Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αυτο ακριβως επαθα και εγω!!!το στηθος μου ειναι μικρο και ειχε γινει τεραστιο απο το πολυ γαλα!!ο παιδαρος μου δεν θηλασε και εγινε μια χαρα κοπελι!!!

Εννοειται ρε συ εφακη οτι μια χαρα θα γινοταν και με το ξενο γαλα....δεν το σνομπαρω...απλα ας πιει και λιγο απο μενα και μετα θα πιει και ξενο! Ετσι κι αλλιως δεν γινεται να θηλαζει για ολη του την ζωη....φανταζεσαι να παει φανταρος και να περιμενει στο επισκεπτηριο το βυζι να πιει γαλα?????αχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε??? Σαν το γαλα της μαμας δεν ειναι κανενα...οχι οτι με το ξενο δεν μεγαλωνουν αλλα καμια σχεση! Το θεμα ειναι να μπορεις αν δεν μπορεις για 1002 λογους δεν θα κατσεις να πεθανεις κιολας...αυτο λεω και στον εαυτο μου! Βλεποντας και κανοντας Ιωαννακι μου! Απλα εγω εκφραζω την επιθυμια μου να θηλασω για το καλο πρωτα του μωρου και μετα για τον εαυτο μου!!!!!! Οπως το βλεπει κανεις! Απλα επειδη εχω ακουσει πολλα και εχω ζησει πολλα μεσω αλλων γυναικων θελω να κανω εγω κουμαντο με το παιδι μου στο μαιευτηριο και κανεις αλλος! Δεν ειναι κριμα να μπορω να θηλαζω και να του δινουν ξενο γαλα? Για ποιον λογο? Για να εχουν αυτοι ατου με τα ξενα γαλατα? Αυτο δεντο δεχομαι! Αν δεν γινεται να θηλασω τοτε ναι δεν γινεται αλλιως!

Βρε εννοείται! Ακριβώς το ίδιο λέω κι εγώ! Το ξένο να είναι επιλογή μόνο αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούμε να θηλάσουμε! Ματινάκι μου ας φτάσουμε όλες μέχρι εκεί και είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά για όλες! Σίγουρα η καισαρική δεν είναι καλό πράγμα γιατί όπως και να 'χει το πράγμα είναι "μαχαίρι"!!!! Για να φτάσει ένας γιατρός να κάνει καισαρική θα πρέπει η μητέρα απλά να μην έχει άλλη επιλογή!

Εμένα η αδερφή μου είχε αποκόλληση πλακούντα 2 μέρες πριν βγει από το μήνα της! Δεν είχαμε περιθώρια για επισκληρίδιο! Ευτυχώς ήταν μερική αλλά το αίμα στην αυλή μας ήταν τόσο που έλεγες κάποιο ζώο σφάξανε!!! Δε βαριέσαι έγινε ένας ταρζάν ο πιτσιρικάς μας κάνει και τρέχουμε όλοι μαζί! Γερά να είναι όοοοοολα τα παιδάκια του κόσμου!

εχεις απολυτο δικαιο σε αυτο!!!

Ε ναι αυτο λεω απο την αρχη αλλα μαλλον καταλαβατε οτι ειμαι καθετη για το ξενο γαλα....οχι δεν ειναι ετσι! Απλα μου την δινει να κανει καποιος του κεφαλιου του οταν προκειται για το δικο μου παιδι! Θα προσπαθησω πολυ για να θηλασει ο μπεμπης και αν δω οτι δεν γινεται τοτε εννοειται οτι θα πιει ξενο γαλα! Αλλα αν μπορω γιατι να το ταιζουν ξενο?

Αυτα.....δεν εχω να πω κατι αλλο για τον θηλασμο! Οσες θελησουν αν θηλασουν και μπορουν θα το κανουν....εγω απλα σας ενημερωσα για τις μακακιες που κανουν στα μαιευτηρια και αποτρεπουν τον θηλασμο για το συμφερον τους!

Βρε εννοείται! Ακριβώς το ίδιο λέω κι εγώ! Το ξένο να είναι επιλογή μόνο αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούμε να θηλάσουμε! Ματινάκι μου ας φτάσουμε όλες μέχρι εκεί και είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά για όλες! Σίγουρα η καισαρική δεν είναι καλό πράγμα γιατί όπως και να 'χει το πράγμα είναι "μαχαίρι"!!!! Για να φτάσει ένας γιατρός να κάνει καισαρική θα πρέπει η μητέρα απλά να μην έχει άλλη επιλογή!

Εμένα η αδερφή μου είχε αποκόλληση πλακούντα 2 μέρες πριν βγει από το μήνα της! Δεν είχαμε περιθώρια για επισκληρίδιο! Ευτυχώς ήταν μερική αλλά το αίμα στην αυλή μας ήταν τόσο που έλεγες κάποιο ζώο σφάξανε!!! Δε βαριέσαι έγινε ένας ταρζάν ο πιτσιρικάς μας κάνει και τρέχουμε όλοι μαζί! Γερά να είναι όοοοοολα τα παιδάκια του κόσμου!

Εννοειται και θα φτασουμε ολες εκει Ιωαννακι μου! Αισιοδοξια!

Ναι σε περιπτωσεις σαν της αδερφης σου δεν το συζητω δεν γινεται διαφορετικα! Να ειμαστε καλα παντα κι εμεις και τα μωρα μας και ολα θα γινουν! Απλα ξαναλεω οταν θα μπορω να θηλασω,δεν θα επιτρεπω σε κανεναν να στερησει στο μωρο μου τον θηλασμο

Ε ναι αυτο λεω απο την αρχη αλλα μαλλον καταλαβατε οτι ειμαι καθετη για το ξενο γαλα....οχι δεν ειναι ετσι! Απλα μου την δινει να κανει καποιος του κεφαλιου του οταν προκειται για το δικο μου παιδι! Θα προσπαθησω πολυ για να θηλασει ο μπεμπης και αν δω οτι δεν γινεται τοτε εννοειται οτι θα πιει ξενο γαλα! Αλλα αν μπορω γιατι να το ταιζουν ξενο?

Αυτα.....δεν εχω να πω κατι αλλο για τον θηλασμο! Οσες θελησουν αν θηλασουν και μπορουν θα το κανουν....εγω απλα σας ενημερωσα για τις μακακιες που κανουν στα μαιευτηρια και αποτρεπουν τον θηλασμο για το συμφερον τους!

Εγώ έχω να πω πως όλες μας λέμε το ίδιο πράγμα με δοαφορετικά λόγια! Συνεννόηση μπουζούκι!!! Χαχαχαχαχαχα!!!! Ελάτε όλες μαζί μια αγκαλίτσα!!! (((((((((((((((((((((()))))))))))))

Διαφημίσεις

να μαι πάλι, αντί να πάω να μαγειρέψω, έκανα ντουζάκι!!! χιχιιχιχι θα μαγειρεψω πιο μετα έχω και κάτι ελλείψεις πρέπει να πάω σουπερ μαρκετ....

δηλαδή ρε κορίτσια αυτές που εχουν μικρό στήθος θηλάζουν πιο δύσκολα????

εγώ έχω μικρό.....:(:(

πάντως και εγώ αυτό λέω ας το παλέψουμε και αν μπορέσουμε καλώς!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα τι κανετε?ποπη μου σου ευχομαι να εχεις μια καλη γεννα κ θα ξετραλαθεις οταν την πρωτοαντικρυσεις.συμφωνω με την ματινα για το θηλασμο ετσι εγινε κ με μενα στο ιασω οταν γεννηθηκε του δωσαν ξενο γαλα κ με αποτελεσμα να μη θελει το δικο μου τι πλαστικες θηλες τι θηλαστρα αγορασα κ τελικα μετα απο 2,5 μηνες καταφερα κ μου επιασε το στηθος μου κ ειμαι πολυ χαρουμενη κ ας μην εχω πολυ γαλα τουλαχιστον παιρνει καποιες βιταμινες

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ

Υλικα

1 στηθος κοτοπουλου με το κοκκαλο

1 κουπα τραχανα ή οσο θελετε για αριαη ή πιο πηχτη σουπα.

1 φρεσκια ντοματα ή μια κουταλια της σουπας χυμο ντοματας

λαδι

αλατι

πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βραζουμε το στηθος κοτοπουλου.Οταν το κοκκαλο ξεκολαει απο το κρεας τοτε ειναι ετοιμο! Εγω το βραζω στην χυτρα για 10 λεπτα. Το νερο απο το βρασιμο δεν το πεταμε...σε μια πιο μικρη κατσαρολα βαζουμε λαδι να ζεσταθει. Ριχνουμε την φρεσκια ντοματα αφου την εχουμε τριψει στον τριφτη και την αφηνουμε να τσιγαριστει 3 λεπτα.Μετα ριχνουμε μεσα το νερο απο το βρασμενο κοτοπουλο και μολις αρχισει να βραζει ριχνουμε τον τραχανα, αλατοπιπερωνουμε αρκετα και σε 10 λεπτακια ετοιμος ο τραναχας μας! Εγω κομματιαζω το στηθος και το ριχνω στο τελος μεσα στην σουπα.

Αναστασακι μου ειναι πολυ νοστιμο φαγακι...ελπιζω να σου αρεσει!!!!!!!

καλημερα τι κανετε?ποπη μου σου ευχομαι να εχεις μια καλη γεννα κ θα ξετραλαθεις οταν την πρωτοαντικρυσεις.συμφωνω με την ματινα για το θηλασμο ετσι εγινε κ με μενα στο ιασω οταν γεννηθηκε του δωσαν ξενο γαλα κ με αποτελεσμα να μη θελει το δικο μου τι πλαστικες θηλες τι θηλαστρα αγορασα κ τελικα μετα απο 2,5 μηνες καταφερα κ μου επιασε το στηθος μου κ ειμαι πολυ χαρουμενη κ ας μην εχω πολυ γαλα τουλαχιστον παιρνει καποιες βιταμινες

Αχ τα εχω ζησει με την συνυφαδα μου αυτα στο ιασω και γι αυτο τα λεω ολα! Οχι οτι το κανουν μονο στο ιασω αλλα θελει προσοχη!!!!!

Χαιρομαι που το θηλαζεις το μωρακι σου οσο γαλα και αν εχεις! Αυτα που πρεπει να παρει θα τα παρει....

Διαφημίσεις

ειχα πεσει κ σε καταθλιψη ενιωθα αχρηστη ασε κ ξερεις κ τι αλλο επαθα οτι το παιδι μου ειχε ικτερο για να πληρωσω τη μοναδα κ με δικη μου υπογραφη το πειρα σπιτι κ στο βιβλιαριο δεν εγραφε τιποτα κ οτα το ειδε η παιδιατρος το μωρο δεν ειχε τιποτα γι αυτο κοριτσια προσεξτε γιατι εγω επαθα λοχεια καταθλιψη κ δε καταλαβα καθολου το γιο μου χαρι σε αυτους

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ

Υλικα

1 στηθος κοτοπουλου με το κοκκαλο

1 κουπα τραχανα ή οσο θελετε για αριαη ή πιο πηχτη σουπα.

1 φρεσκια ντοματα ή μια κουταλια της σουπας χυμο ντοματας

λαδι

αλατι

πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βραζουμε το στηθος κοτοπουλου.Οταν το κοκκαλο ξεκολαει απο το κρεας τοτε ειναι ετοιμο! Εγω το βραζω στην χυτρα για 10 λεπτα. Το νερο απο το βρασιμο δεν το πεταμε...σε μια πιο μικρη κατσαρολα βαζουμε λαδι να ζεσταθει. Ριχνουμε την φρεσκια ντοματα αφου την εχουμε τριψει στον τριφτη και την αφηνουμε να τσιγαριστει 3 λεπτα.Μετα ριχνουμε μεσα το νερο απο το βρασμενο κοτοπουλο και μολις αρχισει να βραζει ριχνουμε τον τραχανα, αλατοπιπερωνουμε αρκετα και σε 10 λεπτακια ετοιμος ο τραναχας μας! Εγω κομματιαζω το στηθος και το ριχνω στο τελος μεσα στην σουπα.

Αναστασακι μου ειναι πολυ νοστιμο φαγακι...ελπιζω να σου αρεσει!!!!!!!

ευχαριστώ ματινάκι μου!!!!!!!!!!! αχ να συνεφιάσει λίγο και να κάνω σουπίτσα!! ανυπομονώ!!!!!!!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ειχα πεσει κ σε καταθλιψη ενιωθα αχρηστη ασε κ ξερεις κ τι αλλο επαθα οτι το παιδι μου ειχε ικτερο για να πληρωσω τη μοναδα κ με δικη μου υπογραφη το πειρα σπιτι κ στο βιβλιαριο δεν εγραφε τιποτα κ οτα το ειδε η παιδιατρος το μωρο δεν ειχε τιποτα γι αυτο κοριτσια προσεξτε γιατι εγω επαθα λοχεια καταθλιψη κ δε καταλαβα καθολου το γιο μου χαρι σε αυτους

Αχ κοριτσακι μου δυστυχως καποια πραγματα τα θεωρουμε εντελως ακινδυνα και τελικα ειναι πολυ επικινδυνα! Θελει προσοχη στο μαιευτηριο γιατι εκει γινεται η αρχη για ολα!

Παω κι εγω να φτιαξω την σουπιτσα μου!!!!!

Χθες εκανα τηγανιτες και τις εχω ρημαξει....πειναωωωωω!!!!!!

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!

000203F8.gif

φιλάκια ματινάκι μου!!!!!! καλό μαγείρεμα!!!!!!!!

αυτό είναι το χειρότερο!! εξαιτίας κάποιων να μην μπορείς ςσύ να χαρείς το μωράκι σου που τόσο λαχταρούσες!!!!!!!!!!!! αίσχος!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...