Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Να σου ζήσει Ποπάκι μου!!!! Να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα τόσο όμορφη και γλυκιά!!! Γερό το παιδάκι σας και ευτυχισμένο! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κ γωωωωωωωωω!

γεννησεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!αχ να σαι καλα ρανιουκο μου που πηρες τηλ!

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑς!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗς , ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕς ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑς Κ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑς~

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ιδεα της ματινας μας ηταν να παρουμε τηλ......απλα εγω δε μπορουσα να περιμενω και πηρα....χιχιχιχιχιιιχχ.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλε εδω ειμαι κι εγω....μιλουσα στο φεις με μια τρελη φιλη μου....το ρανιακι....χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω αρχισει και διαγραφω ολες τις φωτο μου απο το φεις γιατι σε μια κοπελα μπηκε χακερ απο ταιβαν και της μπλοκαρε τον λογαριασμο...θα αφησω κανα δυο μονο με μενα και τον αντρα μου...ουτε την κοιλιτσα ουτε τιποτε αλλο....και εννοειται οτι οταν γεννηθει το μωρο δεν προκειται να βαλω φωτο στο φεις! Μονο εδω....

Καλημερα στο αναστασακι και στο μαρακι!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙς ΠΟΣΕς ΦΟΡΕς ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ Κ ΕΧΩ ΞΑΑΝΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΦΒ..Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΣΒΗΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΕς..ΓΙΑΥΤΟ Κ ΛΕΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ..ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑς ΜΩΛςΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ !:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κλαψε αναστασακι μουουουουουοουουουυο.........οταν δεις το μουτρακι του παληκαριου σου να δεις!!!!!!!!!:P

το δάκρυ δεν το έχω και δύσκολο!! άσεεε το φαντάζομαι και μου'ρχεται να λιποθυμήσω!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ναι ρανιάκι μου!! στιις 13:00 το μεσσημέρι!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....ολα καλα θα πανεεεεεε....θα τον δειτε τον μπομπιρακο σας και θα τρελλαθειτε σου λεωωωωωωωωωω!!!!!

εγω θα παω στις 27 σεπτεμβρη...αργω ακομα ρε γαμωτο....χιχιχιιχιχ

τωρα που το σκεφτομαι θα γενναμε σχεδον μαζι...με διαφορα 3 εβδομαδες περιπου!!!!!

ποποποπο...ανατριχιασααααααααααααααα...

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχ και εμένα με πιάνουν αναγούλες καμιά φορά από τα χάπια!! και πολύ συχνά έχω καούρες!! σχεδόν κάθε μέρα με πιάνουν!!!! είμαστε πανέτοιμοι για τη δευτέρα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue: αχ η αγωνία μου μεγαλώνει!!!!!!! οουυυφφφφ να περάσει και αυτό!!!!! θέλω να είναι υγιές το μωράκι μου! τίποτα άλλο!

Θα είναι καρδούλα μου, να μην ανησυχείς για τίποτα!!!Να το χαρείς οσο πιο πολύ μπορείς...Κι εγώ μέσα στο άγχος ήμουνα, κοιτούσα συνέχεια το πρόσωπο του γιατρού για τθχόν γκριμάτσες, και παρόλο που έμεινα 1 1/2 ώρα μέσα δεν χόρτασα χιχι..Γι΄αυτό κοίτα να το χαρείτε πολύ πολυ!!!

κοριτσακια μου ,το ειπα και στην ματινα...

σκεφτομουν να στειλω λουλουδια στο ποπακι και θελω να βαλω και εσας στη καρτουλα!!!!!

να ειναι εκ μερους ολων μας....πιστευω δεν εχετε αντιρρηση!!!!!!!ετσι κι αλλιως θα στειλω...

bg1142822.jpg

princess2.gif

ναι ρανιάκι μου!! στιις 13:00 το μεσσημέρι!!!!!

αχ Αναστασακι μου την δευτερα ε!ολα καλα θα ειναι..θα περασει κ αυτη η αγωνια κ μετα απλα θα περημενεις το ζουζουνακι σου!;);)

κ γω δευτερα εχω ραντεβου στο νοσοκομειο!στης 10;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....ολα καλα θα πανεεεεεε....θα τον δειτε τον μπομπιρακο σας και θα τρελλαθειτε σου λεωωωωωωωωωω!!!!!

εγω θα παω στις 27 σεπτεμβρη...αργω ακομα ρε γαμωτο....χιχιχιιχιχ

τωρα που το σκεφτομαι θα γενναμε σχεδον μαζι...με διαφορα 3 εβδομαδες περιπου!!!!!

ποποποπο...ανατριχιασααααααααααααααα...

μακάρι παναγίτσα μου!! ναι κοντά θα είμαστε!!!!!!:P:p:p:p ρε κορίτσια τι προτόγνωρα συναισθήματα είναι αυτά???? αλλες φορές που πήγαινα σε γεννητούρρια ή ακουγα δεν με άγγιζ τόσο πολύ η αλήθεια!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποπακι μου να σας ζησει η κορουλα σας!!!!! Να ειναι παντα γερη και τυχερη σε ολη της την ζωη!!!!!!!!!!!! Νυφουλα να την καμαρωσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ συγκινημενη ποπακι μου....το πρωτο μας μωρακι γεννηθηκε!!!!!!!!!

Κλαιω καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

work.5197172.2.flat,550x550,075,f.krystal-lee-my-baby-girl.jpg

1070030s5uzx5wz5s.gif

4.gif

baby7.gif

Boys-And-Girls-Glitters-7.gif

ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!

σκεφτομουν να στειλω λουλουδια στο ποπακι και θελω να βαλω και εσας στη καρτουλα!!!!!

να ειναι εκ μερους ολων μας....πιστευω δεν εχετε αντιρρηση!!!!!!!ετσι κι αλλιως θα στειλω...

αχ μωρε ρανιουκο μου τη ψυχουλα εισαι!μακαρι να μπορουσαμε κ μεις απο δω να στειλουμε..αυτο δειχνει τη σχεση εχουμε κ ποσο κοντα ηρθαμε..με συγκηνεις με τη σκεψη σου αυτη..

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

να μας βαλεις ναι ναι~!!ευχαρηστουμε πολυ:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι κ Μαρακι καλημερουδια σας!τι κανετε αγαπουλιτσες μου?:D:D

Καλημέρα Ελενάκι μου!!!!!

Καλά ήμαστε εδω χαιρόμαστε με την ευτυχία που έχει το Ποπάκι...

Σειρά σου μετά Λενάκι...Τι χαρά Θεε μου!!! Να τα έχει όλα τα μωράκια ο Θεός και η Παναγίτσα καλά!!!!

αχ θα είναι πολύ συγκινητικό για το ποπάκι αυτό πιστευω!!!!!!:P:p

αχ Αναστασακι μου την δευτερα ε!ολα καλα θα ειναι..θα περασει κ αυτη η αγωνια κ μετα απλα θα περημενεις το ζουζουνακι σου!;);)

κ γω δευτερα εχω ραντεβου στο νοσοκομειο!στης 10;)

μετράω και ώρες μη σου πώ!!! έχω πολυ αγωνία να είναι όλα καλά!!!!!!! τίποτα άλλοοοοοοοοοοοοοο και εσύ με το καλό λενάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσείς στην β'επιπέδου δεν είχατε άγχος???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...