Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ Ματινάκι το βράδυ ονειρεύτηκα πως είχα γεννήσει και κρατούσα τον πρίγκηπά μου αγκαλιά!!!! Είμαι στον 4ο και ανυπομονώ φαντάζομαι εσύ πως θα νιώθεις!!!! ΟΛΑ τα κορίτσια να το ζήσουν με το καλό!!!!

Χθες Ιωαννακι μου το μεσημερακι που ξαπλωσαμε με τον αντρουλη μου του ειπα οτι απο τελος σεπτεμβρη πρεπει να φτιαξω βαλιτσα για να ειμαι ετοιμη....επαθε κοκομπλοκο γιατι κι αυτος δεν ειχε συνειδητοποιησει οτι φτανει ο καιρος....μου ειπε να κανω λιστα με το τι χρειαζομαι και την επομενη εβδομαδα που θα ερθει να αρχισουμε το δωματιο.....μετα χαιδεψε την κοιλια και ειπε στον μπεμπη: ρε μουργο ερχεσαι το ξερεις? Δακρυσα....ουφ! Στην γεννα πρωτα ο Θεος δεν θα ξερουν ποιον να πρωτοηρεμισουν απ τα κλαματα....ειναι και ο αντρας μου παρα πολυ ευαισθητος....στην γεννηση του ανηψιου του δεν σταματουσε με τιποτα το κλαμα....φαντασου στο δικο μας παιδι...!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χθες Ιωαννακι μου το μεσημερακι που ξαπλωσαμε με τον αντρουλη μου του ειπα οτι απο τελος σεπτεμβρη πρεπει να φτιαξω βαλιτσα για να ειμαι ετοιμη....επαθε κοκομπλοκο γιατι κι αυτος δεν ειχε συνειδητοποιησει οτι φτανει ο καιρος....μου ειπε να κανω λιστα με το τι χρειαζομαι και την επομενη εβδομαδα που θα ερθει να αρχισουμε το δωματιο.....μετα χαιδεψε την κοιλια και ειπε στον μπεμπη: ρε μουργο ερχεσαι το ξερεις? Δακρυσα....ουφ! Στην γεννα πρωτα ο Θεος δεν θα ξερουν ποιον να πρωτοηρεμισουν απ τα κλαματα....ειναι και ο αντρας μου παρα πολυ ευαισθητος....στην γεννηση του ανηψιου του δεν σταματουσε με τιποτα το κλαμα....φαντασου στο δικο μας παιδι...!!!!!!!!

Aχ βρε Ματινάκι πόσο σε καταλαβαίνω! Έτσι έπαθα εγώ στα ανήψια μου! Πρώτη φορά είδα πως είναι να κλαις από χαρά!!!! Ο αντρούλης μου τώρα βλέπει την κοιλίτσα μου που πήρε και φούσκωσε και με το που τη βλέπει τον πιάνουν τα γέλια!!!! Συνέχεια τη χαϊδεύει, μιλάει στο μπέμπη και η πλάκα είναι πως μετά κοιτάει την κοιλιά λες και περιμένει απάντηση!!!! Τα συναισθήματα αυτά ότι και να πούμε δεν περιγράφονται! Μετράω τις μέρες να ξαναπάω στο γιατρό να δω το παιδάκι μου! Αργούμε ακόμη αλλά δεν πειράζει! Σε 13 μερούλες!!!!

Το βράδυ έχω κι ένα τραπέζι και πρέπει να ξεκινήσω το γλυκό! Μους σοκολάτα με μπισκότα θα φτιάξω σε ποτήρια!!!! Ευτυχώς όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνει ο αντρούλης μου και το απόγευμα θα έρθει και η αδερφούλα μου να βοηθήσει!!! Εγώ ξεκούραση!!!!!

καλημέρα κορίτσια!! είπα πρώτα να σας διαβάσω και μετά να γράψω!!!

το ποπάκι μπορεί αυτην τη στιγμή να κρατάει αγκαλιά το κοριτσάκι της!!!!:P:p τη μαγεία θεέ μου! εχθές το βράδυ έκανα και την προσευχούλα μου όλα να πάνε καλά!!!:D ανυπομονούμε να περάσουν οι μέρες να μας γράψεις νέα σου!!!

ματινάκι πολύ συγκινητικό αυτό με τον αντρούλη σου!! αχ βρε κορίτσια να μην είναι?? αλλάζει η ζωή μας!!!

Λενάκι μου δεν σε πρόλαβα, να μπείς όταν μπορέσεις από της μαμας σου! φιλάκια!!

Ιωαννάκι όλες ανυπομονούμε ασε άσε!!! και εγώ τρελά!!!! μία μία μετράω τις μέρες!!!

Τάσπα με το καλό εύχομαι και σε σένα να γεννηθεί το μωράκι σου!

στα υπόλοιπα κοριτσάκια πολλά φιλάκια!!

εγώ σκευτομαι να κατευω σε λίγο να περπατήσω..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Aχ βρε Ματινάκι πόσο σε καταλαβαίνω! Έτσι έπαθα εγώ στα ανήψια μου! Πρώτη φορά είδα πως είναι να κλαις από χαρά!!!! Ο αντρούλης μου τώρα βλέπει την κοιλίτσα μου που πήρε και φούσκωσε και με το που τη βλέπει τον πιάνουν τα γέλια!!!! Συνέχεια τη χαϊδεύει, μιλάει στο μπέμπη και η πλάκα είναι πως μετά κοιτάει την κοιλιά λες και περιμένει απάντηση!!!! Τα συναισθήματα αυτά ότι και να πούμε δεν περιγράφονται! Μετράω τις μέρες να ξαναπάω στο γιατρό να δω το παιδάκι μου! Αργούμε ακόμη αλλά δεν πειράζει! Σε 13 μερούλες!!!!

Το βράδυ έχω κι ένα τραπέζι και πρέπει να ξεκινήσω το γλυκό! Μους σοκολάτα με μπισκότα θα φτιάξω σε ποτήρια!!!! Ευτυχώς όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνει ο αντρούλης μου και το απόγευμα θα έρθει και η αδερφούλα μου να βοηθήσει!!! Εγώ ξεκούραση!!!!!

κορίτσια!! είναι υπέροχοι οι άντρες μας!!!!! δεν ξέρω πιστευω πως όλοι έτσι είναι σε μια τέτοια φάση της ζωής!!! εμένα όταν με φιλάει την κοιλίτσα, λιώωωωνωωωω!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καμαρια μοουουυουουοουυου....καλημερααααααααααααααα...

ποπακι μουουουουουοουυουο λογικα τωρα πρεπει να εχεις γεννησει!!!!!σε σκεφτομουν ολο το βραδυ χθες...τι ευτυχια χριστουλη μου!!!!!

ευχομαι η μπεμπουλα σας να ειναι παντα τυχερη και υγιεστατη γλυκουλα μου...

σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

ΠΟΠΑΚΙ μου, κουκλίτσα μου γλυκιά, πιστεύω τώρα θα κρατάς την πριγκίπισσα σου αγκαλίτσα αγάπη μου...

Σου εύχομαι ολόψυχα μέσα απο την καρδιά μου, να έχεις ένα γερό μωράκι πάνω απο όλα και να είσαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου..Συντομα να γυρίσετε στο σπιτάκι σας με την οικογένεια σου που αυξήθηκε κατα ένα μέλος...:P

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςς(((((((((((((((((((((())))))))))))

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;

Έφθασε η μεγάλη μέρα για το Ποπάκη μας!!!!

Με το καλό αγαπούλα μου, χωρίς καθόλου ταλαιπωρία και χωρίς πόνο!!!!

έφθασε η ώρα να γνωριστείς με την πριγκήπισσα σου!!!! τι ευτυχία!!!!

και σιγά, σιγά και τα υπόλοιπα κοριτσάκια...Λενιώ μου εσύ παίρνεις σειρά μετά;;; πότε πέρασε ο καιρός!!!!

Φιλάκια πολλά, πολλά σε όλες και χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!

Όποτε μπορώ διαβάζω τα νεάκια σας!!!!

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

Σοφάκι μου γλυκό τι κάνεις κουκλίτσα μου??

Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ και ο λεβέντης σου!!!

Όποτε μπορείς να μας γράφεις να μαθαίνουμε νέα σου γλυκιά μου..

Πολλά φιλάκια στον κούκλο σου..Σμουατςςςςςςςςςςς(((((())))))

καμαρια μοουουυουουοουυου....καλημερααααααααααααααα...

ποπακι μουουουουουοουυουο λογικα τωρα πρεπει να εχεις γεννησει!!!!!σε σκεφτομουν ολο το βραδυ χθες...τι ευτυχια χριστουλη μου!!!!!

ευχομαι η μπεμπουλα σας να ειναι παντα τυχερη και υγιεστατη γλυκουλα μου...

σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

ρανιούκο το κάνεις?? καλημέρα!!! δεν δουλευεις σάββατα??? τι κάνει η μπιζουδένια?? εδωσε παρόν?? εμένα όχι ακόμη!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Ισως καποιες με θυμαστε, ισως καποιες οχι..Τελος παντων!Δεν εχει σημασια.Ηθελα μονο να ευχηθω στο Ποπακι..

Καλη Επιτυχια!!Με το καλο να κρατησεις την μπουμπου σου αγκαλιτσα..

Να την καμαρωνεις να μεγαλωνει και να ειναι παντα καλοτυχη!!:P:p

Με το καλο και οι υπολοιπες κοριτσιααα!!!Αχχ, με πηραν τα ζουμια πρωινιατικα!!:P

Με το καλό κοριτσάκι να έρθει κι η δική σου ώρα να αντικρίσεις το μωράκι σου!!!:P

ΠΟΠΑΚΙ μου, κουκλίτσα μου γλυκιά, πιστεύω τώρα θα κρατάς την πριγκίπισσα σου αγκαλίτσα αγάπη μου...

Σου εύχομαι ολόψυχα μέσα απο την καρδιά μου, να έχεις ένα γερό μωράκι πάνω απο όλα και να είσαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου..Συντομα να γυρίσετε στο σπιτάκι σας με την οικογένεια σου που αυξήθηκε κατα ένα μέλος...:P

καλημερα μαρακι μου

....τι κανει το αντρακι σου????????

τι χαρα ειναι αυτη σημερααααααααα??????

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημέρα μαράκι!!! πως είστε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μάλλον δεν σας πρόλαβα!!! :(:(

Αναστασάκι μου καλημέρα!!! Τι κάνεις; Εγώ μόλις έκανα ένα γλυκό για το βράδυ που έχουμε ένα τραπέζι! Εύκολο και γρήγορο! Μους σοκολάτα με 100% επιτυχία!!!!

ρανιούκο το κάνεις?? καλημέρα!!! δεν δουλευεις σάββατα??? τι κάνει η μπιζουδένια?? εδωσε παρόν?? εμένα όχι ακόμη!!

κου κου κου.....

δε σουλευω τα σαβ/κα αναστασακι μου....αυτο μου ελειπεεεεε...χιχιχιχιχιχ

αχ χθες που επεσα για υπνο κατι ενιωσα αλλα μετα με πηρε ο υπνος και σημερα τιποτα ακομα!!!!!!

:(

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...