Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα αναστασακι μου τι κανετε μανουλα και μπεμπακι?

Τωρα ειδα οτι μπηκες....ψαχνω εικονιδιο να αλλαξω το αβαταρ μου...

Περναει ο καιρος και το μονο που εχουμε κανει ειναι να παραγγειλουμε την κουνια και το καροτσι, κατι ψιλα ψωνια και εχουμε αφησει το δωματιο για το τελος! Μετα τον τρυγο θα το βαψουμε σιγα σιγα τα απογευματακια....

Κι εσυ κοιμηθηκες καλυτερα το βραδυ ε? Κι εγω αναστασακι μου....φαινεται επεσε η ζεστη και κανουμε πιο ωραιο υπνο!

ναι! πιστευω ξ ζέστη μας επηρεάζει πολύ!!!!! και εμείς θα βάψουμε μετά τις 15 του μήνα αλλά όλο το σπίτι, μέσα έξω....:rolleyes: :rolleyes: και ανυπομονώ για τη δευτερα, πρώτα να είναι όλα καλά και δευτερον να πάμε να δούμε τίποτα για τον μπέμπη!!!:tongue::tongue: σκεύτομαι να τα γραψω πρώτα σε ενα χαρτί αυτά που μου άρεσαν από το ιντερνετ και να τα δω και από κοντά... τι έχει το καθενα, και να τα σημειώνω.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολύ πολύ καλημέρα σας!!!!!! δροσούλα σήμερα (προς το παρον):P:p

τι κάνετε?? πως είστε???

Ματινάκι πολλές κλωτσιές πρωί πρωί ε???? έχεις δίκιο πως περνάει ο καιρός τελικά!!!!!!!

Λενάκι για σενα μετράμε μέρες τώρα!! σαν τους φαντάρους θα κάνουμε!! χιχιιχιιχιχι

εγώ σήμερα μπορώ να πώ πως κοιμήθηκα καλύτερα.... αλλά σηκώνομαι πάρα πολλές φορές για τουαλέτα!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

εμένα ακόμη πολύ μου ακούγεται Λενάκι!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

καλημερααα Αναστασακι μου!τι κανεις?τι κανει ο μπεμπακος σου δινει κλωτσιτσες απαλες!;);)να δεις πως θα περασει ο καιρος κ για σενα;);)

εγω ναι σαν τους φανατρους τωαρ πια!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ναι λενιω βουνο φαινονται αλλα δεν ειναι....πω πω εχω φαει ηττα τωρα!

Καλε πρεπει να βαψουμε το δωματιο του παιδιου...περναει ο καιρος σαν νερο!

ναι Ματινακι μου καλο θα ηταν σιγα σιγα ναβαφατε για να προλαβει να αεριστει καλα ακομα που εχουμε ανοιχτα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι! πιστευω ξ ζέστη μας επηρεάζει πολύ!!!!! και εμείς θα βάψουμε μετά τις 15 του μήνα αλλά όλο το σπίτι, μέσα έξω....:rolleyes: :rolleyes: και ανυπομονώ για τη δευτερα, πρώτα να είναι όλα καλά και δευτερον να πάμε να δούμε τίποτα για τον μπέμπη!!!:tongue::tongue: σκεύτομαι να τα γραψω πρώτα σε ενα χαρτί αυτά που μου άρεσαν από το ιντερνετ και να τα δω και από κοντά... τι έχει το καθενα, και να τα σημειώνω.....

Οχι μονο να τα σημειωνεις αλλα να γραφεις και τιμες σε καθε μαγαζι για να συγκρινεις....θα δεις τοσα πολλα που αποκλειεται να συγκρατας τιμες! Εγω ξεκινησα απο τα τζαμπο μια λιστα με πραγματα που ξερω οτι ειναι φθηνα και εγραψα ολες τις τιμες ετσι ωστε οταν παω στα μαγαζια να συγκρινω και αναλογα να πραττω! Για καροτσακι ηξερα απο την αρχη πιο θα παρω κι ετσι δεν συγκρινα...για κουνια ομως με βοηθησε πολυ η λιστα οπως και για ολα τα πραγματα του!

Αντε εφτασε η στιγμη που θα δεις το μωρακι σου! Με το καλο!!!!!!!!

αχ κοριτσια μου φαινεται με πειραξε ο καφες ντεκαφεινε με τα μπισκοτα μεσα..εχω εναν στομαχοπονο τωρα κ κατι καουρες αλο πραγμα!ειπια λιγη σοδα αλ τιποτα!ουφφφφφ:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Οχι μονο να τα σημειωνεις αλλα να γραφεις και τιμες σε καθε μαγαζι για να συγκρινεις....θα δεις τοσα πολλα που αποκλειεται να συγκρατας τιμες! Εγω ξεκινησα απο τα τζαμπο μια λιστα με πραγματα που ξερω οτι ειναι φθηνα και εγραψα ολες τις τιμες ετσι ωστε οταν παω στα μαγαζια να συγκρινω και αναλογα να πραττω! Για καροτσακι ηξερα απο την αρχη πιο θα παρω κι ετσι δεν συγκρινα...για κουνια ομως με βοηθησε πολυ η λιστα οπως και για ολα τα πραγματα του!

Αντε εφτασε η στιγμη που θα δεις το μωρακι σου! Με το καλο!!!!!!!!

αυτό σκευτομαι να κάνω!!! θα γράφω και τιμές!!!

καλημερααα Αναστασακι μου!τι κανεις?τι κανει ο μπεμπακος σου δινει κλωτσιτσες απαλες!;);)να δεις πως θα περασει ο καιρος κ για σενα;);)

εγω ναι σαν τους φανατρους τωαρ πια!:tongue::tongue:

Λενάκι μου, σήμερα δεν με κλωτσησε καθόλου ακόμα!!!:(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κοριτσια μου φαινεται με πειραξε ο καφες ντεκαφεινε με τα μπισκοτα μεσα..εχω εναν στομαχοπονο τωρα κ κατι καουρες αλο πραγμα!ειπια λιγη σοδα αλ τιποτα!ουφφφφφ:(

σε μισό ποτήρι νερό στίψε μισό λεμόνι και βάλε 1/4 του κουταλιού του γλυκου, σόδα του φαγητού αν έχεις, ανακάτεψε το και πιες το. αγώ αυτό κάνω στις καούρες και πιάνει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σημερα λενιω μου τα ιδια παθαινουμε...και γω νιωθω ενα σφιξιμο στο στομαχι...πρωτη φορα πινεις τετοιο καφε?

σε μισό ποτήρι νερό στίψε μισό λεμόνι και βάλε 1/4 του κουταλιού του γλυκου, σόδα του φαγητού αν έχεις, ανακάτεψε το και πιες το. αγώ αυτό κάνω στις καούρες και πιάνει!

Θα το γραψω να το εχω....δεν το ηξερα αυτο το κολπο!!!!

Διαφημίσεις

Σημερα λενιω μου τα ιδια παθαινουμε...και γω νιωθω ενα σφιξιμο στο στομαχι...πρωτη φορα πινεις τετοιο καφε?

αχ βρε κοριτσια τι επαθα..αυτον πινω παντα Ματινακι μου κ να φανταστεις δεν τον ειπια ολο..μαλον μου επεσαν βαρια τα μπισκοτακια βουτιγμενα στο καφε..4-5 μικρα εφαγα!αχ Ματινακι μου κ συ τα ιδια ε!ουφφφ τι σπαστικο!

Αναστασακι μου αυτο μου ειχε πει κ η γιατρος για τις καουρες αλα δεν το δοκιμασα..αχ δεν ξερω αν θα καταφερω να το πιω..ειπια λιγη σοδα σ μπουκαλακι απο το σουπερ μακρετ που ειναι αλα τιποτα ακομα!

παω να ξαπλωσ λιγο αγαπουλες μου..θα μπω λιγο αργοτερα..σημερα τι μαγειρευετε?εγω εχω ψαροκροκετες κ θα τις κανω με ρυζακι λεω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ βρε κοριτσια τι επαθα..αυτον πινω παντα Ματινακι μου κ να φανταστεις δεν τον ειπια ολο..μαλον μου επεσαν βαρια τα μπισκοτακια βουτιγμενα στο καφε..4-5 μικρα εφαγα!αχ Ματινακι μου κ συ τα ιδια ε!ουφφφ τι σπαστικο!

Αναστασακι μου αυτο μου ειχε πει κ η γιατρος για τις καουρες αλα δεν το δοκιμασα..αχ δεν ξερω αν θα καταφερω να το πιω..ειπια λιγη σοδα σ μπουκαλακι απο το σουπερ μακρετ που ειναι αλα τιποτα ακομα!

παω να ξαπλωσ λιγο αγαπουλες μου..θα μπω λιγο αργοτερα..σημερα τι μαγειρευετε?εγω εχω ψαροκροκετες κ θα τις κανω με ρυζακι λεω!:rolleyes:

όσο μπορείς πιές!! και εγώ δεν το πίνω όλο!! εγώ δεν μαγειρεύω σήμερα έχωα πό χθες, τουρλού! πήγαινε να ξαπλώσεις λενάκι μου! τα λέμε! (εγώ όταν έχω καούρες και ξαπλώνω, χειροτερεύω!:()

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω εχω γεμιστα απο την τεταρτη! Εχω ομως δουλιτσες καργα...πλυντηρια σιδερωμα!!!!!

Περαστικα λενιω μου ευχομαι να φυγουν συντομα οι καουρες και ο στομαχοπονος!!!!!

Εγω εχω γεμιστα απο την τεταρτη! Εχω ομως δουλιτσες καργα...πλυντηρια σιδερωμα!!!!!

Περαστικα λενιω μου ευχομαι να φυγουν συντομα οι καουρες και ο στομαχοπονος!!!!!

πω πω!!! σιδερωμα ε?????????? ήταν το αγαπημένο μου πριν μείνω έγκυος.... τώρα... άστο καλύτερα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πω πω!!! σιδερωμα ε?????????? ήταν το αγαπημένο μου πριν μείνω έγκυος.... τώρα... άστο καλύτερα!!!!!

Μονο τον χειμωνα μου αρεσει...το καλοκαιρι το σιδερωμα ειναι δραμα ειτε εισαι εγκυος ειτε οχι...!!!!!!!Για μενα εννοω...σε αλλες μπορει να αρεσει και το καλοκαιρι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...