Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ εκεί που έλεγα πως είμαι καλύτερα με έπιασε εχθές το βράδυ ένας βήχας και φτου και από την αρχή σήμερα! Με πονάει πάλι ο λαιμός μου!:(:(:(:(:(

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ εκεί που έλεγα πως είμαι καλύτερα με έπιασε εχθές το βράδυ ένας βήχας και φτου και από την αρχή σήμερα! Με πονάει πάλι ο λαιμός μου!:(:(:(:(:(

καλημέρα Ιωαννάκι! πάλι βρε κοπέλα μου??:-( γιατί έτσι??? συνήθως το βράδυ χειροτερεύουν αυτά απ'όσο ξέρω!!! Υπομονή !!....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βγηκες αναστασακι μου κι εσυ????

Παω κι εγω να τελειωσω τοτε με τις δουλειες! Τα λεμε αργοτερα......φιλιααα!

ξαναμπήκα! περιμένω την πεθερά για καφέ.! ματινάκι χαλαρά με τις δουλειές ε????;) άσε που με πιάσαν και μενα καούρες από την πίτα που έφαγα!!! και περίμενα πως και πως να μου τη φέρουν.....:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

θα θέσω την απορία μου, πείτε πως εγώ έχω κανονίσει να γεννήσω στο γένεσις π.χ. και μία άλλη κοπέλα--πελάτισσα της γιατρού μου, γεννάει την ίδια ώρα σε άλλη κλινική... τι γίνεται??????????? :confused::confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

θα θέσω την απορία μου, πείτε πως εγώ έχω κανονίσει να γεννήσω στο γένεσις π.χ. και μία άλλη κοπέλα--πελάτισσα της γιατρού μου, γεννάει την ίδια ώρα σε άλλη κλινική... τι γίνεται??????????? :confused::confused::confused::confused:

Σωστη απορια...ελα ντε τι γινεται???

Θεωρω ομως οτι οταν θα πηγαινεις καθε βδομαδα προς το τελος να σε βλεπει η γιατρος σου θα σε βαλει να εισαι με διαφορα απο αλλη κοπελα που γεννατε σχεδον ταυτοχρονα....εκτος και αν σου σπασουν τα νερα ξαφνικα! Αν γινει αυτο παντως και γενναει κι αλλη μαζι με σενα θα σας εχει στην ιδια κλινικη αναγκαστικα....εκτος κι αν βαλει στην μια ορο για να καθυστερησει ο τοκετος ετσι ωστε να σας προλαβει ενω ειστε στην ιδια κλινικη εννοειται! Βλεπει ο γιατρος και κρινει την κατασταση της καθεμιας και πραττει!

Σωστη απορια...ελα ντε τι γινεται???

Θεωρω ομως οτι οταν θα πηγαινεις καθε βδομαδα προς το τελος να σε βλεπει η γιατρος σου θα σε βαλει να εισαι με διαφορα απο αλλη κοπελα που γεννατε σχεδον ταυτοχρονα....εκτος και αν σου σπασουν τα νερα ξαφνικα! Αν γινει αυτο παντως και γενναει κι αλλη μαζι με σενα θα σας εχει στην ιδια κλινικη αναγκαστικα....εκτος κι αν βαλει στην μια ορο για να καθυστερησει ο τοκετος ετσι ωστε να σας προλαβει ενω ειστε στην ιδια κλινικη εννοειται! Βλεπει ο γιατρος και κρινει την κατασταση της καθεμιας και πραττει!

σε ευχαριστώ βρε ματίνα μου!!!!! είναι και αυτό ένα θέμα δηλαδή!!!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστώ βρε ματίνα μου!!!!! είναι και αυτό ένα θέμα δηλαδή!!!!!:rolleyes:

Τι ευχαρηστεις καλε? Εικασιες κανουμε τωρα....!!!!!!!! Καλο ειναι να ρωτησεις την γιατρο γι'αυτο για να σε ενημερωσει πληρως!!!!

Διαφημίσεις

Τι ευχαρηστεις καλε? Εικασιες κανουμε τωρα....!!!!!!!! Καλο ειναι να ρωτησεις την γιατρο γι'αυτο για να σε ενημερωσει πληρως!!!!

εννοείτε πως θα ρωτήσω!!! αλλά είχα μπλοκάρει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ το ποπακι αυριο τετοια ωρα θα εχει αγκαλια την μπουμπουκα της!

Τι τελειααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ!!!!! δεν είναι απίστευτο??????????? πω πω!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...