Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σας αφήνω, καλό μεσημέρι να έχετε και αν δεν ξαναμπώ σήμερα ένα υπέροχο Σαββατόβραδο! Φιλάκια!!!!:P:p:p:p:p

μακια πολλα ιωαννακι μου!!!!!

καλα να περασετε το βραδυ!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε τωρα που ερχεται το ζουζουνι κατσε να το απολαυσεις και να το μεγαλωσεις!!!!!!:P

εγω σκεφτομαι να παρω και 2 μηνες απο την αδεια που δινει και ο οαεδ για να κατσω να την απολαυσω τη μικρη μου!!!!!!αχχχχχ....πως θα την αφησω και θα παω δουλεια μετα απο μισο χρονο και κατι που θα ειμαστε αυτοκολλητες?:(

ναι και πολύ χαίρομαι γι'αυτό!!!! για σενα θα είναι δύσκολο μωρέ αλλά τι να κάνεις!!!! έχεις ωράριο τουλάχιστον ???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου σας αφήνω, καλό μεσημέρι να έχετε και αν δεν ξαναμπώ σήμερα ένα υπέροχο Σαββατόβραδο! Φιλάκια!!!!:P:p:p:p:p

καλό βράδυ κοριτσάκι και καλά να περάσετε!!!!! κ με το μαλακό οι δουλίτσες!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ματινακι μου τι καλα που τα καταφερες κ ανοιξες τη σελιδα για το ποπακη μας!καλα να περασετε στο χωριο του αντρουλη σου..εσυ να ξεκουραζεσαι!:D

Ρανικουκακο μου ευχαρηστουμε ειλικρινα...αχ ποσο θα συγκηνηθει που θα δει την ομορφη γλαστρουλα που σκεφτηκεσ να στειλεις..μπραβο σου!;);)

Αναστασακι μου κ γω θελω χειμωνα η τουλαχιστον λιγη ψυχρα:tongue::tongue:

Ιωαννακι μου καλα να περασετε το βραδυ..κ γω αυτη τη βδομαδα που μας ερχεται θα το κανω το τραπεζι που ελεγα!

Τζινακι τι κανεις..ολα καλα?

εμεις πριν λ ιγο φαγαμε στη μανουλα μου..κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατουλες!

παω να ξαπλωσω λιγακι αν κ βαριεμαι..ο μικρουλης μου κοιμαται..φιλακια πολλαααααα!

((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μου τι καλα που τα καταφερες κ ανοιξες τη σελιδα για το ποπακη μας!καλα να περασετε στο χωριο του αντρουλη σου..εσυ να ξεκουραζεσαι!:D

Ρανικουκακο μου ευχαρηστουμε ειλικρινα...αχ ποσο θα συγκηνηθει που θα δει την ομορφη γλαστρουλα που σκεφτηκεσ να στειλεις..μπραβο σου!;);)

Αναστασακι μου κ γω θελω χειμωνα η τουλαχιστον λιγη ψυχρα:tongue::tongue:

Ιωαννακι μου καλα να περασετε το βραδυ..κ γω αυτη τη βδομαδα που μας ερχεται θα το κανω το τραπεζι που ελεγα!

Τζινακι τι κανεις..ολα καλα?

εμεις πριν λ ιγο φαγαμε στη μανουλα μου..κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατουλες!

παω να ξαπλωσω λιγακι αν κ βαριεμαι..ο μικρουλης μου κοιμαται..φιλακια πολλαααααα!

((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

φιλάκια πολλά λενάκι!!!!! τέλειο το φαγάκι σας!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Μπηκα για λιγο κοριτσακια μου....κανω ενα διαλειμα απο τις δουλειες!

Ρανιακι μου αν δεν μπορεις να γραψεις ευχες στην ποπη μεσω του συνδεσμου που δημοσιευσα πηγαινε στην κεντρικη σελιδα του forum εκει που λεει ευχες μετα εκει που λεει νεογεννητα και εγκυμοσυνες αν το ανοιξεις θα βρεις το λινκ "γεννησε η ποπη μας την πριγκιπισσα της"....ανοιξε το και γραψε!!!!!!!!Ευκολο ειναι!!!!!!

Ποπακι μου αντι για το ιασω θα πρεπει αν σε εχουν μεταφερει στο δαφνι ε???Θα εχεις ξετρελαθει με την μπουμπουκα σου!!!

Τι κανετε τα αλλα κοριτσακια?????

Εγω εδω σπιτι κοιταω την μαμα μου που κανει δουλειες...εβαλα πλυντηριακια,απλωσα και τωρα καθησα τελος οι δικες μου δουλειες για σημερα! Η μανουλα μου σιδερωνει και μετα εχει σκουπισμα και σφουγγαρισμα!!Μου εφερε 15 κιλα ωριμες ντοματες για να τις κανω χυμο και να εχω φρεσκο χυμουλη για τα φαγητακια τον χειμωνα!!!!!!

Αυτα κοριτσακια μου...παω να φαω κατι τωρα!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφ....βαρεμαρα...

παω να φτιαξω μια τουρτα σοκολατινα...αυτες του κουτιου ειναι δηλαδη,τιποτα σπουδαιο

απλα την ειδα στο σουπερ και τη λιγουρευτηκα!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Μπηκα για λιγο κοριτσακια μου....κανω ενα διαλειμα απο τις δουλειες!

Ρανιακι μου αν δεν μπορεις να γραψεις ευχες στην ποπη μεσω του συνδεσμου που δημοσιευσα πηγαινε στην κεντρικη σελιδα του forum εκει που λεει ευχες μετα εκει που λεει νεογεννητα και εγκυμοσυνες αν το ανοιξεις θα βρεις το λινκ "γεννησε η ποπη μας την πριγκιπισσα της"....ανοιξε το και γραψε!!!!!!!!Ευκολο ειναι!!!!!!

Ποπακι μου αντι για το ιασω θα πρεπει αν σε εχουν μεταφερει στο δαφνι ε???Θα εχεις ξετρελαθει με την μπουμπουκα σου!!!

Τι κανετε τα αλλα κοριτσακια?????

Εγω εδω σπιτι κοιταω την μαμα μου που κανει δουλειες...εβαλα πλυντηριακια,απλωσα και τωρα καθησα τελος οι δικες μου δουλειες για σημερα! Η μανουλα μου σιδερωνει και μετα εχει σκουπισμα και σφουγγαρισμα!!Μου εφερε 15 κιλα ωριμες ντοματες για να τις κανω χυμο και να εχω φρεσκο χυμουλη για τα φαγητακια τον χειμωνα!!!!!!

Αυτα κοριτσακια μου...παω να φαω κατι τωρα!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!

το εκανα ματινακι μου....thanks!!!!

με το μαλακο οι δουλειες....εγω πηρα μια κυρια να με βοηθαει 2 φορες τον μηνα γιατι η μανουλα μου ειναι μακρυα απο μενα και τη πεθερουκλα δεν την εμπιστευομαι...ασε που κανει ολες τις δουλειες σαν χελωνα...απαπαππαπαπα.....οποτε πληρωνω!!!!:(:rolleyes:

bg1142822.jpg

princess2.gif

ΑΝΑΔΡΟΜΗ.....ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!

αγαπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μοουουουουουουουοουουουυ......

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.. ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????

απο τη προηγουμενη εβδομαδα ειχα αναγουλες και λεω....μπααααααααααα....απο το αγχος θα ειναι.....πηγα λευκαδα με την αδερφη μου, γυρισαμε και χθες εκανα χοριακηηηηηηηηηηηηηη.......

25 μοναδες ....μικρη αλλα ειμαι 2 μερες πριν ερθει η περιοδος........

πηρα τον γιατρο και εχουμε ραντεβου 9 ιουνιουυυυυυυυυυυυυυυυυ......

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....που ειστεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????

εχω τρελλαθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ????ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ......ΑΧ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ?????

bg1142822.jpg

princess2.gif

ΑΝΑΔΡΟΜΗ....ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΠΟΠΑΚΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ...

ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσακια μου ειναι θετικο!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιι....

και μαλιστα η καθετη γραμμη ειναι τοσο εντονη γιατι λενε οι οδηγιες πως οι ορμονες ειναι πολυ υψηλες μετα απο 4 μερες καθυστερησης!!!!!!

κοριτσακια μου ειμαι πολυ χαρουμενη και φοβισμενη ταυτοχρονα, σας ευχαριστω πολυ πολυ που αγωνιουσατε μαζι μου, σας αγαπω τοοοοοσο πολυ!!!!!!αχ θα κλαψω τωρα........δεν το πιστευω ακομα.......θα κανω και το δευτερο το μεσημερι, που δεν θα ειναι πρωινα τα ουρα και θα ειναι ακομα πιο πειστικο!!!!απιστευτο μου φαινεται.........ευχομαι και σε σας πολυ συντομα να δειτε ενα μεγαλο + και να χρωματιστει ολο μας το πινακακι!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

ΑΝΑΔΡΟΜΗ....ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ....

Καλιο αργα παρα ποτε....επιτελους κοριτσακια μου μπορεσα να μπω...τα νεακια μου τα καταλαβατε απο τα τικερακια μου οποτε λοιπον κοριτσακια μου το θαυμα εγινε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ ευτυχισμενη και ταυτοχρονα προσγειωμενη αλλα πραγματικα δεν υπαρχουν λογια οταν αντικρυζεις το θετικο αποτελεσμα!!!!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου συντομα κοριτσακια μου να γινει το θαυμα και σε εσας!!!!!!!

Για πειτε τα νεακια σας....

bg1142822.jpg

princess2.gif

ΑΝΑΔΡΟΜΗ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΝΙΩ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ...

ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

ΤΟ ΕΚΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΕΘΗΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΣΑς ΜΗΛΙΣΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΒΓΗΕΚ ΕΜ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Κ ΗΡΘΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΑς ΤΟ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΑΙ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!ΧΑΡΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΑΝ Κ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΤΑΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩΩΩΩΩ!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

bg1142822.jpg

princess2.gif

ποπακη μου να σου ζησει η κοριτσαρα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρελαθηκα τωρααααααα....χαρηκα παρα πολυ!!!!παντα με υγεια σε σενα και την οικογενεια σου...καλο σαραντισμο κουκλα μου...!!!θα περιμενουμε νεα σου.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ....ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΝΙΩ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ...

ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

ΤΟ ΕΚΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΕΘΗΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΣΑς ΜΗΛΙΣΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΒΓΗΕΚ ΕΜ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Κ ΗΡΘΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΑς ΤΟ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΑΙ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!ΧΑΡΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΑΝ Κ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΤΑΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩΩΩΩΩ!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

Ρανιουκο μου τι μου θυμησες τωρα!πωπωωωω~μπραβο σου πως το βρηκες..θελει πολυ ψαξιμο..τοσους μηνες πρην ηταν..θεουλη μου πως περασε ο καιρος!συγκηνηθηκα τωρα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...