Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αλλαξα φωτο σας αρεσει??Εχω κι αλλη, αυτη με την πατουσιτσα που φαινεται στην κοιλια...να βαλω εκεινη καλυτερα??????

εμένα μου άρεσαν και τα δύο! το άλλο απλώς έχει πιο ζουζουνιάρικα χρώματα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κορίτσια μόνο αυτό μου έλλειπε!!! είχα που είχα το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας τώρα εμφανίστηκαν κ αιμοροιδες!!!!!!!!!!!!!:oops::oops: τι θα κάνω???? :-(

Αναστασακι μου δεν εχω ιδεα τι γινεται..σιγουρα υπαρχουν καπιες αλοιφες που βοηθανε..δεν εχωβγαλει ποτε μου κ δεν ξερω τι βοηθαει,παντως μετα παο γεννα πολες βγαζουν!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Οκ αφησα αυτη με τα καλτσακια!

Αν βρω καμια αλλη πιο ωραια θα την ξαναλλαξω...χιχιχιχ!!!!

πολυ ομορφη εικονα το αβαταρ σου Ματινακι μου|!εγω σκεφτομαι να την αλλαξω η οχι!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κου κου, ολα ετοιμα για αυριο!!!!!!!!!!δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα........:rolleyes:νομιζω οτι θα παω και θα περιμενω στην αναμονη για καποια αλλη κοπελα που θα ξεγεννησει.........

λενιωωωωωωωωω ωραια σελιδα!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι κι εγω εχω βγαλει αιμορ.....δεν τις εχω πειραξει γιατι δεν με ενοχλουν.....

ματινακι φοβερο αβαταρ, σε ευχαριστω για τις συμβουλες του θυλασμου, σιγουρα θα ζητησω αποκλειστικο θυλασμο και οτι γινει!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κου κου, ολα ετοιμα για αυριο!!!!!!!!!!δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα........:rolleyes:νομιζω οτι θα παω και θα περιμενω στην αναμονη για καποια αλλη κοπελα που θα ξεγεννησει.........

λενιωωωωωωωωω ωραια σελιδα!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι κι εγω εχω βγαλει αιμορ.....δεν τις εχω πειραξει γιατι δεν με ενοχλουν.....

ματινακι φοβερο αβαταρ, σε ευχαριστω για τις συμβουλες του θυλασμου, σιγουρα θα ζητησω αποκλειστικο θυλασμο και οτι γινει!!!!!!!!

ποπακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγαπουλινα μουυυυυυυυυυυυυ!

εισαι ετοιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!πως νιωθειςςςςςςς?εισαι ανχωμενηηηηηη!αχ αυριο ειναι η μεγαλη μερα..απιστευτο ε!τι ωρα μπαινεις?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποπακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγαπουλινα μουυυυυυυυυυυυυ!

εισαι ετοιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!πως νιωθειςςςςςςς?εισαι ανχωμενηηηηηη!αχ αυριο ειναι η μεγαλη μερα..απιστευτο ε!τι ωρα μπαινεις?

λενακι μουυυυυυυυυυυυ.....εχω αγωνια αρκετη!!!!!!!!7 το πρωι θα παω να με ετοιμασουν, τωρα ποτε θα γινει η καισαρικη....ελπιζω να μην εχει πολλες κοπελες στην αναμονη.....

τι ομορφη φωτο ειναι αυτη??????????????η μπεμπουλα!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...