσα..αχ μου φαινεται αυτον τον μηνα θα βαλω τα περισοτερα κιλα:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααα!

τι κανετεεε?

εγω χθες κοριτσια αγανακτησα απο την ζεστη ειχα κατι νευρα κ πολυ γκρινια..τελικα κατα της 2 τα μεσανυχτα αναψα το κλιματιστικο πιστευα πως θα δροσισει δεν μπορει αλα τιποτα δεν κουνιοταν φυλο..δεν κοιμηθηκα καλα αναψα κ τηλεοραση κ πηγα για υπνο κατα της 5 που τα ανοιξα ολα κ φυσουσε ωραια παλι καλα!βαρεθηκα την ζεστη μην σα πω την σιχαθηκα πια:mad::x..δεν αντεχεται αλο..σεπτεμβρη μπηκαμε κ υποτιθεται θα δροσιζε..σκ..α!θελω κρυοοοοοοοο!ουφφφφφφφ!αυταααααα!σημερα ο αδερφουλης μου εχει γεννεθλια..γινεται 24 κ θα παμε απο τη μαμα μου θα ψησουμε θα κοψουμε κ παλι τουρτιτσα..αχ μου φαινεται αυτον τον μηνα θα βαλω τα περισοτερα κιλα:tongue::tongue:

Λενάκι μου καλημερα! Αχ ναι!! αυτή η ζέστη δεν υποφέρεται άλλο!!!!!!!!!!!! και εγώ κλιματιστικό άναψα εχθές το βράδυ!!!!!!!!! θέλω κρύο!! χειμώνα!!! πότε θα πέσει η θερμοκρασία οεο?????:confused::confused::confused::confused:

Να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου!!!!! και την τουρτίτσα με το κουταλάκι του γλυκου ε!!! και σιγά σιγά !!! χιχιιχιχι:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου καλημερα! Αχ ναι!! αυτή η ζέστη δεν υποφέρεται άλλο!!!!!!!!!!!! και εγώ κλιματιστικό άναψα εχθές το βράδυ!!!!!!!!! θέλω κρύο!! χειμώνα!!! πότε θα πέσει η θερμοκρασία οεο?????:confused::confused::confused::confused:

Να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου!!!!! και την τουρτίτσα με το κουταλάκι του γλυκου ε!!! και σιγά σιγά !!! χιχιιχιχι:tongue::tongue::tongue:

καλημερα Αναστασακι μου..πως εισαι?:D

~μα ειναι αφορητη η ζεστη δηλαδη ποτε θα δροσισει για τα καλα..ειναι πολυ κουραστικη αυτη η ζεστη!

κ γω θελω χειμωνα με χιονια αν γινεται!;);)

ευχαρηστω πολυ;)θα προσπαθησω σιγα σια την τουρτα..θα την φτιαξει η μαμα μου κ την κανει πολυ νοστιμη!

παω αγαπουλα μου να ξαπλωσω λιγο..κολισα στο φβ με το παιχνιδι κ εχω πιαστει!θα μπω αρογτερα..φιλακια πολλααααααααααααα!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!! πως είστε??

Ματινάκι μάλλον θα έχεις φύγεις για το χωριό ε??? καλά να περάσεις κουκλίτσα!! τα λέμε από εβδομάδα!!!:D

Ρανιάκι την έφτιαξες την τουρτίτσα??? καλή??? και αυτά που ξετρύπωσες είναι πολύ συγκινητικάααααααααααα!!!!!!! πραγματικάααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:P

Ριάκι τι έγινε τελικά με την καθυστέρηση?? έκανες τεστάκι?

εγώ κορίτσια σήμερα το βράδυ ξήπνησα γύρω στις 5 φορές σίγουρα! πολύ συχνοουρία βρε παιδί μου! και αν πάω το καταλαβαίνω στον ύπνο μου ότι πιέζεται η κύστη!!!!:rolleyes: περιμένω και τα αδέρφια μου να έρθουν να μεζέψουμε ένα κρεβάτι που έχουμε στο παιδικό δωμάτιο για να το πάρουν στο πατρικό μου! να αδειάσει σιγά σιγά για να είναι έτοιμο για το βάψιμο!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κορίτσια ανυπομονώ να ετοιμάσω το δωμάτιο!!!!! γενικά είμαι πολύ ανυπόμονη στη ζωή μου, αλλά τώρα το έχω παρακάνει!!!!!:tongue::tongue::tongue:

νομίζω πως Νοέμβρη θα το έχουμε έτοιμο!!!! αχχχχχχ μία μέρα έμεινε για να δω το μωράκι μου!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Αναστασακι μου..πως εισαι?:D

~μα ειναι αφορητη η ζεστη δηλαδη ποτε θα δροσισει για τα καλα..ειναι πολυ κουραστικη αυτη η ζεστη!

κ γω θελω χειμωνα με χιονια αν γινεται!;);)

ευχαρηστω πολυ;)θα προσπαθησω σιγα σια την τουρτα..θα την φτιαξει η μαμα μου κ την κανει πολυ νοστιμη!

παω αγαπουλα μου να ξαπλωσω λιγο..κολισα στο φβ με το παιχνιδι κ εχω πιαστει!θα μπω αρογτερα..φιλακια πολλααααααααααααα!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλά είμαι Λενιώ μου! δόξα το θεό!!!:D

χιόνι ε???? τι είπες τώρα!!!!!!!! αχ αχ αχ !!!! ανυπομονω να έρθουν και τα χριστούγεννα!! χιχιιχιχιιχι (το παρατράβηξα ε???)

καλή ξεκούραση Λενάκι!! τα λέμε αργότερα! φιλάκια πολλα!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα φιλεναδουλες μου!!!!πως μου ειστε?

δε κοιμηθηκατε καλα σημερα εεε????υπομονη μωλε....θα ερθουν

και τα κρυα...

εγω παντως κοιμηθηκα πολυ καλα...το ευχαριστηθηκα!!!

πριν λιγο ξυπνησα!!!!εχω βαλει εναν ανεμιστηρα για να μην αναβω συνεχεια το κλιματιστικο!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλά είμαι Λενιώ μου! δόξα το θεό!!!:D

χιόνι ε???? τι είπες τώρα!!!!!!!! αχ αχ αχ !!!! ανυπομονω να έρθουν και τα χριστούγεννα!! χιχιιχιχιιχι (το παρατράβηξα ε???)

καλή ξεκούραση Λενάκι!! τα λέμε αργότερα! φιλάκια πολλα!!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχ...ναι ναι ναι...να ερθουν τα χριστουγεννα!!!!!μου φαινεται τοσο μακρυνο αλλα περναει γρηγορα ο καιρος!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Ρανιουκο μου τι μου θυμησες τωρα!πωπωωωω~μπραβο σου πως το βρηκες..θελει πολυ ψαξιμο..τοσους μηνες πρην ηταν..θεουλη μου πως περασε ο καιρος!συγκηνηθηκα τωρα!

τελειο εεεεεεεε???αχ εκεινη την ωρα που τα διαβαζα....ηταν αλλο πραγμα....πολυ συγκινηση.....

να σας ζησει ο αδερφουλης σου λενιω μου.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!! πως είστε??

Ματινάκι μάλλον θα έχεις φύγεις για το χωριό ε??? καλά να περάσεις κουκλίτσα!! τα λέμε από εβδομάδα!!!:D

Ρανιάκι την έφτιαξες την τουρτίτσα??? καλή??? και αυτά που ξετρύπωσες είναι πολύ συγκινητικάααααααααααα!!!!!!! πραγματικάααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:P

Ριάκι τι έγινε τελικά με την καθυστέρηση?? έκανες τεστάκι?

εγώ κορίτσια σήμερα το βράδυ ξήπνησα γύρω στις 5 φορές σίγουρα! πολύ συχνοουρία βρε παιδί μου! και αν πάω το καταλαβαίνω στον ύπνο μου ότι πιέζεται η κύστη!!!!:rolleyes: περιμένω και τα αδέρφια μου να έρθουν να μεζέψουμε ένα κρεβάτι που έχουμε στο παιδικό δωμάτιο για να το πάρουν στο πατρικό μου! να αδειάσει σιγά σιγά για να είναι έτοιμο για το βάψιμο!:P:p

αχ αναστασακι δε μπορω να βρω τη δικη σου ανακοινωση....

μας το ειχες πει αμεσως ή μετα απο καιρο?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημέραααα!!! Τι κάνετε; Εγώ ελαφρώς κουρασμένη όχι από δουλειές αλλά από ξενύχτι!!! Στις 2 τα ξημερώματα φύγανε εχτές!!!

Κορίτσια πείτε με χαζή ίσως να μου χρειάζεται αλλά διάβασα κάτι εχθές στο ίντερνετ που μου προκάλεσε τρόμο! Εγώ έψαχνα ένα site να ενημερωθώ για το πότε περίπου ξεκινάμε να καταλαβαίνουμε τα μωράκια μας!!! Με πήγε κάπου που έλεγε πως η παρακέντιση μπορεί να προκαλέσει αποβολή ακόμη και 2 εβδομάδες μετά!!!! Ουφ από εχθές το έχω συνέχεια στο μυαλό μου!!!! Μα την αλήθεια δεν θα ξαναδιαβάσω τίποτα!!!!:mad::mad::mad::mad:

Καλημέραααα!!! Τι κάνετε; Εγώ ελαφρώς κουρασμένη όχι από δουλειές αλλά από ξενύχτι!!! Στις 2 τα ξημερώματα φύγανε εχτές!!!

Κορίτσια πείτε με χαζή ίσως να μου χρειάζεται αλλά διάβασα κάτι εχθές στο ίντερνετ που μου προκάλεσε τρόμο! Εγώ έψαχνα ένα site να ενημερωθώ για το πότε περίπου ξεκινάμε να καταλαβαίνουμε τα μωράκια μας!!! Με πήγε κάπου που έλεγε πως η παρακέντιση μπορεί να προκαλέσει αποβολή ακόμη και 2 εβδομάδες μετά!!!! Ουφ από εχθές το έχω συνέχεια στο μυαλό μου!!!! Μα την αλήθεια δεν θα ξαναδιαβάσω τίποτα!!!!:mad::mad::mad::mad:

καλημερα ιωαννακι μου....ωραια περασατε χθες εεε????μπραβοοοοοοο...

πρωτη φορα το ακουω αυτο καλε με την αποβολη....

αηδιες....μην τις διαβαζεις ναι???

αφου μια χαρα ειναι ο λεβεντης μας

τωρα οπου να ναι θα τον ακουσεις και θα εισαι μια χαρα!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημέρα Ράνια μου! Ναι η αλήθεια είναι πως περάσαμε πολύ ωραία εχθές!!!! Τώρα για αυτό που διάβασα το ξέρω πως είναι βλακεία αλλά......!!!! Η αλήθεια είναι πως τσεκάραμε τα πάντα μετά την παρακέντιση! Όλα ήταν κανονικότατα!!!! Κυρίως οι παλμοί του παιδιού ήταν φυσιολογικότατοι πράγμα που σημαίνει πως το μωράκι μου δεν κατάλαβε τίποτα!!!

Πραγματικά ανυπομονώ να το νιώσω! Να μου δίνει το παρόν ο πρίγκηπάς μου!!!

Εσύ τη μπεμπούλα σε ποιά εβδομάδα την κατάλαβες; Θυμάσαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...