Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλε αυριο ειμαι 30 εβδομαδων?Τωρα ειδα το τικερακι μου.....ποτε περασε ο καιρος καλε??????? Πω πω απιστευτο...αντε πλησιαζω κι εγω πρωτα ο Θεουλης! Πραγματικα μου φαινεται απιστευτο!!!!!!!!
Ηταν η βραδυα μας μαλλον! Ωραια αλλα να σου πω την αληθεια ειμαι και μαζοχα....θελω να με κλωτσαει να τον νιωθω και ας μην μπορω να κοιμηθω μετα....τωρα γινεται χαμος, συνεχεια μου δινει και καταλαβαινω! Μαλλον πειναει....!!!!!

Ασε λενιω τι εχω παθει με τις τηγανιτες....φτιαχνω μια πιατελα γεματη, μιλαμε για βουνο, και κρατανε μιαμιση μερα....σημερα θα ξαναφτιαξω, τρωει και ο αντρουλης μου με μελι! Εγω ειμαι του αλμυρου τις τρωω με φετα! Πω πω μιλαμε....σημερα μαλλον θα φτιαξω και τηγανοψωμο...απο τωρα μου τρεχουν τα σαλια!

Τελικα αυτο με τα γλυκα το ξεπερασα πολυ γρηγορα....με εχει πιασει για αλμυρο εδω και τοσο καιρο....θα δουμε!

χαχαχα αχ βρε Ματινακι μου δνε πειραζει χαλαλι σου να φας οσες θελεις αφου σε τραβανε..δεν εχεις κ προβλημα με τα κιλακαι σου οποτε ολα οκ!

εμενα τελευταια με το γλυκο με χει πιασει μανια αν κ μου φερνει καουρες μετα:rolleyes:

ναι Ματινακι μου πως περναει ο καιρος!τοσο γρηγορα περασε η εγκυμοσηνη μας!πωπωω!~κ γω τωρα μετραω μερες πια!;);)

ακομα να ξεκηνησω την βαλιτσα..οχι οτι δνε προλαβαινω αλα θελω να ειναι ετοιμη!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα αχ βρε Ματινακι μου δνε πειραζει χαλαλι σου να φας οσες θελεις αφου σε τραβανε..δεν εχεις κ προβλημα με τα κιλακαι σου οποτε ολα οκ!

εμενα τελευταια με το γλυκο με χει πιασει μανια αν κ μου φερνει καουρες μετα:rolleyes:

ναι Ματινακι μου πως περναει ο καιρος!τοσο γρηγορα περασε η εγκυμοσηνη μας!πωπωω!~κ γω τωρα μετραω μερες πια!;);)

ακομα να ξεκηνησω την βαλιτσα..οχι οτι δνε προλαβαινω αλα θελω να ειναι ετοιμη!:tongue:

Την βαλιτσα ποτε πρεπει να την ξεκινησουμε και ποτε πρεπει να ειναι ετοιμη???

Με τα γλυκα με ειχε πιασει μανια στο 2ο τριμηνο....τωρα το ξεπερασα!Απλα προσεξε τα γιατι δεν καταλαβαινεις για ποτε βαζεις κιλα....

Την βαλιτσα ποτε πρεπει να την ξεκινησουμε και ποτε πρεπει να ειναι ετοιμη???

Με τα γλυκα με ειχε πιασει μανια στο 2ο τριμηνο....τωρα το ξεπερασα!Απλα προσεξε τα γιατι δεν καταλαβαινεις για ποτε βαζεις κιλα....

την βαλιτσα στον 8ο μηνα πρεπει να την εχεις ετοιμη!κ γω πρεπει να την ξεκηνησω.;)

ναι τα γλυκα πρπεει να τα προσεχουμε τα ατιμα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

την βαλιτσα στον 8ο μηνα πρεπει να την εχεις ετοιμη!κ γω πρεπει να την ξεκηνησω.;)

ναι τα γλυκα πρπεει να τα προσεχουμε τα ατιμα!:rolleyes:

Μολις τελειωνεις τον 8ο εννοεις ή απ'την αρχη του 8ου σιγα σιγα????

Μολις τελειωνεις τον 8ο εννοεις ή απ'την αρχη του 8ου σιγα σιγα????

οχι μωλης μπαινεις στον 8ο αποσο ξερω..οταν μπαινεις στον μηνα σου πρεπει να ειναι ολα ετοιμα γιατι μπορει να γεννησεις κ νωρητερα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

οχι μωλης μπαινεις στον 8ο αποσο ξερω..οταν μπαινεις στον μηνα σου πρεπει να ειναι ολα ετοιμα γιατι μπορει να γεννησεις κ νωρητερα!;)

βασικα μωλης γινεσαι 8..ειναι λιγο μπερδεμα ετσι οπως λεμε μωλης μπαινεις η κελεινεις καπιο μηνα!οποτε βγαινει μωλης κλεινεις τον 8ο δηλαδη οταν εισαι 8 μηνων ξεκινας να την ετοιμαζεις!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Δηλαδη κι εγω απο τα μεσα σεπτεμβρη πρεπει να ξεκινησω να την φτιαχνω σιγα σιγα????? Ρε συ ποτε εφτασα στο σημειο να φτιαχνω βαλιτσα??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδη κι εγω απο τα μεσα σεπτεμβρη πρεπει να ξεκινησω να την φτιαχνω σιγα σιγα????? Ρε συ ποτε εφτασα στο σημειο να φτιαχνω βαλιτσα??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδες Ματινακι μου!περναει ο καιρος γρηγορα..για σκεψου ομως 9 ολοκληροι μηνες!ακουγεται τοσο πολυυυυ!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ειδες Ματινακι μου!περναει ο καιρος γρηγορα..για σκεψου ομως 9 ολοκληροι μηνες!ακουγεται τοσο πολυυυυ!:shock:

Ναι λενιω βουνο φαινονται αλλα δεν ειναι....πω πω εχω φαει ηττα τωρα!

Καλε πρεπει να βαψουμε το δωματιο του παιδιου...περναει ο καιρος σαν νερο!

πολύ πολύ καλημέρα σας!!!!!! δροσούλα σήμερα (προς το παρον):P:p

τι κάνετε?? πως είστε???

Ματινάκι πολλές κλωτσιές πρωί πρωί ε???? έχεις δίκιο πως περνάει ο καιρός τελικά!!!!!!!

Λενάκι για σενα μετράμε μέρες τώρα!! σαν τους φαντάρους θα κάνουμε!! χιχιιχιιχιχι

εγώ σήμερα μπορώ να πώ πως κοιμήθηκα καλύτερα.... αλλά σηκώνομαι πάρα πολλές φορές για τουαλέτα!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

απίστευτο και όμως αληθινό!!!! και υπέροχο!!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι λενιω βουνο φαινονται αλλα δεν ειναι....πω πω εχω φαει ηττα τωρα!

Καλε πρεπει να βαψουμε το δωματιο του παιδιου...περναει ο καιρος σαν νερο!

ε βέβαια!!!!!!! ακόμα??????:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμένα ακόμη πολύ μου ακούγεται Λενάκι!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα αναστασακι μου τι κανετε μανουλα και μπεμπακι?

Τωρα ειδα οτι μπηκες....ψαχνω εικονιδιο να αλλαξω το αβαταρ μου...

Περναει ο καιρος και το μονο που εχουμε κανει ειναι να παραγγειλουμε την κουνια και το καροτσι, κατι ψιλα ψωνια και εχουμε αφησει το δωματιο για το τελος! Μετα τον τρυγο θα το βαψουμε σιγα σιγα τα απογευματακια....

Κι εσυ κοιμηθηκες καλυτερα το βραδυ ε? Κι εγω αναστασακι μου....φαινεται επεσε η ζεστη και κανουμε πιο ωραιο υπνο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...