Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααααααα

χριστος ανεστη!!!!!χρονια πολλα κοριτσακια!!!

ρενα μου πολυ στεναχωρηθηκα:-(κανε κουραγιο και εχει ο θεος για ολες μας!!!

ελενακι αγορακι ε???να το χαιρεσε καλη μου!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε??εγω καλα περασα ,απο σημερα επιστροφη στην ρουτινα!!!

καλημερααααααααα!!!!!!αληθως ανεστη!!!!!!!καλα τα περασες εφακη μου?αντε και του χρονου με υγεια!!!!!!αχ καλα ηταν!!!!!!παει περασε και το πασχα!!!!!!!δουλεια και παλι δουλεια!!!!!ουφ.....τι να κανουμε!!!!!!κατα τ'αλλα ολα καλα?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααα!!!!!!αληθως ανεστη!!!!!!!καλα τα περασες εφακη μου?αντε και του χρονου με υγεια!!!!!!αχ καλα ηταν!!!!!!παει περασε και το πασχα!!!!!!!δουλεια και παλι δουλεια!!!!!ουφ.....τι να κανουμε!!!!!!κατα τ'αλλα ολα καλα?

οπως τα λες ειναι ποπη μου!!!ατε να ερθει ο αυγουστοσ τωρα να παμε με αδεια!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχα α!!!! και γω πεθερά αγορομάνα έχω με 4 αγόρια ν'αρχίσω να προετοιμάζομαι;;;:tongue:

χαχαχαχ αληθεια Σοφακη μου!ποτε δεν ξερεις!αλλα μαλον προς τα κει σε κοβω κ σενα!:tongue::tongue::tongue:γερα να ναι που θα παει θα πετυχουμε κ την κορη κ αν οχι θα περημενουμε απο τους γιους μας αν κ μου φαινεται θα συνεχιστει η παραδοση αφου κ γω αγορομανα πεθερα θα ειμαι!:tongue::tongue::tongue:χαχαχχαχαχα καλο ε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

Ποπακη μου τι κανεις?πως ειναι η γλυκοπατατουλα μας!

Εφακη μου αληθως ανεστη χρονια πολλα!τι κανεις?

εγω ηρθα στη μαμα καναμε κ στον μικρο εμβολιο παει κ αυτο!το ειχα βαρος!εκλαψε ο γλυκουλης μου αλλα ενταξει μωλης εφυγε περασε!:tongue:

βροχερος καιρος σημερα με αρκετη ψυχρα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

εγω ηρθα στη μαμα καναμε κ στον μικρο εμβολιο παει κ αυτο!το ειχα βαρος!εκλαψε ο γλυκουλης μου αλλα ενταξει μωλης εφυγε περασε!:tongue:

καλημερα ελενη μου !!καλα ειμαι επιστροφη στην εργασια απο σημερα!!ετσι ειναι τα εμβολια τι να κανουμε?το καλο ειναι οτι τελιωνει γρηγορα ο πονοσ!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

καλημερα λενιω μου!!!!!βαλατε εμβολιο?ουφ....εκλαιγε ε?ο γλυκουλης μου!!!!!!!πολυ βροχη κι εδω!!!!!οχι πολυ κρυο ομως!!!!!!!

καλα ειμαι εγω και η ζουζουνα!!!!!χτες εβαλα το χερι του αντρα μου στην κοιλιτσα και την ενοιωσε που κλωτσησε!!!!!χαχαχα τρελαθηκε ο καημενουλης!!!!!!!ειχε πολυ πλακα!!!!ολο μου ελεγε μετα, κοιμησου να κοιμηθει και το παιδι!!!!!χαχαχαχα, εγω θα του πω να κοιμηθει?αφου οτι θελει κανει!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα ελενη μου !!καλα ειμαι επιστροφη στην εργασια απο σημερα!!ετσι ειναι τα εμβολια τι να κανουμε?το καλο ειναι οτι τελιωνει γρηγορα ο πονοσ!!!!

αχ τι να κανεις Εφακη μου..ξενερωμα φανατζομαι μετα απο τοση ξεκουραση κ φαι να γυρνας στη δουλεια ειδικα την πρωτη μερα!

ναι παλι καλα ηρεμισε γρηγορα κ το ξεχασε!φυσικα οταν εφυγε ο γιατριος κ μετα γιατι οσο τον εβλεπ γκρινιαζε!:shock::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα λενιω μου!!!!!βαλατε εμβολιο?ουφ....εκλαιγε ε?ο γλυκουλης μου!!!!!!!πολυ βροχη κι εδω!!!!!οχι πολυ κρυο ομως!!!!!!!

καλα ειμαι εγω και η ζουζουνα!!!!!χτες εβαλα το χερι του αντρα μου στην κοιλιτσα και την ενοιωσε που κλωτσησε!!!!!χαχαχα τρελαθηκε ο καημενουλης!!!!!!!ειχε πολυ πλακα!!!!ολο μου ελεγε μετα, κοιμησου να κοιμηθει και το παιδι!!!!!χαχαχαχα, εγω θα του πω να κοιμηθει?αφου οτι θελει κανει!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!

καλε μπερδευτικα πεπονακι ειαι η ζουζουνα μας!μπερδευτικα!μεγαλωσε η πριγκηπισα μας!

ναι ποπακη μου εκλαιγε απο την ωρα που ειδε τον γιατρο αλα παλι καλα παει κ αυτο!

αχ τι ωραια που το ενιωσε κκ ο αντρουλης σου!κλωτσαει καλα καλα η μικρουλα τωρα πια κ το αισθανεσαι!

σου ελεγε να κοιμηθεις για α κοιμηθει κ η μικρη ε!χαχααχχα ο καημενος ανησυχουσε μην ξενυχταει το μωρακι του!τι γλυκος!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

παω κοριτσακια μου να κατσω λιγο με την μανουλα μου..βασικα ν αδω τι μαγειρευει γιατι ξεκηνησε κ μοσχομυρησε το κοτοπουλο στο φουρνοοο!μμμμ!

αα χθες η γιατρος μου ειπε για τα κιλα μου 5 εχω βαλει μεχρι τωρα!:(κ μου λεει να προσεχω πολυ απο δω κ περα γιαι ηδη πηρα αρκετα κ μετα θα μπαινουν κ πιο ευκολα τα κιλα!οποτε μου ειπε να ελατωσω το ψωμι σε μια φετα την ημερα!κ τα ζυμαρικα κατα πολυ!αυτα!:shock::shock:

ενταξει ειπα περασε το πασχα οποτε θα αρησω κ γω να προσεχω πολυ αυατ που μου ειπε κ το βραδυνο θα προσεχω πολυ αν κ το ειχα ηδη κοψει!:rolleyes:

φιλακια πολλαααααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

παω κοριτσακια μου να κατσω λιγο με την μανουλα μου..βασικα ν αδω τι μαγειρευει γιατι ξεκηνησε κ μοσχομυρησε το κοτοπουλο στο φουρνοοο!μμμμ!

αα χθες η γιατρος μου ειπε για τα κιλα μου 5 εχω βαλει μεχρι τωρα!:(κ μου λεει να προσεχω πολυ απο δω κ περα γιαι ηδη πηρα αρκετα κ μετα θα μπαινουν κ πιο ευκολα τα κιλα!οποτε μου ειπε να ελατωσω το ψωμι σε μια φετα την ημερα!κ τα ζυμαρικα κατα πολυ!αυτα!:shock::shock:

ενταξει ειπα περασε το πασχα οποτε θα αρησω κ γω να προσεχω πολυ αυατ που μου ειπε κ το βραδυνο θα προσεχω πολυ αν κ το ειχα ηδη κοψει!:rolleyes:

φιλακια πολλαααααααααααα!

πηραμε και την παρατηρηση μας ε?τι να κανουμε που ειμαστε λιχουδες, της το ειπες αυτο?χαχαχα!!!!μην στεναχωριεσαι!!!!!σιγα τα πολλα κιλα!!!!!!αν πεινας θα φας!!!!!σιγα μην στερηθεις τωρα!!!!!!θα τα χασεις μετα!!!!!!φιλακια λενακι μου!!!!!ωραιο το κοτοπουλακι, μιαμ μιαμ!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!! Βροχή και ψύχρα και εδώ:-( που θα πάει όμως:rolleyes:

Τι κάνετε;;;;

Λενιώ μου κλασικά δε σε πρόλαβα!!!!! λες αγορομάνα και γω ε;;;; :rolleyes:δεν πειράζει ας έρθει με το καλό....κάνατε εμβόλιο και έκλαψε ο ζούζουνος ε;;; πονανε και εμείς διπλά που τα βλέπουμε και κλαίνε αλλά τι να κάνεις!!!! Υπομονή γύρω στα 4 σταματάνε...

Για τα κιλά σου έκανε παρατήρηση ε;;; από εδώ και πέρα θα παίρνεις πιο πολλά οπότε μείωσε όσο μπορεις αυτά που σου είπε και όλα καλά, άσε που μας το είχες πει ότι θ' αρχίσεις να κόβεις μετά το πάσχα!!!!, απλά σε πρόλαβε!!!

Ποπάκη μου δουλίτσα και πάλι δουλίτσα ε;;; τι να κάνεις γλυκούλα μου!!!! η νεραϊδούλα μας κλώτσησε τον μπαμπά της!!!! Φαντάζομαι ο αντρούλης σου θα τρελάθηκε!!!! Αλλά ρε πόπη να ξενυχτάς το παιδί από την κοιλιά φτου σου:tongue::tongue::tongue: το τι γέλιο έριξα άπαιχτος...

Εφάκη μου Χρόνια πολλά, αληθώς ανέστη, ωραία τα περάσατε ε;;; άντε και του χρόνου με υγεία!!!!!!

Εγώ καλά μόνη χωρίς παιδί, το σπίτι πολύ άδειο, πάτησα κάτι ύπνους....

Τ' άλλα κοριτσάκια που είναι;;;

Καλημέρα!!!!! Βροχή και ψύχρα και εδώ:-( που θα πάει όμως:rolleyes:

Τι κάνετε;;;;

Λενιώ μου κλασικά δε σε πρόλαβα!!!!! λες αγορομάνα και γω ε;;;; :rolleyes:δεν πειράζει ας έρθει με το καλό....κάνατε εμβόλιο και έκλαψε ο ζούζουνος ε;;; πονανε και εμείς διπλά που τα βλέπουμε και κλαίνε αλλά τι να κάνεις!!!! Υπομονή γύρω στα 4 σταματάνε...

Για τα κιλά σου έκανε παρατήρηση ε;;; από εδώ και πέρα θα παίρνεις πιο πολλά οπότε μείωσε όσο μπορεις αυτά που σου είπε και όλα καλά, άσε που μας το είχες πει ότι θ' αρχίσεις να κόβεις μετά το πάσχα!!!!, απλά σε πρόλαβε!!!

Ποπάκη μου δουλίτσα και πάλι δουλίτσα ε;;; τι να κάνεις γλυκούλα μου!!!! η νεραϊδούλα μας κλώτσησε τον μπαμπά της!!!! Φαντάζομαι ο αντρούλης σου θα τρελάθηκε!!!! Αλλά ρε πόπη να ξενυχτάς το παιδί από την κοιλιά φτου σου:tongue::tongue::tongue: το τι γέλιο έριξα άπαιχτος...

Εφάκη μου Χρόνια πολλά, αληθώς ανέστη, ωραία τα περάσατε ε;;; άντε και του χρόνου με υγεία!!!!!!

Εγώ καλά μόνη χωρίς παιδί, το σπίτι πολύ άδειο, πάτησα κάτι ύπνους....

Τ' άλλα κοριτσάκια που είναι;;;

καλημερα σοφακι μου!!!!!!!!!!ασε πολυ ξενυχταω το παιδι!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!του φανηκε πολυ παραξενο!!!!!γουρλωσε τα ματια και μου λεει ναι ναι το ενοιωσα!!!!!!!!!χιχιχιχιχι!!!!!!!

πηγε στην γιαγιακα ο μικρουλης σου?τι να κανεις.....ξεκουρασου λιγακι!!!!!!κι εδω μουντος ο καιρος, η βροχη σταματησε αλλα σαν φθινοπωρο ειναι!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλησπερα κοριτσια κ χρονια πολλα! :P

αυριο εχουμε ραντεβου με το γιατρο για υπερυχο για τη σπερματεγχυση κ δε θα παμε!!! περιοδος δε μου ηρθε-ειμαι εγκυος!!!!:D:D:D

καλησπερα κοριτσια κ χρονια πολλα! :P

αυριο εχουμε ραντεβου με το γιατρο για υπερυχο για τη σπερματεγχυση κ δε θα παμε!!! περιοδος δε μου ηρθε-ειμαι εγκυος!!!!:D:D:D

ματινακι μου σοβαρα μιλαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς???????

συγχαρητηριαααααααααααααααααααααα......με το καλο σου ευχομαι αγαπουλα μου.....

καλε μπηκα να μπω μια καλησπερα και επαθα σοκκκκκκκκκκκκκκκκκκ....

χαχαχαχαχαχαχχαχαχα....ειδες μολις φυγει το αγχος???????εεεεε??????

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))):P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...