Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ Κ ΓΩ!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟς ΜΟΥ..ΘΑ ΜΠΩ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!~

ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ@

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕς ΣΑς!:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαν χτες θυμάμαι που μετρούσαμε μέρες...

Μετά που το Ποπάκι περιμένε κάποιες μέρες να έχει καθυστέρηση και μας ανακοίνωσε ότι είναι εγκυούλα θυμάστε???

Έπειτα αρχίσαμε να ακολουθούμε μια μια με την σειρά χαχα...

Και σήμερα έφτασε η μέρα που περίμενε το γλυκό μας το Ποπάκι και που φυσικά περιμένουμε όλες μας!!!

Αχχχχχ μαρακι μου οντως σαν χτες μου φαινεται και μενα!!!!!!

Καλε γεννηθηκε το πρωτο μας μωρακι το εχετε καταλαβει??????????

Τελικα ειχε πολυ καλο ποδαρικο η ποπιτσα με την μπεμπουλα της....η μια μετα την αλλη μεναμε εγκυες.....

ειλικρινα εχω συγκηνηθει τοσο πολυ!πολυ χαιρομαι που σας γνωρησα..

ευχαρηστω Μαρακι μου ..πλησιαζει κ μενα η μερα μου!

Αναστασακι μου ειχα κ γω ανχος εκεινη τη μερα αλ ημουν καπως αισιοδοξη μπορω να πω!

Ρανιουκο μου το ξερω οτι θα το εκανες αυτο αν μεναμε κοντα..μακαρι να ειμασταν ολες κοντα!

Ιωαννακι μου καλημερα δεν σου ειπα..τι κανεισ αγαπουλα?;);)

Καλά είμαι Λενάκι μου! Εσύ; Πως είσαι; Πως πας με τις συσπάσεις; Άντε πλησιάζει η ώρα που θα κλαίμε από χαρά και για σένα βρε! Τι χαρά μας έδωσε το Ποπάκι σήμερα!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ Κ ΓΩ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

φιλάκια πολλά Λενάκι!!!!!!!! και εμείς σ'αγαπάμε!!!!!!!!!!!!!!! αγκαλίτσα!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ Κ ΓΩ!

Κι εμεις σε αγαπαμε πολυ λενιω μου!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχχχχχ μαρακι μου οντως σαν χτες μου φαινεται και μενα!!!!!!

Καλε γεννηθηκε το πρωτο μας μωρακι το εχετε καταλαβει??????????

Τελικα ειχε πολυ καλο ποδαρικο η ποπιτσα με την μπεμπουλα της....η μια μετα την αλλη μεναμε εγκυες.....

ναι όντως!!!!!!! καλά εγώ είχα απογοητευτει τελείως.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλά είμαι Λενάκι μου! Εσύ; Πως είσαι; Πως πας με τις συσπάσεις; Άντε πλησιάζει η ώρα που θα κλαίμε από χαρά και για σένα βρε! Τι χαρά μας έδωσε το Ποπάκι σήμερα!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΕς..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ Κ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗς ΚΑΙΣΑΡΙΚΗς Κ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΩΡΗΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ!:rolleyes:

ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕς ΣΥΓΚΗΝΗΣΕΙς!Κ ΝΑΙ ΤΟ ΠΟΠΑΚΗ ΜΑς ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗς ΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑς ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ!;););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΕς..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ Κ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗς ΚΑΙΣΑΡΙΚΗς Κ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΩΡΗΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ!:rolleyes:

ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕς ΣΥΓΚΗΝΗΣΕΙς!Κ ΝΑΙ ΤΟ ΠΟΠΑΚΗ ΜΑς ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗς ΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑς ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ!;););)

να προσέχεις Λενάκι! να μην κουραζεσαι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι όντως!!!!!!! καλά εγώ είχα απογοητευτει τελείως.....

Εγώ να δεις Αναστασάκι μου απογοήτευση! Αφού ο γιατρός μου που είναι και πολύ καλός φίλος και με στήριξε πάρα πολύ ψυχολογικά, την προηγούμενη φορά που πήγα να με δει μου λέει: Καλά εσύ μπήκες στον 4ο και ακόμη δεν το πιστεύεις πως είσαι έγκυος!

Και έχει δίκιο! Σαν ψέμα μου φαίνεται που σε λίγους μήνες θα έχω αγκαλιά το δικό μου μωρό!!!

Διαφημίσεις

Εγώ να δεις Αναστασάκι μου απογοήτευση! Αφού ο γιατρός μου που είναι και πολύ καλός φίλος και με στήριξε πάρα πολύ ψυχολογικά, την προηγούμενη φορά που πήγα να με δει μου λέει: Καλά εσύ μπήκες στον 4ο και ακόμη δεν το πιστεύεις πως είσαι έγκυος!

Και έχει δίκιο! Σαν ψέμα μου φαίνεται που σε λίγους μήνες θα έχω αγκαλιά το δικό μου μωρό!!!

μήπως εγώ το έχω πιστεψει??????????????????? αφού το είπα , θα το πιστέψω όταν το πάρω στην αγκαλιά μου!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μήπως εγώ το έχω πιστεψει??????????????????? αφού το είπα , θα το πιστέψω όταν το πάρω στην αγκαλιά μου!!!!!!!!!!

Αναστασάκι μου εύχομαι να γεμίσει η αγκαλίτσα μας πολλά μωράκια!!! Σε όλα τα κορίτσια που το επιθυμούν είτε είναι στο καφέ είτε όχι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρουν να το ζήσουν όλο αυτό! Ζω την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου και είμαι ευγνώμων για αυτό!

Αναστασάκι μου εύχομαι να γεμίσει η αγκαλίτσα μας πολλά μωράκια!!! Σε όλα τα κορίτσια που το επιθυμούν είτε είναι στο καφέ είτε όχι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρουν να το ζήσουν όλο αυτό! Ζω την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου και είμαι ευγνώμων για αυτό!

και βέβαια είναι!!!! αχχχ πολύ συγκινηση σήμερα βρε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν μπορώ άλλο!!! σκέυτομαι όταν έρθει η σειρά πως θα είμαι!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σας αφήνω για λίγο πάω να κάνω καμιά δουλίτσα για το βράδυ, λίγο ξεσκόνισμα κλπ!!! Φιλάκια σε όλες σας θα μπω αργότερα!!!

φιλάκια πολλά!! και με το μαλακό! και εγω θα κατεβω να περπατήσω λίγο, γιατί έχω πιαστεί!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...