Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξαναμπηκα γιατι θυμηθηκα κατι μικρολεπτομερειες για την τραχανοσουπα που δεν σας εγραψα.....

Το στηθος το βραζουμε σε αρκετο νερο για να μας φτασει για την σουπα μετα.

Ξεχασα να σας γραψω οτι ο τραχανας που χρησιμοποιω ειναι ξινος!!!!!!

Ιωαννακι μου δεν ειναι στεναχωρα αυτα...καλο ειναι να μαθαινουμε εμπειριες των αλλων γυναικων για να προσεξουμε λιγο παραπανω εμεις! Το στεναχωρο ειναι οτι γινονται αυτα απο ανθρωπους που υποτιθεται οτι πρεπει να τους εμπιστευτεις μια ζωη! Μακαρι να μην γινονται ποτε και σε καμια γυναικα αλλα δυστυχως το χρημα ακομα και εκει το βαζουν παραπανω ακομα και απο την ζωη! Τελος παντων....εγω θα προσπαθησω να εχω τα ματια μου 400 για το καλο του μωρου....

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

εμεις ειχαμε ευχαριστα και δυσαρεστα, την δευτερα εφυγε γιαγια μου και εχτες ειχαμε την εξω απο εδω κηδεια, η μαμα μου το εχει παρει βαρεως, αλλα τουλαχιστον εχτες ηταν τα πραγματα καλυτερα απο οτι τα περιμεναμε!

στα ευχαριστα τωρα, εμεις πηγαμε σο γιατρο την τριτη, η μπεμπα ειναι 2,5 κιλα παρακαλω! ολα καλα, αργω ακομα απο οτι ειπε και θα ξαναπαμε σε 10 μερες, ανα 10ημερο θα με βλεπει τωρα. δεν μπορεσαμε να βγαλουμε φωτο γιατι ειχε και τα δυο της χερια μπροστα στο προσωπο. μου την υπολογιζει οτι θα γεννηθει τουλαχιστον 3.5 κιλα!

τωρα θα ξεκινησω να σας διαβασω γιατι σας εχω χασει τοσες μερες!

φιλακια

Ξαναμπηκα γιατι θυμηθηκα κατι μικρολεπτομερειες για την τραχανοσουπα που δεν σας εγραψα.....

Το στηθος το βραζουμε σε αρκετο νερο για να μας φτασει για την σουπα μετα.

Ξεχασα να σας γραψω οτι ο τραχανας που χρησιμοποιω ειναι ξινος!!!!!!

Ιωαννακι μου δεν ειναι στεναχωρα αυτα...καλο ειναι να μαθαινουμε εμπειριες των αλλων γυναικων για να προσεξουμε λιγο παραπανω εμεις! Το στεναχωρο ειναι οτι γινονται αυτα απο ανθρωπους που υποτιθεται οτι πρεπει να τους εμπιστευτεις μια ζωη! Μακαρι να μην γινονται ποτε και σε καμια γυναικα αλλα δυστυχως το χρημα ακομα και εκει το βαζουν παραπανω ακομα και απο την ζωη! Τελος παντων....εγω θα προσπαθησω να εχω τα ματια μου 400 για το καλο του μωρου....

Ματινάκι μου έχεις δίκιο, καλό είναι να μαθαίνουμε τις εμπειρίες άλλων γυναικών και να διδασκόμαστε από αυτές! Απλά θέλω να ελπίζω πως όλες μας θα έχουμε το καλύτερο για τα παιδάκια μας! Όλες μας έχουμε παραδείγματα δίπλα μας!!!!!!!

Άσχετο αλλά πολύ ζέστη βρε παιδί μου! Δεν αντέχω εγώ που είμαι στον 4ο εσείς τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είστε στον 7ο και βάλε φαντάζομαι πως αισθάνεστε! Άντε να πιάσουν οι δροσιές!

Διαφημίσεις

εμεις ειχαμε ευχαριστα και δυσαρεστα, την δευτερα εφυγε γιαγια μου και εχτες ειχαμε την εξω απο εδω κηδεια, η μαμα μου το εχει παρει βαρεως, αλλα τουλαχιστον εχτες ηταν τα πραγματα καλυτερα απο οτι τα περιμεναμε!

στα ευχαριστα τωρα, εμεις πηγαμε σο γιατρο την τριτη, η μπεμπα ειναι 2,5 κιλα παρακαλω! ολα καλα, αργω ακομα απο οτι ειπε και θα ξαναπαμε σε 10 μερες, ανα 10ημερο θα με βλεπει τωρα. δεν μπορεσαμε να βγαλουμε φωτο γιατι ειχε και τα δυο της χερια μπροστα στο προσωπο. μου την υπολογιζει οτι θα γεννηθει τουλαχιστον 3.5 κιλα!

φιλακια

ζωη σε σας γιωτακι μου....η μανουλα σου θα ορθοποδησει παλι μολις δει την εγγονη της!!!!!θα δεις χαρα που θα εχει!!!!!

μεγαλωσε η ζουζουνα σας γλυκουλα μου....φτου φτου!!!!!:P

με το καλοοοοοοοοοοοο....πλησιαζεις κι εσυ μαζι με το λενιω μας!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

κου κου κου....

και πολυ υγρασια αναστασακι μου...κολλαω ολοκληρη!!!!!

πως μου εισαι?:D

το αστερι το λαμπρο?????

μμμμμ καρμπονάρα ακούω!!!!! καλά είμαστε ρανιάκι!!! πολύ ζέστη όμως!!!! θέλω χειμώνα σας το είπα???????????????? εσείς τι κάνετε??? η μπουμπου????

:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

φιλακια

ζωή σε εσάς γιωτάκι!!! εύχομαι από κ πέρα μόνο χαρές!!!! η μικρούλα μεγάλωσε μωρέ!!!:tongue: τι καλά πλησιάζεις κ εσυ στην τελική ευθεία! με το καλό!!! πως είσαι γενικότερα? όλα καλά??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μμμμμ καρμπονάρα ακούω!!!!! καλά είμαστε ρανιάκι!!! πολύ ζέστη όμως!!!! θέλω χειμώνα σας το είπα???????????????? εσείς τι κάνετε??? η μπουμπου????

:P:p

αχχχχχχχχχχχχχχ.....καλα ειναι το καμαρι το γλυκο μου!!!!

δινει το παρον συνεχεια......πεθαινωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

κι εγω θελω χειμωνα...πρωτη φορα που το λεω στη ζωη μου!!!!

αλλα φανταζομαι τα χριστουγεννα να στολιζουμε το δεντρακι μας με τη κοιλουμπααααααααααααααααααα.....χαχαχχαχαχαα....

τελεια μου εγινε η καρμποναραααααααααα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχχχχχχχχχχχχχχ.....καλα ειναι το καμαρι το γλυκο μου!!!!

δινει το παρον συνεχεια......πεθαινωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

κι εγω θελω χειμωνα...πρωτη φορα που το λεω στη ζωη μου!!!!

αλλα φανταζομαι τα χριστουγεννα να στολιζουμε το δεντρακι μας με τη κοιλουμπααααααααααααααααααα.....χαχαχχαχαχαα....

τελεια μου εγινε η καρμποναραααααααααα.....

αχχχχχχ δεν είναι υπέροχη αίσθηση???????????????:P:p

αλλο να στο λενε και άλλο να το νιώθεις ε???????????:tongue::tongue:

τα χριστούγεννα θα στολίζουμε το δεντρο και θα βάζουμε πάνω μωρουδίστικα πραγματακια κ καλτσάκια!!! πεθαίνω!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχχχ δεν είναι υπέροχη αίσθηση???????????????:P:p

αλλο να στο λενε και άλλο να το νιώθεις ε???????????:tongue::tongue:

τα χριστούγεννα θα στολίζουμε το δεντρο και θα βάζουμε πάνω μωρουδίστικα πραγματακια κ καλτσάκια!!! πεθαίνω!!!!!!!!

ποποποπο...τι ειπες ρε αναστασακι τωρα????????????

τελεια η ιδεααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....

να στη κλεψω?????εεεε?????

χιχιχιχιιχιχ...

bg1142822.jpg

princess2.gif

ποποποπο...τι ειπες ρε αναστασακι τωρα????????????

τελεια η ιδεααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....

να στη κλεψω?????εεεε?????

χιχιχιχιιχιχ...

χαχαχαχαχχαχαχα εννοείτε !!! κ εγώ από αλού το είδα!!;) δεν θα'ναι τέλειο??????????:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...