Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσια παω κι εγω να ετοιμασω κατι για φαγακι! Θα ερθει και η μανουλιτσα μου το μεσημερακι να με βοηθησει στις δουλειες!

Αυριο το απογευμα θα φυγουμε για 4 μερουλες στο χωριο του αντρα μου.Θα παμε γιατι θελει να βοηθησει τον αδερφο του στον τρυγο οποτε θα μενουμε πανω για να μην ανεβοκατεβαινει με τοση κουραση καθε μερα! Θα χορτασω τα ανηψακια....θα τα ζουληξω!!!!!!!!

Θα μπω και αυριο μεχρι να φυγουμε για να σας χαιρετισω γιατι στο χωριο δεν εχουν ιντερνετ οποτε θα τα πουμε απο την πεμπτη παλι πρωτα ο Θεος!

Φιλακια πολλα και να εχετε ενα πολυ ομορφο και ξεκουραστο σαββατοβραδο εαν δεν ξαναμπω σημερα!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες και παλι να σου ζησει η μπεμπουλα ποπακι μου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια παω κι εγω να ετοιμασω κατι για φαγακι! Θα ερθει και η μανουλιτσα μου το μεσημερακι να με βοηθησει στις δουλειες!

Αυριο το απογευμα θα φυγουμε για 4 μερουλες στο χωριο του αντρα μου.Θα παμε γιατι θελει να βοηθησει τον αδερφο του στον τρυγο οποτε θα μενουμε πανω για να μην ανεβοκατεβαινει με τοση κουραση καθε μερα! Θα χορτασω τα ανηψακια....θα τα ζουληξω!!!!!!!!

Θα μπω και αυριο μεχρι να φυγουμε για να σας χαιρετισω γιατι στο χωριο δεν εχουν ιντερνετ οποτε θα τα πουμε απο την πεμπτη παλι πρωτα ο Θεος!

Φιλακια πολλα και να εχετε ενα πολυ ομορφο και ξεκουραστο σαββατοβραδο εαν δεν ξαναμπω σημερα!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες και παλι να σου ζησει η μπεμπουλα ποπακι μου!!!!!!!!!

φιλάκια πολλά ματινάκι!!! και καλά να περάσεις αν δεν μπορέσεις να ξανα μπεις!!! φιλάκια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

kalimera.na sou zhsei popaki...eseiskoritsia kala eiste?

καλημέρα!!! καλά έιμαστε! εσύ?? (ποιο είναι το όνομα σου?)

κορίτσια πλύ ζέστη ! δεν θα κατέβω! ασε καλυτερα! το απογευμα θα πάω καμιά βόλτα με τον άντρα μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

kalhmera se oles ti m kanete ola kala oi kilitses fouskonoune !!!!! trela m erxete otan sas skeutome na eiste oles kalaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

popaki na sou zeisei h mpoumpoudenia sou kale to prwto mwraki tis pareas ti wrea ante twra kai ipolipes mia mia na pernete seira are klamaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

egw edw isixa figame diakopoules kai perasame super egw akoma gia mpempe tpt to exw afisi to thema kai blepoume pros to parwn thelw na mpw sthn routina xixxixii kai den thn palevw thelw kai allo kalokeri xixxxii !!!!

auta ta nea m emena !!!

thelw na sas pw oti panta sas skeutome kai opote mporw mpenw kai sas diavazw sinxoresteme pou den mpenw sixna alla apo edw kai pera elpizw na mpenw kai na kanoume wrea pareoula sas filw oles kai mia terasia agalitsa ((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))) gia na xorane oi kilitses sas mesa :D:D:D:D filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elpizw to apogeuma na sas petixw mesa na ta poume kai na m peite ta neakia sas !!!!!!

raniouko poli wrea h idea sou gia ta louloudia tha xetrelathei to popaki mas :P:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

kalhmera se oles ti m kanete ola kala oi kilitses fouskonoune !!!!! trela m erxete otan sas skeutome na eiste oles kalaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

popaki na sou zeisei h mpoumpoudenia sou kale to prwto mwraki tis pareas ti wrea ante twra kai ipolipes mia mia na pernete seira are klamaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

egw edw isixa figame diakopoules kai perasame super egw akoma gia mpempe tpt to exw afisi to thema kai blepoume pros to parwn thelw na mpw sthn routina xixxixii kai den thn palevw thelw kai allo kalokeri xixxxii !!!!

auta ta nea m emena !!!

thelw na sas pw oti panta sas skeutome kai opote mporw mpenw kai sas diavazw sinxoresteme pou den mpenw sixna alla apo edw kai pera elpizw na mpenw kai na kanoume wrea pareoula sas filw oles kai mia terasia agalitsa ((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))) gia na xorane oi kilitses sas mesa :D:D:D:D filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elpizw to apogeuma na sas petixw mesa na ta poume kai na m peite ta neakia sas !!!!!!

raniouko poli wrea h idea sou gia ta louloudia tha xetrelathei to popaki mas :P:p:p

Τζινακι μου με επαιρνες χθες ε???? Αργησα να το δω....ειχα κατεβει στον κηπο και δεν το ακουσα....!!!!!!!!!!!!

Παρε με αν μπορεις!!!!!!

Τζινακι μου με επαιρνες χθες ε???? Αργησα να το δω....ειχα κατεβει στον κηπο και δεν το ακουσα....!!!!!!!!!!!!

Παρε με αν μπορεις!!!!!!

δεν πειράζει κοπελα μου το καταλαβα οτι θα ειχες κατεβει στον κηπο θα τα πουμε το απογευματακι αμα μπορεις θα παω σουπερ τωρα χιχιχιχ με πρόλαβες πανω που έφευγα

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

κοριτσακια μου επεστρεψαααααααααααααααααα....

αχ δεν το πιστευω...δε μπορω να γραψω στη σελιδα που ανοιξε το ματινακι γιατι θελει κωδικο κι εγω τον εχω ξεχασει....αχχχχχχχχχχ.....αλλα ευχηθηκα απο δω...εεεεεεεεε??????

λοιπον παρηγγειλα μια πανεμορφη ελια μεσα σε μια γλαστρουλα σαν ασημενια ειναι....

εβαλα και καρτουλα και εγραψα τις ευχουλες μας!!!!!

μου ειπαν οτι θα τη στειλουν το απογευματακι γιατι περιμενουν κι αλλες παραγγελιες για το ιασω!!!

ποπακι μου να φυτεψεις την ελιτσα μεσα σε μια μεγαλη γλαστρα και οπως μεγαλωνει αυτη να μεγαλωνει και το μπιζουδακι σας...θα μεγαλωνουν παρειτσα και θα μας σκεφτεσαι.....σάγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

auta ta nea m emena !!!

τζινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....τι κανεις κουκλαρα μουουουυουουουυ.....σε εβαλα και σενα μεσα στη καρτουλα!!!!!

πως περνας?αντε και καλο φθινοπωρο!!!!!!να μπαινεις τωρα πιο συχνα να τα λεμε!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

τελικά κατεβηκα και περπατησα μιση κορίστια γιατί είχα πιαστεί! εντάξει μια χαρά ήταν!!!!;) έκλεισα και ραντεβού να πάω την τρίτη να βάψω το μαλλί σε ένα κομμωτήριο εδώ κοντά στο σπίτι! δεν έχω ξανα παέι... θα δείξει.. τους ρώτησα αν εχουν βαφή για εγκυους και μου είπαν ναι είναι αυτες χωρίς αμμωνία.

Ρανιάκι μου!!!!!!!!!! τέλεια η ιδέα σου!!!!!!!!!!!!!!! μπράβο και σε ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!:P:p

ματινάκι θα πάω να γράψω τις ευχές μου και εκεί!!!

τζινάκι μου!!! τι κάνεις?? δύσκολη η επιστροφή από τις διακοπές ε??????? εγώ είναι η πρώτη φορά που θέλω να έρθει ο χειμώνας!!!!!!:tongue::tongue:να κλειστώ μέσα να έχει έξω μουνταμάρα κρύο και να ανάβει το τζάκι!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχχαχαχα αυτό έγραψα πριν λίγο!!!!!!!!! αλλά θέλω χειμώνα!!!!!!χιχιχιχι

Μη συζητάς! Να βρέχει έξω, να κάνει κρύο και μέσα να καίει το τζάκι και εγώ στον καναπεδάκο να χαϊδεύω την κοιλίτσα μου!!!!

Μη συζητάς! Να βρέχει έξω, να κάνει κρύο και μέσα να καίει το τζάκι και εγώ στον καναπεδάκο να χαϊδεύω την κοιλίτσα μου!!!!

χαχχαχα ναι!!!! και ακόμα καλύτερα να έχουμε αγκαλιά τα αγγελούδια μας!!!!! γιατί πρώτα ο θεός χειμώνα θα γεννήσουμε!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...