Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοιτάξτε μια φωτο που βρήκα!!!

Fun-Ways-to-Share-Your-Pregnancy-News.jpg

αυτο να δω πανω στη κοιλιτσα μου και θα μπω αλυσοδεμενη στο τρελλαδικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο........

bg1142822.jpg

princess2.gif

αυτο να δω πανω στη κοιλιτσα μου και θα μπω αλυσοδεμενη στο τρελλαδικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο........

πω πω!!!! κ εγώ μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσια κι εγώ μαζί σας!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Tσα! Ηρθα κι εγω...!!!!!! Τι κανετε? Καρμποναρα ρανιακι μου ε???? Ολα τα λεφτα!!!!!!!!

Εγω σημερα δεν ζεσταινομαι καθολου...εχει ας το πω δροσια σχετικα! Το βραδυ πλεον ειναι πιο δροσερα οποτε κοιμαμαι και καλυτερα!

Τι αλλα νεα??????

Α ξεχασα να σας δωσω και μια αλλη συμβουλη για οσες δεν το ξερετε, κι εγω πριν λιγο καιρο το εμαθα και μου το ξαναειπε μια φιλη χθες!Αν εχετε σκοπο να παρετε φορμακια απο το τζαμπο να μην παρετε το νουμερο 0 γιατι ειναι πολυ μικρα...μην ξεγελαστειτε επειδη θα ειναι νεογεννητο.Εμενα βασικα μου ειπαν οτι καλυτερα να παρω απ αυτα που γραφουν πανω για τον 6ο μηνα να φανταστειτε! Βεβαια και για τον 3ο μηνα να παρουμε θα του κανουν αρχικα αλλα οχι για πολυ....

Tσα! Ηρθα κι εγω...!!!!!! Τι κανετε? Καρμποναρα ρανιακι μου ε???? Ολα τα λεφτα!!!!!!!!

Εγω σημερα δεν ζεσταινομαι καθολου...εχει ας το πω δροσια σχετικα! Το βραδυ πλεον ειναι πιο δροσερα οποτε κοιμαμαι και καλυτερα!

Τι αλλα νεα??????

Α ξεχασα να σας δωσω και μια αλλη συμβουλη για οσες δεν το ξερετε, κι εγω πριν λιγο καιρο το εμαθα και μου το ξαναειπε μια φιλη χθες!Αν εχετε σκοπο να παρετε φορμακια απο το τζαμπο να μην παρετε το νουμερο 0 γιατι ειναι πολυ μικρα...μην ξεγελαστειτε επειδη θα ειναι νεογεννητο.Εμενα βασικα μου ειπαν οτι καλυτερα να παρω απ αυτα που γραφουν πανω για τον 6ο μηνα να φανταστειτε! Βεβαια και για τον 3ο μηνα να παρουμε θα του κανουν αρχικα αλλα οχι για πολυ....

ναι αυτό το διαπίστωσα στην ανηψιά μου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχχχχχχχχχχχ.....καλα ειναι το καμαρι το γλυκο μου!!!!

δινει το παρον συνεχεια......πεθαινωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

κι εγω θελω χειμωνα...πρωτη φορα που το λεω στη ζωη μου!!!!

αλλα φανταζομαι τα χριστουγεννα να στολιζουμε το δεντρακι μας με τη κοιλουμπααααααααααααααααααα.....χαχαχχαχαχαα....

τελεια μου εγινε η καρμποναραααααααααα.....

Αχ ρανιακι μου τι ωραια αισθηση που θα ειναι!!!!!! Εμεις οι πιο μεγαλες κοιλουμπες θα εχουμε γεννησει πρωτα ο Θεος και θα βγαζουμε φωτο με το μωρακι διπλα στο στολισμενο δεντρο!!!! Τα πρωτα μας Χριστουγεννα με τα μωρακια μας!!!!!!!!! Ανυπομονωωωωωωωω...........αχ να πανε ολα καλα Παναγιτσα μου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ ρανιακι μου τι ωραια αισθηση που θα ειναι!!!!!! Εμεις οι πιο μεγαλες κοιλουμπες θα εχουμε γεννησει πρωτα ο Θεος και θα βγαζουμε φωτο με το μωρακι διπλα στο στολισμενο δεντρο!!!! Τα πρωτα μας Χριστουγεννα με τα μωρακια μας!!!!!!!!! Ανυπομονωωωωωωωω...........αχ να πανε ολα καλα Παναγιτσα μου!!!!!!!!!

πέρυσι που στόλιζα το δέντρο με τον άντρα μου σκευτόμουν και έλεγα από μέσα μου, θεέ μου σε παρακαλώ κάνε να έχουμε του χρόνου ένα μωρακι μαζι μας, ή να είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!:D και έγινε!!!!!!!!!!!!!!!!

είμαι πολύυυυ χαρούμενη!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι αυτό το διαπίστωσα στην ανηψιά μου!!

Εγω δεν το ηξερα γιατι ποτε κανεις δεν μου το ειχε πει! Τα εβλεπα μικρα αλλα ελεγα οτι και τα μωρα δεν ειναι μεγαλα....οποτε επαιρνα και το 0 οταν ηθελα να ψωνισω για καποιο μωρο! Το διαπιστωσα προχθες ομως που πηραμε ενα φορμακι και το πηρα για τον 6ο μηνα και μολις το συγκρινα με αυτα που μου εχει δωσει η συνυφαδα μου δεν ειχαν καμια σχεση μεταξυ τους! Μου εχει δωσει πολυ μικρα φορμακια οποτε μπορει και να μεινουν αχρησιμοποιητα! Μονο τα πιο μεγαλα θα του φορεσω γιατι μου εχει δωσει διαφορες εταιρειες οχι μονο τζαμπο! Αυτα που ειναι τα πιο τελεια ειναι του mother care και του Hρα....

πέρυσι που στόλιζα το δέντρο με τον άντρα μου σκευτόμουν και έλεγα από μέσα μου, θεέ μου σε παρακαλώ κάνε να έχουμε του χρόνου ένα μωρακι μαζι μας, ή να είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!:D και έγινε!!!!!!!!!!!!!!!!

είμαι πολύυυυ χαρούμενη!!!!!!!

Κι εγω το ιδιο αναστασακι μου ειχα ευχηθει! Τα πρωτα Χριστουγεννα σαν παντρεμενοι τα περασαμε μονοι μας...τα δευτερα ομως μαζι με το μωρακι μας και η χαρα μου ειναι τεραστια!!!!! Θα τον ντυσω και Αγιοβασιλακι!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...