Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λενακι μουυυυυυυυυυυυ.....εχω αγωνια αρκετη!!!!!!!!7 το πρωι θα παω να με ετοιμασουν, τωρα ποτε θα γινει η καισαρικη....ελπιζω να μην εχει πολλες κοπελες στην αναμονη.....

τι ομορφη φωτο ειναι αυτη??????????????η μπεμπουλα!!!!!!!!!!

7 το πρωι ε!αχ καλυτερα οσο πιο νωρης γινεται να μην προλαβεις να ανχωθεις πολυ..μακαρι να μην εχει πολες κοπελες!αχ πως να μην εχεις αγωνια εδω εχω εγω!ανυπομονω να μας πεις τα νεακια σου!ευχομαι ποπακη μου μεσα απο την καρδια μου να μην ταλαιπωρηθεις καθολου κ ολα καλα να πανε ακομα κ σε αυτην τη περιπτωση με εναν πονο οπως λενε!πραγματικα μεγαλη συγκηνηση..αυριο θα αντικρυσεις το αγγελουδακι σου!ποτε μηλουσαμε για καθυστερηση κ πως περασε ο καιρος κ τωρα γενναμε/!

απο βδομαδα θα μας μηλας για πανε ςκ κακουλινια:tongue::tongue:οταν θα εχεις χρονο φυσικα!;);)

σαγαπω πολυ ποπακη μουυυυυυυ η παναγια κοντα σας!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποπάκι!!!!!!!!!!! με το καλό να έρθει στον κόσμο η πριγκίπισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με εναν πόνο!!!!! χωρίς ταλαιπωρία!!!!

καλύτερα νωρίς όπως είπε και το λενάκι για να μην προλάβεις να αγχωθείς πολύ!!!!!!!!!!!!! πως νιώθεις???????????????? αχχχχχχχχχ τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

7 το πρωι ε!αχ καλυτερα οσο πιο νωρης γινεται να μην προλαβεις να ανχωθεις πολυ..μακαρι να μην εχει πολες κοπελες!αχ πως να μην εχεις αγωνια εδω εχω εγω!ανυπομονω να μας πεις τα νεακια σου!ευχομαι ποπακη μου μεσα απο την καρδια μου να μην ταλαιπωρηθεις καθολου κ ολα καλα να πανε ακομα κ σε αυτην τη περιπτωση με εναν πονο οπως λενε!πραγματικα μεγαλη συγκηνηση..αυριο θα αντικρυσεις το αγγελουδακι σου!ποτε μηλουσαμε για καθυστερηση κ πως περασε ο καιρος κ τωρα γενναμε/!

απο βδομαδα θα μας μηλας για πανε ςκ κακουλινια:tongue::tongue:οταν θα εχεις χρονο φυσικα!;);)

σαγαπω πολυ ποπακη μουυυυυυυ η παναγια κοντα σας!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

γλυκο μου λενακι!!!!!!!!!!σε ευχαριστω τοοοοοσο πολυ!!!!!!!!!!!!και για σενα ευχομαι με το καλο το αγορακι σας το γλυκο να ερθει στην αγκαλιτσα σου χωρις ταλαιπωρια!!!!!!!!!!

πιστευω να μην αργησουμε πολυ.......αχ και την αλλη εβδομαδα.....σπιτακι!!!!!!!!!!θα εχω να σας πω νεακια!!!!!!!!!εντυπωσεις και συναισθηματα.......η ζουζουνα μου να ειναι γερη!!!!!!!!!αχ πως θα ειναι το μουτρακι της?????????χιχιχιχιχι.......

κι εγω σ'αγαπω πολυ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!εχουμε περασει πολλα, μιλαμε για περισσοτερο απο ενα χρονο!!!!!!!!!!!!μακαρι να μην χαθουμε ποτε!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ποπάκι!!!!!!!!!!! με το καλό να έρθει στον κόσμο η πριγκίπισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με εναν πόνο!!!!! χωρίς ταλαιπωρία!!!!

καλύτερα νωρίς όπως είπε και το λενάκι για να μην προλάβεις να αγχωθείς πολύ!!!!!!!!!!!!! πως νιώθεις???????????????? αχχχχχχχχχ τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p

αναστασακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!αγωνιω αλλα εχω μια χαρα μεσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εσυ με το καλο γλυκουλα μου ο μπεμπακος σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

γλυκο μου λενακι!!!!!!!!!!σε ευχαριστω τοοοοοσο πολυ!!!!!!!!!!!!και για σενα ευχομαι με το καλο το αγορακι σας το γλυκο να ερθει στην αγκαλιτσα σου χωρις ταλαιπωρια!!!!!!!!!!

πιστευω να μην αργησουμε πολυ.......αχ και την αλλη εβδομαδα.....σπιτακι!!!!!!!!!!θα εχω να σας πω νεακια!!!!!!!!!εντυπωσεις και συναισθηματα.......η ζουζουνα μου να ειναι γερη!!!!!!!!!αχ πως θα ειναι το μουτρακι της?????????χιχιχιχιχι.......

κι εγω σ'αγαπω πολυ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!εχουμε περασει πολλα, μιλαμε για περισσοτερο απο ενα χρονο!!!!!!!!!!!!μακαρι να μην χαθουμε ποτε!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ευχαρηστω πολυ ποπακη μου~:D:D:Dκ γω δεν θελω να χαθουμε ποτε..δεν μπορει θα περασουμε κιαλες εγκυμοσινες ολες μαζι παρεουλα:D:D:D

θα εχει ενα γλυκο μουτρακι σαν της μαμας της!

πιστευω πως το σημερινο βραδυ δεν θα περασει ευκολα ποπακη μου!αυριο θα σε σκεφτομαστε κ θα σου στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια!

ξυπνησε ο σκατουλης μου πρεπει να βγω...

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

θα σε σκεφτομαι..φιλακια πολλα πολλααα κ χαδακια στην κοιλιτσα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ευχαρηστω πολυ ποπακη μου~:D:D:Dκ γω δεν θελω να χαθουμε ποτε..δεν μπορει θα περασουμε κιαλες εγκυμοσινες ολες μαζι παρεουλα:D:D:D

θα εχει ενα γλυκο μουτρακι σαν της μαμας της!

πιστευω πως το σημερινο βραδυ δεν θα περασει ευκολα ποπακη μου!αυριο θα σε σκεφτομαστε κ θα σου στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια!

ξυπνησε ο σκατουλης μου πρεπει να βγω...

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

θα σε σκεφτομαι..φιλακια πολλα πολλααα κ χαδακια στην κοιλιτσα!:D:D

σε ευχαριστω λενιω μου!!!!!!!!!!!σιγουρα το βραδυ θα ειναι ατελειωτοοοοοο!!!!!!!!!

κι εσυ να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στην κοιλιτσα και στον μικρουλι σου!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αναστασακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!αγωνιω αλλα εχω μια χαρα μεσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εσυ με το καλο γλυκουλα μου ο μπεμπακος σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστώ πολύ ποπάκι!!!!!!!! να είσαι καλά!!!!!!μόνο χαρά να έχεις και όλα θα πάνε καλά!! σε λίγες μέρες το σπίτι σας θα γεμίσει!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστώ πολύ ποπάκι!!!!!!!! να είσαι καλά!!!!!!μόνο χαρά να έχεις και όλα θα πάνε καλά!! σε λίγες μέρες το σπίτι σας θα γεμίσει!!!!!!!!!:P:p:p

αχ ναιιιιιιιιι, εστρωσα και καθαρα σεντονακια στο κρεβατακι της, τα σκεπασα και με κουβερτουλα μην σκονιστουν μεχρι την τεταρτη πρωτα ο Θεος που θα βγουμε!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ ναιιιιιιιιι, εστρωσα και καθαρα σεντονακια στο κρεβατακι της, τα σκεπασα και με κουβερτουλα μην σκονιστουν μεχρι την τεταρτη πρωτα ο Θεος που θα βγουμε!!!!!!!!!!

αχ με λες τέτοια και λιώνωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: σκευτεσαι να εχεις στην αρχη μαζι σου άτομο ποπάκι ?? η μονη σ????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ με λες τέτοια και λιώνωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: σκευτεσαι να εχεις στην αρχη μαζι σου άτομο ποπάκι ?? η μονη σ????

αν ποναω απο τα ραμματα της καισαρικης σιγουρα θα κοιμαται και το βραδυ η μαμα μου, θα εχω και τις ξαδερφες μου για βοηθεια που εχουν μεγαλωσει τα δικα τους μωρακια και ξερουν να με κατατοπισουν......σιγα σιγα θα μπουμε σε ενα προγραμμα, θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη αλλα μετα θα ειναι παιχνιδακι νομιζω!!!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αν ποναω απο τα ραμματα της καισαρικης σιγουρα θα κοιμαται και το βραδυ η μαμα μου, θα εχω και τις ξαδερφες μου για βοηθεια που εχουν μεγαλωσει τα δικα τους μωρακια και ξερουν να με κατατοπισουν......σιγα σιγα θα μπουμε σε ενα προγραμμα, θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη αλλα μετα θα ειναι παιχνιδακι νομιζω!!!!!!!!!;)

και εγώ έτσι πιστευω! οι πρώτες μέρες έιναι δύσκολες!!!! αφού έχεις κοντά δικούς σου ανθρώπους είσαι τυχερή!!!!:P:p μετά σίγουρα θα έιναι παιχνίδι!! τόση αγάπη που θα της δώσεις!!!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγώ έτσι πιστευω! οι πρώτες μέρες έιναι δύσκολες!!!! αφού έχεις κοντά δικούς σου ανθρώπους είσαι τυχερή!!!!:P:p μετά σίγουρα θα έιναι παιχνίδι!! τόση αγάπη που θα της δώσεις!!!!!;);)

φιλάκια πολλά ποπάκι μου!! πάω για μπανάκι γιατί κολλάω ολόκληρη!!! αύριο να ξέρεις όλες μας θα σε έχουμε στο μυαλό μας και θα κάνουμε μια προσευχούλα όλα να πάνε καλά!!!!!! φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ετσι ειναι αναστασακι μου!!!!!!!!!!!

γλυκουλα μου παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι το βραδυ δεν βλεπω να κοιμαμαι.......θα τα πουμε σε λιγες μερουλες παλι!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ετσι ειναι αναστασακι μου!!!!!!!!!!!

γλυκουλα μου παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι το βραδυ δεν βλεπω να κοιμαμαι.......θα τα πουμε σε λιγες μερουλες παλι!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

αγαπακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....

αχχχχχχχχχ....δε μπορωωωωω...σε διαβαζω και λιωνωωωωωωωω!!!!!!

νιωθω την αγωνια σου ποπακι μου!!!ολες τη νιωθουμε!!!!

να εχεις μια ξεκουραστη γεννα,εναν ευκολο θηλασμο και μια πριγκιπισσα γερη και τυχερη!!!!!!

δε ξερω τι αλλο να ευχηθωωωωωω....εχω συγκινηθει!!!!!!μακια πολλα και θα τα πουμε σε λιγες μερουλες!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))):P

bg1142822.jpg

princess2.gif

φιλάκια πολλά ποπάκι μου!! πάω για μπανάκι γιατί κολλάω ολόκληρη!!! αύριο να ξέρεις όλες μας θα σε έχουμε στο μυαλό μας και θα κάνουμε μια προσευχούλα όλα να πάνε καλά!!!!!! φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

αναστασακι μουουουουουουουυ....κου κου κου κου....το εκανες το μπανακι σου??????

εγω πριν λιγο ηρθα και μπηκα να σας διαβασω.....

τι αλλα νεακια?????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...