Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ευχαρηστω πολυ ποπακη μου~:D:D:Dκ γω δεν θελω να χαθουμε ποτε..δεν μπορει θα περασουμε κιαλες εγκυμοσινες ολες μαζι παρεουλα:D:D:D

θα εχει ενα γλυκο μουτρακι σαν της μαμας της!

πιστευω πως το σημερινο βραδυ δεν θα περασει ευκολα ποπακη μου!αυριο θα σε σκεφτομαστε κ θα σου στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια!

ξυπνησε ο σκατουλης μου πρεπει να βγω...

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

θα σε σκεφτομαι..φιλακια πολλα πολλααα κ χαδακια στην κοιλιτσα!:D:D

λενιω μουουουουουουουουουυ......τι κανεις ζουζουνα μου??????

ουτε εγω θελω να χαθουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

πολυ σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυριο θα χεις μια τετια μπεμπα αγκαλια..αχ παναγια μου τι ευτυχεια!:D:D 3190759-portrait-sleeping-newborn-baby-girl-in-knitted-bonnet-wrapped-soft-blanket.jpg

παναγια μουουουουυουοουουουυυ.....

ετσι θα ειναι το κοριτσακι μουουουυουουουυ????

παει.....παω να παραδωθω στο τρελλαδικο!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

αναστασακι μουουουουουουουυ....κου κου κου κου....το εκανες το μπανακι σου??????

εγω πριν λιγο ηρθα και μπηκα να σας διαβασω.....

τι αλλα νεακια?????

ρανιακι!!!! εκανα μπανακι κ ξεκουραζομαι! εσεις πως είστε???

αχχχχ συγκινηθηκα πολυ με το ποπάκι!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιακι!!!! εκανα μπανακι κ ξεκουραζομαι! εσεις πως είστε???

αχχχχ συγκινηθηκα πολυ με το ποπάκι!!!!!!!!!!!!!

καλα ειμαστε κι εμεις...εδω....σημερα δεν την εχω νιωσει τη μπιζουδενια μου!!!!!:-(:-(

αχ μα πως περναει ετσι ο καιρος???????γενναει το ποπακι μας...φερνει στο κοσμο το κοριτσακι της!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφ.....απιστευτοοοοο...!!!!!:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλα ειμαστε κι εμεις...εδω....σημερα δεν την εχω νιωσει τη μπιζουδενια μου!!!!!:-(:-(

αχ μα πως περναει ετσι ο καιρος???????γενναει το ποπακι μας...φερνει στο κοσμο το κοριτσακι της!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφ.....απιστευτοοοοο...!!!!!:shock:

ναι!!!!!!!!!!!! απίστευτο!!!!!!!!!!! κ εγώ σήμερα λίγα πράματα με το μικρό!!!! δεν ασχολείτε μαζί μου!!!!!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ναι!!!!!!!!!!!! απίστευτο!!!!!!!!!!! κ εγώ σήμερα λίγα πράματα με το μικρό!!!! δεν ασχολείτε μαζί μου!!!!!:(

αααααααααα....ξεχασα να σου πω οτι κι εγω εχω βγαλει αιμορ. αναστασακι μου.....

γενικοτερα ειναι μεσα και δεν φαινεται αλλα καμια φορα εχω φαγουριτσα και με ενοχλει!!!!!

αλλα αυτο μονο κατα διαστηματα!!!!!

αυτο που κανω και με ανακουφιζει ειναι χλιαρο προς κρυο ντουζακι και

παντα μετα απο τουαλετα σκουπιζομαι με μωρομαντηλα γιατι το χαρτι υγειας ειναι σκληρο

και δεν κανει καλο!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

αααααααααα....ξεχασα να σου πω οτι κι εγω εχω βγαλει αιμορ. αναστασακι μου.....

γενικοτερα ειναι μεσα και δεν φαινεται αλλα καμια φορα εχω φαγουριτσα και με ενοχλει!!!!!

αλλα αυτο μονο κατα διαστηματα!!!!!

αυτο που κανω και με ανακουφιζει ειναι χλιαρο προς κρυο ντουζακι και

παντα μετα απο τουαλετα σκουπιζομαι με μωρομαντηλα γιατι το χαρτι υγειας ειναι σκληρο

και δεν κανει καλο!!!!

εμένα είναι εξωτερικές...έχουν βγει δηλαδή από τη δυσκοίλια...:( και εγώ χλυαρό ντους κάνω και πλένομαι μετά την τουαλέτα.. ούτε κατα διάνιαν να σκουπιστώ με χαρτί..!!! θα ρωτησω τη γιατρό όταν πάω για καμιά αλοιφουλα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

παω να φτιαξω τηγανιτες.....

ε ρε ματινακι τι μας κανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...

χαχααχχαχααχαχαχαχαχαα....

ρε κορίτσια τι είναι αυτές οι τηγανίτες!!!????

για δωστε συνταγη Pleaseeeeeeeeee!!!!!!!!

αααα Ρανιάκι από τη δουλειά δεν μπαίνεις καθόλου στο καφέ ε???:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κορίτσια τι είναι αυτές οι τηγανίτες!!!????

για δωστε συνταγη Pleaseeeeeeeeee!!!!!!!!

αααα Ρανιάκι από τη δουλειά δεν μπαίνεις καθόλου στο καφέ ε???:(

μπαινω καμια φορα και σας διαβαζω αλλα δε μπορω να γραψω γιατι

εχω ξεχασει τους κωδικους μου και εδω στο σπιτι μπαινω αυτοματα...χιχιχιχιχχχ....

λοιπον...συνταγη για τηγανιτες

μισο κιλο αλευρι

ενα φλυτζανι νερο

ενα φλυτζανι γαλα

3 αυγα

1/4 αλατι

1/4 ζαχαρη

μεσα σε ενα μπολ βαζουμε το αλευρι και ανοιγουμε μια γουβιτσα..εκει μεσα βαζουμε το γαλα, το νερο,το αλατι,τη ζαχαρη και τα χτυπημενα αυγα

αν χρειαστει κι αλλο νερο βαζουμε μεχρι να γινει ενας ωραιος πηχτος χυλος!!!!!οχι πολυ πηχτος ομως!!!!!

ζεσταινουμε πολυ καλα το λαδι στο τηγανι και με ενα κουταλι παιρνουμε κουταλιες και τις ριχνουμε στο λαδι.

μολις παρουν χρυσο χρωμα τις βγαζουμε και τις βαζουμε σε στρωμενο με λιγο χαρτι κουζινας πιατο.

τις περιχυνουμε με μελι και κανελα ή ζαχαρη και κανελα!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

μπαινω καμια φορα και σας διαβαζω αλλα δε μπορω να γραψω γιατι

εχω ξεχασει τους κωδικους μου και εδω στο σπιτι μπαινω αυτοματα...χιχιχιχιχχχ....

λοιπον...συνταγη για τηγανιτες

μισο κιλο αλευρι

ενα φλυτζανι νερο

ενα φλυτζανι γαλα

3 αυγα

1/4 αλατι

1/4 ζαχαρη

μεσα σε ενα μπολ βαζουμε το αλευρι και ανοιγουμε μια γουβιτσα..εκει μεσα βαζουμε το γαλα, το νερο,το αλατι,τη ζαχαρη και τα χτυπημενα αυγα

αν χρειαστει κι αλλο νερο βαζουμε μεχρι να γινει ενας ωραιος πηχτος χυλος!!!!!οχι πολυ πηχτος ομως!!!!!

ζεσταινουμε πολυ καλα το λαδι στο τηγανι και με ενα κουταλι παιρνουμε κουταλιες και τις ριχνουμε στο λαδι.

μολις παρουν χρυσο χρωμα τις βγαζουμε και τις βαζουμε σε στρωμενο με λιγο χαρτι κουζινας πιατο.

τις περιχυνουμε με μελι και κανελα ή ζαχαρη και κανελα!!!!!

ευχαριστώ ρανιάκι!!! :D άντε καλή όρεξη! (αν δεν τις έφαγες ήδη!:tongue:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ κοριτσάκια είναι απίστευτο! Σε λίγες ώρες το Ποπάκι μας θα γίνει μανούλα!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz: Με το καλό να ευχηθώ έστω και από εδώ! Όλα καλά να της πάνε!!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;

Έφθασε η μεγάλη μέρα για το Ποπάκη μας!!!!

Με το καλό αγαπούλα μου, χωρίς καθόλου ταλαιπωρία και χωρίς πόνο!!!!

έφθασε η ώρα να γνωριστείς με την πριγκήπισσα σου!!!! τι ευτυχία!!!!

και σιγά, σιγά και τα υπόλοιπα κοριτσάκια...Λενιώ μου εσύ παίρνεις σειρά μετά;;; πότε πέρασε ο καιρός!!!!

Φιλάκια πολλά, πολλά σε όλες και χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!

Όποτε μπορώ διαβάζω τα νεάκια σας!!!!

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

Καλημερα!!Ισως καποιες με θυμαστε, ισως καποιες οχι..Τελος παντων!Δεν εχει σημασια.Ηθελα μονο να ευχηθω στο Ποπακι..

Καλη Επιτυχια!!Με το καλο να κρατησεις την μπουμπου σου αγκαλιτσα..

Να την καμαρωνεις να μεγαλωνει και να ειναι παντα καλοτυχη!!:P:p

Με το καλο και οι υπολοιπες κοριτσιααα!!!Αχχ, με πηραν τα ζουμια πρωινιατικα!!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

baby-P.jpg

Kαλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε λετε να εχει γεννησει τωρα η ποπη μας την πριγκιπισσα της??? Πως θα το ξερουμε να γραψουμε ευχουλες? Εχουν περασει 2 ωρες απο την ωρα που θα πηγαινε αλλα ποιος ξερει τι ωρα θα την βαλουν....? Παντως και την συνυφαδα μου που πηγαινε απο νωρις κατα τις 10 την βαζανε....ουφ!Εχω μια αγωνια....

Ποπακι μου αν δεν εχεις γεννησει μεχρι ωρας σου ευχομαι με το καλο να αντικρυσεις την ζωουλα που μεγαλωνε μεσα σου! Να εχεις μια ευκολη και χωρις πονους γεννα και σε περιμενουμε πως και πως να γυρισεις στο παρεακι μας να μας πεις τα σχετικα....με το καλο να γυρισετε 3 στο σπιτακι σας!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...