Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχχαχα ναι!!!! και ακόμα καλύτερα να έχουμε αγκαλιά τα αγγελούδια μας!!!!! γιατί πρώτα ο θεός χειμώνα θα γεννήσουμε!!!:P

Ναι, εγώ με το καλό μέσα στον Φλεβάρη θα γεννήσω! Ανυπομονώ να πάρω αγκαλιά το αγγελούδι μου! Δεν θα το αφήνω από την αγκαλιά μου, συνέχεια θα το φιλάω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ναι ναι...να ερθει ο χειμωνας...ενταξει να μην ειναι και πολυ βαρυς αλλα να ειναι χειμωνας...παντως ακουσα ρε κοριτσια οτι θα εχουμε ψιλοζεστες μεχρι τον νοεμβρη...δεν ειναι κουφοοοοοοοοοοοοο??????

αχ δε θελωωωωωωωωωωωωωωωωω.....θελω κρυο,τζακι και τη μπιζουδενια μου αγκαλιτσα να τη ρουφαωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Ναι, εγώ με το καλό μέσα στον Φλεβάρη θα γεννήσω! Ανυπομονώ να πάρω αγκαλιά το αγγελούδι μου! Δεν θα το αφήνω από την αγκαλιά μου, συνέχεια θα το φιλάω!!!!

ναι!!!!!!!!!!!!!!! αχχχχχ ανυπομονώ να έρθει ο καιρός και να είναι γερό το μωράκι μου! τίποτα άλλο δεν με νοιάζει!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ναι ναι...να ερθει ο χειμωνας...ενταξει να μην ειναι και πολυ βαρυς αλλα να ειναι χειμωνας...παντως ακουσα ρε κοριτσια οτι θα εχουμε ψιλοζεστες μεχρι τον νοεμβρη...δεν ειναι κουφοοοοοοοοοοοοο??????

αχ δε θελωωωωωωωωωωωωωωωωω.....θελω κρυο,τζακι και τη μπιζουδενια μου αγκαλιτσα να τη ρουφαωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

που το άκουσες αυτό??? αχχχ μη μου λες τέτοια!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τι μαγειρευουν σημερα καλε???

λεω να κανω μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε.....

εσεις κοριτσακια?

αχ εγώ δεν ξέρω!!!! κ βαριέμαι!!!! πατάτες έχω, αλλά κρέας τίποτα!!!:(:( ουφφφφφ!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

που το άκουσες αυτό??? αχχχ μη μου λες τέτοια!!!!!!

απο ενα μετερεωλογο....τι να πω?????λιγο κουφο μου φαινεται...αν και περυσι, εδω στην αθηνα πουλοβερ δεν βαλαμε.....:mad:

bg1142822.jpg

princess2.gif

τι μαγειρευουν σημερα καλε???

λεω να κανω μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε.....

εσεις κοριτσακια?

Εγώ μακαρονάδα έκανα με κόκκινη σάλτσα κλπ! Το βράδυ με το τραπέαζι θα πέσει πολύ κρέας και δεν ήθελα το μεσημέρι πάλι!

Διαφημίσεις

Εγώ μακαρονάδα έκανα με κόκκινη σάλτσα κλπ! Το βράδυ με το τραπέαζι θα πέσει πολύ κρέας και δεν ήθελα το μεσημέρι πάλι!

ιωαννακι μου να προσεχεις το βραδυ....μην εισαι συνεχεια ορθια....ναι????

bg1142822.jpg

princess2.gif

αααα...πως κι ετσι?ησουν καπου και εφυγες?

από τα χριστούγεννα που μετακόμισα δεν δουλεύω!!! η δουλειά ήταν του άντρα μου..:tongue::tongue:

εγώ μακαρόνια είχα πριν 3 μέρες δεν λέει πάλι!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

από τα χριστούγεννα που μετακόμισα δεν δουλεύω!!! η δουλειά ήταν του άντρα μου..:tongue::tongue:

εγώ μακαρόνια είχα πριν 3 μέρες δεν λέει πάλι!!:rolleyes:

ε τωρα που ερχεται το ζουζουνι κατσε να το απολαυσεις και να το μεγαλωσεις!!!!!!:P

εγω σκεφτομαι να παρω και 2 μηνες απο την αδεια που δινει και ο οαεδ για να κατσω να την απολαυσω τη μικρη μου!!!!!!αχχχχχ....πως θα την αφησω και θα παω δουλεια μετα απο μισο χρονο και κατι που θα ειμαστε αυτοκολλητες?:(

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...