Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα μαρακι μου

....τι κανει το αντρακι σου????????

τι χαρα ειναι αυτη σημερααααααααα??????

Καλημέρα Ρανιούκο μου και μπουμπού!!!!

Καλά είμαστε κλωτσάμε γιατί χαιρόμαστε για το Ποπάκι..Κορίτσια πραγματικά απο δώ και μπρος θα έχουμε συνέχεια γεννητούρια, τι χαρά ειναι αυτή!!!!

Η μπουμπού σου Κλωτσάει??:PΣμουατςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασάκι μου καλημέρα!!! Τι κάνεις; Εγώ μόλις έκανα ένα γλυκό για το βράδυ που έχουμε ένα τραπέζι! Εύκολο και γρήγορο! Μους σοκολάτα με 100% επιτυχία!!!!

καλημεραααααααααααααααααααα....

τη συνταγη γρηγορααααααααααααα....χιχιχιχιχιχιχιχι

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημέρα μαράκι!!! πως είστε???

Καλημέρα !!!! Καλά γλυκιά μου λίγες αναγούλες έχω πάλι απο το σίδηρο αλλα να είναι καλά οι τσιχλίτσες...Εσενα ο κούκλος σου τι κάνει Αναστασάκι μου???Ετοιμάζεστε για την Δευτέρα???

Καλε εδω ειμαι κι εγω....μιλουσα στο φεις με μια τρελη φιλη μου....το ρανιακι....χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω αρχισει και διαγραφω ολες τις φωτο μου απο το φεις γιατι σε μια κοπελα μπηκε χακερ απο ταιβαν και της μπλοκαρε τον λογαριασμο...θα αφησω κανα δυο μονο με μενα και τον αντρα μου...ουτε την κοιλιτσα ουτε τιποτε αλλο....και εννοειται οτι οταν γεννηθει το μωρο δεν προκειται να βαλω φωτο στο φεις! Μονο εδω....

Καλημερα στο αναστασακι και στο μαρακι!!!!!!!!!!!

κου κου κου.....

δε σουλευω τα σαβ/κα αναστασακι μου....αυτο μου ελειπεεεεε...χιχιχιχιχιχ

αχ χθες που επεσα για υπνο κατι ενιωσα αλλα μετα με πηρε ο υπνος και σημερα τιποτα ακομα!!!!!!

:(

είναι μικρούλη μωρέ ακόμη γι'αυτό!!!:tongue: εγώ πάντως δεν το νιώθω όλη τη μέρα όπως άλλες κοπέλες ! δεν ξέρω!!:rolleyes:

Αναστασάκι μου καλημέρα!!! Τι κάνεις; Εγώ μόλις έκανα ένα γλυκό για το βράδυ που έχουμε ένα τραπέζι! Εύκολο και γρήγορο! Μους σοκολάτα με 100% επιτυχία!!!!

μμμ γλυκάκια ακούω!! κορίτσια τελευταίες μέρες με έχει πιάσει τρομερή επιθυμία για σοκολατοειδές........ τι θα κάνω????:confused::confused::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααα

πηρα στο ιασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

γεννησε το ποπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......

ποπακι μουουουουυουοουουουου........να σας ζησει η μπουμπου....εχω ανατριχιασει σου λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλε εδω ειμαι κι εγω....μιλουσα στο φεις με μια τρελη φιλη μου....το ρανιακι....χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω αρχισει και διαγραφω ολες τις φωτο μου απο το φεις γιατι σε μια κοπελα μπηκε χακερ απο ταιβαν και της μπλοκαρε τον λογαριασμο...θα αφησω κανα δυο μονο με μενα και τον αντρα μου...ουτε την κοιλιτσα ουτε τιποτε αλλο....και εννοειται οτι οταν γεννηθει το μωρο δεν προκειται να βαλω φωτο στο φεις! Μονο εδω....

Καλημέρα Ματινάκι μου και μπεμπούλι!!!!!

Καλημέρα !!!! Καλά γλυκιά μου λίγες αναγούλες έχω πάλι απο το σίδηρο αλλα να είναι καλά οι τσιχλίτσες...Εσενα ο κούκλος σου τι κάνει Αναστασάκι μου???Ετοιμάζεστε για την Δευτέρα???

αχ και εμένα με πιάνουν αναγούλες καμιά φορά από τα χάπια!! και πολύ συχνά έχω καούρες!! σχεδόν κάθε μέρα με πιάνουν!!!! είμαστε πανέτοιμοι για τη δευτέρα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue: αχ η αγωνία μου μεγαλώνει!!!!!!! οουυυφφφφ να περάσει και αυτό!!!!! θέλω να είναι υγιές το μωράκι μου! τίποτα άλλο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.........

bg1142822.jpg

princess2.gif

Συνταγή για εύκολη μους σοκολάτα

400 γρ κρέμα γάλακτος

400 γρ κουβερτούρα

200 γρ γάλα φρέσκο

Εκτέλεση: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα μέσα σε ένα μπωλ έτσι ώστε να λιώσει εύκολα και γρήγορα!!! Βράζουμε το γάλα και το περιχύνουμε πάνω από την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα να λιώσει καλά!!!! Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σαντιγύ (χωρίς ζάχαρη) και αφού χτυπηθεί τουμπάρουμε την σαντιγύ στο λιωμένο μίγμα και ανακατεύουμε καλά! Αφού ομογενοποιηθεί το μίγμα το αραδιάζουμε σε ποτήρια και το βάζουμε στο ψυγείο να σταθεί για 2-3 ωρίτσες!!! Έπειτα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!!! Μπορούμε να γαρνίρουμε από πάνω με σαντιγύ, πουράκια ή και ενδιάμεσα με μπισκότα!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααα

πηρα στο ιασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

γεννησε το ποπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......

ποπακι μουουουουυουοουουουου........να σας ζησει η μπουμπου....εχω ανατριχιασει σου λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχ τέλεια!!!!!!!!!!!!! το διάβασα και ανατρίχιασα!!!!!!!!!!!!

ποπάκι να σας ζήσει γλυκιά μου!!!! να έιναι γερή και καλότυχη!!!

θέλω να κλάψω!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ και εμένα με πιάνουν αναγούλες καμιά φορά από τα χάπια!! και πολύ συχνά έχω καούρες!! σχεδόν κάθε μέρα με πιάνουν!!!! είμαστε πανέτοιμοι για τη δευτέρα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue: αχ η αγωνία μου μεγαλώνει!!!!!!! οουυυφφφφ να περάσει και αυτό!!!!! θέλω να είναι υγιές το μωράκι μου! τίποτα άλλο!

αναστασακι μου θα κανει τη β-επιπεδου τη δευτερα??????

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχ και εγώ θέλω να τις σβήσω, αλλά καθυστερεί πολύ!! θέλει μία μία ε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ηρθα κ γωωωωωωωωω!

γεννησεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!αχ να σαι καλα ρανιουκο μου που πηρες τηλ!

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑς!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗς , ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕς ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑς Κ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑς~

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχχχχχχχχχχχχχχχχ τέλεια!!!!!!!!!!!!! το διάβασα και ανατρίχιασα!!!!!!!!!!!!

ποπάκι να σας ζήσει γλυκιά μου!!!! να έιναι γερή και καλότυχη!!!

θέλω να κλάψω!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλαψε αναστασακι μουουουουουοουουουυο.........οταν δεις το μουτρακι του παληκαριου σου να δεις!!!!!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...