Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα!!Ισως καποιες με θυμαστε, ισως καποιες οχι..Τελος παντων!Δεν εχει σημασια.Ηθελα μονο να ευχηθω στο Ποπακι..

Καλη Επιτυχια!!Με το καλο να κρατησεις την μπουμπου σου αγκαλιτσα..

Να την καμαρωνεις να μεγαλωνει και να ειναι παντα καλοτυχη!!:P:p

Με το καλο και οι υπολοιπες κοριτσιααα!!!Αχχ, με πηραν τα ζουμια πρωινιατικα!!:P

Με το καλο και το δικο σου μωρακι να ερθει τασπα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααα..ειμαι πολυ συγκηνημενη!σιγουρα το ποπακη μας θα εχει γενησει τωρα...οσο να ναι απο της 7 περασαν αρκετες ωρες..ειχα ξυπνησει κατα της 6 κ την σκεφτομουνα..λεω ττωρα θα ειναι ξυπνια κ μεσα στην αγωνια η γλυκουλα μας!αχ ολα καλα να παηγαν κ να εχει αντικρυσει το γλυκο μουτρακι της πριγκιπισας της!

τι καλα που θ αηταν να ξεραμε τι γινεται!

καλημερα Ματινακι μου πως εισαι?ο μπεμπακος δινει κλωτσιτσες?

Τασπα κ γω να σου ευχηθω να ερθει με το καλο το μωρακι σας..

Ρανιουκακο μουυυυυυ τηγανιτες κ συυυυυυυυυ..καλααααα!χιχιιχιιχιχιχ...εμεις χθες πηγαμε σε ενα παρτυ γεννεθλιων της φιλης μου η μικρη της εγινες ενος κ ειχαν κατι νοστιμα σουβλακια εφαγα απο αυτα εφαγα κ τουρτιτσα κ με προσεχαν πολυ κ πολυ μου αρεσε αυτο!περασαμε ομορφα..μεχρι της 11 το βραδυ κατσαμε αντεξα !

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;

Έφθασε η μεγάλη μέρα για το Ποπάκη μας!!!!

Με το καλό αγαπούλα μου, χωρίς καθόλου ταλαιπωρία και χωρίς πόνο!!!!

έφθασε η ώρα να γνωριστείς με την πριγκήπισσα σου!!!! τι ευτυχία!!!!

και σιγά, σιγά και τα υπόλοιπα κοριτσάκια...Λενιώ μου εσύ παίρνεις σειρά μετά;;; πότε πέρασε ο καιρός!!!!

Φιλάκια πολλά, πολλά σε όλες και χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!

Όποτε μπορώ διαβάζω τα νεάκια σας!!!!

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

Σοφακη μου ποσο χαιρομαι που ξαναβλεπω το αβαταρακι σου κ μηνυμα απο σενα!αχ ποσο μας ελειψες..εισαι καλαααααα?

σημερα ειναι μεγαλη μερα για το ποπακη μας κ για μας φυσικααααα!εχουμε γεννητουριαααααααααααααα!

να δωσεις πολα φιλακια στον ξανθο αντρακι σου κ σε σκεφτομαι;)..σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυ((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ματινακι μου πως εισαι?ο μπεμπακος δινει κλωτσιτσες?

Kαλημερα λενιω μου! Κλωτσαει δεν λες τιποτα....δινει κατι γερες κλωτσιες και ειδικα στο πλαι που τιναζομαι καθε φορα.....

Αχχχχ το ποπακι μας δεν ξερω αν εχει γεννησει ακομα αλλα Παναγια μου να της πανε ολα καλα! Βεβαια μπορει και να εχει γεννησει και να κραταει αγκαλια την μπουμπου της.....φανταζομαι την συγκινηση τους!!!!!!!!

Αντε λενιω ερχεται και η δικη σου σειρα,μετα η δικη μου....βεβαια ειναι η γιωτουλα μετα την ποπη ε???

Ψαχνω εικονιτσες για να ευχηθω στο ποπακι για την κορακλα γι'αυτο αργω να απαντησω.....

Kαλημερα λενιω μου! Κλωτσαει δεν λες τιποτα....δινει κατι γερες κλωτσιες και ειδικα στο πλαι που τιναζομαι καθε φορα.....

Αχχχχ το ποπακι μας δεν ξερω αν εχει γεννησει ακομα αλλα Παναγια μου να της πανε ολα καλα! Βεβαια μπορει και να εχει γεννησει και να κραταει αγκαλια την μπουμπου της.....φανταζομαι την συγκινηση τους!!!!!!!!

Αντε λενιω ερχεται και η δικη σου σειρα,μετα η δικη μου....βεβαια ειναι η γιωτουλα μετα την ποπη ε???

Ψαχνω εικονιτσες για να ευχηθω στο ποπακι για την κορακλα γι'αυτο αργω να απαντησω.....

κ μενα Ματινακι μου χθες το βραδυ συνεχεια κατι εκανε..λεω βρε δεν κοιμασαι εσυ!:tongue::tongue:

ναι κ γω πιστευω οτι ισως εχει γεννησει κ την εχει αντικρυσει την μπουμπου της!μαγικες στιγμες ζουνε τωρα γεματες συγκηνηση!

μετα ειμαι εγω..μετα πρεπει να ειναι το Γιωτακι κ μετα εσυ αν δεν κανω λαθος..εσυ ποτε εχεις πητ?;)

αχ να της ανοιξουμ κ αλο θεμα..το ποπακη μας εγινε μανουλα!εεε????:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κ μενα Ματινακι μου χθες το βραδυ συνεχεια κατι εκανε..λεω βρε δεν κοιμασαι εσυ!:tongue::tongue:

ναι κ γω πιστευω οτι ισως εχει γεννησει κ την εχει αντικρυσει την μπουμπου της!μαγικες στιγμες ζουνε τωρα γεματες συγκηνηση!

μετα ειμαι εγω..μετα πρεπει να ειναι το Γιωτακι κ μετα εσυ αν δεν κανω λαθος..εσυ ποτε εχεις πητ?;)

αχ να της ανοιξουμ κ αλο θεμα..το ποπακη μας εγινε μανουλα!εεε????:D:D

Εγω εχω 2 βραδια που κοιμαμαι χωρις να καταλαβω αν κλωτσαει...μονο για τουαλετα σηκωνομαι μια δυο φορες την νυχτα οχι παραπανω....

Εγω εχω πητ μεχρι 12 νοεμβρη...

Πως ανοιγουν θεμα εγω δεν ξερω....αν ξερεις ανοιξε το αλλα οχι ακομα....περιμενε καμια ωριτσα να ειναι σιγουρο οτι γεννησε. Δεν εχει καμια το κινητο της? Δεν συνεννοηθηκαμε σωστα....εγω χθες δεν ειχα μπει, θα της ζητουσα το τηλ της να παρω και να με ενημερωνε καποιος για το τι γινεται!

Εγω εχω 2 βραδια που κοιμαμαι χωρις να καταλαβω αν κλωτσαει...μονο για τουαλετα σηκωνομαι μια δυο φορες την νυχτα οχι παραπανω....

Εγω εχω πητ μεχρι 12 νοεμβρη...

Πως ανοιγουν θεμα εγω δεν ξερω....αν ξερεις ανοιξε το αλλα οχι ακομα....περιμενε καμια ωριτσα να ειναι σιγουρο οτι γεννησε. Δεν εχει καμια το κινητο της? Δεν συνεννοηθηκαμε σωστα....εγω χθες δεν ειχα μπει, θα της ζητουσα το τηλ της να παρω και να με ενημερωνε καποιος για το τι γινεται!

αν δεν κανω λαθος γιατι το σκεφτηκα κ γω της ειχα πει πριν μερες να μας αφησει το κινητο της για να ενημερωθουμε..νομιζω πως το εγραψα γιατι το σκεφτομουν κ γω!αχ κ γω δνε ξερω πως ανοιγεις αλα θα το ψαξωωω!ναι να περημενουμε λιγο ακομα..;);)

εγω χθες Ματινακι μου ανα μια με δυο ωρες ξυπνουσα..ειχα πολυ ασχημες καουρες κ για τσισα φυσικα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αν δεν κανω λαθος γιατι το σκεφτηκα κ γω της ειχα πει πριν μερες να μας αφησει το κινητο της για να ενημερωθουμε..νομιζω πως το εγραψα γιατι το σκεφτομουν κ γω!αχ κ γω δνε ξερω πως ανοιγεις αλα θα το ψαξωωω!ναι να περημενουμε λιγο ακομα..;);)

εγω χθες Ματινακι μου ανα μια με δυο ωρες ξυπνουσα..ειχα πολυ ασχημες καουρες κ για τσισα φυσικα!:tongue:

Εγω εχω σχετικη συχνοουρια...τα βραδια συνηθως οχι αλλα την μερα πιο συχνα....αλλα και παλι νιωθω οτι δεν κανω συχνα τσισα....σου εχει τυχει να μην πας συχνα?

Μπορει να μην το διαβασε το ποπακι αυτο για το τηλ. γ@μωτο πως θα μαθουμε????Μαλλον δεν θα μαθουμε θα το φανταστουμε και απλα λιγο αργοτερα θα γραψουμε ευχες!!!!

Εγω εχω σχετικη συχνοουρια...τα βραδια συνηθως οχι αλλα την μερα πιο συχνα....αλλα και παλι νιωθω οτι δεν κανω συχνα τσισα....σου εχει τυχει να μην πας συχνα?

Μπορει να μην το διαβασε το ποπακι αυτο για το τηλ. γ@μωτο πως θα μαθουμε????Μαλλον δεν θα μαθουμε θα το φανταστουμε και απλα λιγο αργοτερα θα γραψουμε ευχες!!!!

μαλον δεν το διαβασε κ γω ετσι νομιζω!κριμα παντως θα μεινουμε με την αγωνια κ οπως λες απλα θα γραψουμε ευχες λιγο αργοτερα!

εγω σε αυτη την εγκυμοσηνη δεν εχω τοση συχνοουρια πιο πολυ το βραδυ με πιανει~!την ημερα ειμαι πολυ καλα!στον μικρο ειχα παρα πολυ..αφου δνε προλαβαινα να βγω απο το σπιτι κ ηδη κατουριομουνα:tongue::tongue:σε αυτην ειμαι μια χαρα φτου φτου γιατι κ αυτο ειναι τοσο ενοχλητικο\!;)

το δικο μου τηλ το εχεις Ματινακι μου κ συ κ το Νατασακι οποτε θα εποικηνωνησουμε οταν φτασει κ για μενα η ωρα κ για σενα επισης!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα! Πω πωωωωω τι αγωνία είναι αυτή για το Ποπάκι; Όλα με το καλό να της έρθουν και η μικρή ζωούλα που μεγάλωνε μέσα της τόσο καιρό θα την ξετρελλάνει!!!! Με το καλό να γυρίσουνε 3 στο σπιτάκι τους και να μπεί κάποια στιγμή να μας πει την εμπειρία της!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχές πότε θα ξεκινήσουμε καλέ;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πω πωωωωω τι αγωνία είναι αυτή για το Ποπάκι; Όλα με το καλό να της έρθουν και η μικρή ζωούλα που μεγάλωνε μέσα της τόσο καιρό θα την ξετρελλάνει!!!! Με το καλό να γυρίσουνε 3 στο σπιτάκι τους και να μπεί κάποια στιγμή να μας πει την εμπειρία της!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχές πότε θα ξεκινήσουμε καλέ;;;;

Καλημερα Ιωαννακι! Μεγαλη αγωνια για το ποπακι μας και την μπουμπου της! Το πρωτο μωρακι θα μας κρατησει σε μεγαλη αγωνια!Χαλαλι της....

Εγω λεω σε καμια ωριτσα να αρχισουμε να γραφουμε ευχες οταν ανοιξουμε θεμα....και εδω βεβαια θα γραψουμε ευχες εννοειται!!!!!!!

μαλον δεν το διαβασε κ γω ετσι νομιζω!κριμα παντως θα μεινουμε με την αγωνια κ οπως λες απλα θα γραψουμε ευχες λιγο αργοτερα!

εγω σε αυτη την εγκυμοσηνη δεν εχω τοση συχνοουρια πιο πολυ το βραδυ με πιανει~!την ημερα ειμαι πολυ καλα!στον μικρο ειχα παρα πολυ..αφου δνε προλαβαινα να βγω απο το σπιτι κ ηδη κατουριομουνα:tongue::tongue:σε αυτην ειμαι μια χαρα φτου φτου γιατι κ αυτο ειναι τοσο ενοχλητικο\!;)

το δικο μου τηλ το εχεις Ματινακι μου κ συ κ το Νατασακι οποτε θα εποικηνωνησουμε οταν φτασει κ για μενα η ωρα κ για σενα επισης!;);)

Εγω εχω συχνοουρια αλλα το βραδυ κανα 2 φορες σηκωνομαι! Καλυτερα μεν αλλα αλλες δεν σταματανε να εχουν και γι αυτο αναρωτιεμαι...δεν ειναι αναγκαστικο να εχεις?Δεν πινω και τρελα νερο....για αυτο μαλλον!

Ναι εμεις θα συνεννοηθουμε πολυ καλα γιατι τα εχουμε τα κινητα απο καιρο! Με το καλο να ερθει και η σειρα μας!!!! Για ολες βεβαια!!!!!

Ματινακι μου ερχεται να με παρει ο μπαμπας μου..θα παω απο κει κ θ αμπαινω απο κει οσο μπορω!

φιλακια πολλααααααααααααα!;);)

Οκ λενιω μου φιλακια πολλαααααα!!!!!!!!!!

Καλημερα Ιωαννακι! Μεγαλη αγωνια για το ποπακι μας και την μπουμπου της! Το πρωτο μωρακι θα μας κρατησει σε μεγαλη αγωνια!Χαλαλι της....

Εγω λεω σε καμια ωριτσα να αρχισουμε να γραφουμε ευχες οταν ανοιξουμε θεμα....και εδω βεβαια θα γραψουμε ευχες εννοειται!!!!!!!

Αχ Ματινάκι το βράδυ ονειρεύτηκα πως είχα γεννήσει και κρατούσα τον πρίγκηπά μου αγκαλιά!!!! Είμαι στον 4ο και ανυπομονώ φαντάζομαι εσύ πως θα νιώθεις!!!! ΟΛΑ τα κορίτσια να το ζήσουν με το καλό!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...